- 5 Ocak 2015
- 562
- 316
- 48
- 38
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #33.081
Benim de 27 hafta 1 gunlukken 820 gramdi doktor kilo araligini gosterdi ama 650 ile 1400 arasi normalmis o haftada yalniz benim kafa olcumu ve bir olcum daha ac mi ne o da 8 gun geriydi doktor genel olarak 26 haftayla uyumlu dedi canim simdi kafama takilan benim Dogum tarihim 1 hafta ileri mi gidecek sormayi unuttumbir hfta gerilik var canm. en son 28. haftda 1.120 gramdı
Canim seni bebisin kilosu az degilmis ama 28. haftada 1050 gr normal hatta burda 28. hafta imzalarina bakarsan oyle yaziyor yani normal olan seninki 70 gr ondeymis zayif degilkibir hfta gerilik var canm. en son 28. haftda 1.120 gramdı
O alt sınır canm ya maalesef zayıf. Dr 2 kilo anca doğar dedi. Blmiyorm artk sağlklı olsn da. Burdaki kilo gstergesyle dr larnki farklı yalnz. Bna 2 ayrı dr zayıf dedi cnküCanim seni bebisin kilosu az degilmis ama 28. haftada 1050 gr normal hatta burda 28. hafta imzalarina bakarsan oyle yaziyor yani normal olan seninki 70 gr ondeymis zayif degilki
Yok cnm onlar son adet tarihni ölçü alıyorlar. Doğum tarihi sarkmıyor yaniBenim de 27 hafta 1 gunlukken 820 gramdi doktor kilo araligini gosterdi ama 650 ile 1400 arasi normalmis o haftada yalniz benim kafa olcumu ve bir olcum daha ac mi ne o da 8 gun geriydi doktor genel olarak 26 haftayla uyumlu dedi canim simdi kafama takilan benim Dogum tarihim 1 hafta ileri mi gidecek sormayi unuttum
Son kullanma tarihi onemli yani mayis 2015.diger yazi daha once acilmis olabilecegini dusunerek yaxilmis yani mayis 2013 teacildiysa 18 ay gibiİyi akşamlar arkadaşlar bebeğime şampuan alacağım ama bir konuda bilginize ihtiyacım var şampuanı alacağım sitelerden birinde son kullanma tarihi mayıs 2015 hemen altına da son tüketim tarihi açıldıktan sonra 18 ay içinde tüketilmelidir yazıyor
başka sitelerde ise son tüketim tarihine açıldıktan sonra 18 ay içinde tüketilmelidir yazıyor size sorum önemli olan hangisi son kullanma tarihi mi yoksa kapagın açılması mı
Son kullanma tarihi onemli yani mayis 2015.diger yazi daha once acilmis olabilecegini dusunerek yaxilmis yani mayis 2013 teacildiysa 18 ay gibi
Hic oyle dusunmuyorum canim 3 kilodan fazla dogar senin bebis gorursun bakO alt sınır canm ya maalesef zayıf. Dr 2 kilo anca doğar dedi. Blmiyorm artk sağlklı olsn da. Burdaki kilo gstergesyle dr larnki farklı yalnz. Bna 2 ayrı dr zayıf dedi cnkü
ay inşllh cnm ya, inan o kadr üzldm ki hiç yemediğim şylri zorla yyorum. teşkkr ederm moral verdğin içn.Hic oyle dusunmuyorum canim 3 kilodan fazla dogar senin bebis gorursun bak
bir hfta gerilik var canm. en son 28. haftda 1.120 gramdı
Gercegi soyluyorum canim iyi yapiyosun saglikli beslen ve uzulme bi sebep yok uzulmeye :)ay inşllh cnm ya, inan o kadr üzldm ki hiç yemediğim şylri zorla yyorum. teşkkr ederm moral verdğin içn.
Canim sen dopplere girecektin sanirim ?Bende de bir hafts gerilik var ksfama çok takıyordum ama artık düşünmüyorum hiç sağlıklı olsunlar da. Yediğime içtiğime dikkat ediyorum ama olmayınca olmuyor işte.
İlikli kemik suyu tavsiye ettiler bir deniycem sen de yap bakalım işe yarayacak mı.
