2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
kocaya arama diye atar yaptım, şimdi köpek gibi arasın diye bekliyorum ((((

Ne guzel canimm)
Dogumun da insallah istedigun gibi olur bende 10 nisanda gidicem cok merakliyim bende 1 ay olcak gormeyeli kuzumu

İnsallah kolaycacik dogum yapar canim bi avazda cikiverir bebis.

Günaydın kizlarr ve bebişlerii
hediyelik konusunda ne dusunuyorsunuzzz.
benim akliimda su dokme cikolata ve pembe hediyelik kolonyalardan varr.
Uygunmu dur ikisi yeterlimiiii sizceeeee

offf çok cnm sıkkın, üzgünüm yaaa..niye böyleyim ben, söyleyeceklerimi de söyleyemiyorum içimde kaldı hepsi, sadece tribimi yaptım bitti, neden olduğunu sormuyor deşelemiyor adam iyice sinir ediyor beni...

yok ben 2 aylıkken başladım ama düzenli içmeyince böyle oldu o zaman sadece akşamları 1 tane içiyodum şimdi okuyunca sabah akşam aç karnına diyo onun için bi danışayım dedim

kan ılacı ac ıcılıyorgenede yatarken alıyorum,ama sut urunlerı ve cay ılac emılımını azalttıgı ıcın bu urunlerı tukettıkten 2 saat sonra al ılacı

offf çok cnm sıkkın, üzgünüm yaaa..niye böyleyim ben, söyleyeceklerimi de söyleyemiyorum içimde kaldı hepsi, sadece tribimi yaptım bitti, neden olduğunu sormuyor deşelemiyor adam iyice sinir ediyor beni...
Canim sende sormasini beklemeden soyle icinde kalmasin dok icini rahatla bosver niye tutuyon ki??

kocaya arama diye atar yaptım, şimdi köpek gibi arasın diye bekliyorum ((((

oluyo canım öyle hamileliktendr diye deselemiyodur.onlara göre şimdi bütün triplerin temel sebebi hamilelik.sıkma sen canını. arıycak diye de bekleme ara dök içini

karanfili denedin mi cnm?agriyan yone dogru agznda gezdr.bn yapmistm iide geldi ama 1 den fazla yapma nolur nolmaz

denemediğim hiiç bişe kalmadı karanfil sarımsak ne b,iliyosam denedim hiç azaltmadı bile sabaha kadar yine ayaktaydım 3 gündür ağlamaktan bi hal oldum ne biçim bişe ya diş ağrısı gibi bi ağrı yok şimdiye böyle acı çekene kadar doğururdum o derece kıvrandım hala ağrıyo randevum salı günü beklersem ölürüm zaten bu ağrıyla bu gün gidecem tekrar

Yetr bence canim ben hastane icin cikolata yaptiricam ayrica bide ev icin magnetli suslerden yaptiricam

Yaa bosver erkekler oyle bazen. Benimkide dun cok ac ve yorgun gelmisti tek kelime konusamadik dogru dürüst sesim ciksa kavga cikacakti biliyorum. Sustum bende sen gibi icimde kaldi catlayacaktim.
uzulme ama inanki bebegin icin. Degmez icinde buyutmeyee. Bizde duygusalizz acikcasi tek problemi onlardada aramamak lazim.
Canim sahsen hep trip yapmak istiyorr hem ilgi istiyorr aonra aglamak istiyorrr. Hormonlardan arkadasim hormonlarrr

Dünyanın en güvenli yerinden ayrılmak istemiyor bebişte haklı Allah bir avazda kurtarsın inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…