- 13 Mayıs 2014
- 699
- 665
- 123
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #32.601
Ay allah sabır versin ben de görüşüyoruö artık kaynanayla. Şurda doğuma ne kaldı ne eksik diyip duruyor ama icraat sıfır yani. Laf olsun diye konuşuyor o kadar belli ki annemler dünyayı yaptı bu bi battaniye bir de hırka örmüş gelene geçene onu gösteriyo utanır insan yani benim arkadaşlarım bile dünyanın şeyini aldılar kızıma. Ben sırf laf olsun diye konuştuğundan uyku setini al sen dedim. O ne ki bilmiyorum gözümee canlanmadı nasıl oluyor dedi. Şok oldum. Uyku setini bilmeyen kadın nakış öğretmeni yani. Ben de kapattım konuyu. Bie geldiler geçen anakucağını görmüşler e almayon biz ne alcaz diyo bir kez de ki çıkalım ekisiğini alalım. Sırf laf yani yemeğe aldım ben bunları zahmetli bir yrmek yaptım kendisi hazırını alır hep eşimle ysrdım etti o yardım etmese inanmaz yani benim yaptığıma. Tatlı da yapmıştım hazır herhalde dedi. Ben de "bu tatlının hazırı mı var aldığından biliyorsun herhalde ben hiç duymadım" dedim.
Eski canan olsa mıymıy susar sonra sinirİnden kendini yerdi. Şimdi gebeş gebeş oturup çıldırtıyorum onu. Oh iyi yapıyorum keşke önceden böyle olsaydım şimdi pek kıymetli oldum.
aynen cnm..annem beni yerimden kaldırmıyor geldiğinde, ben kv nin dibinde arkasını topluyorum habire, sağolsun dicem yine yapıyor birşeyler ama işte kurnazlığa dökünce işi sinir oluyorum, kızını çok ayrı tutup göklere çıkarınca ifrit oluyorum..bizimki de kıymete bindirdi ailesini evlendikten sonra..görümcem de aşağılamak gibi olmasın da ne görgü ne kültür sıfır, sadece giyinsin süslensin gezsin, eşimin ablası olmasa hayatta muhatap olacağım bir tip değil, salağın önde gideni...tovbeler olsuunn ne kv ler var oyle.en iyisi biraz mesafeli olmak .bnm esimde cok duskun degildr annesine cok gelip gtmeyiz en cok ben arar konusurum ayda 1:)bazen en iisi boyle olmak en son gecen sene geldi 4 gun kaldi bu temzlik olaylari bnm kve de de ayni aklimi oynatiodum daha cagrmam dedim yoksa kadincagizin bana bi zarari yok.ama nolursa olsun anacimin kiymetini anladim.Allah basimizdan eksik etmesn...
bebeğinden güzel haber almana çok sevindim canım kendini stres ve yorgunluktan uzak tutmanın en kolay yolu dinlenmek.işyerinde kimsenin ne düşündüğünü önemseme çünkü kimseyi memnun edemiyoruz malesef
Yanlış yapıyoruz bende senşn gibi düşündüğüm için eski yaptıklarım ım aynısını yapmaya çalışıyorum ve baya ağır aşağı bankoyuarkadaş on bir de gliyor mağaza bölümü ve çarşamba günleri ful aşağı banko yukarı bankoyu idare ediyorum çalşıyormusum katalog gönderi kırtasiye gönderi falan her şeyi kendim yapmaya çalışıyorum ama ani hareket yaptığımda bebeğim için vicdan azabı çekiyorum.Sonra değermi diyorum oğluma bir şey olsa ne yaparım diyorum.
