2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487

kurnaz hepsi yaa kurnaz...akılları çok iyi çalışıyor hinliğe..valla senin yaptığın iyiymiş ben de öyle yapayım dicem de, benim eşim kızar bana öyle yapsam, kurnaz kv gözünün ucundaki yaşı indiriverir bir de ben suçlu olurum ağlattım diye, 1-2 defa yaptı...ben de söyleyip söyleyip ağlıcam bundan sonra aynı onun gibi.. dün canı kek istemiş, elektrikler yok, ayy benim de cnm istedi dur çayın yanına yapıvereyim dedim, bu dalga geçiyorum sanıyor elektrik olmayınca, tencerede 15 dk yaptım ağzı açık kaldı, zaten diyor ali de söylediydi monga beceriklidir, canı bişey isterse üşenmez kalkar yapar hemen diye... hayret dedim, benim için iyi bişey söyledi, kızını överdi genelde..

aynen cnm..annem beni yerimden kaldırmıyor geldiğinde, ben kv nin dibinde arkasını topluyorum habire, sağolsun dicem yine yapıyor birşeyler ama işte kurnazlığa dökünce işi sinir oluyorum, kızını çok ayrı tutup göklere çıkarınca ifrit oluyorum..bizimki de kıymete bindirdi ailesini evlendikten sonra..görümcem de aşağılamak gibi olmasın da ne görgü ne kültür sıfır, sadece giyinsin süslensin gezsin, eşimin ablası olmasa hayatta muhatap olacağım bir tip değil, salağın önde gideni...

bebeğinden güzel haber almana çok sevindim canım kendini stres ve yorgunluktan uzak tutmanın en kolay yolu dinlenmek.işyerinde kimsenin ne düşündüğünü önemseme çünkü kimseyi memnun edemiyoruz malesef

Canim bebisinin iyi olmadina cok sevindim. Keske biran once rahatlasan stresin bitse

Kizlar bugun yine gerildim is yerinde karnim tas kesildi her zaman gittigim dr.uma gittim dun yasadiklarimi anlatip rapor istedim . Weremezmis beyfendi , bide ona canim sikildi gözlerim doldu sonra cagirdi 7 gun werdi ama ben buz gibi sogudum dr.dan ustetilik bi bakin dedim bakmadi bile baska dr.a gidiyorum cok uzgunum sizde kizip bebenize zarar wermeyin nolur

selam anneler ve sevimli bebişleri.
ogluma oda yapmaya başladım yavaştan yatak siparişi verdim.
yatagına funnababy den uyku seti ve aynı modelde halı alacağım ikisi arasında kaldım hangisi güzel sizce ?

Kolay gelsin canım ben 1. olanı beğendim yeşil ayrıntıları hoş duruyor... şimdiden hangisini alırsan iyi günlerde kullanmak nasip olsun..

Birde doktoru kafana takma canım boşver başka bir taneye görün daha iyi olur belki.Çok sıkıntı stres yapıyorsun belli ki sakin olmaya çalış.Bebeğini düşün senin kızgınlığın,stresin en çok ona zarar veriyor.güçlü olmaya çalış.

Geceleri dogru duzgun uyuyamiyirum artik bende canimcim bi uyandim mi tamam 1 saat donuyorum yatakta simdi biraz uyudum bakalim aksama hayirlisi dikilirim heralde...

Aman ya bir kendi anneme bakıyorum,bir kayınvalideme. Annem bana misafirliğe geldiğinde bile yerimden kaldırmaz beni,sevgili kayın validem ise,daha 3 gün önce arabadan inerken hırkasını düşürür.Tamam kendisi de şeker hastası,yaşlı vs ama benden düşürdüğü hırkasını ister,kendisi eğilmez.Normal de olsa üşenmem o istemeden uzanırım zaten ama böyle küçük işler bile sanki küfür gibi geliyor bana.Sonuçta bel ağrım olduğundan haberi var ama ısrarla beni kullanmaktan çekinmiyor.

Cnm bende seni öpüyorum ama pasayi totosundan isiriyorum...

Uzulme bu kadar ince dusunme...
Inan dogumdan sonra tek gormek istediklerin esin annen baban bide bebisin olacak...
Kimse ne gelsin ne gitsin biran once evime gideyim diyeceksin...
Ama icimde kalmasın diyosan istedigini yap cnm...
Benim gozum hele yaşadığım bu riskli gebelik ve riskli sezeryan olucak olmamdan sonra inan ne hast ikrami ne susu bisey dusunmuyorum...
Selametle kurtulalimda
Eslerimiz gelene gidene evimizde yagdirirlar ikramlari...

