2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487

Geçmiş olsun canım.

Benim diş doktorum da gerekli durumlarda dişe müdahale eden doktorlardan.

O ağrı ile yaşanmaz iyi yapmışsın tedaviye başlamakla.

Allah gönlüne göre versin canım ama gününü bekler mi sence.

Ben kendim için nedense 38. haftalarda gelir diye düşünüyorum.

Geçmiş olsun canım.

Benim diş doktorum da gerekli durumlarda dişe müdahale eden doktorlardan.

O ağrı ile yaşanmaz iyi yapmışsın tedaviye başlamakla.

kendi doktorum diş çekimi ve dolgu yapılabilir diye kağıt verdi ama gittiğim hiç bi doktor o riski almadı aslında haklılıar tabi ama en azından yapılacak bişe vardır ya neyseki bulduk bi tane yapacak biri hayatta en zor diş ağrısı birine beddua bereceksen dişin ağrısın de boşa dememişler:):):)

Valla kizlar sizlere baktikca kendi kayinvalideme binsukur diorum. Eli boldur yemegi gezmeyi almayi pek sever. Cocuklarini ayirmadan bize de yapar. Accik kizina torpil gececek tabi.

Her gelin kv atismasi bizde de oldu. Cok iyi restlestigimizde.

5 aydir konusmuyorduk dun bebise aldiklarini kargolamis, bir suru erzak yollamis. Dogumda beni cildirtma ihtimali varsa da benimde cevap potansiyelim var. Gelin kaynana topragindan olurmus ya seviyorum deliyi

iyi yapmisin cnm bn kuru boyadan level atladim keceli kalem tarzi biseyler almaya karar verdim:)
ilk sayfalari boya sende isticeksin:))

Geçmiş olsun canım benim annemim kasap bir tane diş doktoru vardı valla bütün kardeşelrimde annemim diş sorunu çıktı hepsindede çekti hemde apse falan varken antibiyotik kullandırmadan .Şimdi düşünüyorum da ne doktorlar var.
Allahtan kardeşlerime bir şey olmadı.

iste o bnm kizimin tarihi :) ama erken gelck gibi hissediyorum bn:)

iyi yapmisin cnm bn kuru boyadan level atladim keceli kalem tarzi biseyler almaya karar verdim:)
ilk sayfalari boya sende isticeksin:))
keçeli baştan istedim ama desenler önlü arkalı. çok saçma olmuş boyama kitabında önlü arkalı ama başka seçenek yoktu yayıldım terasa ilham gelmesinş bekliyorum. renk uyumu nasıl olacak acaba

Eklentiler

• IMG_20150401_165655.webp
    71,4 KB · Görüntüleme: 123
Kayinvalide muhabbeti dönmüş :)
Allah yardimciniz olsun canlar.
Her insanın huyu bir olmuyor maalesef, idare edilebildigi yere kadar ya sabır çekmek gerekir...
Benim kayinvalidemle aram çok iyidir MaasAllah diyeyim...belki de henüz 41 yaşında olduğu içindir..
Üstelik kültür farkı olmasına rağmen iyi yurutuyoruz :))
Yemek kültürümuz özellikle çok farklı.. ama yine de ben onların yemekleri öğreniyorum o da zaten türkiyede yaşadığı için ogrenmis yemekleri, bazen ben gösteriyorum..geçinip duruyoruz şükür..:)

keçeli baştan istedim ama desenler önlü arkalı. çok saçma olmuş boyama kitabında önlü arkalı ama başka seçenek yoktu yayıldım terasa ilham gelmesinş bekliyorum. renk uyumu nasıl olacak acaba
bnm ilk boyamam biraz vahim oldu gelistiriyrm kendimi:)) instagrandan baktim insanlar neler yapmis sanat sanat:))

kizlar mart annelerinin dogum hikayelerini okuyanlar varsa bana lin atabilir mi?
mart annelerinin dogum hikayeleri basligi altinda kimsebisey yazmamis???

Kızlar e bebekten aldığım mini bedeb marka hastane çıkışının renkleri birbirine karışmış. Leke çıkarıcı yaptım daha kötü dağılmış boya ŞU anda giyilemez durumda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…