2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Bende de öyle. sağa dönüyorum alttan başlıyor tepinmeye sola dönüyorum yine aynı.e sırt üstü de doktor yatma diyor ki demesede yatılmıyor velhasıl rahatça dönecek yön yok
ya bnde ayni napicami sasrdim bu gece sirf bu yuzden uyuyamadim acaba rahatsz mi oluyolar?

pahalı evt ben d kararsız kaldım sımdı,medıpol daha ucuz ama nasıl bılemıyorum gıden de yok sanırsam kımseden ses cıkmadı

Ben diyarbakırdayım bir fikrim yok malesef.ama fiyat çok uçuk yani oraya vereceğine bebişine harcarsın.sonuçta bizim yerimize doğurmayacaklar acımızı biz çekecez.normal doğum ücreti mi bu?

oda yapıcaksan muhakkak uğraşman gerek ama seninde yatman gerekiyo riski göze alma bence bi beşik al ufak yatak odana koy oda yapmak istiyosan doğumdan sonra rahat rahat çıkar alırsın istediğini ama şimdi olmaz bence

3-6 al canim cook varmis kuvugu. Az buyuk olsa pacasini katlarsn kolunu katlarsn

bence de en güzelini yaparsın. hamile hamile bir koşturmaca oluyor. aslında bütçeni ayarlayıp güzel bir yere gidip iki saate kalmadan hepsini halletmiş oluyorsun. hem bebeğin düzeni, senin nasıl olacağına göre daha güzel düzenleme yapabilirsin. yok şusu bu marka yok busu mu marka derdine düşünce içinden çıkılmaz hale getiriyoruz. neden böyleyiz nedeeennnn

Almak isteyenlere yakından foto çekilir :)
Ben de cok beğendim pudra rengini alacagim inş . kalibi nasil canim s beden düşünüyorum ama inş dar olmaz . çünkü denemeden bivtane aldik m beden asiri bol ve degistirmiyorlar ellerinde kalmamis. Ve en kötüsü badkasinin gibi 140 liraydi bi de

oyle yapicm sanirm cnm dunden beri dusunyrm baska yolu yok.zaten bebis cok asagida kasiklarimda hissediyrm hep riske atamam.bakalim hayrlisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…