2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Kizlar lohusa geceligim var ama yanina birde pijama takimi almak istiyorum bu nasil sizce mavi olani. Lohusa sepetinde 50 lira degermi sizce ?

Kizlar lohusa geceligim var ama yanina birde pijama takimi almak istiyorum bu nasil sizce mavi olani. Lohusa sepetinde 50 lira degermi sizce ?
Eki Görüntüle 1477468
Senin geceliğinde çok güzeldi canım uzundu sanki gördüğüm kadar,sabahlığı var mı. Ben bulamıyorum sabahlıklı olanlar kısa,uzun olanların sabahlığı yok.Bu arada butik bebede indirim vardı ama
bitti galiba daha uygun fiyata, ben beğendim bunu fiyatı da çok fazla değil

ben demir i yatarken içiyorum. c vitamini emilimini arttırıyormuş. midem yanıyor benim 3. gün bugün. çocuk saçlı olunca yakar diyorlar. öyle mi acaba

Kaç kiloyla hamile kalmıştınız. Hayırlı olsun bebişiniz. Çok güzel vermişsnz. 3 kilo kolyca verlir zaten. Bir de kullandığınız korse sezeryen korsesi miydi?
59 kiloyla hamile kaldım. Teşekkür ederim Allah razı olsun. Sezeryan korsesi değildi sadece bel korsesiydi. Şunun gbi.

Eklentiler

• image.webp
    1,6 KB · Görüntüleme: 106
Herkese iyi geceler ben kac gundur giremiyorum bayagi mesaj birikmis okusam cook saatimi alir bi sikinti yoktur umarim heoinize guzel bir uyku temennimle byeeee

Merhaba bayanlar nasılsınız ben uzun zamandır yoktum bayarsan beri neler olmuş neler cok az bi zamanımız kaldı Rabbim hepimizi inşallah tez zamanda hayırlısı ile kurtarsın arkadaşlar inşallah benim oğlusum 2 kilo oldu teyzeleri bugün yüzünü gösterdi doktor amcamız ama tansiyonum 14 kerde gezdiği için doktor biraz erken alıca dedi hayırlısı Rabbim inşallah zamanında gelmesi mi sağlar bende böyle bayanlar sizler nasılsınız ?

Kızlar hatırladınız mı bilen. Ama yaseminmuhammetmelek ti ama şifreyi unuttum tekrar yeniden açtım hatırlayanlar vardır

Aman cnm bboşver takilma boyle sözlere bnm kv de oglum 53 cm dogdu benmle idda ediyodu yok 51 cm dogurmusum da yanlis hatirliyomusum yanlis hatırlamak mumkun deilki burda hamilelik ve cocuk ilk okula baslayana kadar butun bilgilerin yazildigi kitapcik var orda yaziyo aslinda gidip gozune sokmak vardiya neyse salla gitsin bebislerimiz ve boz saglikli ve huzurlu olalim gerisi teferruat InsaAllah rabbim seninde gonlune gore Eder tosuncuk bir ooglusun olur

Kocaman bir MasaAllah bebisine cnm tansiyon cogu gebenin korkusu ama InsaAllah sende sorun cikmaz vaktinde saglikla dogar rabbim yardimcin olsun tum hamilelerinde

Gecee uşakta yaşıyormuşsun. Bn de uşaktayım. Görmesem de yakında olduğunu bilmk mutlu etti :)
meraba canımmm evet eşimin işi dolayısıyla uşakta yaşıyoruz evlendiğimizden beri. izmirliyiz aslında sen buralı mısın nerede öğretmensin?

canım demir ilaçları genelde yemeklerden 1 saat sonra alınır. eczacı farklı birşey söylediyse bilemiycem.

ben demir i yatarken içiyorum. c vitamini emilimini arttırıyormuş. midem yanıyor benim 3. gün bugün. çocuk saçlı olunca yakar diyorlar. öyle mi acaba
ben de demir ve vitamini yatarken içiyorum. hem emilim artıyor, hem de bağırsaklarımı çalıştırıyor sanırım. çünkü sabah wc ye koşuyorum ilk iş, kabızlık gibi bir sorunum olmuyor.

Günaydın herkesee göbekli hatunlarrr Nasılsınız bakalımm?
Ben bugün erkenciyim. Akşam 9:30da yatınca 6:30da açtım gözlerimi. Aslında o saate kadar bile iyi dayandım bundan sonra böyle olucaz sanırım gün içinde uyuyan varsa değişiyordur da ben genelde uyumuyorum.
Herkese afiyet olsun simdiden, bebikleri ve sizleri öpüyorum

Gunaydin canimm.
Biz iyiyiz sen nasilsin??
Ne guzel uyumussun masallah:))
Bende dun gunduz 4 saat uyumusum cok sasirdim ama gece uyuyamamistim..
Uyku duzenimiz bozuldu artik alismak lazim aslinda uykusuzluga:)))

Gunaydin canimm.
Biz iyiyiz sen nasilsin??
Ne guzel uyumussun masallah:))
Bende dun gunduz 4 saat uyumusum cok sasirdim ama gece uyuyamamistim..
Uyku duzenimiz bozuldu artik alismak lazim aslinda uykusuzluga:)))
Artık kendimi civciv gibi hissediyorum.. civcivler karanlık olunca hemen uyuyorlar. hatta akşam olması da gerekmiyor, avuç içine alıp diğer elinle üstünü kapasan bile uyuyolar kıyamam yaa

Artık kendimi civciv gibi hissediyorum.. civcivler karanlık olunca hemen uyuyorlar. hatta akşam olması da gerekmiyor, avuç içine alıp diğer elinle üstünü kapasan bile uyuyolar kıyamam yaa
Benimde cok uykum geliyo ama yatinca nerelere gidiyo bilmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…