2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
boyun uzunsa hiç sorn yok cnm. bnm boyum 1.58, 53 kiloyla hamile kldm, şimdi 59um. az kilo almş olmama rağmn boyum kısa oldğu içn basket topu gbi grnyorum.
1.71 boyum 60 la hamile kaldim canim dogumdan sonrasi icin kararliyim hamilelikteki gibi yapmayip dikkat edicem insallah bayrama kadar cogunu veririz.
Hamileligimin ilk aylarinda istahim fazla acildi cok yedim hic dikkat etmedim
Olsun oglum iyi ya veririm diyorum artik:)))

kızlar 3 hafta önceye kadar 11 kılo almıştım hala aynı kılodayım bebişim 1.300 oldu maşallah
sadece beyaz ekmek pilavı ve tatlıyı kestim. kestim derken hafif tatlılar tercih ediyorum. yoksa benım gidişat fenaydı

Kızlar üzülmeyin bi tanıdığımı gördüm bugün sordum ona, 40kg almış haminleyken. Doğuralı 6ay oldu 30kgını vermiş hemen. bende sevindim o öyle deyince

inşllh cnm, bn haytm boyunca zayıftm şimdi bu halim çok garip gliyor, gerçi herks hiçbr şy blli değil dyor ama insan kndi vcudndaki değişimi çok net görüyor. o yzden bn en fazla doğmdan bir ay snra eski kloma dnmk istyrm.

çok ii yapmışsn canm, zaten onları yemediğin zamn almıyorsun, böyle daha huzrlu oluyor insan.

Kızlar üzülmeyin bi tanıdığımı gördüm bugün sordum ona, 40kg almış haminleyken. Doğuralı 6ay oldu 30kgını vermiş hemen. bende sevindim o öyle deyince
İlk baslarda uzuluyodum nolcak halim diye ama simdi dusunmuyorum veririz canim herkes nasil veriyosa bizde dikkat ederek veririz diyorum insallah olur:)))

Ahhh ahhh bende evlenirken 53 kiloydum 2 senede 60 oldum ve hamile kaldim hayatim boyunca 55 i gecmemistim simdi hedef 56 insallahhhhh!!!!

simdiden sigmiyorlarsa 32.haftadan snr napicaklar bakalim:)

Ciger gelistirici igne 28mi yapiliyordu kizlarr. Benim 28.haftam ve kontrole 29 30larda gidecegim buyuk ihtimalle. Gec kalmis olurmuyummm igne icin.
cnm saniyrm 25 te bn ilk dozunu oldum.hatta 2 doz oldugumu saniyordum gecen kontrole gidiince 2 hafta snr tekrar yapalim dedi dr.um

anlayabiliyrm cnm seni .Allah hepimize kolayliklar versin ins

bende babamla hep arkadas gibiydim halada oyleyiz.
kizim oluncada ins.babasiyla arkadas gibi olurlar
babam hep derdi kizlarin ilk asklari babalariymis diye,bununla ilgili bi kose yazisini gazeteden kesip odama astigi gunu hic unutmamsimdide kizimin kizi olucak.onuda goreyim daha ne isterim hayattan diyor.bide yaslandikca duygusala bagliyor iice.
ne bileyim kizlarla babalari,anneler ve ogullari bi baska oluyorlar.Allah bizlerede o duygulari yasamayi nasp eder ins.

Aslinda ben annene katiliyorum.
canm bnm erken dogum riskim var bide kendim kalkip yapamadikca icim icime sigmiyor,sanki her an hazirliksiz yakalnicakmisim gibi tyhaf duygular icindeyim

monga yok ben almayim cnm evdeki yardimciyi bile gonderdim dusun yani bnm kafayi sonra beraber gelirsiniz sevgili kv.ile:)

Annesi masallah yavrunaa cok guzel kilosu. Bende merak ediyorum benimkisi 1 kg olmusmudur:) 26.haftada 820gr.di

Iyi aksamlar canlar,bu gun randevum vardi kan tahlilimi falan verdim haftaya da bu gun oglumu gorucem insallah,dr eliyle karnima bakti basi asagi durmus dedi iyi bu dedi tekmelerinden anliyodum zaten midemin sagindan cikacakti ayagi gece az kalsin, anasi gibi uzun olacak bebisim insallah
Tartiya ciktim OMG 9 kilo almisim toplamda,dr iyi dedi ama daha iki ay varfazla kacirdim yemegi azaltayim da havada berbat burda yine de yuruyuse cikayim aksamlari,bakalim nolcekhayirlisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…