- 23 Mart 2010
- 528
- 670
- 123
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #32.941
Ciğer geliştirici vurduran ne çok.herkesemi vuruyorlar bunu yoksa erken doğum riski olanlaramıCiger gelistirici igne 28mi yapiliyordu kizlarr. Benim 28.haftam ve kontrole 29 30larda gidecegim buyuk ihtimalle. Gec kalmis olurmuyummm igne icin.
Bugün kuaföre gidip saçlarımı kestirdim, amacım uçlarını aldırıp kırıklarını temizletmekti,
ama adam kestikçe biraz daha kısaltın diyip durdum,
Sonuç, mis gibi oldu, hafifledim resmen. Esimde bayıldı, vala biraz kendime geldim.
Malum sürekli yatarak gecirdiğimden bu değişiklik bana ilaç gibi geldi
Yaparsin hepsini canim fotograflarda guzel olmak lazim bende kestiricem saclarimi en son haziranda kisa kestirmistim anca uzadi sekli bozuldu iyice.Saçlarım çok uzadı canım, inş. haftaya biraz kestirmeyi planlıyorum.
Önceden katlı idi, şimdi küte dönüyorum.
Ama hamileliğimden beri kestirmedim.
Sırtımın ortasına kadar uzadı.
Doktoruma da sorup boyatacağım. Çünkü saçım şuan 3 renk. :) Önceden sarı röflelerim vardı bebek düşününce kendi rengine boyatmaya başladım 2 kere boyattım 3. de boyatamadım hamile kaldım, rengi daha tam oturmadı.
Peki d
Peki doğumdan ne kadr zamn sonra indi göbeğiniz. Ve ne kadr zamnda norml kilonuza döndnz :)
Peki doğumdan ne kadr sonra indi göbeğinz. Bnm de göbeğim çok büyük değil. Sz tecrblisnz madem faydalanalım :) ve ne kadr zamnda norml kilonuza döndnz. 6 kilo aldm. İnşllh doğmdan hmn sonra hepsi gder.
cnm inşallah 34 ü atlatsan bıle süper olur. benım kuzenın ıkzılerı 33. haftada doğdular. bırı 1.750, biri 2 kilo olarak. ve kuvezde hiç kalmadılar nereyse. bı hafta kaldılar en fazla.. allah korusun bebişlerimizi
ayyy cnm valla okudukça ben bunaldım, iyi dayanıyorsun, allah sabır versin, anne bile olsa bir yere kadar, kimseye bu kadar müdahele ettirmem hayatıma, azcık görüşme de strese girme, rahatla biraz... annenin kv olduğunu düşünemiyorum, şimdiye yerden yere vurmuştuk, anne olunca kıyılmıyor :)
hala sinirlerim tepemde...ahhh canım allah sabır versin, zor hakkaten, annesi olunca insan kırmak da istemiyor ama en azından söyleyebiliyorsun napıyorsun sen diye...bence ne yap biliyor musun bırak o alsın, içinde kalmasın, içinden beğendiklerin olursa al, beğenmediklerinin hepsini ihtiyacı olan birine ver, yada şu forumda yardım kutuları felan varya oraya koy, bir ihtiyacı olan alsın..sen de seve seve kendi istediklerini al kullan...
Gule guke kullan saclarini canim yeni imajin hayirli olsun:)Bugün kuaföre gidip saçlarımı kestirdim, amacım uçlarını aldırıp kırıklarını temizletmekti,
ama adam kestikçe biraz daha kısaltın diyip durdum,
Sonuç, mis gibi oldu, hafifledim resmen. Esimde bayıldı, vala biraz kendime geldim.
Malum sürekli yatarak gecirdiğimden bu değişiklik bana ilaç gibi geldi
Yaparsin hepsini canim fotograflarda guzel olmak lazim bende kestiricem saclarimi en son haziranda kisa kestirmistim anca uzadi sekli bozuldu iyice.
Güle güle kullan canım saçlarını.
Bende haftaya kestireceğim inş. bana da iyi gelir.
Omuzlarımda kestirmeyi düşünüyorum.
Gule guke kullan saclarini canim yeni imajin hayirli olsun:)
Darisi bize insallah:))
Bende dogum fotografcisi yok ama bizde boll bolll cekeriz insallah:))Haftaya kestirelim hep beraber. :)
Evet ya birde doğum fotoğrafçısı da gelecek Allah nasip ederse, güzel çıkıyım resimlerde.
Bakimsizliktan kiriliyom zaten haftaya bastan ayaga bi bakima gideyim en iyisisağol canım
İnşallah insallah, kestir rahatla, ferahla
Ne güzel canım iyi gelir sana da yürümek,sporcu aile oldunuz hemde bu sayede.Bizde de havalar bir düzelemedi,bir yağıyor,bir açıyor.Ya birtek salon biti şimdilik, oturma odası sürekli temizleniyor zaten.
