2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
herkes hazırladı mı ya çantaları ben kendime hiç bişe almadım ve oğlumun hiç bişeyi tam değil canım da hiç bişe yapmak istemiyo zaten niye böyle oldum bilmiyorum nazar deydi kesin bana

Neden canın birşey yapmak istemiyor.

Yorgun mu hissediyorsun kendini?

Doğru söylüyorsunuz zaten. Eşoftman daha mantıklı. Aslnda doğumdan snraki vücudmzu blmedğimz içn ne giyeceğimzi de tam olarak bilemiyorz. Mesela on günde eski haline dönnler var. Onlar tabii ki eski kıyafetlerini de giyebilirler. Ama dedğim gbi vcdmz ne kadr zamnda toprlnır, ne yakışır blmiyırz. O yzden cok da alışverş yapmmk lazm. Doğmdan snra duruma göre hareket etmk gerekiyor bnce.

ayyy cnm valla okudukça ben bunaldım, iyi dayanıyorsun, allah sabır versin, anne bile olsa bir yere kadar, kimseye bu kadar müdahele ettirmem hayatıma, azcık görüşme de strese girme, rahatla biraz... annenin kv olduğunu düşünemiyorum, şimdiye yerden yere vurmuştuk, anne olunca kıyılmıyor :)

SENİNDE BİTMİŞ hazırlıklar ne güzel.

Sağlıkla gelmelerini bekleyeceğiz artık.
Evet canim benim aldiklarim tamamdir yani giymeye hazir:))
Ama daha annemle kayinvalidem de getirecekler birsuru onlar da yikanip utulenecek neyseki ben baya bisey almisim ilk bas giyecegi seyler tamam olunca gerisini yaparim zaten diyirum annemde burda olcak yardim eder bana:))
Bi eksigimiz kuzumuzun gelmesi...
O da cani isteyince gelsin:))

Ben 15 tatilde bebislerinkileri halletmiştim.bazı şeyleri int.aldım hep. Çabucak halledersin sende..yeter ki vaktinde gelsinler.Dr bi 33. Hafta duruma bakicaz dedi.nisan annesi olabilirim yani..inş hayırlısı olsun herşeyin..

canım daha ne olsun 4 tane pijama takımını napıcan hastanede ilk başta zaten pijama takımı giyemezsin dikişlerden. elbise şeklinde olan gecelik hastanede çok iş görür.
Sezaryen kesin..ablamin gecelik çok batmıştı.bi de sonda durumu var..pjama zor oluyor diyorlar.bi gecelik daha almak istemiyor um.hic giyilmez bi daha..napsam bilemedim..

Vallahi benimde ilk hileligim.buradan kızlardan ne çok şey öğrendim.hatta not aldım hep :)

Bi de şu gobislrri napcaz sarkmasin diye fikir verirlerse süper olur

cantalari hazirlayan kizlar birinizde bana gelsin yaa
annem diyorki 1 ay snr her seyi hazir edriz daha erken diye bebesin giysilerinide yikayip utulemedi bende kalkamiyrm gicik oldum ya.erkenden utulenirse sararirmis sozde.uf zaten bnm annem her seyi biliyor.bide erken dogum riskim var diyorum olsun diyo ya.nese zaten kendileri gitti artik bi daha ne zmn gelirse.kaldim bi basima

Benimde bir evim hazırlanacak temizlik açısından salonu bitirdim, oturma odası bitti, haftaya inş. antreler.

Sonra yatak odası, kızımın odası mutfak ve banyo birer hafta ara ile dip köşe yapmayı planlıyorum.

Haftaya da saçlarımı kestireceğim inş.

21 inde kontrolümde doktoruma soracağım boyatmama izin verirse mayısın ilk haftası da saçlarımı boyatacağım bende hazır olarak kızımı bekleyeceğim.

Bence göbek olayı yapıya bağlı, benim karnım çok fazla büyümüyor hamileliklerimde ilk kızımda da büyümemişti aşırı bunda da çok büyümedi şimdilik.

Göbeğim hiç sarkmadı hiçbir şey de kullanmadım canım.

Cnmm bebkler durabıldıklerı kadar dursun neden öyle dedı kı doktorun? 34. haftadan sonra ciğerleri gelişmiş oluyormuş hayırlısı cnmm allah hepimize saglıklı doğumlar nasip etsin

Cnm annem allah korusun erken dogum riskine karsi cantayi hazirlayalim diyor. Bu hafta eksikleride tamamlamaya calisip hazirlarim heralde.
yardimcin vardi hazirlarsinizzzz

Yakın olsaydık gelirdim inan canım.

Kafana takıp ta strese sokma kendini.

I
Oh güzel banyocukları olsun, kremler de çok ısırmalık yapsın totoşunu. Güzel günlerde kullanın inşallah canım
n
Oh güzel banyocukları olsun, kremler de çok ısırmalık yapsın totoşunu. Güzel günlerde kullanın inşallah canım
Amin canim o gunleri de goruruz insallah mis gibi de kokuyorlar insan sabirsizlaniyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…