- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #32.761
Resimde cok hos gorunuyor ben de alcam fiyattaa uygunBu arada @denizkizi_esra canım lohusa sepetimden fotosunu koydugun takımı aldım ben canım kremini çok beğendim kalitesi falan çok iyi
Etmez mi canım ya ne kadar yakın olsa da sabahın o saatinde kalkmak çok zor bilirim.neyse az kalmış :)Yarin itibarigle tam 15 gunum kaldi.evim okulun dibinde aa sabah cok erken basliyor ders.7.10 da erkenden uyanip hazirlanip gitmek mahvetti beni.
Canım çok geçmiş olsun inşallah hemen iyleşirsin.Kızlar çok hastayım, oksuruyorum,sesim gitti,burnum akiyo,halsizim...Napicam boyle?Oğlumu görmeye nasil gidicem?Bi farkedilse almaz doktor...Ayrıca bende vicdan azabı çekerim.Bebeklere virüs bulastirirsam...Gormezsemde cokkkk kotu hissederim kendimi,yavrum bekler beni...Çok zor kızlar dua edin bana hemen iyleseyim...
İyi yapmısın canım dimnlen bol bol bn evde olsamda dinlenemıyorum şunu yapayim bunu yapayim daha çok yoruyorum kendimiGunaydin annislerrr
Bi kac gundur isyerimde stres altinda calisiyordum. 2 gun rapor alip evde dinlensemmi dedim snra sabah yinede kalktim dusumu aldim yola ciktim ama sanirim biraz oyalanmisim cunku servisi kacirdim esimi aradim oda is icin il disina gidiyordu, eve git direk rapor al otobuslerde ugrasma dedi amann ztn canima minnet bnde bahane ariyordum eve geri dondum oglende gidip rapor alirim bebisim dinlensin azicik evde :)))
Bu arada canım lohusa sepetimden fotosunu koydugun takımı aldım ben canım kremini çok beğendim kalitesi falan çok iyi :KK66:
Ben çalışmıyorum canm, atanamadım maalesef. Bnm de eşim uşaklı, istdan gldm bn de.meraba canımmm evet eşimin işi dolayısıyla uşakta yaşıyoruz evlendiğimizden beri. izmirliyiz aslındasen buralı mısın nerede öğretmensin?
Almak isteyenlere yakından foto çekilir :)Resimde cok hos gorunuyor ben de alcam fiyattaa uygun
Ha onu yazacaktım ben 76 kiloyum suan L aldım hafif bol oldu ama göğüs bölümü oturdu doğumdan sonra daha da büyüyeceği için iyi ki L almışım dedim ama M de olurdu bana.lohusa gecelikleri baya büyük kalıp oluo göğüslerin çok büyük değilse sana S olur bence canım
Canim beden konusunda kararsizim kalibi nasil s mi alsam m mi alsam bilemedim.simdilik cok kilo almadim ama dogumfan sonra nasil olurum bilemiyorum
Degil canim ben minik bir kadinimHa onu yazacaktım ben 76 kiloyum suan L aldım hafif bol oldu ama göğüs bölümü oturdu doğumdan sonra daha da büyüyeceği için iyi ki L almışım dedim ama M de olurdu bana.lohusa gecelikleri baya büyük kalıp oluo göğüslerin çok büyük değilse sana S olur bence canım
Tamam sana S cuk oturur ozaman:) benim memelerin maşallahi varDegil canim ben minik bir kadinim
Suanda bile minnikler ;-).Tamam sana S cuk oturur ozaman:) benim memelerin maşallahi var
Geçmiş olsun canım. Yalnız doktorun ilgisine hayran kaldimGünaydın herkese, iki gündr çok kötüydüm, kuyruk sokumuma ağrı girdi yürüyemedim, belimden kasıklarıma doğru giren de ağrım vardı gece boyu hiç uyutmadı, dün işe gelmedim, evde dinlendim, bu gün daha iyiyim şükür, doktoruma mesaj attım durumumu anlattım, erken gelme ihtimali falan olur mu diye sordum, verdiği cevap Fizik'e görünsinirimi bozdu sabaha kadarda rüyamda onunla uğraştım...
kiyamam size yaa
iyi bak annesi sen kendine.toparlan hemen ins.oglusunla konusursun yanina gidince anlatrsin niye gelemdigini...
bu arada okuduklarima gore anne ve bebek arasindaki dokunarak kurularacak iletisim bebeginin su anki durumu icin cok iyiymis.en azindan 15 dak.fln goguslerinde uzerinde yatmali senin kokunu belkide sut kokusunu almali.dr.lar ne diyor bununla ilgili olarak n zmn kucaklayabilirmissin yawrunu
son zamana kdr takmamak lazım. bnmki de sabit durmuyor ki. duruyorsada kolları bacakları bir düz bi yanlara ittirip spor yapıyor
üf kötü olmuş. hemşireler ilgilense görüntülü arardın. çok şey mi bekliyorum hastaneden.
evelsi gün durduda deliksiz bir uyku çektimama son dönem uyumuyorum diyebilirim. adam yatıyo diye mecbur yatakta takılıyorum. tablet telefon internette geziyorum.
ben yan yatarken belime yastık koyuyorum ama göbeğin altını boş bırakıyorum. göbekte daha geniş duruyo çocuk sıkışmıyor sanırım öyle sakin duruyor çünkü.
yüzüstü yatmayı özledim. masaj yatağı gb yatak yapsalar göbeği delikten salıp rahatça yüzüstü yatsam
ben de artık hazırlamayı düşünüyorum ama deterjan alamadım. migros a gitsem şu organik sıvıdan alıp denemek istiyorum.
diş çok kötü ya. gebelikte en korktuğum şey diş çürümesi. dişinol mü ne sürülen uyuşturan bişi var ama yutma. eşimin dişleri hep sorunlu o baya bağımlı oldu. farklı dişçiye de git röntgenle bakıp öle müdahale etsinler. kurtarılırs boşa çektirme. bi implant 1000 dolar fln. yazık olur çektirirsen
gecms olsun cnm.bn bu dr.in ilgiszligine inanamiyrm biraz hassas olmalari lazm.sen yinede bi gt gorun kapidanda cevrmez heraldeGünaydın herkese, iki gündr çok kötüydüm, kuyruk sokumuma ağrı girdi yürüyemedim, belimden kasıklarıma doğru giren de ağrım vardı gece boyu hiç uyutmadı, dün işe gelmedim, evde dinlendim, bu gün daha iyiyim şükür, doktoruma mesaj attım durumumu anlattım, erken gelme ihtimali falan olur mu diye sordum, verdiği cevap Fizik'e görünsinirimi bozdu sabaha kadarda rüyamda onunla uğraştım...
Sakin sakin canimm sen bebisine bak keyif yap gerisini bosveeeerrrr:)))Evett yaa koca bankayi benmi kurtarcamm anasini satimm bi huzur verin artik deyip atarlanasim vardi ztnn
Gecmis olsun canim insallah gecer dr un ilac falan vermedimi??kızlar refluden kaynaklı çok kotu öksürüğüm vardı reflü boğazımı mahvetmiş..kaç gundur evde yatıyordum. şimdi biraz azaldı çok şükür.
bayadır okuyamadım inş hep güzel şeyler yazılmıştır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?