- 6 Aralık 2007
- 4.491
- 2.376
- 248
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #32.981
Selamlar...çok sıkıcı bi haldeyim hiç başınızı agrıtmak istemiyorum... kuran kursu hocasıydın dimi canım...ne yaz var ne sömestr sadece yıllık izin..bide cumarteside çalışıyorum ben
seni çok takdir ediyorum ya hergün önce işini bitirip öyle geliyosun :) bende az şuna bakayım az bunuda okuyayım diye diye bi bakmışım akşam olmuş..
istanbul kartalda bi hastane vardı eften püften sebeplerle bebekleri En az bi hafta küvezde tutuyolardı..sonra hemşirenin biri dayanamayıp video cekip ilgili yerlere bildirmişti kapatıldı o hastane..yazık küveze alıcaz dedikleri bebeklere yer kalmayınca karşı binadan bi ev kiralamışlar bebekler pislik içinde bakımsız alt alta üst üste dizilmişti..dicegim o ki uyanık bilinçli olmak lazım bunların Allahtan korkuları yok..
Yarın canım yarın hallediyorum inşallah hepsini.çok hırslandım :))Nolcak bizim bu usengecligimiz ama kendim icin boyleyim bi silkelenmek lazim canimmm kalllkk kaallllkkk da gidek bi kuafore:)))
az almşsın o zamn da. ama süt olsun diye yemeği braz kçrnca verme süresi uzuyor sanırm. 12 kilo çok ideal zaten. doktorum bna 10-12 kilo aln bi kadın hiç almamş demektr dedi. doğmdan sonra norml beslnnce o kilonn tamamı gdyormş.
Canım zaten sen kızını anlattıkça imreniyorum, maşallah ona
Kendi kuzumu da öyle görmek nasip olur inşallah...
Hadi bakalim canim devam durmak yokk:))Yarın canım yarın hallediyorum inşallah hepsini.çok hırslandım :))
Büyümüşse demek annesi,yorulmuyor.Abla olacak sonuçta,öperim yanaklarından fıstığı.
Nolcak bizim bu usengecligimiz ama kendim icin boyleyim bi silkelenmek lazim canimmm kalllkk kaallllkkk da gidek bi kuafore:)))
Çok geçmiş olsun canım benim,annem kardeşime hamileyken 9 ay çekmişti tabi özel hastane özel doktor durumları da yoktu. Dişinol diye bir ilaç vardı onu kullanırdı,ağrıdan sızar kalırdı garibim,doktora bir sor zararı yoksa dene.aynen sol kulağım şişti zaten dişin ağrısında duyamıyorum
Yarın benim günüm diyorum kısmetse,önce bir kuaför bakım sonra güzel bir sinema yalnız başıma.Sonra da oğluşun ve benim eksikler,inşallah yarın da devam eder bu kararlılığım :))
En guzeli keske oyle yapabilsek:)))Sayfaca gidelim indirim talep edelim.
:)
Allah'ım yaptığının da farkında numaracı.Güldürdü beni.Allah uzun ömürler versin canım,sev yerimize bol bol.O ne cadıdır oooo.
Bazen hafta sonları gezerken 7 yaşında ama yorulunca baba beni kucağına der, bir baktım iki baktım hepsinde de kucaktayken babasının boynuna sarılıp gözleri kapatıyor ne oldu kızım dedim "sus anne sus çaktırma görenler koca kız kucak istiyor demesinler diye uyuyor numarası yapıyorum" dedi.
ah cnm sorma. bnm dr da değil ama bnde kilo takıntısı var. aynaya bkmk istemiyorum. zehir ettm kndme hamileliği . oğlm sağlkla doğsn da bn de norml halime dneym dye bklyrm.Doğumdan sonra az şekerli komposto içtim bol bol süt için canım.
Normal yememe de devam ettim.
benim doktorumda kilo takıntısı var, 11 i geçme diyor.
Evet evet,iyi geliyor.Yoksa sokağa çıkacak halim kalmayacak :)Hadi bakalim canim devam durmak yokk:))
(Ne gaz veriyorum bende:)) )
Çok niyetliyim,yarına bakalım ne olurum.Birde ben kendim alamıyorum kaşları falan,kocam da zavallı istersen ben almayı denerim diyor :)Hadi bakalım.
Görelim seni. :)
Çık şöyle podyumlara.
istanbul kartalda bi hastane vardı eften püften sebeplerle bebekleri En az bi hafta küvezde tutuyolardı..sonra hemşirenin biri dayanamayıp video cekip ilgili yerlere bildirmişti kapatıldı o hastane..yazık küveze alıcaz dedikleri bebeklere yer kalmayınca karşı binadan bi ev kiralamışlar bebekler pislik içinde bakımsız alt alta üst üste dizilmişti..dicegim o ki uyanık bilinçli olmak lazım bunların Allahtan korkuları yok..
Ne kadar çocuğa yansıtmasak ta , yapmamaya çalışsak ta içimizden de olsa kıyaslanıyor maalesef. Şu da bir gerçek hafif kilolu çocuklar kendi yemekleri daha erken yiyip, yemek konusunda anneyi yormuyor.cnm hayatım boyunca annemim babamın beni başkalarının çocuklarıyla kıyaslamasından çok çektim kilo konusunda...lütfen kızına bebek bile olsa yapma bunu, herkesin bünyesi, kilo alımı, metabolizması farklı, çocuğun kilolu olması değil sağlıklı hastalıksız olmasıdır anne sütünün yaraması..lütfen çocuğunu hiçkimsenin çocuğuyla kıyaslama, hepimiz tek tek allahın bit lütfuyuz yeryüzüne, kilolu toplu olanın sağlıklı iyi olduğunu bilemeyiz..
Allah'ım yaptığının da farkında numaracı.Güldürdü beni.Allah uzun ömürler versin canım,sev yerimize bol bol.
Ayyyy sağol canım.
Valla kızlar bir harika oluyorlar çok şükür yaradan ve bize nasip eden rabbime.
Dün babası işten geldi ödev yapıyordu koştu kapıya babacımmm dedi sarıldı.
İçimden erkek olsa pek önemsemezdi dedim.
Erkek annelerinden duyduğum kadarı ile önemsemiyorlarmış.
Eşime de diyorum iki kızla yandın, bende kızlarımla bir olacağım artık kendine yer beğen. :)
Oda diyor valla sizle mi uğraşacağım birdi iki oldu, iki idi üç olacak alırım elime sopayı.
ah cnm sorma. bnm dr da değil ama bnde kilo takıntısı var. aynaya bkmk istemiyorum. zehir ettm kndme hamileliği . oğlm sağlkla doğsn da bn de norml halime dneym dye bklyrm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?