- 7 Aralık 2012
- 1.275
- 1.012
- 178
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #32.641
o beklesede anasi bekleyemicek gibi sanki:)hayrlisiyla saglikla gelsinler ins.bebişlerin yuzde beşi sadece beklenen gununde doğuyormuş ama kim bilir belkide seninkide o yuzde 5 lik dilimin içerisindedir canımm kader kısmet :))))
inş canım aynen sağlıkla gelsinler inş hepsi :)))o beklesede anasi bekleyemicek gibi sanki:)hayrlisiyla saglikla gelsinler ins.
bende de sanata böyle şeylere hiç yatkınlık yoktur ama gene de yapması keyifli :)Bende yaratici bi yanim oldugunu savunurdum hep
ilham olsun diye bakiyoruz ki
Ev tipi anakucağı nasıl sizce?
bebişleri dışarıda taşımak için ne düşünüyorsunuz? malum yaza denk geliyor
tatlimm cok guzel tabiki yalniz bizim komsularin falan hepsinde olmaya basladi yoksa cok begeniyorum kafam karistiAşk olsunnn
Kızlar e bebekten aldığım mini bedeb marka hastane çıkışının renkleri birbirine karışmış. Leke çıkarıcı yaptım daha kötü dağılmış boyaŞU anda giyilemez durumda
ne güzel cnm senin adına sevindim, benim de komşum var öyle, ama şimdi bebişi doğdu, onunla ilgileniyor hep, bugün iş çıkışı uğradım yine, mışıl mışıl uyuyor anne oğul :)Selam hatuncuklargiremedim bayadir umarım herkes iyidir.ben hazırlık falan uğraşıyorum bebişe.bir de bi komsucum var kardeşim gibi oldu saolsun onunlayim sürekli.su dönemde tek katlanabildigim insan:)
ahhh cnm çok geçmiş olsun, diş ağrısı kötüdür, allah şifa versin, karanfil yağı bastır ağrısına dayanamazsan, iyi gelir..merhaba anneler ve minikler dün gece diş ağrısından dışarlarda süründük gitmedik doktor bırakmadık sabah geldik eve hiç bi doktor bişe yapamam hamilesin dedi sabah bi doktora gittim özelde üst dişim apse yapmış içi kanal tedavisi başlattı geçici dolgu yaptı ağrısı hafiflesin diye yine de ağrı var haftaya da diğer diş için randevu aldım 2 tane kanal tedavisi olacak çektirmek daha tehlikeli bebek için dedi vallahi Allaha emanet yaptıracam dayanamaıyorum 2 gündür zombi gibi geziyorum 5 dk bile geçmedi ağrısı çok felaket bişe yaa hamilelikte de daha beter oluyomuş
ohh ne güzel, bizimki sadece kızına çalışıyor, ben eşimden dolayı atışmayı göze alamıyorum , anneci oldu sonradan..Valla kizlar sizlere baktikca kendi kayinvalideme binsukur diorum. Eli boldur yemegi gezmeyi almayi pek sever. Cocuklarini ayirmadan bize de yapar. Accik kizina torpil gececek tabi.
Her gelin kv atismasi bizde de oldu. Cok iyi restlestigimizde.
5 aydir konusmuyorduk dun bebise aldiklarini kargolamis, bir suru erzak yollamis. Dogumda beni cildirtma ihtimali varsa da benimde cevap potansiyelim var. Gelin kaynana topragindan olurmus ya seviyorum deliyi
cnm esas olan iyi niyet çünkü, sürekli öküz altında buzağı aranırsa uyum olmuyor işte, yoksa farklı kültür dil din ne farkeder..Kayinvalide muhabbeti dönmüş :)
Allah yardimciniz olsun canlar.
Her insanın huyu bir olmuyor maalesef, idare edilebildigi yere kadar ya sabır çekmek gerekir...
Benim kayinvalidemle aram çok iyidir MaasAllah diyeyim...belki de henüz 41 yaşında olduğu içindir..
