2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
bir hfta gerilik var canm. en son 28. haftda 1.120 gramdı
Benim de 27 hafta 1 gunlukken 820 gramdi doktor kilo araligini gosterdi ama 650 ile 1400 arasi normalmis o haftada yalniz benim kafa olcumu ve bir olcum daha ac mi ne o da 8 gun geriydi doktor genel olarak 26 haftayla uyumlu dedi canim simdi kafama takilan benim Dogum tarihim 1 hafta ileri mi gidecek sormayi unuttum

Canim seni bebisin kilosu az degilmis ama 28. haftada 1050 gr normal hatta burda 28. hafta imzalarina bakarsan oyle yaziyor yani normal olan seninki 70 gr ondeymis zayif degilki
O alt sınır canm ya maalesef zayıf. Dr 2 kilo anca doğar dedi. Blmiyorm artk sağlklı olsn da. Burdaki kilo gstergesyle dr larnki farklı yalnz. Bna 2 ayrı dr zayıf dedi cnkü

Yok cnm onlar son adet tarihni ölçü alıyorlar. Doğum tarihi sarkmıyor yani

Son kullanma tarihi onemli yani mayis 2015.diger yazi daha once acilmis olabilecegini dusunerek yaxilmis yani mayis 2013 teacildiysa 18 ay gibi

Bende de bir hafts gerilik var ksfama çok takıyordum ama artık düşünmüyorum hiç sağlıklı olsunlar da. Yediğime içtiğime dikkat ediyorum ama olmayınca olmuyor işte.

İlikli kemik suyu tavsiye ettiler bir deniycem sen de yap bakalım işe yarayacak mı.

Canim sen dopplere girecektin sanirim ?

bir de bn çok taktım çok üzldm artk alıştm cnm. sen kndni üzme. bebkte bşka bir problm yoksa bir iki hftalk gerilik olablr. zaten gerçk glişme geriliğinde bebeğin suyu azalıyormş, kan akışnda problm oluyrmş, bnlar yoksa karın çevresi yani ac nin veya baş çevresinn geri olması sorun değil. hepimzn kafası aynı büyüklükte mi ya da herkesn karın çevresi çok mu yağlı.. allah bilir her şeyi, inşllh sağlıkla doğarlar.

Pazartesiye gün verdiler canım damarlarını inceleyeceklermiş az mı besleniyor diye bakalım pazartesi haber veririm size zaten :)

Göbüşün çok tatlı bu srada sen kaç kilo aldın?
Insallah sonucu iyi cikacak eminim ben 1 hafta geriligin ultrason yanlisi oldugu saniyorum
Sag ol canim 9 kilo aldim ben

canım bnde 2 hfta gerilik vardı. şu an bir haftya düştü. kndi tecrbmle sana önerecğim şey şu her gn mutlaka bir öğnde kırmzı et yyrm, süt ve ayran içiyorm bnların sayesnde bebeğim normale döndü. bnce et ve süt ürünleri bebeğe kilo aldryor. bn bnu yapark aldrdım. bir de hemen hemen her gn muz yyrum.

snn boya kalemlerinde gzlmiş daha parlak gözüküyor. ben de 3. yü boyamaya başladım. herife boya kalemi istiyom diyom
bnmde o parlayanlar yeni,butunune uymasada hevesimden kullandm

kiyamamm sana ya daha ne kadar sende canm?

cok az diilki cnm kilosu

bnmde o parlayanlar yeni,butunune uymasada hevesimden kullandm

kiyamamm sana ya daha ne kadar sende canm?

cok az diilki cnm kilosu
ay bilmiyorm ki canm, bnm doktr prof ve çok bilgli, kadının çok blmesi sorun galiba, bni o kadar korkuttu ki, kndmi erken doğuma hazrlamştm şimdi alıştm artık. napıyım elmden geleni yapıyrm. gerisi allahın takdiri. önmzdeki salı yine gdeceğim bakalım ne kadr büyümş olacak.

Son kullanma tarihi onemli yani mayis 2015.diger yazi daha once acilmis olabilecegini dusunerek yaxilmis yani mayis 2013 teacildiysa 18 ay gibi

Sağol cnm bilgilendirdiğin için trukid markasının şampuanını alacağım inş sadece internetten alma imkanım var onlar da son kullanma tarihi yerine ürün açıldıktan sonra 18 ay yazıyor artık tek tek hepsinin numarasını arayıp soracağım.

Kızlar ben 52 ile hamile kaldım şuan 68 kiloyu mya ama karnım cok gerildi çık rahatsız ediyor birde bebeğim kaburgalarıma o kadar baskı yapıyor ki anlatamam Miğdem yanıyor offff offfff
.

karnınız gerildi mi hanımlar yoksa sadece benimki mi kalıp gibi
benim de geriliyor. gerilme hissedince alıyorum badem yağını sürüyorum rahatlıyorum biraz. bide çok yemek yiyip şişmemek lazım. yemeği kaçırırsam geriliyorum ben. zaten çocuk sıkışıyor yerinden çalmayalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…