- 19 Ocak 2010
- 1.735
- 1.316
- 333
- 41
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #32.621
bence arabalı olan daha gzlselam annelerve sevimli bebişleri.
ogluma oda yapmaya başladım yavaştan yatak siparişi verdim.
yatagına funnababy den uyku seti ve aynı modelde halı alacağım ikisi arasında kaldım hangisi güzel sizce ?
merhaba anneler ve minikler dün gece diş ağrısından dışarlarda süründük gitmedik doktor bırakmadık sabah geldik eve hiç bi doktor bişe yapamam hamilesin dedi sabah bi doktora gittim özelde üst dişim apse yapmış içi kanal tedavisi başlattı geçici dolgu yaptı ağrısı hafiflesin diye yine de ağrı var haftaya da diğer diş için randevu aldım 2 tane kanal tedavisi olacak çektirmek daha tehlikeli bebek için dedi vallahi Allaha emanet yaptıracam dayanamaıyorum 2 gündür zombi gibi geziyorum 5 dk bile geçmedi ağrısı çok felaket bişe yaa hamilelikte de daha beter oluyomuş
allahım 1 haziran beraat kandili keşkemm bebişim tam gununde doğsa mübarek gunde ne çok sevinirim. he birde belki bazılarınızın bebişide babaları gununde babişine süpriz yapabilir haziran ayının 3.pazar gunuydu sanırım 21ne felan geliyor. tabiki önceliğim saglıklı doğması her zmn, bunlar sonraki isteklerim :)))
Geçmiş olsun canım.
Benim diş doktorum da gerekli durumlarda dişe müdahale eden doktorlardan.
O ağrı ile yaşanmaz iyi yapmışsın tedaviye başlamakla.
kendı doktorları dahıl,1800 normal ,2800 sezeryan ssk fıyatı bu .Cok ıyı yanı benım memorıaldakında doktor parası harıc bu fıyat ki doktor da cok pahalıdoğum fiyatı hakkında bilgin varmı canım ne kadar?
bende araştırma içindeyim
ah tam ıstedıgın olmus kocıs yanında sen ıkı gun adamı bırakmazsın bı yereSelam kızlar dun gece gittik kocişle acile çok ateşi vardı. 2gun rapor aldık ilaçlarını aldık dizimin dibinde şu an heheh gözümün önünde olsa hep ne güzel olurdu :)
iyi yapmisin cnm bn kuru boyadan level atladim keceli kalem tarzi biseyler almaya karar verdim:)14 ten beri dışarıda ayaktayım yürümekten mahfoldum. ama carrefour da 102 li aktif bebek 36 küsürdü aldım. yıkama bez e alışma zaman alacak çünkü
d&r ı görünce boyama kitabımı aldım 20 tl idi. internetten pahalı ama hemen ulaşabilince aldım. 6 lı boya aldım sonra carrefour da 12 liyi ucuza görünce onu da aldım :)
dolaşmaya çıkınca para harcamadan eve dönmez oldum
merhaba anneler ve minikler dün gece diş ağrısından dışarlarda süründük gitmedik doktor bırakmadık sabah geldik eve hiç bi doktor bişe yapamam hamilesin dedi sabah bi doktora gittim özelde üst dişim apse yapmış içi kanal tedavisi başlattı geçici dolgu yaptı ağrısı hafiflesin diye yine de ağrı var haftaya da diğer diş için randevu aldım 2 tane kanal tedavisi olacak çektirmek daha tehlikeli bebek için dedi vallahi Allaha emanet yaptıracam dayanamaıyorum 2 gündür zombi gibi geziyorum 5 dk bile geçmedi ağrısı çok felaket bişe yaa hamilelikte de daha beter oluyomuş
iste o bnm kizimin tarihi :) ama erken gelck gibi hissediyorum bn:)allahım 1 haziran beraat kandili keşkemm bebişim tam gununde doğsa mübarek gunde ne çok sevinirim. he birde belki bazılarınızın bebişide babaları gununde babişine süpriz yapabilir haziran ayının 3.pazar gunuydu sanırım 21ne felan geliyor. tabiki önceliğim saglıklı doğması her zmn, bunlar sonraki isteklerim :)))
keçeli baştan istedim ama desenler önlü arkalı. çok saçma olmuş boyama kitabında önlü arkalı ama başka seçenek yoktu yayıldım terasa ilham gelmesinş bekliyorum. renk uyumu nasıl olacak acabaiyi yapmisin cnm bn kuru boyadan level atladim keceli kalem tarzi biseyler almaya karar verdim:)
ilk sayfalari boya sende isticeksin:))
Tabi bırakmam :) hasta zaten yatsın aşşaa :) eheheh :)ah tam ıstedıgın olmus kocıs yanında sen ıkı gun adamı bırakmazsın bı yere
Kocanin hasta olması üzücü olsa da senin adına sevindim kuuzuuum:))))Tabi bırakmam :) hasta zaten yatsın aşşaa :) eheheh :)
bnm ilk boyamam biraz vahim oldu gelistiriyrm kendimi:)) instagrandan baktim insanlar neler yapmis sanat sanat:))keçeli baştan istedim ama desenler önlü arkalı. çok saçma olmuş boyama kitabında önlü arkalı ama başka seçenek yoktu yayıldım terasa ilham gelmesinş bekliyorum. renk uyumu nasıl olacak acaba
bende az önce baktım çiçek tonlarında fikir olması için. kopya sayılır mıbnm ilk boyamam biraz vahim oldu gelistiriyrm kendimi:)) instagrandan baktim insanlar neler yapmis sanat sanat:))
bebişlerin yuzde beşi sadece beklenen gununde doğuyormuş ama kim bilir belkide seninkide o yuzde 5 lik dilimin içerisindedir canımm kader kısmet :))))iste o bnm kizimin tarihi :) ama erken gelck gibi hissediyorum bn:)
Bende yaratici bi yanim oldugunu savunurdum hepbende az önce baktım çiçek tonlarında fikir olması için. kopya sayılır mıaynısı değil ama yakışan tonlara baktım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?