2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
karar vermiş değilim kullanışlı birşey olsun istiyorum.hem evde hem dışarıda
N11 e baktım demin hoş modeller varda kullanış açısından bilemiyorum tabi

merhabalar kızlar bugün hava 22 derece okuldan çıkınca kendimi çarşıya verdim gezdik gezdik bebişe bişeyler aldık geldik bi türlü bitmedi yaaa

fikirlerinizi alıcam oğlumuza 8 yıl önce kerem adını koymuştuk o yüzden ondan vazgçemiyorum hepte kerem diye sevdik daha olmadan bile kerem olunca diyorduk o kadar yani:)) eşimde şimdi türk ismide olsun istiyor kerem mete koymayı düşünüyoruz yakışmış mı sizce

Kızlar e bebekten aldığım mini bedeb marka hastane çıkışının renkleri birbirine karışmış. Leke çıkarıcı yaptım daha kötü dağılmış boya ŞU anda giyilemez durumda

Hadi ya neden öyle olmuş ki tatlım?
Bende almıştım, yıkadım ama öyle bişey olmadı şükür.
Başka renkli seylerde mi vardı içinde?
Ne renkti takımın?
Benimki beyaz ve açık pembe tonları.

Selam hatuncuklar giremedim bayadir umarım herkes iyidir.ben hazırlık falan uğraşıyorum bebişe.bir de bi komsucum var kardeşim gibi oldu saolsun onunlayim sürekli.su dönemde tek katlanabildigim insan:)
ne güzel cnm senin adına sevindim, benim de komşum var öyle, ama şimdi bebişi doğdu, onunla ilgileniyor hep, bugün iş çıkışı uğradım yine, mışıl mışıl uyuyor anne oğul :)

ahhh cnm çok geçmiş olsun, diş ağrısı kötüdür, allah şifa versin, karanfil yağı bastır ağrısına dayanamazsan, iyi gelir..

ohh ne güzel, bizimki sadece kızına çalışıyor, ben eşimden dolayı atışmayı göze alamıyorum , anneci oldu sonradan..

cnm esas olan iyi niyet çünkü, sürekli öküz altında buzağı aranırsa uyum olmuyor işte, yoksa farklı kültür dil din ne farkeder..

Hadi ya neden öyle olmuş ki tatlım?
Bende almıştım, yıkadım ama öyle bişey olmadı şükür.
Başka renkli seylerde mi vardı içinde?
Ne renkti takımın?
Benimki beyaz ve açık pembe tonları.
Kendi kendini boyamış kırmızı balıklar vardı üstünde. Balıkların etrafı kıpkırmızı olmuş dağılmış boyası

Eklentiler

• l14YMINESET1210IND_1.webp
    101,7 KB · Görüntüleme: 104
aynısını düşünmüşüz canım bende mavişini alcam dökme :) bende ev için hastane için bide mevlüt için 40 ı çıkınca inşallah :) evet eve gelene ikram ederiz ayy heycanlandım valla :) zaman daraldı iyce ...

kızlar aranızda faceteki haziran anneleri grubunda olan var mı bilmiyorum ama, burası bana daha samimi daha sıcak geliyor....

Öyle oyle Haklisin canim..
Allah yardimcin olsun..gerçekten yakınında olan bir insanla anlasamamak çok zor bir durum...

Hayırlı olsun canım güle güle kullansın yavruların. Hangi beşikten aldın? Bende netten sipariş vermeyi düşünüyorum mağazası yok burada. Gullıver yada sundvik modelini beğendim ama kararsızım 

Kızlar e bebekten aldığım mini bedeb marka hastane çıkışının renkleri birbirine karışmış. Leke çıkarıcı yaptım daha kötü dağılmış boya ŞU anda giyilemez durumda
hadi yaa tüühh.. bende aldıydım o markadan ama hiçbi sorun olmadı yıkadık ütüledik.. kırmızılı lacivertli bi takımm vardı alırken onumu aldın. onun altına yorum yazmıştı birisi ben aldım renkleri birbirine girdi diye .. bende beyaz tavşanlıyı aldıydım ondan vazgeçip..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…