2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
hepinize merhabalar hayırlı günler annişler,

bebek bezi ve ateş ölçer için hangi markayı düşünüyorsunuz? kulaktan mı alından mı? alanlar varsa fiyat ve model yazabilir mi?

kızlar aranızda faceteki haziran anneleri grubunda olan var mı bilmiyorum ama, burası bana daha samimi daha sıcak geliyor....

Kız ben facebookta anne çocuk mu ne bir sayfaya üyeyim gece gündüz kavga ediyorum beni atacakları en sonunda sayfadan o kadar salak ve cahil kadının üremesine sinir oluyorum bebekleri düşünüp.

İşte çocuğum ateşli ne yapayım kocam evde yok beş aylık bebeğim öksürüyor hangi ilac,ı vereyim falan diye soru soruyolar ben çıldırıyorum artık sadece burada sizlerle konuşuyorum.

Başka vamı canımm önerdiğin kitap
eger okumadysan sarah jio okuabilirsn uslubu akici.onun disinda 'senden once ben'severek okudugum bi kitapti.
zulfu livanelinin kitaplarinida cok severim.cok okudugum var ama simdi hepsini hatrlayamiyrm kitapligima bakip yazarm yine

Aynen cnm bebek anne dinlendikce buyuyor. Saglik ocagindan aliyorum cnm ordaki doktorum veriyor hemen saolsun tabi o yoksa baska doktora biraz naz yapicam mecbur :)))))
Bizim burdaki Sağlık ocağı vermiyo en fazla 1 gün verebilirim kadın doğumcudan alman lazım diyor ne biçim insan bunlar ya eşleri, kızları, kardeşleri hiçmi hamile kalmamış acaba????

bn bu durus olaylarini anlamiyrm ya sonucta fir fir donuyolar yani bnmki oyle gecen gittim kafasi asagidaydi endiselnmem lazm ama bence bunu kesin tehlikeli fln demek icin cok erken degil mi?
Ben de anlamadım sonuçta hareketliler ta ki doğum pozisyonunu alana kadar hep değişiyor. Her doktor farklı mı yorumluyor çözemedim.Allaha emanet bakalım

kızlar medıpol kosuyoluna gıdenınız yokmu dunde sordum ,bugun memorıaldakı doktormun dogum ucretını sordum 7500-8500 cıvarında,bebek yogun bakımı da 3000 den baslıyor .Cok pahalı geldı

Kızlar benim oğlum artık geceleri uyutmuyor.. Maşallah pek hareketli.. Sizinkiler ne alemde? Benim bebişde mi bi terslik var hiç durmuyor
Bende de öyle. sağa dönüyorum alttan başlıyor tepinmeye sola dönüyorum yine aynı.e sırt üstü de doktor yatma diyor ki demesede yatılmıyor velhasıl rahatça dönecek yön yok

Selam bayanlar.3 4 gündür giremiyorum.evde bir hazırlık bir Telaş. Onlarla meşgulüm.doğum çantasınında çoğunu hazırladım ufak eksikler kaldı sadece.kızım için 2 TAKIM hastane çıkışı 1 tanede tulum koydum.yelek,Islak mendil,pişik kremi,biberon aldım ama koyayımmı bilemedim.ağız mendili,şapka ve ince battAni'ye.eksikler ise kalın battaniye,eldiven ve çocuk bezi,kendi eşyalarımızda ekledim tabiki pijama ve gecelik iç çamaşır,Göğüs pedi şimdilik...terlik,Göğüs temizleme mendili ve kremi,hijyenik ped ekliyeceğim.aklıma gelenler bunlar.eksik birşey varmı sizce

bebek bezi ve ateş ölçer için hangi markayı düşünüyorsunuz? kulaktan mı alından mı? alanlar varsa fiyat ve model yazabilir mi?
Molfixten numune istedim çokta beğenmedim. Canbebe düşünüyorum
Ateş ölçer için hiç fikrim yok bu kararsızlıkla herşey kalacak

Bn çalışmıyorum

Ben çalışmıyorum canm, atanamadım maalesef. Bnm de eşim uşaklı, istdan gldm bn de.
sen de benim gibi atanamayanlardansın. ben memurluk istiyorum, nisanda atanıcam diye sevinmiştim o da temmuza kaldı ilçede misin merkezde mi?

cikiyor cnm tiklayinca asagida cikiyor. Of neyse kafam cok karisti. Hersey birbirine girdıii ya. Ne kadar cok isin bizi beklediği aklima geldi dee :))
hele bizim gibi yatmk zorunda olanlar icin
bebise oda yapmak istyrdm onun icinde simdiden hazirliklara baslamam lazm oda boyanicak,mobilyalara secilcek,hali,perde,uyku seti,giysileri vs hic biri hazir diil ve ben en 2 ay daha yatmak zorundayim.bunlari hazrlayip odayi havalandrmaya baslamam lazm en kisa zamanda bunlarin hepsi nasil olcak hic bi fikrim yok
acaba diyrm sadece bi besik mi alsam yatak odasina dogduktan snr mi odasini hazirlasam uff yaa hepsi icimde patladi resmen

kızlar medıpol kosuyoluna gıdenınız yokmu dunde sordum ,bugun memorıaldakı doktormun dogum ucretını sordum 7500-8500 cıvarında,bebek yogun bakımı da 3000 den baslıyor .Cok pahalı geldı

ben istanbulda değilim fiyatları bilmiyorum ama çok pahalı değilmi yine de sen bilirsin ama o kadar para vereceğime doğurmam tutarım içimde yani :)benim hastanede doğum 700 lira aradaki fark dünya kadar

bez prima premimum care yenidoğan ateş ölçer daha almadııımm aklımda da bişe yok henüz off daha çok eksiğim varrr yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…