Benim anamin mübarek arkadaşları gelecekmis hepsine ne ikram edelim ne yapalim diyo gecen eşimin önunde
Esimde dediki anne hele bi hayirlisiyla kurtulsunlar eve gelsinler sen dusunme ben yagdiririm...
Saglik olsun bosveeerrr amaann....

senin işyerinde doktorunda şu aşamada tehlikeli canım senin için.en azından gerginliğin geçene kadar uzak durmalısın.başka bi doktora gitmen iyi olur senin için.inşallah bidaha yaşamazsın bunları

Çaktırmadan yap sen de canım bul yokunu sok lafını aaaa nededim ki canım aşk olsun de.

Ben de diyecektim tencerede fincan yapsaydın diye. Marifetlinin hali başka benimki sırf hava birinin yanında beni yerlere göklere sığdıramıyor ama yalnız kalınca oğluna yakıştıramıyor.

Yaptırma canım zaten hazır satılıyor ben şu çikolatan alıcam hem ev hem hastane için. Bir de kolanya götürürüz süslü. Ben de bebek şekerini kendim yaptım onu da alırım hastane çantama yeter. Eve gelene de lohusa şerbeti bebek şekeri çikolata. Valla o sıcakta aydın gibi bir yerde kimseye ikram hazırlayamam. Ailem d uzakta benim bu kadar yeter bence.

http://www.haciserif.com.tr/kiz-bebek-dokme-madlen-bebek-cikolatasi.html

benimki de yakıştırmıyor ama, ama beni gördükçe de içi içini yiyor, hem kendine hem de kızına her anlamda bin basarım çünkü..

cnm dikkat et, canını sıkma dicem ama, olmayınca olmuyor biliyorum, en güzeli kafayı dağıtacak birşeyle meşgul olmak, senin durum biraz daha ciddi..sadece bebeğini düşün gerisini boşver..

En son büyük kızım 7 yaşında 6 yaş bir badi almış göndermiş doğum günüde birine verdim.

Ama adı oldu. Eşime de söyledim kızım 7 yaşında 8 yaş giyiyor bak bu 6 yaş bir daha kıyafet vs. almasın şükür ihtiyacımız yok hemde kızım artık kendi zevkine göre giyiyor biliyorsun dedim.

Selam hatuncuklar giremedim bayadir umarım herkes iyidir.ben hazırlık falan uğraşıyorum bebişe.bir de bi komsucum var kardeşim gibi oldu saolsun onunlayim sürekli.su dönemde tek katlanabildigim insan:)

Canım doktoruna çok kızdım valla senin strese girmen bebek için riskli hem biliyor hemde sana bu şekilde davranıyor.
Sonradan vermiş hiç olmazsa sevindim . Benim doktorum ilk başları pskolojimim bozulduğunu stres altından olduğumu anlayınca kandisi teklif etti vereyim rapor diye ..Bende kabul etmedim safım bu konuda ....
Bu 7 gün içeresinde kendine vakit ayır .... Güzel vakit geçreceğin şeyler yap arkadaşlarınla buluş kitap oku lavanta yağı la masaj yap haberleri seyerdip canını sıkma canım..

14 ten beri dışarıda ayaktayım yürümekten mahfoldum. ama carrefour da 102 li aktif bebek 36 küsürdü aldım. yıkama bez e alışma zaman alacak çünkü
d&r ı görünce boyama kitabımı aldım 20 tl idi. internetten pahalı ama hemen ulaşabilince aldım. 6 lı boya aldım sonra carrefour da 12 liyi ucuza görünce onu da aldım :)
dolaşmaya çıkınca para harcamadan eve dönmez oldum

Geceleri dogru duzgun uyuyamiyirum artik bende canimcim bi uyandim mi tamam 1 saat donuyorum yatakta simdi biraz uyudum bakalim aksama hayirlisi dikilirim heralde...
bnde işyerimde keyif kahvesi içiyorum acaba diyorum omu uykumu kaçırıyor ama daha oncede içiyordum gerci bildiğin koltukta sızıp kalıyordum hep uykum geliyordum işyerimdede. nese hepsi bi süreç atlatıcaz inş :)))

merhaba anneler ve minikler dün gece diş ağrısından dışarlarda süründük gitmedik doktor bırakmadık sabah geldik eve hiç bi doktor bişe yapamam hamilesin dedi sabah bi doktora gittim özelde üst dişim apse yapmış içi kanal tedavisi başlattı geçici dolgu yaptı ağrısı hafiflesin diye yine de ağrı var haftaya da diğer diş için randevu aldım 2 tane kanal tedavisi olacak çektirmek daha tehlikeli bebek için dedi vallahi Allaha emanet yaptıracam dayanamaıyorum 2 gündür zombi gibi geziyorum 5 dk bile geçmedi ağrısı çok felaket bişe yaa hamilelikte de daha beter oluyomuş

allahım 1 haziran beraat kandili keşkemm bebişim tam gununde doğsa mübarek gunde ne çok sevinirim. he birde belki bazılarınızın bebişide babaları gununde babişine süpriz yapabilir haziran ayının 3.pazar gunuydu sanırım 21ne felan geliyor. tabiki önceliğim saglıklı doğması her zmn, bunlar sonraki isteklerim :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…