- 22 Şubat 2011
- 1.818
- 1.174
- 198
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #32.861
ben de 2 gündür aşağıda hissediyorum hıçkırıklarını. çok şirin bunlar ya, hayal ediyorum da hıçkırdığını miniminnacık vücuduyla hihioyle yapicm sanirm cnm dunden beri dusunyrm baska yolu yok.zaten bebis cok asagida kasiklarimda hissediyrm hep riske atamam.bakalim hayrlisi
sormadan deşmeden insan içini dökemiyor işte, noldu neyin var dese boşalacam ama o da pislik yapıyor, tartışmayalım diye sormuyor, iyice boğazlayasım geliyor..kv iyice gerdi, sağolsun bişeyler yapıyor da, ev pislik içinde, gezmekten evi süpüremedi, hergün sokakta orda burda hatun, sabah 10 da kalkıyor 12 ye ancak kahvaltı yapıyor, ondan sonra gezmece, güya bana yardıma geldi...Canim sende sormasini beklemeden soyle icinde kalmasin dok icini rahatla bosver niye tutuyon ki??
akşama arar nasılsa, uzakta benim koca canım, 20 gün yok, zaten özlüyorum canım sıkılıyor, hiç idare etmiyor artık triplerin sayısı artınca, iyice dökerim içimi inş..oluyo canım öyle hamileliktendr diye deselemiyodur.onlara göre şimdi bütün triplerin temel sebebi hamilelik.sıkma sen canını. arıycak diye de bekleme ara dök içini
aynen canım tam tarif ettin, biliyorum gereksiz yere yapıyorum şu an ama hiç deşmiyor noldu neyin var diye...köpek...Yaa bosver erkekler oyle bazen. Benimkide dun cok ac ve yorgun gelmisti tek kelime konusamadik dogru dürüst sesim ciksa kavga cikacakti biliyorum. Sustum bende sen gibi icimde kaldi catlayacaktim.
uzulme ama inanki bebegin icin. Degmez icinde buyutmeyee. Bizde duygusalizz acikcasi tek problemi onlardada aramamak lazim.
Canim sahsen hep trip yapmak istiyorr hem ilgi istiyorr aonra aglamak istiyorrr. Hormonlardan arkadasim hormonlarrr
aynen..bilmiyor ki beni iyice hiddetlendiriyor, konuşsak söyleyip geçecektim, şimdi tüm sülalesi nasiplenecek işte :)Muhtemelen ciddi olmadigina ve hamilelik sendromuna bagliyor. Ne desem ters tepiyor bari kendi haline birakayim da sakinlesin, basimi agritmasin dior. Klasik erkek iste
sormasimida bekleme canim.hic bir zaman bekleme bence hic bir erkek bu kadar ince dusunmez ve sen soylemeden kolay kolay anlamaz.bosuna kendine bunu dert etme.eger icinde kalmasini istemiyorsan ara konus dok icini/QUOTE]
akşama arar nasılsa cnm, iyice sökülecem artık, lafa nerden başlayacağımı bir bilsem, çorap söküğü gibi olacak da :) inş dua et bana, kuzucuğuma da çaktırmak istemiyorum ama insan geriliyor işte..
Birak cnm... sessiz ol sende...offf çok cnm sıkkın, üzgünüm yaaa..niye böyleyim ben, söyleyeceklerimi de söyleyemiyorum içimde kaldı hepsi, sadece tribimi yaptım bitti, neden olduğunu sormuyor deşelemiyor adam iyice sinir ediyor beni...
ayyy sorma yaaa, benim eski kk grubu öyle olmaya başlamıştı. öyle saçma salak sorular ki hani azıcık kafayı yorsan düşünsen, sonuç kendiliğinden gelecek, görünüyor zaten..işte onlar da bu topluma çocuk yetiştirecek dediğin gibi.. sıkıldım çıktım iyiki burayı sizleri buldum..Kız ben facebookta anne çocuk mu ne bir sayfaya üyeyim gece gündüz kavga ediyorum beni atacakları en sonunda sayfadan o kadar salak ve cahil kadının üremesine sinir oluyorum bebekleri düşünüp.
İşte çocuğum ateşli ne yapayım kocam evde yok beş aylık bebeğim öksürüyor hangi ilac,ı vereyim falan diye soru soruyolar ben çıldırıyorum artık sadece burada sizlerle konuşuyorum.
Allah kokaylik versin canim gezmeye gelmis kayinvaliden yardima degil heralde...sormadan deşmeden insan içini dökemiyor işte, noldu neyin var dese boşalacam ama o da pislik yapıyor, tartışmayalım diye sormuyor, iyice boğazlayasım geliyor..kv iyice gerdi, sağolsun bişeyler yapıyor da, ev pislik içinde, gezmekten evi süpüremedi, hergün sokakta orda burda hatun, sabah 10 da kalkıyor 12 ye ancak kahvaltı yapıyor, ondan sonra gezmece, güya bana yardıma geldi...
Karştı canm bn de anlamadım:)
Facete de eklemek isterm, gurbette olmk çok farklı. İnan mutlu oldumKarştı canm bn de anlamadım:)
ya bnde ayni napicami sasrdim bu gece sirf bu yuzden uyuyamadim acaba rahatsz mi oluyolar?
Birak cnm... sessiz ol sende...
