- 6 Aralık 2007
- 4.491
- 2.376
- 248
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #32.901
Bizimde az kaldi canim marti bitirdik bak nisandayiz:)))
herkes hazırladı mı ya çantaları ben kendime hiç bişe almadım ve oğlumun hiç bişeyi tam değil canım da hiç bişe yapmak istemiyo zaten niye böyle oldum bilmiyorum nazar deydi kesin bana
Neden canın birşey yapmak istemiyor.
Yorgun mu hissediyorsun kendini?
Doğru söylüyorsunuz zaten. Eşoftman daha mantıklı. Aslnda doğumdan snraki vücudmzu blmedğimz içn ne giyeceğimzi de tam olarak bilemiyorz. Mesela on günde eski haline dönnler var. Onlar tabii ki eski kıyafetlerini de giyebilirler. Ama dedğim gbi vcdmz ne kadr zamnda toprlnır, ne yakışır blmiyırz. O yzden cok da alışverş yapmmk lazm. Doğmdan snra duruma göre hareket etmk gerekiyor bnce.Eve gelen giden de oluyor yanlarında pijama ile oturmaktan sa eşofman mantıklı geliyor.
Doğumdan önce m giyerdim, şimdi L beden 2 eşofman altı ve yaz için 3-5 kısa kollu badi almayı düşünüyorum.
Bunlarda bana yeterli gelecek çünkü ne zaman ve ne kadar kilo veririm bilmiyorum.
hevesim gitti sanki ya bimiyorum diş ağrısı hayattan kopardı 3 günde
ayyy cnm valla okudukça ben bunaldım, iyi dayanıyorsun, allah sabır versin, anne bile olsa bir yere kadar, kimseye bu kadar müdahele ettirmem hayatıma, azcık görüşme de strese girme, rahatla biraz... annenin kv olduğunu düşünemiyorum, şimdiye yerden yere vurmuştuk, anne olunca kıyılmıyor :)Yaw kadın kafasinda ne dusunuyorsa beyin kilcallari artik nasil birbirine degmeden dolaniyorsa o beynin icinde !!!!
Hicbir mantik yok yaptiklarinda dusuncelerinde
Laaa havle
Kac yasindayim hala her isime kendince fikir uretip kendi kendine inaniyor yass
Patates soganlati balkona koy senin pat dog curuyo diyo
Yahu omru Hayatim boyunca benim balkondadir
Bozuk olmadigi surece curutmedim daha
Anne ne biliyon nerde hadi goster diom
Ne bileyim ben dio
Eee ne konusuyon !!!!
Renkli beyaz ayir bunlari yikarken bunu bu derecede yika bunuda bu diyo
Anneerr ben kac yaşındayım 20 senedir yemek yapiyorum çamaşır yikiyorum koca cocuk bakiyorum yeterrrrr diyorum
Bozuluyor
Ya bi sus cenen bagina tukurem !!!
Namazdayken ses cikarma konusma anne diyorum
Bu sefer fisiltiyla soluceni soyluyo bana
Selam verip o meshur bakisimi atiyorum
E ne var cnm bunda diye bozuluyo
Yok beynin kilcallari amuda kalkmis oturtamiyo onlari yerine
Surekli anne dur cus
Azarlar durumdayim yaaa
Vallahi cok yoruluyorum
Sabahki sinir krizini atlatamadim daha...
Herseyi yikadim utuledim bi cantaya koymak kaldi canim bide bebise bez banada hasta bezi :))Evet canım bizimde az kaldı.
:)
Sen hazırladın mı çantanı vs.
Herseyi yikadim utuledim bi cantaya koymak kaldi canim bide bebise bez banada hasta bezi :))
Oh güzel banyocukları olsun, kremler de çok ısırmalık yapsın totoşunu. Güzel günlerde kullanın inşallah canımEki Görüntüle 1478050 Minnosumun sampuani losyonu ve pisik kremleri teyzeleri.sampuan losyon 78 tl pisik kremleri 10 ar ml testir hediye.
Evet canim benim aldiklarim tamamdir yani giymeye hazir:))SENİNDE BİTMİŞ hazırlıklar ne güzel.
Sağlıkla gelmelerini bekleyeceğiz artık.
canım kapıda ödemesi varmış bence fiyatıda uygun .. alınabilir bencecikiyor cnm tiklayinca asagida cikiyor. Of neyse kafam cok karisti. Hersey birbirine girdıii ya. Ne kadar cok isin bizi beklediği aklima geldi dee :))
Ben 15 tatilde bebislerinkileri halletmiştim.bazı şeyleri int.aldım hep. Çabucak halledersin sende..yeter ki vaktinde gelsinler.Dr bi 33. Hafta duruma bakicaz dedi.nisan annesi olabilirim yani..inş hayırlısı olsun herşeyin..cnmm hazırlıklar yapılmış bakıyorum da.ben daha oğlumunkılerı tamamlayamadım kaldı ki banımkıler var hiç bişi almadım. cmtesi gunu buyuk kısmını halledıcem inş..
