2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Kizlar nisan annelerinin topigine girdim herkeste bi dogum telasi aman suyum geldi aman sancilarim cogaldi yok gunu gecti gunu yaklasti felan. Sanirim bunlar iyi gunlerimiz biz hala bebek kiyafeti hastane cantasini dert ediyoruz

Kızlar kanım ćok düşük çıktı doktor kan ilacı verdi sabah akşam içeceksin dedi aç mı tok mu söylemedi bende sormayı unuttum her zamanki gibi eczacıda yazmamamış üstüne aç mı yok mu tok mu içecem acaba gerci kağdında aç yazıyo ama yinede bu sorim dedim

Kizlar merhabalar. Dünden beri giremiyorum. Yahu gecen hafta perşembe günü seyda coşkunddoğum yapmis kadinin masallahi var diyecek bisey bulamiyorum. Sadece ozeniyorum. Normal doğum yapmis darisi bize. Deforme sifir . uçggüniiçinde kalkmis sortlu pozlar atmis . biz nasil olursak artik

ge

yanlış alıntılama yapmışımgenelde aç içiliyo canım ama ismini yaz istersen bizde de kullanan varsa daha çok yardımcı oluruz yazmıştım

Evet 3ü bir arada olan güzel. Ama kanguru ilk aylar için erken olmaz mı acaba?

yanlış alıntılama yapmışımgenelde aç içiliyo canım ama ismini yaz istersen bizde de kullanan varsa daha çok yardımcı oluruz yazmıştım

Bugün şeker yüklemesi için polikliniğe gittim.doktor bebek çapraz duruyor bu duruş sıkıntı dedi:/ 15 gün sonra tekrar bakalım dedi.böyle birşey yaşayan var mı?
İçime kurt düştü 17 sinde kontrolüm var.17 ye kadar ohooo

canım gecmıs olsun ama sakın bebısını gormeye gıtme babası getsın,sonra sorun falan cıkar Allah korusun.
Babamizda 3-12 çalışıyor bu hafta.Aksilik gibi görüş saati de 3 te başlıyor, babamizda gidemez,kuzum kendini yalniz hissetcek.Niye boyle hastalandim ben yaaa

Aminnn canım inşallah... Yoğun bakıma maske,bone,galos, onlukle giriyoruz,ellerimizi dezenfekte edip,bebisim zaten kuvezde dokunamiyorum,yani öyle cam falan yok gorebilecegim canım...

Arkadaşım allah yardımcın olsun. İnşllh çok ii olarak yanına gelir. Sana da geçmiş olsun. İi olduğunu bil yetr görmemeye bir iki gn dayanırsın
Dayanmaya calisicam artik napalim...Sinavim çok büyük, zaten yanımda değil,bide gidip goremicem yavrumu...

Evet 3ü bir arada olan güzel. Ama kanguru ilk aylar için erken olmaz mı acaba?
boba4g aparatıyla doğumdan itibaren kullanılıyor. ergobaby beğeniyordum ama ayrıca yenidoğan aparatına para vermek istemiyorum. ergobaby nin aynısını tr de momfortbaby markasıyla var internet veya instagram da üçünü de aratabilirsin. youtubede de

Dayanmaya calisicam artik napalim...Sinavim çok büyük, zaten yanımda değil,bide gidip goremicem yavrumu...
Geçmiş olsun canım sen uzaktanda olsa duanı et yavruna o duyar hisseder seni. İnşallah hemencik iyileşirsin,biraz yalnız kalacak Musab Hamzamız. Ee topiğin en büyük abisi olmak kolay değil,kendine dikkat et maralcım oğlun gücünü senden alıyor unutma,Allah'ım yardımcınız olsun

bn bu durus olaylarini anlamiyrm ya sonucta fir fir donuyolar yani bnmki oyle gecen gittim kafasi asagidaydi endiselnmem lazm ama bence bunu kesin tehlikeli fln demek icin cok erken degil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…