- 6 Aralık 2007
- 4.491
- 2.376
- 248
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #33.041
Hayirlisi canim az kaldi artik cok az
kaldiiii:)))
Senin ilki erken olmus bundda normal zamaninda olur belki dikkat ediyosun ya canim..
Ev
Eveeeettttt:)))) 50 lere dusuyoruz sende haftaya bu rakamlardasin canimmm aramizda cok yok:)))
Evett canim bayramda fit olalim azcik dimi:))kesnlkle katılıyorum. tabii ki erkn gelmesnler ama mayıs sonnda sağlıkla doğsalar güzel olur. ramazan gelmedn biraz toparlnmş olurz.
ah canım ennn büyük derdim kilo zaten. bayrama kadar hemmenn eski halime dönmm lazm. kaç kilo aldın tatlımEvett canim bayramda fit olalim azcik dimi:))
Himmm seyyyy keemm kummm:)))ah canım ennn büyük derdim kilo zaten. bayrama kadar hemmenn eski halime dönmm lazm. kaç kilo aldın tatlım
doğum tarihmz çok yakın görünüyor canım, hemen hemn aynı gnlrde doğurup birbrmze el sallarız.
boyun uzunsa hiç sorn yok cnm. bnm boyum 1.58, 53 kiloyla hamile kldm, şimdi 59um. az kilo almş olmama rağmn boyum kısa oldğu içn basket topu gbi grnyorum.Himmm seyyyy keemm kummm:)))
13 kilo aldim canim:))
Allah tan boyum uzun da azcik kurtariyorum:))
1.71 boyum 60 la hamile kaldim canim dogumdan sonrasi icin kararliyim hamilelikteki gibi yapmayip dikkat edicem insallah bayrama kadar cogunu veririz.boyun uzunsa hiç sorn yok cnm. bnm boyum 1.58, 53 kiloyla hamile kldm, şimdi 59um. az kilo almş olmama rağmn boyum kısa oldğu içn basket topu gbi grnyorum.
inşllh cnm, bn haytm boyunca zayıftm şimdi bu halim çok garip gliyor, gerçi herks hiçbr şy blli değil dyor ama insan kndi vcudndaki değişimi çok net görüyor. o yzden bn en fazla doğmdan bir ay snra eski kloma dnmk istyrm.1.71 boyum 60 la hamile kaldim canim dogumdan sonrasi icin kararliyim hamilelikteki gibi yapmayip dikkat edicem insallah bayrama kadar cogunu veririz.
Hamileligimin ilk aylarinda istahim fazla acildi cok yedim hic dikkat etmedim
Olsun oglum iyi ya veririm diyorum artik:)))
çok ii yapmışsn canm, zaten onları yemediğin zamn almıyorsun, böyle daha huzrlu oluyor insan.kızlar 3 hafta önceye kadar 11 kılo almıştım hala aynı kılodayım bebişim 1.300 oldu maşallah
sadece beyaz ekmek pilavı ve tatlıyı kestim. kestim derken hafif tatlılar tercih ediyorum. yoksa benım gidişat fenaydı
vlla süper, o zamn bzmki hemn gderrr inşllhhhhKızlar üzülmeyin bi tanıdığımı gördüm bugün sordum ona, 40kg almış haminleyken. Doğuralı 6ay oldu 30kgını vermiş hemen. bende sevindim o öyle deyince
İlk baslarda uzuluyodum nolcak halim diye ama simdi dusunmuyorum veririz canim herkes nasil veriyosa bizde dikkat ederek veririz diyorum insallah olur:)))Kızlar üzülmeyin bi tanıdığımı gördüm bugün sordum ona, 40kg almış haminleyken. Doğuralı 6ay oldu 30kgını vermiş hemen. bende sevindim o öyle deyince
Ahhh ahhh bende evlenirken 53 kiloydum 2 senede 60 oldum ve hamile kaldim hayatim boyunca 55 i gecmemistim simdi hedef 56 insallahhhhh!!!!inşllh cnm, bn haytm boyunca zayıftm şimdi bu halim çok garip gliyor, gerçi herks hiçbr şy blli değil dyor ama insan kndi vcudndaki değişimi çok net görüyor. o yzden bn en fazla doğmdan bir ay snra eski kloma dnmk istyrm.
simdiden sigmiyorlarsa 32.haftadan snr napicaklar bakalim:)günaydın kızlar hala okuyorum. gece 2-3 olmadan yatamıyorum tepişiyo sabahta uyanıyordum. bugünde sakin durdu da anca uyumuşum bu saate kadar. o hazır durunca hop uyumak lazım :)
ittirince ben yön değişiyom bazen kalkıp yürüyorum. sığmıyorlar artık heralde.
cnm saniyrm 25 te bn ilk dozunu oldum.hatta 2 doz oldugumu saniyordum gecen kontrole gidiince 2 hafta snr tekrar yapalim dedi dr.umCiger gelistirici igne 28mi yapiliyordu kizlarr. Benim 28.haftam ve kontrole 29 30larda gidecegim buyuk ihtimalle. Gec kalmis olurmuyummm igne icin.
anlayabiliyrm cnm seni .Allah hepimize kolayliklar versin insAynen size çaktırmadan oğluşumu büyüttüm he he :) ama gercekten cok ağır bir hamilelik süreci geçirdim hala devam ediyor tansiyon rahim de incelme bebeğin doğum kanalında olması kasılmalar lekenmelrr ama şükür oğlun iyi gerçekten su günler de hayırlısınile geçse bayanlar cok zor inanın
bende babamla hep arkadas gibiydim halada oyleyiz.Babalar ve kızlar arasında ki aşk bambaşka...
Babamla aramdaki ilişkiyi düşünüyorum da, 26 yaşındayım, evlendim, çocuğum olcak vs.ama hiç değişmedik.
üniversiteye giderken bile dizine oturtur saçlarımla oynayıp dertleşirdi benimle.
Dün de elini karnıma koyup kuzumun hareket etmesini bekledi durdu, o hareket ettikçe babam sevindi çocuk gibi.
Aramızda hiç bi zaman bi mesafe olmadı babamla, arkadas gibiyiz halen.
Dediğin gibi erkek çocukları daha ketum oluyor o konuda galiba, 2 erkek kardeşim var ama onlarda o kadar değil :)
Kızımında eşimle öyle olduğu zamanları hayal ediyorum.
Eşimde onun hayallerini kuruyor, hep der sen babanla nasılsan benim kızımda benle öyle olsun diye, imrenir :)
Senin kızın tam bi prenses, ne sanslısın ki ikinci prenseste geliyor, benimde hayalim bi kızım daha olsun ilerde inşallah.
Ben tek kızım ya, onunda etkisi var sanırım.
Ne güzel senin cimcimeler yaren olcak birbirlerine, Allah sağlık versin canım
canm bnm erken dogum riskim var bide kendim kalkip yapamadikca icim icime sigmiyor,sanki her an hazirliksiz yakalnicakmisim gibi tyhaf duygular icindeyimAslinda ben annene katiliyorum.
Annesi masallah yavrunaa cok guzel kilosu. Bende merak ediyorum benimkisi 1 kg olmusmudur:) 26.haftada 820gr.dikızlar 3 hafta önceye kadar 11 kılo almıştım hala aynı kılodayım bebişim 1.300 oldu maşallah
sadece beyaz ekmek pilavı ve tatlıyı kestim. kestim derken hafif tatlılar tercih ediyorum. yoksa benım gidişat fenaydı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?