Temizlikte yapmasam (ilk 3 ay bulantı ve kusmadan yapamadım) hareketsizlikten kötü olurum herhalde.
Gerçi 1-2 haftadır akşamları eşim ben ve kızım yürüyüşe başladık 1 saat yürüyoruz.
Ama bazen hava durumu elvermiyor yürümemize.
Yalnız değilsin canım bir üşengeçlik ki sorma,kuaförün kapısından dönüyorum inan,kaştan yüzüm görünmüyor neredeyse :)))Bakimsizliktan kiriliyom zaten haftaya bastan ayaga bi bakima gideyim en iyisi
Yoksa benim adam dalga gececek artik benle
Günahları boynuna, ısrar edip dilekçeyle çıkarmasan daha tutacaklardı. İlk başta sıkıntılı doğum yaptığım için herhalde enfeksiyon kaptı dedik. Ya da ciğerleri soğuk mu aldı acaba oldu. Çok ısrar edip ben sorumluluğu üzerime alıyorum deyince çıkartmama izin verdiler. Kızım halen yemek seçer babası gibi, çok erken diş çıkarmasına rağmen katı gıdaya hemen geçemedik, kolik bir bebekti ve sürecimiz uzun sürdü ama hortumla besleyerek nasıl tedavi edeceklerdi yeme sorunu hiç bilmiyorum.Inanmiyorum yaa sirf para kapisi acmak istemisler. Annenin elinde bebek durmuyorki emmeye alissin. Kafalarindan ole yeme bozuklugu haaaa
doğru söylüyorsun canım. bn şu anda da dikkt ediyrm. doğnmdan sonra da dikkt edip daha kısa sürede vermk istyrm. zaten 10-12 kilo alanlar bir ayda norml hallerine dönüyorlarmş. inşllh hepimzn gönlüne göre olur her şey.Tamamını vermem hatta doğum kilomun 2 kilo altına düşmem 9 ay 1 yıl sürdü canım.
Ama ben özel bir şey yapmadım, yapanlar eminim daha çabuk veriyorlardır.
cnm yumurtanın içinde bulunan bir aminoasit çeşidi hiçbir gıdada yok, ve bebek gelişimi için önemli bir aminoasitmiş..bilgin olsun..zorla kendini biraz..ben malesef hamileliğim boyunca 1 yumurta bile yemedim olmuyor ya yiyemiyorum öncede yemezdim bebeğim için bi bunu yapamadım
kadını o kadarda kötülemeye gerek yok..ben onun diyetiyle sağlıklı bir şekilde yemek yiye yiye 6 kilo verdim, hipoglisemim vardı ve geçti çok şükür, söylediklerini mantık çerçevesine oturtunca sorun yok, ama çok uçuk geliyorsa söyledikleri uygulanmayabilir..karatayi dinlersek olelim biz arkadaslar
hepinize merhabalar hayırlı günler annişler,
bebek bezi ve ateş ölçer için hangi markayı düşünüyorsunuz? kulaktan mı alından mı? alanlar varsa fiyat ve model yazabilir mi?
Ben braun alından ölçeri aldım tavsiye ederim canım.
kızlar ben de eşim de mühendisiz..uzaktan ateş ölçerler kızılötesi ışınla çalışıyor, eşim rahat bu tür şeylere çok da takılmayan biri olmasına rağmen kesinlikle o aleti çocuğuma dokundurtmam dedi, doktorlar yada eczacılar işin bu boyutuyla ilgilenmedikleri için yada satıcılar onlar için sorun olmayabilir ama daha minicik bir bedene çok zararlı olmasa da bir ışın vermeyi doğru bulmuyorum..uzaktan ateş ölçer almak isteyenler için bilgimi paylaşmak istedim..biz eski usül koltukaltı yada makattan ölçen ateşölçer aldık..bez prima premium care, ateş ölçer weewell temassız aldım canım.
ben de snein gibi yapacağım cnm.yasal zorunluluğa kadar çalışmak istiyorum, planladığım gibi giderse bu seneyi doğum izni, yıllık izin, süt izni ve raporlarla tam olarak tamamlıyorum nerdeyse..Benimde on gun donra basliyor ama ben calisabilir raporu alacagm insallah. 5 haftayi dogum sonrasina atacgm insallah
cnm izmirde kime gidiyorsun sen yada hangi hastaneye..Öyleymiş canm evet. Mehtap hanıma mı kötü dediler. Bn izmire de gdnce burda kime gttğimi çok önmsemedim açıkçası. Sadece suyunu kontrol etttr demşti izmirdeki dr bna. O yzden burda da gdyrm . Yoksa güvenemiyorum hiçbirine.
cnm kayınvalide antalyaya dönünce uğrasın sana, 1 ayda bitirir yavaş yavaş :)cantalari hazirlayan kizlar birinizde bana gelsin yaa
annem diyorki 1 ay snr her seyi hazir edriz daha erken diye bebesin giysilerinide yikayip utulemedi bende kalkamiyrm gicik oldum ya.erkenden utulenirse sararirmis sozde.uf zaten bnm annem her seyi biliyor.bide erken dogum riskim var diyorum olsun diyo ya.nese zaten kendileri gitti artik bi daha ne zmn gelirse.kaldim bi basima
ohhh şimdiden skkatler olsun..ben bebeğim 5 haftalıkken kestirdim hemen, şimdi kısa ile toplanacak vaziyet arası bir durumda..saçlarım da dalgalı, doğana kadar tam kıvamında olur diye düşünüyorum, doğumdan hemen önce de kınamı yaptım mı ohhh :)Güle güle kullan canım saçlarını.
