2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Ahacık bak sana örgülü bir saçını buldum.

Pek süslü hanımefendi baksana, maşallahh :)
Bende kızımınkini sekilden sekile sokarım kesin, mis gibi pamuk saçlarla oynamak örmek ne zevklidir dimi :)

Ayy bak daha da imrendim, su zaman cabucak geçse de gelse kuzum sağlıkla ah ahh

Doktorum bana ilk uc aydan sonra bitkisel boyatabilirson demisti canim ben de dogumdan once boyatmak istiyorum tekrar sorucam is kaliteli bitkisel boya bulmakta

Ben hiç sormadım canım 21 inde soracağım.

Sen ne zaman boyatmayı düşünüyorsun, ben Mayıs ayının ilk haftası.[/QUOTE]
Ben mayis sonu dusunuyorum dogum 10haziran gozukuykr gerci ultrasona gore 3 haxiran ama erken boyatmak istemkyorum hemen dipler cikmasin

Oh ne güzel.Bende bir kaş var,hafta da bir kuaför kapısındaydım,tabi şimdi ayda bire kadar indi.Ah canım oraları hiç sorma ben utanıyorum oralar için kuaföre gitmeye,birde çok acı çekiyorum hamilelikte ağdayı da bıraktım.Şimdi tek düşündüğüm şey doğuma nasıl gideceğim,ya bir yerimde bir şey kalırsa kıl tüy :)) Bir kuaföre ağdaya gitmek şart oldu.

Duygulandım valla.

Allah babana uzun ömürler versin torunu ile de aynı sıcaklığı uzun süre yaşasın inş.

İnş. eşinde hayal ettiği gibi bir baba olur.

Gerçekten de bazen kızımla eşime bakarken imreniyorum.

Sonra nazar değecek diye dua okumaya başlıyorum.

Bizim Hakkari ömrümüzün 2 yılını çaldı, aralarında tam 7,3 yaş fark olacak ama olsun sağlıklı olsunlarda dediğin gibi bir birlerine yaren olsunlar.

Ben kendim öremiyorum canım, maalesef o konularda becerikli değilim.

Kuaförde ördürüyor.

Az kaldı az.

Gerçi doğduktan sonra da uzamasını bekleyeceğiz.

Kaç kilo aldın canım.
6 aldım canm ama ne kadr dkkt ettğimi anlatamm. sadece çocuğa faydalı olack şyler yyrm. şunu anldm. hamillk öncesi zayıf olnlr çok daha fazla kilo alıyorlr. bn hamileliğin bşnda 53tüm ama dkkt etmesem 6 değil 26 kilo alırdm. çnkü vücudm kilo almya çok meyilli bi hale gldi. ama kilolu olnlra bkıyrm çok az kilo alark htta zayıflyrk tamamlıyorlr hamileliği.

Ben hiç sormadım canım 21 inde soracağım.

Sen ne zaman boyatmayı düşünüyorsun, ben Mayıs ayının ilk haftası.
Ben mayis sonu dusunuyorum dogum 10haziran gozukuykr gerci ultrasona gore 3 haxiran ama erken boyatmak istemkyorum hemen dipler cikmasin[/QUOTE]

İlk hamileliğimde 36. haftamın içine randevu almış doktorumdan da izin almıştım ama 35+6 da gelince boyatamamıştım.

Onun için bunda mayısın ilk haftası düşünüyorum canım.

35-36. haftalarda.

Benim hemen hemen yarım kadar almışsın dert ettiğin şeye bak.

Ben sabahları 8 akşamları 9 kilo aldım.

Ben mayis sonu dusunuyorum dogum 10haziran gozukuykr gerci ultrasona gore 3 haxiran ama erken boyatmak istemkyorum hemen dipler cikmasin

İlk hamileliğimde 36. haftamın içine randevu almış doktorumdan da izin almıştım ama 35+6 da gelince boyatamamıştım.

Onun için bunda mayısın ilk haftası düşünüyorum canım.

35-36. haftalarda.[/QUOTE]
çok şeker canım ya. bn de inşllh 2. çocuğumn kız olmasını çok istyrm. kız çockları çok farklı. evlat sevgisi aynı elbtte ama kızlar aileye çok düşkn oluyor.

Kwsinlikl canım ya geçen alayım dedim rezil oldum benim duş da küçük zaten zor sığıyorum artık göbekle bir de göremediğim yerlere işlem yapmaya çalışıyorum mecbur gidicez.

kızlar bu arada mart annelerine baktım. çok büyük çoğunluğu şubatta doğum yapmş. demk ki ultrasona gre oln tarihte doğm yapılmıyor. haziranın başnda doğm yapması bklenenler mayısın 20sinden sonra yapablrler. kndmzi ona gre ayarlamamz lazm.

sennki de norml cnm. üstelk iknci hamillğin. bu dğmdan snra bi daha çock düşnmyrsan toparlanır inceck olursun inşllh.

Ayyy yok canım rabbim kızlarıma sağlık versin, uzun ömür versin yeter.

Bunu zor doğuruyorum ilk 3 ayım kabus gibi geçiyor, sonraki 1 ay eh işte 4. aydan sonra toparlanıyorum.

Bünyem kaldırmaz 3. çocuğu.

İlk hamileliğimde 35. haftada tansiyon problemi de çıkmıştı bundan sonrası riskli olur.

Hemde maddi ve manevi 2 çocuğuma anca yeterim.

Ah canım sıkıntı yapma kendine çanta hazırlanır benim annemde aynı daha erken diyor ki bana göre de erken zaman var daha. Olduki erken doğum oldu sen hastanaye gittiğinde doğumdan çıkmadan o çanta hazır ve nazır orda olur onu sıkıntı yapma sen güzelce dinlen

Benim aklımdan nedense 38. hafta 25 mayıs tarihi geçiyor kendim için.

Bakalım hayırlısı artık sağlıkla gelsin de.

bn de senn gbi düşünyrm cnm, çock çok gzl ama hiç koly bir şy değil. 2 tane yetrli. allh oln çocklarmza sağlık versn. inşllh bunda o problmleri yaşamzsın. bnm de hamillğim çok problmli gçti seni çok ii anlıyrm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…