2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
inşllh verrz cnm. bn de hiç 50yi geçmemştm hytmda. bebek içn tedavi grdm, hormn ilaçlaryla 53 oldum. şimdi 59 kiloyum ve insana çok garip geliyor hiç olmadığı bir kilo ama iradeli olanların 40 kilo bile alsalar verdklerni gryrm. o yzden bz de verrz. yetr ki kararlı olalım.

Aynen canim bende kararliyim veririm insallah:))

Kızlar ben 52 ile hamile kaldım şuan 68 kiloyu mya ama karnım cok gerildi çık rahatsız ediyor birde bebeğim kaburgalarıma o kadar baskı yapıyor ki anlatamam Miğdem yanıyor offff offfff

Handsvik olanından aldım canım bizzat yerinde görüp incelediğim için daha sağlam geldi bana
Bende en çok onu beğendim ama parmaklık kısmı komple çıkmıyor galiba o yüzden vazgeçtim. 1 yaşından sonra öyle kullanırım diye düşünüyorum. Siz kurulumu yaptırdınızmı? Bi tarafı komple çıkabilirmi sence? Çıkıyorsa ondan almak istiyorumda

canım diğer mesaja yazamadım. izmirde yeşim baytur diye bi perinatolog profa gdyrm. hm çok insancıl hm de innlmz bilgli. izmirde olsam kesn doğuma ona gderdm. muayenehnesi bayraklıda.
cnm ben de bir deneyeyim bakalım..uygun gelirse belki devam ederim...

Kızlar ben 52 ile hamile kaldım şuan 68 kiloyu mya ama karnım cok gerildi çık rahatsız ediyor birde bebeğim kaburgalarıma o kadar baskı yapıyor ki anlatamam Miğdem yanıyor offff offfff
belki bebiş büyktr canm, bilemiyorum. bnm bebeğim zayıf ve ters duruyor. bnmki de çok hareketli, bir de insan kndini çok ağır hssediyor ondan olablr.

ayyyy delircem kızlar yaaa...allahım öldürcek bu kvalide beni, uyuşuk ötesi yaaa hatun, yeryüzünde bir halam var bir de kvalide...uyuşuklukta üstlerine yok...embesil ötesiler yaa..bunlar ölemezler bile uyuşukluklarından...lütfen duaaaa edin, yoksa boğcam bi kaşık suda, hala iyi davranıyorum, suratına şöyle bir höyküresim var azcık hızlı ol diye...

kıyamammm. kayınvalide yannda mı kalıyor canım, ya zaten hamilelik stresli bir şey, insan kndne tahamml edemiyor. allahtan bna gelip kalan yok. yani bz bayağı mesafeliyz. gelip kalmıyor hiç.

İyi akşamlar arkadaşlar bebeğime şampuan alacağım ama bir konuda bilginize ihtiyacım var şampuanı alacağım sitelerden birinde son kullanma tarihi mayıs 2015 hemen altına da son tüketim tarihi açıldıktan sonra 18 ay içinde tüketilmelidir yazıyor

başka sitelerde ise son tüketim tarihine açıldıktan sonra 18 ay içinde tüketilmelidir yazıyor size sorum önemli olan hangisi son kullanma tarihi mi yoksa kapagın açılması mı

Ben mayis sonu dusunuyorum dogum 10haziran gozukuykr gerci ultrasona gore 3 haxiran ama erken boyatmak istemkyorum hemen dipler cikmasin

İlk hamileliğimde 36. haftamın içine randevu almış doktorumdan da izin almıştım ama 35+6 da gelince boyatamamıştım.

Onun için bunda mayısın ilk haftası düşünüyorum canım.

35-36. haftalarda.[/QUOTE]
35 arti 6 da kac kilo dogdu CaniM bir sikinti yasadin mi kuvezde falan kaldi mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…