Üstelik kültür farkı olmasına rağmen iyi yurutuyoruz :))
Yemek kültürümuz özellikle çok farklı.. ama yine de ben onların yemekleri öğreniyorum o da zaten türkiyede yaşadığı için ogrenmis yemekleri, bazen ben gösteriyorum..geçinip duruyoruz şükür..:)
Kendi kendini boyamış kırmızı balıklar vardı üstünde. Balıkların etrafı kıpkırmızı olmuş dağılmış boyasıHadi ya neden öyle olmuş ki tatlım?
Bende almıştım, yıkadım ama öyle bişey olmadı şükür.
Başka renkli seylerde mi vardı içinde?
Ne renkti takımın?
Benimki beyaz ve açık pembe tonları.
Ah canim üzüldüm, niye oyle oldu kiKızlar e bebekten aldığım mini bedeb marka hastane çıkışının renkleri birbirine karışmış. Leke çıkarıcı yaptım daha kötü dağılmış boyaŞU anda giyilemez durumda
aynısını düşünmüşüz canım bende mavişini alcam dökme :) bende ev için hastane için bide mevlüt için 40 ı çıkınca inşallah :) evet eve gelene ikram ederiz ayy heycanlandım valla :) zaman daraldı iyce ...Yaptırma canım zaten hazır satılıyor ben şu çikolatan alıcam hem ev hem hastane için. Bir de kolanya götürürüz süslü. Ben de bebek şekerini kendim yaptım onu da alırım hastane çantama yeter. Eve gelene de lohusa şerbeti bebek şekeri çikolata. Valla o sıcakta aydın gibi bir yerde kimseye ikram hazırlayamam. Ailem d uzakta benim bu kadar yeter bence.
http://www.haciserif.com.tr/kiz-bebek-dokme-madlen-bebek-cikolatasi.html
Öyle oyle Haklisin canim..ne güzel cnm senin adına sevindim, benim de komşum var öyle, ama şimdi bebişi doğdu, onunla ilgileniyor hep, bugün iş çıkışı uğradım yine, mışıl mışıl uyuyor anne oğul :)
ahhh cnm çok geçmiş olsun, diş ağrısı kötüdür, allah şifa versin, karanfil yağı bastır ağrısına dayanamazsan, iyi gelir..
ohh ne güzel, bizimki sadece kızına çalışıyor, ben eşimden dolayı atışmayı göze alamıyorum , anneci oldu sonradan..
cnm esas olan iyi niyet çünkü, sürekli öküz altında buzağı aranırsa uyum olmuyor işte, yoksa farklı kültür dil din ne farkeder..
Hayırlı olsun canım güle güle kullansın yavruların. Hangi beşikten aldın? Bende netten sipariş vermeyi düşünüyorum mağazası yok burada. Gullıver yada sundvik modelini beğendim ama kararsızım Annişkolar ve güzel bebişler günaydıııınnnnnnn :) hepimize sağlık ve mutluluk dolu bir gün olsun. Ben dün bebişlerimin beşik ve gardolaplarını aldım alt değiştirme masası kalmamıştı 15 gün sonra gelecekmiş :) duvar kağıtlarımızıda seçtik :))) Beşikler dolaplar yatakları yastık ve yorganları, nevresimleri :) baş ucu lambaları, battaniyeleri hatırlamadığım bir kaç daha şey hepsi 1300 TL tuttu İkeadan aldım %10 indirim vardı bebek mobilyalarında :) bugün gelecek eşyalarımız çok heyecanlıyız çooookkkkk :)))
Bilmiyorum kiAh canim üzüldüm, niye oyle oldu ki
hadi yaa tüühh.. bende aldıydım o markadan ama hiçbi sorun olmadı yıkadık ütüledik.. kırmızılı lacivertli bi takımm vardı alırken onumu aldın. onun altına yorum yazmıştı birisi ben aldım renkleri birbirine girdi diye .. bende beyaz tavşanlıyı aldıydım ondan vazgeçip..Kızlar e bebekten aldığım mini bedeb marka hastane çıkışının renkleri birbirine karışmış. Leke çıkarıcı yaptım daha kötü dağılmış boyaŞU anda giyilemez durumda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?