2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487

Şimdilik iyiyim canım şükür. Ama sık sık idrar da protein kaçığı var mı diye tahlil yaptırıyorum şimdilik bir sıkıntı yok bakalım zaman ne gösterecek.

Ellerimi her sabah kontrol ediyorum şişlik vs. yok.

İlk kızımda parmaklarımı kapatamazdım ödemden. Meğer tansiyondanmış ve idrara karar sıçramış doktorum görünce bu ne şişlik diye şok olmuş hemen idrar tahlili istmiş ve anlamıştı.

Aslinda ben annene katiliyorum.

sürekli kontrol altnda olmk çok önmli ama şükr ki tehlike sınırını atlattık, ileri haftalara geçtik. allh senn de yrdmcn olsn cnm

sürekli kontrol altnda olmk çok önmli ama şükr ki tehlike sınırını atlattık, ileri haftalara geçtik. allh senn de yrdmcn olsn cnm

Sağlık ocakları bile yapıyor idrar tahlilini onun için sürekli kendi dr me gitmeme gerek kalmıyor.

İdrarda protein yazınca hemen gel dedi.

Yok be yavrum... inan anneye merhamet dendiginde benim gibi olan evladı yok inan...
Yaptilanlar anlatilmaz ALLAH biliyor o benim annem basim ustune ayaklarinin altini operim onun...
Ama biz butun kardesleri dusman etti...
Farkli bi kisilik
Hicbi kardesim onla samimi değil baska sehirdeler zaten...
Neyse bosver...

Kiyaslama konuşulmus...
Benle bir apt ayni katta bir ay once dogan kiz vardi...
4.5 kili dogmusum ben...
Qnneminde sutu yagli topac gibiymisim her ay gelisimimi goren komsu kalk sen 5-6 yadlarinda kizina hormon igneleri yaptir...
Kiz erkenden adet gormeye başladı...
Sokaga cikamiodu bizle oynamaya utaniyordu...
Kiyaslamamak lazim...
Herkesin bunyesi farkli...

Kesinlik katılıyorum zaten ultrasonda verilen tarihe göre doğan bebek oranı %3-%5 oranlarındaymış Ben tüm hazırlıkları mayıs 10 engeç 15 şi gibi bitirmiş olmak üzare planlıyorum oyş çok heycanlı

Valla okuyorum yazdıklarını ama konu anne olunca yorum yapamıyorum çünkü şimdi sinirlisin yarın geçer sinirin.

Sakinleş biraz.

Akşam eşini al yanına hem yürüyüş yap hemde oğluşuna ciciler al, kafanı dağıt.

Alacak birşey bulamazsan bende iki tane zilli var, benimkilere al gönder.

Bak nasıl rahatlatacak alışveriş seni.

Ben mayis 15 te sonra hazir ve nazir olarak beklerim canimm cok erken de gelmesinler gec de kalmasinlar insallah:)))

Ay bugünde akşamı ettik.

Hava kapalı ve soğuk yürüyüşte yok bugün.

Ben mayis 15 te sonra hazir ve nazir olarak beklerim canimm cok erken de gelmesinler gec de kalmasinlar insallah:)))

Bende mayıs ayında beklemeye başlarım herhalde.

İlkinin korkusu da olur bende.

Kızımın doğduğu haftalarda doğmamış olursa bayağı tedirgin geçiririm o haftaları gibi.

innmıyrm yaaa insanlar bnu hastalık boyutuna getiriyorlr. hpmz farklıyz. kmse kmseye bnzemz. bn abmle ablamla ble bnzemiyorm. 2 kilo doğmşm. haytmda boyunca zayıf oldm, boyum da 1.58, ablam ve abim uzun ve yapılılar, şimdi bn öleyim mi, uzun değilm yapılı değilm diye. şimdi bn de hamileym ve bnm çocuğma da dr srekli zayıf dyor. tek isteğim sağlıklı olması. hiçbir konuda aynı değilz ki kilo konusnda aynı olalım.

2 gün sonra 50 li rakamlara düşeceksin.

AAAAAAAAAAAA bak çığlık attım heyecandan.

Çünkü arkandan geliyorum.

doğum tarihmz çok yakın görünüyor canım, hemen hemn aynı gnlrde doğurup birbrmze el sallarız.

Bende mayıs ayında beklemeye başlarım herhalde.

İlkinin korkusu da olur bende.

Kızımın doğduğu haftalarda doğmamış olursa bayağı tedirgin geçiririm o haftaları gibi.
Hayirlisi canim az kaldi artik cok az
kaldiiii:)))
Senin ilki erken olmus bundda normal zamaninda olur belki dikkat ediyosun ya canim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…