Canim sen dopplere girecektin sanirim ?
bir de bn çok taktım çok üzldm artk alıştm cnm. sen kndni üzme. bebkte bşka bir problm yoksa bir iki hftalk gerilik olablr. zaten gerçk glişme geriliğinde bebeğin suyu azalıyormş, kan akışnda problm oluyrmş, bnlar yoksa karın çevresi yani ac nin veya baş çevresinn geri olması sorun değil. hepimzn kafası aynı büyüklükte mi ya da herkesn karın çevresi çok mu yağlı.. allah bilir her şeyi, inşllh sağlıkla doğarlar.Benim de 27 hafta 1 gunlukken 820 gramdi doktor kilo araligini gosterdi ama 650 ile 1400 arasi normalmis o haftada yalniz benim kafa olcumu ve bir olcum daha ac mi ne o da 8 gun geriydi doktor genel olarak 26 haftayla uyumlu dedi canim simdi kafama takilan benim Dogum tarihim 1 hafta ileri mi gidecek sormayi unuttum
Insallah sonucu iyi cikacak eminim ben 1 hafta geriligin ultrason yanlisi oldugu saniyorumPazartesiye gün verdiler canım damarlarını inceleyeceklermiş az mı besleniyor diye bakalım pazartesi haber veririm size zaten :)
Göbüşün çok tatlı bu srada sen kaç kilo aldın?
canım bnde 2 hfta gerilik vardı. şu an bir haftya düştü. kndi tecrbmle sana önerecğim şey şu her gn mutlaka bir öğnde kırmzı et yyrm, süt ve ayran içiyorm bnların sayesnde bebeğim normale döndü. bnce et ve süt ürünleri bebeğe kilo aldryor. bn bnu yapark aldrdım. bir de hemen hemen her gn muz yyrum.Bende de bir hafts gerilik var ksfama çok takıyordum ama artık düşünmüyorum hiç sağlıklı olsunlar da. Yediğime içtiğime dikkat ediyorum ama olmayınca olmuyor işte.
İlikli kemik suyu tavsiye ettiler bir deniycem sen de yap bakalım işe yarayacak mı.
bnmde o parlayanlar yeni,butunune uymasada hevesimden kullandmsnn boya kalemlerinde gzlmiş daha parlak gözüküyor. ben de 3. yü boyamaya başladım. herife boya kalemi istiyom diyom
kiyamamm sana ya daha ne kadar sende canm?ayyyy delircem kızlar yaaa...allahım öldürcek bu kvalide beni, uyuşuk ötesi yaaa hatun, yeryüzünde bir halam var bir de kvalide...uyuşuklukta üstlerine yok...embesil ötesiler yaa..bunlar ölemezler bile uyuşukluklarından...lütfen duaaaa edin, yoksa boğcam bi kaşık suda, hala iyi davranıyorum, suratına şöyle bir höyküresim var azcık hızlı ol diye...
cok az diilki cnm kilosubir hfta gerilik var canm. en son 28. haftda 1.120 gramdı
ay bilmiyorm ki canm, bnm doktr prof ve çok bilgli, kadının çok blmesi sorun galiba, bni o kadar korkuttu ki, kndmi erken doğuma hazrlamştm şimdi alıştm artık. napıyım elmden geleni yapıyrm. gerisi allahın takdiri. önmzdeki salı yine gdeceğim bakalım ne kadr büyümş olacak.bnmde o parlayanlar yeni,butunune uymasada hevesimden kullandm
kiyamamm sana ya daha ne kadar sende canm?
cok az diilki cnm kilosu
Son kullanma tarihi onemli yani mayis 2015.diger yazi daha once acilmis olabilecegini dusunerek yaxilmis yani mayis 2013 teacildiysa 18 ay gibi
.Kızlar ben 52 ile hamile kaldım şuan 68 kiloyu mya ama karnım cok gerildi çık rahatsız ediyor birde bebeğim kaburgalarıma o kadar baskı yapıyor ki anlatamam Miğdem yanıyor offff offfff
benim de geriliyor. gerilme hissedince alıyorum badem yağını sürüyorum rahatlıyorum biraz. bide çok yemek yiyip şişmemek lazım. yemeği kaçırırsam geriliyorum ben. zaten çocuk sıkışıyor yerinden çalmayalımkarnınız gerildi mi hanımlar yoksa sadece benimki mi kalıp gibi
Çok geçmiş olsun canım benim,annem kardeşime hamileyken 9 ay çekmişti tabi özel hastane özel doktor durumları da yoktu. Dişinol diye bir ilaç vardı onu kullanırdı,ağrıdan sızar kalırdı garibim,doktora bir sor zararı yoksa dene.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?