2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
offf çok cnm sıkkın, üzgünüm yaaa..niye böyleyim ben, söyleyeceklerimi de söyleyemiyorum içimde kaldı hepsi, sadece tribimi yaptım bitti, neden olduğunu sormuyor deşelemiyor adam iyice sinir ediyor beni...

Muhtemelen ciddi olmadigina ve hamilelik sendromuna bagliyor. Ne desem ters tepiyor bari kendi haline birakayim da sakinlesin, basimi agritmasin dior. Klasik erkek iste

offf çok cnm sıkkın, üzgünüm yaaa..niye böyleyim ben, söyleyeceklerimi de söyleyemiyorum içimde kaldı hepsi, sadece tribimi yaptım bitti, neden olduğunu sormuyor deşelemiyor adam iyice sinir ediyor beni...
Demek ki hepsi aynı bu kocalarin. Benim de eşimin en sevmediğim huyu vurdumduymazligi l. Benim için kocaman bi sorun onun için gereksiz kafa yorma olabiliyor ve çoğu zaman kendi kendime tartışıyorum :/
Güle güle kullan canım çok beğendim bende gecelik bakıyordum geceliğin sabahlığı varmı acaba varsa bir fotoda ondan koysan :)
Ben sabahlik almadım canım ama lohusa sepetimde vardı sanırım sabahligi
pekı beden olculerı nasıl canım ,gecen ben bı tane baska markadan aldım baya buyukler S aldım
Biraz daha büyük oluo canım lohusa olunca tabi sen normal bedeninde al.
aynen sol kulağım şişti zaten dişin ağrısında duyamıyorum
Çok geçmiş olsun canım zor valla dis agrisi

saol cnm zaten gaviscon kullanıyordum birde lansor verdi.
geçmiş olsuun. aaa hamilelikte mide ilaçları kullanılabiliyomuş mu ne güzel.

Dogumun da insallah istedigun gibi olur bende 10 nisanda gidicem cok merakliyim bende 1 ay olcak gormeyeli kuzumu
hadi bakalım git de gör kuzunu. inşallah iyidir hiçbi sıkıntısı yoktur

aynen sol kulağım şişti zaten dişin ağrısında duyamıyorum
geçmiş olsun canım sana da.

ben malesef hamileliğim boyunca 1 yumurta bile yemedim olmuyor ya yiyemiyorum öncede yemezdim bebeğim için bi bunu yapamadım

kitap okumaktan gozlerim bi tuhaf oldu
iyiki almisim kizlar sarah jio nun kitaplarini arka arkaya okuyrm valla acaip sardi.bogurtlen kisida beni ayri etkiledi anne ve cocugunun hikayesiydi belkide o yuzden...tavsiye ediyrm

sormasimida bekleme canim.hic bir zaman bekleme bence hic bir erkek bu kadar ince dusunmez ve sen soylemeden kolay kolay anlamaz.bosuna kendine bunu dert etme.eger icinde kalmasini istemiyorsan ara konus dok icini

canim benim cok zor olur dis agrisi bilirim.Allah yardimcin olsun ne diim

ben malesef hamileliğim boyunca 1 yumurta bile yemedim olmuyor ya yiyemiyorum öncede yemezdim bebeğim için bi bunu yapamadım
omlet tarzi biseyler yapsan oylede mi gitmiyor?beyazini yesen bile olur ayrica cirpip icine domates maydonoz karstirip pisrmeyi dene,yumurtali ekmek fln yap.illaki yemeye calis

Handsvik olanından aldım canım bizzat yerinde görüp incelediğim için daha sağlam geldi bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…