2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Yarin itibarigle tam 15 gunum kaldi.evim okulun dibinde aa sabah cok erken basliyor ders.7.10 da erkenden uyanip hazirlanip gitmek mahvetti beni.
Etmez mi canım ya ne kadar yakın olsa da sabahın o saatinde kalkmak çok zor bilirim.neyse az kalmış :)

Canım çok geçmiş olsun inşallah hemen iyleşirsin.
İyi yapmısın canım dimnlen bol bol bn evde olsamda dinlenemıyorum şunu yapayim bunu yapayim daha çok yoruyorum kendimi

Bn çalışmıyorum
meraba canımmm evet eşimin işi dolayısıyla uşakta yaşıyoruz evlendiğimizden beri. izmirliyiz aslında sen buralı mısın nerede öğretmensin?
Ben çalışmıyorum canm, atanamadım maalesef. Bnm de eşim uşaklı, istdan gldm bn de.

Canim beden konusunda kararsizim kalibi nasil s mi alsam m mi alsam bilemedim.simdilik cok kilo almadim ama dogumfan sonra nasil olurum bilemiyorum
Ha onu yazacaktım ben 76 kiloyum suan L aldım hafif bol oldu ama göğüs bölümü oturdu doğumdan sonra daha da büyüyeceği için iyi ki L almışım dedim ama M de olurdu bana.lohusa gecelikleri baya büyük kalıp oluo göğüslerin çok büyük değilse sana S olur bence canım

Degil canim ben minik bir kadinim

Günaydın herkese, iki gündr çok kötüydüm, kuyruk sokumuma ağrı girdi yürüyemedim, belimden kasıklarıma doğru giren de ağrım vardı gece boyu hiç uyutmadı, dün işe gelmedim, evde dinlendim, bu gün daha iyiyim şükür, doktoruma mesaj attım durumumu anlattım, erken gelme ihtimali falan olur mu diye sordum, verdiği cevap Fizik'e görün sinirimi bozdu sabaha kadarda rüyamda onunla uğraştım...

Geçmiş olsun canım. Yalnız doktorun ilgisine hayran kaldim

Daha solunumu makineye bağlı canım, kuvez onun için çok daha hijyenik,biraz daha büyümesi lazim dedi doktoru ten teması için....

Hemşire ablalarimizin ikisi tanıdık video çekip atıyorlar sagolsunlar,ama iste annelik bu olsa gerek genede yetmiyor canım... İdare edicez artik bakalım...

gecms olsun cnm.bn bu dr.in ilgiszligine inanamiyrm biraz hassas olmalari lazm.sen yinede bi gt gorun kapidanda cevrmez heralde
doktorcumdan Allah razi olsun cok ilgili valla ve kendisi anne bile degil.

arkadaşlar merhaba
her ne kadar 2.doğumum da olsa yine de acemiyim galiba.size bir şey sormak istiyorum.şimdi elimde 3 kolsuz,6 kısa kollu,4 tane de uzun kollu çıtçıtlı body var.ayrıca 6 pijama altı,4 tulum,3 tane de alt-üst takım var.hepsi 0-3 ay.
haftaya alışveriş yapıcam.alacaklarımı 0-3 mü alayım yoksa 3-6 mı alayım ne dersiniz?elimdekiler bana 3 ay yeter mi acaba?

Gecmis olsun canim insallah gecer dr un ilac falan vermedimi??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…