- 12 Ekim 2014
- 1.065
- 1.505
- 158
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #32.701
Nisan Mayıs haziran annelerine girdim bende...kızlar aranızda faceteki haziran anneleri grubunda olan var mı bilmiyorum ama, burası bana daha samimi daha sıcak geliyor....
Rabbim acil sifa versin guzelim...Kızlar çok hastayım, oksuruyorum,sesim gitti,burnum akiyo,halsizim...Napicam boyle?Oğlumu görmeye nasil gidicem?Bi farkedilse almaz doktor...Ayrıca bende vicdan azabı çekerim.Bebeklere virüs bulastirirsam...Gormezsemde cokkkk kotu hissederim kendimi,yavrum bekler beni...Çok zor kızlar dua edin bana hemen iyleseyim...
kiyamam size yaaDayanmaya calisicam artik napalim...Sinavim çok büyük, zaten yanımda değil,bide gidip goremicem yavrumu...
bnm kizimda beni sola yatrmamakta kararli gece gunduz hep ayni sey oluyor son zamanlarda sola yatinca resmen rahatsiz oluyrmus gibi tepikliyor don diger tarafa der gibi.sagimada yatmamam gerekiyor ne yapicami sasrdimKızlar benim oğlum artık geceleri uyutmuyor.. Maşallah pek hareketli.. Sizinkiler ne alemde? Benim bebişde mi bi terslik var hiç durmuyor
bnm kizimda beni sola yatrmamakta kararli gece gunduz hep ayni sey oluyor son zamanlarda sola yatinca resmen rahatsiz oluyrmus gibi tepikliyor don diger tarafa der gibi.sagimada yatmamam gerekiyor ne yapicami sasrdim
yanlış alıntılama yapmışımgenelde aç içiliyo canım ama ismini yaz istersen bizde de kullanan varsa daha çok yardımcı oluruz yazmıştım
canım bende içiyorum, aç karnına içersen emilimi yüksek olur dedi doktorum, bide içince en az 2 saat süt süt ve süt ürünleri tüketmiceksinKızlar kanım ćok düşük çıktı doktor kan ilacı verdi sabah akşam içeceksin dedi aç mı tok mu söylemedi bende sormayı unuttum her zamanki gibi eczacıda yazmamamış üstüne aç mı yok mu tok mu içecem acaba gerci kağdında aç yazıyo ama yinede bu sorim dedim
Aynen öyle canım sürekli yer değiştiriyorlar. Sezaryen için bahane yaratıyorlar. Son gün bile değiştiriyorlar pozisyonu bebeler. Normal doğum için gidip son dakika ters de dönebilir ya da ters olup son dakika doğum kanalına da girebilir.bn bu durus olaylarini anlamiyrm ya sonucta fir fir donuyolar yani bnmki oyle gecen gittim kafasi asagidaydi endiselnmem lazm ama bence bunu kesin tehlikeli fln demek icin cok erken degil mi?
hmm yok canım benim kullandığım diilmiş fikrim yok oyüzdenİlacın adı komfer fol cnm küçük şişede şurup
cok oynasa ayri oynamasa ayri dert:)Çokda güçlü vuruyor artık..Yerimden hopluyorum.. Seviniyorum gündüzleri vurunca ama geceleri belli bir saatten snra uykum geliyor dayanamıyorum Çok oynaması iyi olduğunu da gösteriyor ama değil mi
son zamana kdr takmamak lazım. bnmki de sabit durmuyor ki. duruyorsada kolları bacakları bir düz bi yanlara ittirip spor yapıyorBugün şeker yüklemesi için polikliniğe gittim.doktor bebek çapraz duruyor bu duruş sıkıntı dedi:/ 15 gün sonra tekrar bakalım dedi.böyle birşey yaşayan var mı?
İçime kurt düştü 17 sinde kontrolüm var.17 ye kadar ohooo
üf kötü olmuş. hemşireler ilgilense görüntülü arardın. çok şey mi bekliyorum hastaneden.Esimde gidemicek canım çünkü çalışma saatleriyle görüş saati cakisiyor...
evelsi gün durduda deliksiz bir uyku çektimKızlar benim oğlum artık geceleri uyutmuyor.. Maşallah pek hareketli.. Sizinkiler ne alemde? Benim bebişde mi bi terslik var hiç durmuyor
Bende hep sola yatiyorum ama artik sanki belindensirtima geciyomus gibi oluyor gece ne tarafa ddöneceğini sasiriyorum sizip kaliyorum sonra birden uyanip hemen sola dönüyorum yine izinler baslasada uykularin önemi kalmasa sabah uyanamiyorum uykum sürekli bolununce
ben de artık hazırlamayı düşünüyorum ama deterjan alamadım. migros a gitsem şu organik sıvıdan alıp denemek istiyorum.Kızlar peki çantaları hazırladınızmı? Bebişin kıyafetlerini yıkayıp ütüleyip yerleştirdiniz mi.. Benn bu haftasonu hazırlamayı düşünüyorum
diş çok kötü ya. gebelikte en korktuğum şey diş çürümesi. dişinol mü ne sürülen uyuşturan bişi var ama yutma. eşimin dişleri hep sorunlu o baya bağımlı oldu. farklı dişçiye de git röntgenle bakıp öle müdahale etsinler. kurtarılırs boşa çektirme. bi implant 1000 dolar fln. yazık olur çektirirsenBu diş ağrısı öldürecek beni yaa kulağıma başıma gözlerime vurdu ağrısı ne yapacam şaştım kaldım uyku akıyo gözlerimden ama ağrıdan duramıyorum
karanfili denedin mi cnm?agriyan yone dogru agznda gezdr.bn yapmistm iide geldi ama 1 den fazla yapma nolur nolmazBu diş ağrısı öldürecek beni yaa kulağıma başıma gözlerime vurdu ağrısı ne yapacam şaştım kaldım uyku akıyo gözlerimden ama ağrıdan duramıyorum
buldum:)
Canim daha yenimi bakti doktorun kanina. Cogumuz o hapi 3.aydan beri kullaniyoruz. Bnm kullandigim kan ve demir hapi sabah ac karna iciyosun ve de ictikten bi saat once ve sonrasinda hapin vucutta emilmesi icin hayvansal gida ve cay icmiyorsun. Yani hayvansal dedigim sut yogurt peynir gibi urunler. Bazi kisilerde ilaci aldiktan snra emilimi daha cabuk olsun diye meyve yiyormus. Sen yinede bi doktoruna sorabiliyorsan sor istersenKızlar kanım ćok düşük çıktı doktor kan ilacı verdi sabah akşam içeceksin dedi aç mı tok mu söylemedi bende sormayı unuttum her zamanki gibi eczacıda yazmamamış üstüne aç mı yok mu tok mu içecem acaba gerci kağdında aç yazıyo ama yinede bu sorim dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?