2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487

Ay çok mutlu etti beni takdir görmek zira kayınvalidem adımı deli ye çıkarttı temizlik yaptığım için, önemli değilmiş ev pis olsa olurmuş.

Yemek olduktan sonra temizliği önemsemiyormuş, pis ortamda yapılan yemekten kime fayda varsa.

Bir kızım daha var 7 yaşında ev temiz olmalı hijyen açısından hoş bekarkende böyleydim temiz ortamı seviyorum.

Doğumdan sonra az şekerli komposto içtim bol bol süt için canım.

Normal yememe de devam ettim.

benim doktorumda kilo takıntısı var, 11 i geçme diyor.

Canım zaten sen kızını anlattıkça imreniyorum, maşallah ona
Kendi kuzumu da öyle görmek nasip olur inşallah...

Ayyyy sağol canım.

Valla kızlar bir harika oluyorlar çok şükür yaradan ve bize nasip eden rabbime.

Dün babası işten geldi ödev yapıyordu koştu kapıya babacımmm dedi sarıldı.

İçimden erkek olsa pek önemsemezdi dedim.

Erkek annelerinden duyduğum kadarı ile önemsemiyorlarmış.

Eşime de diyorum iki kızla yandın, bende kızlarımla bir olacağım artık kendine yer beğen. :)

Oda diyor valla sizle mi uğraşacağım birdi iki oldu, iki idi üç olacak alırım elime sopayı.

Büyümüşse demek annesi,yorulmuyor.Abla olacak sonuçta,öperim yanaklarından fıstığı.

O ne cadıdır oooo.

Bazen hafta sonları gezerken 7 yaşında ama yorulunca baba beni kucağına der, bir baktım iki baktım hepsinde de kucaktayken babasının boynuna sarılıp gözleri kapatıyor ne oldu kızım dedim "sus anne sus çaktırma görenler koca kız kucak istiyor demesinler diye uyuyor numarası yapıyorum" dedi.

aynen sol kulağım şişti zaten dişin ağrısında duyamıyorum
Çok geçmiş olsun canım benim,annem kardeşime hamileyken 9 ay çekmişti tabi özel hastane özel doktor durumları da yoktu. Dişinol diye bir ilaç vardı onu kullanırdı,ağrıdan sızar kalırdı garibim,doktora bir sor zararı yoksa dene.

Yarın benim günüm diyorum kısmetse,önce bir kuaför bakım sonra güzel bir sinema yalnız başıma.Sonra da oğluşun ve benim eksikler,inşallah yarın da devam eder bu kararlılığım :))

Hadi bakalım.

Görelim seni. :)

Çık şöyle podyumlara.

Allah'ım yaptığının da farkında numaracı.Güldürdü beni.Allah uzun ömürler versin canım,sev yerimize bol bol.

Doğumdan sonra az şekerli komposto içtim bol bol süt için canım.

Normal yememe de devam ettim.

benim doktorumda kilo takıntısı var, 11 i geçme diyor.
ah cnm sorma. bnm dr da değil ama bnde kilo takıntısı var. aynaya bkmk istemiyorum. zehir ettm kndme hamileliği . oğlm sağlkla doğsn da bn de norml halime dneym dye bklyrm.

Ne kadar çocuğa yansıtmasak ta , yapmamaya çalışsak ta içimizden de olsa kıyaslanıyor maalesef. Şu da bir gerçek hafif kilolu çocuklar kendi yemekleri daha erken yiyip, yemek konusunda anneyi yormuyor.
Görümcem kızımın öğretmeni ve kızımdan bir buçuk yaş küçük kuzeni de kızımla aynı sınıfa gidiyor, ben kıyaslamasam görümcem ister istemez kızıyla kıyaslıyor, eşimin ailesi ikisini kıyaslıyorlar. Misal, aynı çikolatadan ona da veriyorlar bizimki nede, o kenedinkini bitiriyor sonra benim kızımın elindeki almaya çalışıyor. Benimki verirse hakkını arayamayan, hakkına sahip çıkamayan, o ise istediğini söke söke alan oluyor, anne babasının hoşuna gidip karşımızda gülüyor. Kvalide ve kbaba "ne olacak bu kızın hali vah vah" diyor benim ki için. Al sana kıyas işte. Çocuğumun karakterini mi değiştireceğim, o da yaşayarak öğrenecek hakkını hukukunu savunmayı.
Hayat da böyle değilmi? Herkes her konuda bir yarış içinde. Şunun şusu var, benimde olmalı. Şu şunu almış benimki eksik kalmasın.

kızlar ben de aylardır kuaföre gitmiyorum kaşlaeım hamilelikten beri çıkmıyor geçen yaz kısacık kestirmiştim zaten boyuna elletmeyi düşünmüyorum bıyıklarımı da braunun yüz epilatörünü almıştım onu kullanıyorum ama çıkmıyor bir ağdası var başımın belası yerlerimin artık kendimi göremediğimden onu da yapamıyorum kuaföre gitmem şart oldu :)

Babalar ve kızlar arasında ki aşk bambaşka...

Babamla aramdaki ilişkiyi düşünüyorum da, 26 yaşındayım, evlendim, çocuğum olcak vs.ama hiç değişmedik.
üniversiteye giderken bile dizine oturtur saçlarımla oynayıp dertleşirdi benimle.

Dün de elini karnıma koyup kuzumun hareket etmesini bekledi durdu, o hareket ettikçe babam sevindi çocuk gibi.
Aramızda hiç bi zaman bi mesafe olmadı babamla, arkadas gibiyiz halen.

Dediğin gibi erkek çocukları daha ketum oluyor o konuda galiba, 2 erkek kardeşim var ama onlarda o kadar değil :)

Kızımında eşimle öyle olduğu zamanları hayal ediyorum.
Eşimde onun hayallerini kuruyor, hep der sen babanla nasılsan benim kızımda benle öyle olsun diye, imrenir :)

Senin kızın tam bi prenses, ne sanslısın ki ikinci prenseste geliyor, benimde hayalim bi kızım daha olsun ilerde inşallah.
Ben tek kızım ya, onunda etkisi var sanırım.
Ne güzel senin cimcimeler yaren olcak birbirlerine, Allah sağlık versin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…