Canim bebisinin iyi olmadina cok sevindim. Keske biran once rahatlasan stresin bitse
kızlar nedense içten içe çok sinirliyim..kv yanımda biliyorsunuz, sağolsun yardım ediyor yemek yapıyor felan ama pek bir uyuşuk ve pis çalışıyor, sağolsun sarma yaptı bayağı attık dolaba, ama yerleri tezgahı b.k götürüyor çok afedersiniz, sonra yerler tezgah öyle pis çekip gidiyor tv seyrediyor, sürekli cep tlf ile konuşuyor..işi bitirse de hemen bir gezse, gezmeye gitti yine.. bir de kızının çocuğu olduğunda gardrop düzen kv, oğluma daha çorap bile almadı, çok sinirleniyorum düşündükçe...sürekli kızının çocuğunun yaptıklarını anlatıyor, görümceden de yazık o masum çocuktan da nefret ediyorum yaaa
cancazim bu gereksiz sinirlilik durumu cogumuzda var malesef
bnde ewde calisan kizi bi kasik suda bogmak uzereyim.her yaptigina sinir oluyrm.nihayetinde gondermeye karar verdim bosyere ne kimsenin kalbini kirmak istyrm ne de bebegime stres yaratmak istiyrm.Allahin iznitle bebeklerimizi saglikla kucaklarzda su sinirli hallerimiz gecer
selam annelerve sevimli bebişleri.
ogluma oda yapmaya başladım yavaştan yatak siparişi verdim.
yatagına funnababy den uyku seti ve aynı modelde halı alacağım ikisi arasında kaldım hangisi güzel sizce ?
Birde doktoru kafana takma canım boşver başka bir taneye görün daha iyi olur belki.Çok sıkıntı stres yapıyorsun belli ki sakin olmaya çalış.Bebeğini düşün senin kızgınlığın,stresin en çok ona zarar veriyor.güçlü olmaya çalış.Kizlar bugun yine gerildim is yerinde karnim tas kesildi her zaman gittigim dr.uma gittim dun yasadiklarimi anlatip rapor istedim . Weremezmis beyfendi , bide ona canim sikildi gözlerim doldu sonra cagirdi 7 gun werdi ama ben buz gibi sogudum dr.dan ustetilik bi bakin dedim bakmadi bile baska dr.a gidiyorum cok uzgunum sizde kizip bebenize zarar wermeyin nolur
Geceleri dogru duzgun uyuyamiyirum artik bende canimcim bi uyandim mi tamam 1 saat donuyorum yatakta simdi biraz uyudum bakalim aksama hayirlisi dikilirim heralde...bnde dün yatmadan nete bakim dedim savcının oldurulmesine felan uzuldum biraz bakındım öle derken uykum kaçtı kaç defa uyandım saymadım bi saga dondum bi sola sabah uyanamam sandım ama sabahta 6,30-7 gibi uyandım bu saat oldu işteyim hala uykum yok içimden uyumak gelmio resmen sıkıntı donemlerimiz basladı sanırım uyku duzenim bozuldu
Cnm bende seni öpüyorum ama pasayi totosundan isiriyorum...kız niye gülüyonn :) yapanlar var bende soruyorum acaba yapacakmısınız siz diye yoksa gereksizmi ... şerbet için ozel sürahi bardakları fln var hastaneyede götürüp ikram ediliyorEki Görüntüle 1476769 neyse seni güldürdüysem helal bana :) bi şerbet sürahisi ve kurabiyeyle :) muckkss opüyom seni
senin işyerinde doktorunda şu aşamada tehlikeli canım senin için.en azından gerginliğin geçene kadar uzak durmalısın.başka bi doktora gitmen iyi olur senin için.inşallah bidaha yaşamazsın bunlarıKizlar bugun yine gerildim is yerinde karnim tas kesildi her zaman gittigim dr.uma gittim dun yasadiklarimi anlatip rapor istedim . Weremezmis beyfendi , bide ona canim sikildi gözlerim doldu sonra cagirdi 7 gun werdi ama ben buz gibi sogudum dr.dan ustetilik bi bakin dedim bakmadi bile baska dr.a gidiyorum cok uzgunum sizde kizip bebenize zarar wermeyin nolur
kurnaz hepsi yaa kurnaz...akılları çok iyi çalışıyor hinliğe..valla senin yaptığın iyiymiş ben de öyle yapayım dicem de, benim eşim kızar bana öyle yapsam, kurnaz kv gözünün ucundaki yaşı indiriverir bir de ben suçlu olurum ağlattım diye, 1-2 defa yaptı...ben de söyleyip söyleyip ağlıcam bundan sonra aynı onun gibi.. dün canı kek istemiş, elektrikler yok, ayy benim de cnm istedi dur çayın yanına yapıvereyim dedim, bu dalga geçiyorum sanıyor elektrik olmayınca, tencerede 15 dk yaptım ağzı açık kaldı, zaten diyor ali de söylediydi monga beceriklidir, canı bişey isterse üşenmez kalkar yapar hemen diye... hayret dedim, benim için iyi bişey söyledi, kızını överdi genelde..
