2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Evet canım kırmızı mavi

Haberleri izlemek sadece gözyaşı dökmek oldu benim için...
Allahim sen büyüksun...

En son haber ise hastane çakışanlarinin ihmalinden kaynakli... Ufacık bebeği aşırı isiticiya maruz birakmislar , yavrum nasıl yanmış... Allahim sabır ver o yavruya.. nasıl dayanır o acıya..
O insafsızlara lafım çok da...... Ya sabır..
İçim aciyor..

bende bundan korkuyordum yahu..kaç derecede yıkamıştın ki..?
30 da yıkadım canım. Çamaşır konusunda çok da hassasım çamaşırları 3 e ayrırırım koyularla açıkları hiç karıştırmam ama. Artık alcam bi tane daha hastane çıkışı

Ev tipi anakucağı nasıl sizce?
bebişleri dışarıda taşımak için ne düşünüyorsunuz? malum yaza denk geliyor

ben kanguru düşünüyorum. ev için tiny love 3 ü1 arada istiyorum ama beğendiğim araba casual cadillac air olunca içinde mecbur ana kucağı var. anakucaklı bebek arabası alırsam ev tipi ana kucağı almayacağım.

kızlar aranızda faceteki haziran anneleri grubunda olan var mı bilmiyorum ama, burası bana daha samimi daha sıcak geliyor....
burası gibisi yok canım.. face te ipini koparan kezban geliyo öyle gruplara. ben üye değilim o gruplara.

Kızlar çok hastayım, oksuruyorum,sesim gitti,burnum akiyo,halsizim...Napicam boyle?Oğlumu görmeye nasil gidicem?Bi farkedilse almaz doktor...Ayrıca bende vicdan azabı çekerim.Bebeklere virüs bulastirirsam...Gormezsemde cokkkk kotu hissederim kendimi,yavrum bekler beni...Çok zor kızlar dua edin bana hemen iyleseyim...

tatlimm cok guzel tabiki yalniz bizim komsularin falan hepsinde olmaya basladi yoksa cok begeniyorum kafam karisti
Aynen katiliyorum ki sole bi diger ay annelerin nisan mayis felan topiklerine bakmak bile yeterli herkes eymen koymaya karar vermis ki benim bu sene dogum yapan cogu arkadasiminda oglunun adi eymen hee birde unlululer var onlari hic saymiyorum ece erken felan hep fix herkes eymen koymus :))))

burası gibisi yok canım.. face te ipini koparan kezban geliyo öyle gruplara. ben üye değilim o gruplara.
hayyy allah ilahi güldürdün beni, ben de burdaki birkaç arkadaştan duyup merak edip girmiştim de, burdaki sıcaklığı samimiyeti göremedim açıkçası orda..benim gibi hisseden var mı diye merak ettim..

cnm rabbim yardımcın olsun, şifana kavuş bi an önce..bebeğine dua et konuş uzaktan da olsa, ulaşır ona emin ol..

canım gecmıs olsun ama sakın bebısını gormeye gıtme babası getsın,sonra sorun falan cıkar Allah korusun.

Caniiimm...
Hemencecik iyilesirsin inşaAllah ya.. çok üzüldüm durumuna.. en iyisi içeriye girmemen, bebeğini camdan filan dahi olsa goremez misin ki
İlaç kullanabiliyor musun bilmiyorum ama kullanabiliyorsan başla hemen ,çabuk iyileşirsin inşaAllah..

kızlar her defa nst cıhazına gırınce eksta para verılıyormu,yoksa doktor muayınesı ıcınde mı,benım gıttıgım yerde 238 mı ne nst ye gırme

Arkadaşım allah yardımcın olsun. İnşllh çok ii olarak yanına gelir. Sana da geçmiş olsun. İi olduğunu bil yetr görmemeye bir iki gn dayanırsın

eşin video çeksin hem açıp açıp izlersin :) ama sakın hasta gidip bulaştırma. dr a git hemen ilaç kullanmaya başla toparlarsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…