2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Bende dogum fotografcisi yok ama bizde boll bolll cekeriz insallah:))
Haydi ozaman hep beraber haftaya kuaforeee:)))

Bizde isteğe bağlı geliyordu geliyordu canım, hastanenin kadrolu fotoğrafçısı.

Ama geçen ayki kontrolde öğrendim ki doğum fiyatına 250 tl. zam gelmiş ve fotoğrafçıyı doğum paketi kapsamına almışlar.

İyi oldu benim için.

Zaten düşünüyordum şimdi kesinleşti ama gece 2-3 gibi olursa doğum doğum anını değil ama oda çekimini yapacakmış, gündüz ve akşam saat 9-10 a kadar olursa doğum anında da çekecekmiş.

Yaparsin hepsini canim fotograflarda guzel olmak lazim bende kestiricem saclarimi en son haziranda kisa kestirmistim anca uzadi sekli bozuldu iyice.
Ben kıyamıyorum ya saçlarıma, bayağı uğraştım uzatmak için. Banyo yapmak işkence gibi geliyor, bir saat saç kurutma faslı yüzünden. Bir de saç kurutma makinaları cep tel. daha fazla zararlı yaydığı elek.manyetik dalga açısından. Kısa saçta iki dak. maruz kalınıyor radyasyona. Bende kestirsem ne yapsam.

Ne güzel canım iyi gelir sana da yürümek,sporcu aile oldunuz hemde bu sayede.Bizde de havalar bir düzelemedi,bir yağıyor,bir açıyor.

Valla kızım benden hevesli akşamları ödevini bitiriyor hava güzelse anne hadi yürüyüşe gidelim diyor.

Normalde o kadar fazla yürümezdi ne oldu kızıma da anlamadım 1 saat yürüyor da banamısın demiyor.

cnm hayatım boyunca annemim babamın beni başkalarının çocuklarıyla kıyaslamasından çok çektim kilo konusunda...lütfen kızına bebek bile olsa yapma bunu, herkesin bünyesi, kilo alımı, metabolizması farklı, çocuğun kilolu olması değil sağlıklı hastalıksız olmasıdır anne sütünün yaraması..lütfen çocuğunu hiçkimsenin çocuğuyla kıyaslama, hepimiz tek tek allahın bit lütfuyuz yeryüzüne, kilolu toplu olanın sağlıklı iyi olduğunu bilemeyiz..

Yalnız değilsin canım bir üşengeçlik ki sorma,kuaförün kapısından dönüyorum inan,kaştan yüzüm görünmüyor neredeyse :)))
valla ben bu fata soktum kendimi bakıma, geçen hafta kaşlar bıyık, bu hafta manikür faslı, yarın da föne gidicem..ohh beeee kadınım ben kadın :)

İlk kızımda 11 - 12 kilo ile doğuma gittim ama kızım 35+6 da doğdu.

Bunda da şimdilik 9 kilo aldım bakalım hedefim 12-13 ü geçmemek.

Selamlar...çok sıkıcı bi haldeyim hiç başınızı agrıtmak istemiyorum...
Evet ama biz malesef yazinda calisiyrx
kuran kursu hocasıydın dimi canım...ne yaz var ne sömestr sadece yıllık izin..bide cumarteside çalışıyorum ben

seni çok takdir ediyorum ya hergün önce işini bitirip öyle geliyosun :) bende az şuna bakayım az bunuda okuyayım diye diye bi bakmışım akşam olmuş..

istanbul kartalda bi hastane vardı eften püften sebeplerle bebekleri En az bi hafta küvezde tutuyolardı..sonra hemşirenin biri dayanamayıp video cekip ilgili yerlere bildirmişti kapatıldı o hastane..yazık küveze alıcaz dedikleri bebeklere yer kalmayınca karşı binadan bi ev kiralamışlar bebekler pislik içinde bakımsız alt alta üst üste dizilmişti..dicegim o ki uyanık bilinçli olmak lazım bunların Allahtan korkuları yok..

Cok iyiymis canim ne guzel oyle:))
burda bildigim kadariyla oyle bi uygulama yok ne yazikki

Bilgi paylaşımın için teşekkürler canım.

Bende ilk kızımı annemden kalma alışkanlık (hemşire emeklisi kendisi) civalı derece ile büyüttüm. Bunda da civalı kullanmayı düşünüyorum.

canım diğer mesaja yazamadım. izmirde yeşim baytur diye bi perinatolog profa gdyrm. hm çok insancıl hm de innlmz bilgli. izmirde olsam kesn doğuma ona gderdm. muayenehnesi bayraklıda.

Benimde cok uzundu saclarim canimn sonra bi bunalim zamaninda kisacik kestirdim simdi yine uzadi..
ben kurutmuyorum saclarimi kendi kuruyo dedigin gibi sac kurutmada cok radyasyon varmis sende biraz kestir ozaman seni rahatlatacak kadar yani

Falakaya yatırırım haaa annelere kızanları. Annelere kızılmaz.
Eşimin ve ailesinin taktiğini anlatayım o zaman kuzu. Her işini sor ama şöyle olursa iyi olur deyip, kendi istediğini dikte et. Kendi istediğini seçmezse/ söylemezse yok böyle olmalı deyip yine kendi bidiğini yap. Sadece sorduğun için karşı tarafı onure etmiş oluyorsun, yine bildiğini yapıyorsun sonuç itibariyle.

İlk kızımda 11 - 12 kilo ile doğuma gittim ama kızım 35+6 da doğdu.

Bunda da şimdilik 9 kilo aldım bakalım hedefim 12-13 ü geçmemek.
az almşsın o zamn da. ama süt olsun diye yemeği braz kçrnca verme süresi uzuyor sanırm. 12 kilo çok ideal zaten. doktorum bna 10-12 kilo aln bi kadın hiç almamş demektr dedi. doğmdan sonra norml beslnnce o kilonn tamamı gdyormş.

Canım zaten sen kızını anlattıkça imreniyorum, maşallah ona
Kendi kuzumu da öyle görmek nasip olur inşallah...

Büyümüşse demek annesi,yorulmuyor.Abla olacak sonuçta,öperim yanaklarından fıstığı.

hosgeldın tekrar,masallah bebısıne buyumus baya.Buraya gırmeyıp bebişi besliyomussun demek kı gızlinden
Aynen size çaktırmadan oğluşumu büyüttüm he he :) ama gercekten cok ağır bir hamilelik süreci geçirdim hala devam ediyor tansiyon rahim de incelme bebeğin doğum kanalında olması kasılmalar lekenmelrr ama şükür oğlun iyi gerçekten su günler de hayırlısınile geçse bayanlar cok zor inanın

Yarın benim günüm diyorum kısmetse,önce bir kuaför bakım sonra güzel bir sinema yalnız başıma.Sonra da oğluşun ve benim eksikler,inşallah yarın da devam eder bu kararlılığım :))

Âmin inşallah canım ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…