2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Gunaydin annislerrr
Bi kac gundur isyerimde stres altinda calisiyordum. 2 gun rapor alip evde dinlensemmi dedim snra sabah yinede kalktim dusumu aldim yola ciktim ama sanirim biraz oyalanmisim cunku servisi kacirdim esimi aradim oda is icin il disina gidiyordu, eve git direk rapor al otobuslerde ugrasma dedi amann ztn canima minnet bnde bahane ariyordum eve geri dondum oglende gidip rapor alirim bebisim dinlensin azicik evde :)))

ooohhh dinlen tabi canım yaa ne güzel işte keyif yapın bebişle. doktorun vericek mi hemen raporu?

günaydınnnn:)))en iyisini yapmışşın canım keyif yap ne güzel azcık dinlen evde

Günaydınnnnn annislerrrr saat 7 de uyanmak da varmış, dün öğlen 12de uyaninca bugün erkenciyim:) kahvaltımizi yaptık kızımla ohh keyif yapıyoruz

ooohhh dinlen tabi canım yaa ne güzel işte keyif yapın bebişle. doktorun vericek mi hemen raporu?
Aynen cnm bebek anne dinlendikce buyuyor. Saglik ocagindan aliyorum cnm ordaki doktorum veriyor hemen saolsun tabi o yoksa baska doktora biraz naz yapicam mecbur :)))))

Benimde dersim bitti geri eve geldim sadeve sabah iki saat ivin derse gidiyorum.scok iyi yapmissin canimyat dinlen misss gibi.

Kizlar gecen bi ark yazmisti...
60 tl yatak aldim diye...
Marka neydi ve nerden almisti ?
bende geçen bi mağazaya sordum en ucuzu 130 tl den başlıyor dedi:/

Kizlar lohusa geceligim var ama yanina birde pijama takimi almak istiyorum bu nasil sizce mavi olani. Lohusa sepetinde 50 lira degermi sizce ?
Eki Görüntüle 1477468
bence güzel canım fiyatı da uygun

ellerine sağlık, bende sabırsızlıkla haftasonunu bekliyorum alıp hemen başlıcam

Iznine az kalan kızlarr gözünüz aydin :) benim de raporun 22 nisanda bitiyor doğum izninini 33. Haftada almam gerekiyor raporla cakisiyor yoksa inşallah sorunu olmaz

kızlar refluden kaynaklı çok kotu öksürüğüm vardı reflü boğazımı mahvetmiş..kaç gundur evde yatıyordum. şimdi biraz azaldı çok şükür.
bayadır okuyamadım inş hep güzel şeyler yazılmıştır.

Iznine az kalan kızlarr gözünüz aydin :) benim de raporun 22 nisanda bitiyor doğum izninini 33. Haftada almam gerekiyor raporla cakisiyor yoksa inşallah sorunu olmaz
Yarin itibarigle tam 15 gunum kaldi.evim okulun dibinde aa sabah cok erken basliyor ders.7.10 da erkenden uyanip hazirlanip gitmek mahvetti beni.

günaydın kızlaar
ben dün akşam hastaneye gittim. vee babişkosu ilk kez fındık kurdumuzu gördü. çok heycanlandı yaa
25. haftamızdayken doktor şuan için makat duruyo ama dönebilir demişti. ve dönmüş çok şükür. bi haftadır kuduruyodu demek ki dönmeye çabalıyomuş benim prensim inşallah başka da problem çıkmazsa normal istiyorum doğumu.
siz hepiniz melekleriniz de tabi iyisinizdir inşallah?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…