- 30 Aralık 2014
- 612
- 575
- 158
- 36
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #33.001
Amin canım amin. Tüm isteyenlere,bekleyenlere inşallah.Beni de güldürüyor.
Öperim canım.
Allah sizlere de bu duyguları tatmayı nasip etsin inş.
Çok niyetliyim,yarına bakalım ne olurum.Birde ben kendim alamıyorum kaşları falan,kocam da zavallı istersen ben almayı denerim diyor :)
Doktorum bana ilk uc aydan sonra bitkisel boyatabilirson demisti canim ben de dogumdan once boyatmak istiyorum tekrar sorucam is kaliteli bitkisel boya bulmakta
Oh ne güzel.Bende bir kaş var,hafta da bir kuaför kapısındaydım,tabi şimdi ayda bire kadar indi.Ah canım oraları hiç sorma ben utanıyorum oralar için kuaföre gitmeye,birde çok acı çekiyorum hamilelikte ağdayı da bıraktım.Şimdi tek düşündüğüm şey doğuma nasıl gideceğim,ya bir yerimde bir şey kalırsa kıl tüy :)) Bir kuaföre ağdaya gitmek şart oldu.kızlar ben de aylardır kuaföre gitmiyorum kaşlaeım hamilelikten beri çıkmıyor geçen yaz kısacık kestirmiştim zaten boyuna elletmeyi düşünmüyorum bıyıklarımı da braunun yüz epilatörünü almıştım onu kullanıyorum ama çıkmıyor bir ağdası var başımın belası yerlerimin artık kendimi göremediğimden onu da yapamıyorum kuaföre gitmem şart oldu :)
Babalar ve kızlar arasında ki aşk bambaşka...
Babamla aramdaki ilişkiyi düşünüyorum da, 26 yaşındayım, evlendim, çocuğum olcak vs.ama hiç değişmedik.
üniversiteye giderken bile dizine oturtur saçlarımla oynayıp dertleşirdi benimle.
Dün de elini karnıma koyup kuzumun hareket etmesini bekledi durdu, o hareket ettikçe babam sevindi çocuk gibi.
Aramızda hiç bi zaman bi mesafe olmadı babamla, arkadas gibiyiz halen.
Dediğin gibi erkek çocukları daha ketum oluyor o konuda galiba, 2 erkek kardeşim var ama onlarda o kadar değil :)
Kızımında eşimle öyle olduğu zamanları hayal ediyorum.
Eşimde onun hayallerini kuruyor, hep der sen babanla nasılsan benim kızımda benle öyle olsun diye, imrenir :)
Senin kızın tam bi prenses, ne sanslısın ki ikinci prenseste geliyor, benimde hayalim bi kızım daha olsun ilerde inşallah.
Ben tek kızım ya, onunda etkisi var sanırım.
Ne güzel senin cimcimeler yaren olcak birbirlerine, Allah sağlık versin canım
Pek süslü hanımefendi baksana, maşallahh :)
Bende kızımınkini sekilden sekile sokarım kesin, mis gibi pamuk saçlarla oynamak örmek ne zevklidir dimi :)
Ayy bak daha da imrendim, su zaman cabucak geçse de gelse kuzum sağlıkla ah ahh
6 aldım canm ama ne kadr dkkt ettğimi anlatamm. sadece çocuğa faydalı olack şyler yyrm. şunu anldm. hamillk öncesi zayıf olnlr çok daha fazla kilo alıyorlr. bn hamileliğin bşnda 53tüm ama dkkt etmesem 6 değil 26 kilo alırdm. çnkü vücudm kilo almya çok meyilli bi hale gldi. ama kilolu olnlra bkıyrm çok az kilo alark htta zayıflyrk tamamlıyorlr hamileliği.Kaç kilo aldın canım.
Ne yapsın,mimiklerim kaybolduysa kaştan.Endişe etmiştir garibim :))Hahahaha ne güldüm ama.
Ben kocama al desem zikzak çizer herhalde.
Ben mayis sonu dusunuyorum dogum 10haziran gozukuykr gerci ultrasona gore 3 haxiran ama erken boyatmak istemkyorum hemen dipler cikmasin[/QUOTE]Ben hiç sormadım canım 21 inde soracağım.
Sen ne zaman boyatmayı düşünüyorsun, ben Mayıs ayının ilk haftası.
6 aldım canm ama ne kadr dkkt ettğimi anlatamm. sadece çocuğa faydalı olack şyler yyrm. şunu anldm. hamillk öncesi zayıf olnlr çok daha fazla kilo alıyorlr. bn hamileliğin bşnda 53tüm ama dkkt etmesem 6 değil 26 kilo alırdm. çnkü vücudm kilo almya çok meyilli bi hale gldi. ama kilolu olnlra bkıyrm çok az kilo alark htta zayıflyrk tamamlıyorlr hamileliği.
Ben mayis sonu dusunuyorum dogum 10haziran gozukuykr gerci ultrasona gore 3 haxiran ama erken boyatmak istemkyorum hemen dipler cikmasin
sennki de norml cnm. üstelk iknci hamillğin. bu dğmdan snra bi daha çock düşnmyrsan toparlanır inceck olursun inşllh.Benim hemen hemen yarım kadar almışsın dert ettiğin şeye bak.
Ben sabahları 8 akşamları 9 kilo aldım.
Oh ne güzel.Bende bir kaş var,hafta da bir kuaför kapısındaydım,tabi şimdi ayda bire kadar indi.Ah canım oraları hiç sorma ben utanıyorum oralar için kuaföre gitmeye,birde çok acı çekiyorum hamilelikte ağdayı da bıraktım.Şimdi tek düşündüğüm şey doğuma nasıl gideceğim,ya bir yerimde bir şey kalırsa kıl tüy :)) Bir kuaföre ağdaya gitmek şart oldu.
sennki de norml cnm. üstelk iknci hamillğin. bu dğmdan snra bi daha çock düşnmyrsan toparlanır inceck olursun inşllh.
cantalari hazirlayan kizlar birinizde bana gelsin yaa
annem diyorki 1 ay snr her seyi hazir edriz daha erken diye bebesin giysilerinide yikayip utulemedi bende kalkamiyrm gicik oldum ya.erkenden utulenirse sararirmis sozde.uf zaten bnm annem her seyi biliyor.bide erken dogum riskim var diyorum olsun diyo ya.nese zaten kendileri gitti artik bi daha ne zmn gelirse.kaldim bi basima
kızlar bu arada mart annelerine baktım. çok büyük çoğunluğu şubatta doğum yapmş. demk ki ultrasona gre oln tarihte doğm yapılmıyor. haziranın başnda doğm yapması bklenenler mayısın 20sinden sonra yapablrler. kndmzi ona gre ayarlamamz lazm.
bn de senn gbi düşünyrm cnm, çock çok gzl ama hiç koly bir şy değil. 2 tane yetrli. allh oln çocklarmza sağlık versn. inşllh bunda o problmleri yaşamzsın. bnm de hamillğim çok problmli gçti seni çok ii anlıyrm.Ayyy yok canım rabbim kızlarıma sağlık versin, uzun ömür versin yeter.
Bunu zor doğuruyorum ilk 3 ayım kabus gibi geçiyor, sonraki 1 ay eh işte 4. aydan sonra toparlanıyorum.
Bünyem kaldırmaz 3. çocuğu.
İlk hamileliğimde 35. haftada tansiyon problemi de çıkmıştı bundan sonrası riskli olur.
Hemde maddi ve manevi 2 çocuğuma anca yeterim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?