cok mantıklı.. bende karar verdim bi cıkolata bide yaptığım süslerden alırım dağıtırım .. evdede annem gelince dağıtsın şerbet fln hiç gitmedim görmedimde hastane ziyaretine acaba oluyomu olmuyomu bilemedim ama dediğin mantıklı geldi..
bide doktora lokum yaptırcam yeter :) zaten bakalım bunlar aklıma gelcekmi acıl bişey olursa kalcak :) daha yaptırmadım çikolata fln :)
benimki de yakıştırmıyor ama, ama beni gördükçe de içi içini yiyor, hem kendine hem de kızına her anlamda bin basarım çünkü..Çaktırmadan yap sen de canım bul yokunu sok lafını aaaa nededim ki canım aşk olsun de.
Ben de diyecektim tencerede fincan yapsaydın diye. Marifetlinin hali başka benimki sırf hava birinin yanında beni yerlere göklere sığdıramıyor ama yalnız kalınca oğluna yakıştıramıyor.
cnm dikkat et, canını sıkma dicem ama, olmayınca olmuyor biliyorum, en güzeli kafayı dağıtacak birşeyle meşgul olmak, senin durum biraz daha ciddi..sadece bebeğini düşün gerisini boşver..Kizlar bugun yine gerildim is yerinde karnim tas kesildi her zaman gittigim dr.uma gittim dun yasadiklarimi anlatip rapor istedim . Weremezmis beyfendi , bide ona canim sikildi gözlerim doldu sonra cagirdi 7 gun werdi ama ben buz gibi sogudum dr.dan ustetilik bi bakin dedim bakmadi bile baska dr.a gidiyorum cok uzgunum sizde kizip bebenize zarar wermeyin nolur
doğru diyorsun aslında, almasın da etrafa bişeycik almadı diyeyim en azından gönül rahatlığıyla :))) dediğin gibi gidip zevksiz bişey alacak, sırf almış olmak için. giydirmesen adın beğenmedi giydirmedi olur bir de..
Kizlar bugun yine gerildim is yerinde karnim tas kesildi her zaman gittigim dr.uma gittim dun yasadiklarimi anlatip rapor istedim . Weremezmis beyfendi , bide ona canim sikildi gözlerim doldu sonra cagirdi 7 gun werdi ama ben buz gibi sogudum dr.dan ustetilik bi bakin dedim bakmadi bile baska dr.a gidiyorum cok uzgunum sizde kizip bebenize zarar wermeyin nolur
bnde işyerimde keyif kahvesi içiyorum acaba diyorum omu uykumu kaçırıyor ama daha oncede içiyordum gerci bildiğin koltukta sızıp kalıyordum hep uykum geliyordum işyerimdede. nese hepsi bi süreç atlatıcaz inş :)))Geceleri dogru duzgun uyuyamiyirum artik bende canimcim bi uyandim mi tamam 1 saat donuyorum yatakta simdi biraz uyudum bakalim aksama hayirlisi dikilirim heralde...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?