2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
kızlar aranızda faceteki haziran anneleri grubunda olan var mı bilmiyorum ama, burası bana daha samimi daha sıcak geliyor....
Nisan Mayıs haziran annelerine girdim bende...
Garip garip sorular soruyolar...
Buradi gibi degil...
Bakmiom bile artik cnm...

Rabbim acil sifa versin guzelim...
Dualarindasin her vakit...
Ilac kullanman gerekiyo
Yzmistir dr...
Sende bol c vitamini al nolur...
Cok gecmis olsun

[QUolada, post: 40269119, member: 431982"]bn bu durus olaylarini anlamiyrm ya sonucta fir fir donuyolar yani bnmki oyle gecen gittim kafasi asagidaydi endiselnmem lazm ama bence bunu kesin tehlikeli fln demek icin cok erken degil mi?[/QUOTE]
Bu haftalarda bebek kendi etraf unda döner canim. Benimkinin de duruşu devamli değişiyor hissediyorum özellikle yatinca. Çocuk gelişim kitabini actum normal olduğu bebegin bu haftalarda kendi etrafında donduğu yaziyor

Kızlar benim oğlum artık geceleri uyutmuyor.. Maşallah pek hareketli.. Sizinkiler ne alemde? Benim bebişde mi bi terslik var hiç durmuyor

Dayanmaya calisicam artik napalim...Sinavim çok büyük, zaten yanımda değil,bide gidip goremicem yavrumu...
kiyamam size yaa
iyi bak annesi sen kendine.toparlan hemen ins.oglusunla konusursun yanina gidince anlatrsin niye gelemdigini...
bu arada okuduklarima gore anne ve bebek arasindaki dokunarak kurularacak iletisim bebeginin su anki durumu icin cok iyiymis.en azindan 15 dak.fln goguslerinde uzerinde yatmali senin kokunu belkide sut kokusunu almali.dr.lar ne diyor bununla ilgili olarak n zmn kucaklayabilirmissin yawrunu

Kızlar benim oğlum artık geceleri uyutmuyor.. Maşallah pek hareketli.. Sizinkiler ne alemde? Benim bebişde mi bi terslik var hiç durmuyor
bnm kizimda beni sola yatrmamakta kararli gece gunduz hep ayni sey oluyor son zamanlarda sola yatinca resmen rahatsiz oluyrmus gibi tepikliyor don diger tarafa der gibi.sagimada yatmamam gerekiyor ne yapicami sasrdim

bnm kizimda beni sola yatrmamakta kararli gece gunduz hep ayni sey oluyor son zamanlarda sola yatinca resmen rahatsiz oluyrmus gibi tepikliyor don diger tarafa der gibi.sagimada yatmamam gerekiyor ne yapicami sasrdim

Çokda güçlü vuruyor artık.. Yerimden hopluyorum.. Seviniyorum gündüzleri vurunca ama geceleri belli bir saatten snra uykum geliyor dayanamıyorum Çok oynaması iyi olduğunu da gösteriyor ama değil mi

Bende hep sola yatiyorum ama artik sanki belindensirtima geciyomus gibi oluyor gece ne tarafa ddöneceğini sasiriyorum sizip kaliyorum sonra birden uyanip hemen sola dönüyorum yine izinler baslasada uykularin önemi kalmasa sabah uyanamiyorum uykum sürekli bolununce

Kızlar peki çantaları hazırladınızmı? Bebişin kıyafetlerini yıkayıp ütüleyip yerleştirdiniz mi.. Benn bu haftasonu hazırlamayı düşünüyorum

Bu diş ağrısı öldürecek beni yaa kulağıma başıma gözlerime vurdu ağrısı ne yapacam şaştım kaldım uyku akıyo gözlerimden ama ağrıdan duramıyorum

canım bende içiyorum, aç karnına içersen emilimi yüksek olur dedi doktorum, bide içince en az 2 saat süt süt ve süt ürünleri tüketmiceksin

bn bu durus olaylarini anlamiyrm ya sonucta fir fir donuyolar yani bnmki oyle gecen gittim kafasi asagidaydi endiselnmem lazm ama bence bunu kesin tehlikeli fln demek icin cok erken degil mi?
Aynen öyle canım sürekli yer değiştiriyorlar. Sezaryen için bahane yaratıyorlar. Son gün bile değiştiriyorlar pozisyonu bebeler. Normal doğum için gidip son dakika ters de dönebilir ya da ters olup son dakika doğum kanalına da girebilir.

Kizlar gecen bi ark yazmisti...
60 tl yatak aldim diye...
Marka neydi ve nerden almisti ?

Çokda güçlü vuruyor artık.. Yerimden hopluyorum.. Seviniyorum gündüzleri vurunca ama geceleri belli bir saatten snra uykum geliyor dayanamıyorum Çok oynaması iyi olduğunu da gösteriyor ama değil mi
cok oynasa ayri oynamasa ayri dert:)
aman aman oynasin kuzucuklar zaten en fazla 20-30 dak,arasi uyuyolarmis

son zamana kdr takmamak lazım. bnmki de sabit durmuyor ki. duruyorsada kolları bacakları bir düz bi yanlara ittirip spor yapıyor

Esimde gidemicek canım çünkü çalışma saatleriyle görüş saati cakisiyor...
üf kötü olmuş. hemşireler ilgilense görüntülü arardın. çok şey mi bekliyorum hastaneden.
evelsi gün durduda deliksiz bir uyku çektim ama son dönem uyumuyorum diyebilirim. adam yatıyo diye mecbur yatakta takılıyorum. tablet telefon internette geziyorum.

ben yan yatarken belime yastık koyuyorum ama göbeğin altını boş bırakıyorum. göbekte daha geniş duruyo çocuk sıkışmıyor sanırım öyle sakin duruyor çünkü.
yüzüstü yatmayı özledim. masaj yatağı gb yatak yapsalar göbeği delikten salıp rahatça yüzüstü yatsam

Kızlar peki çantaları hazırladınızmı? Bebişin kıyafetlerini yıkayıp ütüleyip yerleştirdiniz mi.. Benn bu haftasonu hazırlamayı düşünüyorum
ben de artık hazırlamayı düşünüyorum ama deterjan alamadım. migros a gitsem şu organik sıvıdan alıp denemek istiyorum.

Bu diş ağrısı öldürecek beni yaa kulağıma başıma gözlerime vurdu ağrısı ne yapacam şaştım kaldım uyku akıyo gözlerimden ama ağrıdan duramıyorum
diş çok kötü ya. gebelikte en korktuğum şey diş çürümesi. dişinol mü ne sürülen uyuşturan bişi var ama yutma. eşimin dişleri hep sorunlu o baya bağımlı oldu. farklı dişçiye de git röntgenle bakıp öle müdahale etsinler. kurtarılırs boşa çektirme. bi implant 1000 dolar fln. yazık olur çektirirsen

karanfili denedin mi cnm?agriyan yone dogru agznda gezdr.bn yapmistm iide geldi ama 1 den fazla yapma nolur nolmaz

Canim daha yenimi bakti doktorun kanina. Cogumuz o hapi 3.aydan beri kullaniyoruz. Bnm kullandigim kan ve demir hapi sabah ac karna iciyosun ve de ictikten bi saat once ve sonrasinda hapin vucutta emilmesi icin hayvansal gida ve cay icmiyorsun. Yani hayvansal dedigim sut yogurt peynir gibi urunler. Bazi kisilerde ilaci aldiktan snra emilimi daha cabuk olsun diye meyve yiyormus. Sen yinede bi doktoruna sorabiliyorsan sor istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…