Bende haftaya kestireceğim inş. bana da iyi gelir.
Omuzlarımda kestirmeyi düşünüyorum.
miracccccc cnmmmm valla seni çok iyi anlıyorum, lütfen şu aralar annenle görüşme hiçbir şekilde, biraz özle, biraz sinirlerin rahatlasın cnm..kendine de oğluşuna da bebeğine de yazık...hala sinirlerim tepemde...
Esim aradi yarim saat anlattim agladim...
Tmm hersey var de gec gene bildigini oku
Ne istiyosan aliriz annesi sen ne agliyon
Sevmediğin begenmediklerini ver gitsin diye sakinlestirdi beni...
Konu kiyafet degilki sadece
Agzini actigi anda cinleniyorum artik
Senelerin birikimi
Cahillik mi
Konusmaktan insani dinlemez yanlis anlar sonra anlatamazsin
Genelde konusmam ben onla 6-7 ay gorusmedigim oldu
Valla kafanızı sisirdim ama sistim attik ben bende yaa
Ya sabir ya selamet
Sağol canım.
Kestir emin ol iyi gelecek.
Bende omuzlarımda kestirdim, ben saten kısa saç severim.
Ama baya uzamıştı hamileliğiminde etkisiyle sanırım, ilk defa bu kadar uzamıştı
Zaten çokça da dökülüyordu, iyi oldu vala.
Boya sıkıntım yok şükür, kendi rengi.
Saçımı kestirirken kızımda kıpır kıpırdı, o an onunla kuaföre geldiğimizi falan hayal ettim...
İçim sevgiyle doldu tastı, sağlıkla kucağımıza alsaydık hayırlısıyla...
cnm yumurtanın içinde bulunan bir aminoasit çeşidi hiçbir gıdada yok, ve bebek gelişimi için önemli bir aminoasitmiş..bilgin olsun..zorla kendini biraz..
kadını o kadarda kötülemeye gerek yok..ben onun diyetiyle sağlıklı bir şekilde yemek yiye yiye 6 kilo verdim, hipoglisemim vardı ve geçti çok şükür, söylediklerini mantık çerçevesine oturtunca sorun yok, ama çok uçuk geliyorsa söyledikleri uygulanmayabilir..
kızlar ben de eşim de mühendisiz..uzaktan ateş ölçerler kızılötesi ışınla çalışıyor, eşim rahat bu tür şeylere çok da takılmayan biri olmasına rağmen kesinlikle o aleti çocuğuma dokundurtmam dedi, doktorlar yada eczacılar işin bu boyutuyla ilgilenmedikleri için yada satıcılar onlar için sorun olmayabilir ama daha minicik bir bedene çok zararlı olmasa da bir ışın vermeyi doğru bulmuyorum..uzaktan ateş ölçer almak isteyenler için bilgimi paylaşmak istedim..biz eski usül koltukaltı yada makattan ölçen ateşölçer aldık..
ben de snein gibi yapacağım cnm.yasal zorunluluğa kadar çalışmak istiyorum, planladığım gibi giderse bu seneyi doğum izni, yıllık izin, süt izni ve raporlarla tam olarak tamamlıyorum nerdeyse..
canım yeşim baytur diye bi pernatolog prof var. müthiş bir kadın. hm çok insancıl hm de çok bilgli. kesnlkle tavsye ederm. bn izmirli olsam kesn doğumu onun yaptrmsnı isterdm. bayraklıda muayenehnesi var.
cnm izmirde kime gidiyorsun sen yada hangi hastaneye..
cnm kayınvalide antalyaya dönünce uğrasın sana, 1 ayda bitirir yavaş yavaş :)
ohhh şimdiden skkatler olsun..ben bebeğim 5 haftalıkken kestirdim hemen, şimdi kısa ile toplanacak vaziyet arası bir durumda..saçlarım da dalgalı, doğana kadar tam kıvamında olur diye düşünüyorum, doğumdan hemen önce de kınamı yaptım mı ohhh :)
miracccccc cnmmmm valla seni çok iyi anlıyorum, lütfen şu aralar annenle görüşme hiçbir şekilde, biraz özle, biraz sinirlerin rahatlasın cnm..kendine de oğluşuna da bebeğine de yazık...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?