Biliyorum cok zor biz kadin milletinin sessiz olmasi
Ama inan ki herseyi gebelige baglamaya basladilar
Hakli da olsak gebelik yuzunden tepki verir olduk...
Bisey oldumu bir iki kelime soylerim uzatmadan keserim
Giki cikmaz benimkinin zaten hakliysam
Sonra sessizlik bürür beni bikac gun
Benimki doner durur etrafimda
Bi sure sonra konusurum
Eskiden cok uzatirdim baktim erkek milleti vur duvara beyne sahip
Tinlamamak daha etkili oluyor inan
Kacan kovalanir misali
Neyse
Ben esimle degil annemle bogusuyorum
Yok boyle bir kadın yaaa
Yaptigi her is agzindan cikan hersey yanlis hep hata uzerine hata
Yahu gider bi yere bi siparis veririm gidet orayi kurcalar soparis kalir
Ayol ben anlasmayi yapmisim pazarligi yapmisim gider sokar cenesini
ALLAHIM akillara zarar yaa
Tum esine dostuna dagitmis ultimatomlari
Diyorum anne karisma benim alacaklarim var
Zevkime gore
Yok biri sormus yine battaniyesi varmi bebegin
Demis kizimin bebekliginden kalan var ben ormustum ( 30 kusur senelik ha !!)
Sen pelus al demis
Kadin 2 tane almis getircekmis
Yahu saneneeeee
Penye alicam ben zevkime gore
Kisligini sonra bakarim ciksin kisliklar
En bebek kiyafeti kayniyo bi tanesini ben almadim
Nabkorluk degil yaptigim ama
Hast çantası alisverisim var diyorum kalkio pijama tk getiriyo kirli cikikenfine almis saklamis etiketli daha pembis pembis
Tmm cok guzel ama bi pijama tk bitmio
Bebege kac tk hadt cikisi geldi hicniri zevkim diil
Anlatamiyoruuummmm
Sabah 7 de geldi kavga ettik yine cekti gitti
Aaaaaaaaaaaa!!!! yangin vaaarrrrr !!!
Teyzecim hala seni 17 yaşında, erken yaşta evlenmiş onun bilgi birikimine ihtiyacın olduğunu düşünüyor bence. Yazık kız, anne işte sen ondan daha iyi oldun ya şimdi kabullenemiyo ona ihtiyacın olmadığını bu konularda. Annelik yapıyo güyadaYaw kadın kafasinda ne dusunuyorsa beyin kilcallari artik nasil birbirine degmeden dolaniyorsa o beynin icinde !!!!
Hicbir mantik yok yaptiklarinda dusuncelerinde
Laaa havle
Kac yasindayim hala her isime kendince fikir uretip kendi kendine inaniyor yass
Patates soganlati balkona koy senin pat dog curuyo diyo
Yahu omru Hayatim boyunca benim balkondadir
Bozuk olmadigi surece curutmedim daha
Anne ne biliyon nerde hadi goster diom
Ne bileyim ben dio
Eee ne konusuyon !!!!
Renkli beyaz ayir bunlari yikarken bunu bu derecede yika bunuda bu diyo
Anneerr ben kac yaşındayım 20 senedir yemek yapiyorum çamaşır yikiyorum koca cocuk bakiyorum yeterrrrr diyorum
Bozuluyor
Ya bi sus cenen bagina tukurem !!!
Namazdayken ses cikarma konusma anne diyorum
Bu sefer fisiltiyla soluceni soyluyo bana
Selam verip o meshur bakisimi atiyorum
E ne var cnm bunda diye bozuluyo
Yok beynin kilcallari amuda kalkmis oturtamiyo onlari yerine
Surekli anne dur cus
Azarlar durumdayim yaaa
Vallahi cok yoruluyorum
Sabahki sinir krizini atlatamadim daha...
kaynana muhabbeti bitmemiş
bn de kaynana olcam ki. gerçi bizimki bnm herife atarlandı konuşmuyo bayağı aylardır gebeliğin başından beri benim tuzum kuru
ama bn soğuk ve mesafeliyim zaten huy bu anneme de öyleyim. samimi laubali olunca hemen ayarsız konuşuyor insanlar.
diğer elin samimiydi aralarında ne laflar söylendi hiçbişi olmamıç gb de barışmışlar.
garip insanlar.. ama bari bunları görelim de biz çocuklarımızla bağımızı düzgün tutalım. kendimize bağımlı yetiştirmeyelim. çocuğun kendi düzenini kurmasına sevinelim karışıp durmayalım.
anneler oğullarını kıskanıyor sanırım. 30 yıl sahip çıkmıyo evlenince herşeyine karışıyor.
ark ımın eşi on senedir ist da ailesi hiç gelip yanında kalmamış. bi evlendi ilk seneden beri gelip aylarca kalıo hiçbişi yapmaması bişi değil olan hizmetten de laf sokuyor. herkes ayrı bi karakter.
muhatap olmayın bence sidik yarıştırılmıyor eskilerle. siz muhatap olmayınca kendi sıyırıyor zaten
keskin sirke küpüne zarar kim takarsa olan onun psikolojiye oluyor.
hangi doktora gidiyosun canım? ben medicalpark engin korkmazer'e gidiyorum. ilk 20 hafta devlet hastanesine de gittim tolga mızrak'a. bi de ege üniversitesine gidiyorum ayda bir. doktor çok benimKarştı canm bn de anlamadım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?