3 pijama 1 gecelık çok bile cnm. 2 gun için gerçi evde de kullanıcaz onları iyileşene kadar..
Sezaryen kesin..ablamin gecelik çok batmıştı.bi de sonda durumu var..pjama zor oluyor diyorlar.bi gecelik daha almak istemiyor um.hic giyilmez bi daha..napsam bilemedim..canım daha ne olsun 4 tane pijama takımını napıcan hastanedeilk başta zaten pijama takımı giyemezsin dikişlerden. elbise şeklinde olan gecelik hastanede çok iş görür.
Vallahi benimde ilk hileligim.buradan kızlardan ne çok şey öğrendim.hatta not aldım hep :)Uzun süre pijama mı giyiliyor kızlar. Yani bi ay falan pijamayla mı dolaşıcz :) bnm ilk hamileliğim de tecrübeszm :) ay zaten raht giynmyi severm. Hiç sıkı şeyler giyemem. Ama korse giyenleri falan çok takdir edyrm. O dikişe rağmn giyebiliyorlrsa helal olsun :)
Evet canim benim aldiklarim tamamdir yani giymeye hazir:))
Ama daha annemle kayinvalidem de getirecekler birsuru onlar da yikanip utulenecek neyseki ben baya bisey almisim ilk bas giyecegi seyler tamam olunca gerisini yaparim zaten diyirum annemde burda olcak yardim eder bana:))
Bi eksigimiz kuzumuzun gelmesi...
O da cani isteyince gelsin:))
Ben 15 tatilde bebislerinkileri halletmiştim.bazı şeyleri int.aldım hep. Çabucak halledersin sende..yeter ki vaktinde gelsinler.Dr bi 33. Hafta duruma bakicaz dedi.nisan annesi olabilirim yani..inş hayırlısı olsun herşeyin..
Sezaryen kesin..ablamin gecelik çok batmıştı.bi de sonda durumu var..pjama zor oluyor diyorlar.bi gecelik daha almak istemiyor um.hic giyilmez bi daha..napsam bilemedim..
Vallahi benimde ilk hileligim.buradan kızlardan ne çok şey öğrendim.hatta not aldım hep :)
Bi de şu gobislrri napcaz sarkmasin diye fikir verirlerse süper olur
Ben 15 tatilde bebislerinkileri halletmiştim.bazı şeyleri int.aldım hep. Çabucak halledersin sende..yeter ki vaktinde gelsinler.Dr bi 33. Hafta duruma bakicaz dedi.nisan annesi olabilirim yani..inş hayırlısı olsun herşeyin..
Sezaryen kesin..ablamin gecelik çok batmıştı.bi de sonda durumu var..pjama zor oluyor diyorlar.bi gecelik daha almak istemiyor um.hic giyilmez bi daha..napsam bilemedim..
Vallahi benimde ilk hileligim.buradan kızlardan ne çok şey öğrendim.hatta not aldım hep :)
Bi de şu gobislrri napcaz sarkmasin diye fikir verirlerse süper olur
Cnm annem allah korusun erken dogum riskine karsi cantayi hazirlayalim diyor. Bu hafta eksikleride tamamlamaya calisip hazirlarim heralde.cantalari hazirlayan kizlar birinizde bana gelsin yaa
annem diyorki 1 ay snr her seyi hazir edriz daha erken diye bebesin giysilerinide yikayip utulemedi bende kalkamiyrm gicik oldum ya.erkenden utulenirse sararirmis sozde.uf zaten bnm annem her seyi biliyor.bide erken dogum riskim var diyorum olsun diyo ya.nese zaten kendileri gitti artik bi daha ne zmn gelirse.kaldim bi basima
cantalari hazirlayan kizlar birinizde bana gelsin yaa
annem diyorki 1 ay snr her seyi hazir edriz daha erken diye bebesin giysilerinide yikayip utulemedi bende kalkamiyrm gicik oldum ya.erkenden utulenirse sararirmis sozde.uf zaten bnm annem her seyi biliyor.bide erken dogum riskim var diyorum olsun diyo ya.nese zaten kendileri gitti artik bi daha ne zmn gelirse.kaldim bi basima
nOh güzel banyocukları olsun, kremler de çok ısırmalık yapsın totoşunu. Güzel günlerde kullanın inşallah canım
Amin canim o gunleri de goruruz insallah mis gibi de kokuyorlar insan sabirsizlaniyorOh güzel banyocukları olsun, kremler de çok ısırmalık yapsın totoşunu. Güzel günlerde kullanın inşallah canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?