2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Aynen öyle yaptim cnm...
Ciktik pazar vardi yuruduk sebze aldim bol bol...
Evde sebzeleri gorunce kendimi mutlu hissediyorum :)

Annemin tum cocuklari 2 kilo civari dogmus...
En kucuk benim 4.5 kilo
Ebe ziplamis nerdeyse ustinde dogmam icin...
En uzunlari benim ...
Aynen ne karakterler ne fizik uymuyor kardeslerde bile.... ;

Ya kizlar simdi icime kurt dustu. Siz yazinca.
Yarin benim doppler randevum var. Ama doktor hic kotu birsey soylemedi. Randevu al damarlarini incelesinler dedi gecti devlet hastanesine.
Boyu uzun diyor ama kilo hakkinda birsey soylemiyor. Sat uyumlu dior.

Zaten az once bir adam gordum nasil bozuldum accikta agladim. Allah im sen kimseye boyle hastaliklar verme..

bulantıdan bişey de yiyemiyorum ki. büyüdüğünden dğeil de iki gündür sancılı bi gerilme var. nasıl ifade edeyim bilemedim.

Kizlar merhaba eşimin işi dolayısıyla ızmir aliağa ya tasinacaz orada ikamet eden var mi nasıl.bir yer? O kadar karisti ki işler doğum u yapacam adana da yaşıyoruz temmuz sonu en geç tasinacaz bebis toparlanmış olur İnş sizce.uçağa binmekte sakınca.olur mu?

[QUOTEkötüveyde, post: 40289675, member: 463262"]Ya kizlar simdi icime kurt dustu. Siz yazinca.
Yarin benim doppler randevum var. Ama doktor hic kotu birsey soylemedi. Randevu al damarlarini incelesinler dedi gecti devlet hastanesine.
Boyu uzun diyor ama kilo hakkinda birsey soylemiyor. Sat uyumlu dior.

Zaten az once bir adam gordum nasil bozuldum accikta agladim. Allah im sen kimseye boyle hastaliklar verme..[/QUOTE]
Canim koftu dusunme benim domtkrum her gidisjmde bakiyor renkli doppler de rutin bakiyolar yani.kendicihazinda yoktur bi gorunmeni istemistir illa bir sorun olmasi gerekmiyor

Daha oncede yazdin buraya 24.haftamda bebisimin boyu devlet hastanesi ultrasonunda bir hafta geri cikti.ertesi gun kendi doktorumda iki hafta ilerde cikti.kendi drmin cihazi 4boyutlu olandan bakin cihazdan cigaza bile fark ediyor.eger kan akisinda sorun varsa ki bence yoktur doktotum her gidisimse renkli doppler yspiyor hep iyi cikiyor sadece bi keresinde biraz akis yavasti.bana tuzu azalt dedi. Tursu maden suyu ve salgam kesiblikle icme dedi bilginiz olsun ben o gunlerde gercekten biraz tuzlu yemistim kan akisini yavaslqtmis

ben istanbulda değilim fiyatları bilmiyorum ama çok pahalı değilmi yine de sen bilirsin ama o kadar para vereceğime doğurmam tutarım içimde yani :)benim hastanede doğum 700 lira aradaki fark dünya kadar
ya cok pahalı ben de soktayım daha fıyatı duyunca ,tabıı esım benden de cok şokta

Ben diyarbakırdayım bir fikrim yok malesef.ama fiyat çok uçuk yani oraya vereceğine bebişine harcarsın.sonuçta bizim yerimize doğurmayacaklar acımızı biz çekecez.normal doğum ücreti mi bu?
7500 normal,8500 sezeryan doktor ıcınde ,bebek yogun bakımı da 3000 tl den baslıyor kı benım durum da rısklı erken gelme ıhtımali var

Merak etme canım,bir şey yoktur Allah ın izniyle.Şüphelendiği bir durum olsa en azından bilgi verirdi sana,hazırlıklı olman açısından.İyi düşün,iyi olsun.Yarın ne güzel yakından göreceksin paşayı.

Kızlar bi kızım bi oğlum var isimleri efe ece şimdide üçüncü geliyo ama onlara uygun bi isim bulamadım fikirlerinize ihtiyacım var :)

Senin anne benim anneannem gibiymiş. Benim rahmetli anneannemin de bütün çocukları ayrı ayrı, başka şehirde ve anneleriyle samimi değildi. Beddua edip hepsinin ayrı dağlara dağılmasını istemiş. Hepsi kendisinden de uzakta kalmış oldu böylece. Bekar bir dayım ve sonra emekli olup yakınına taşınan dayım haricinde diğer 6 kardeş, çok farklı şehirdeler. Allahtan hayırlı bir ölümle, ele ayağa düşmeden vefat etti.
Annem çok hasretlik çektiği için başka şehire evlendirmek istemedi bizleri. Bir tek en küçük kız kardeşim bu duruma direndi, şimdi doğunun en ucra şehrindeler eşiyle. Haklarında hayırlısı.

Doktoru nasıl ikna etmişler ki hormon iğneleri için? O yaştaki çocuğa yapılır mı yaa..
Ben kızımın tombul değil de boyunun uzamasını isterim açıkçası. Bu sene büyümesi durdu sanki ama işte yavaş yavaş her türlü yemekten yemeğe alışmaya başlıyor. Eskiden tek yediği içtiği süttü. Karnı aç olduğunu da söylemez her şeye ağlardı. Gece besliyorduk, gündüz pek bir şey yediremezdik. Annemde kayınvalidelerde uğradıklarına uğraşırlardı, ister istemez kendisinden küçük çocuk ekmek diye ağlarken, benim kız tek lokma yemeyince k yas oluyordu. Mecbur sütüne bisküvi, bıldırcın yumurtası, tahin koyuyordum. Bir senedir gündüz yesin diye süt vermedik. Şimdi düzene girdik çok şükür. İnşaAllah sütlerimiz yararda mamayla, gece biberonla uğraşmayız yeni bebişler için.

Son düzenleyen: Moderatör:
bulantıdan bişey de yiyemiyorum ki. büyüdüğünden dğeil de iki gündür sancılı bi gerilme var. nasıl ifade edeyim bilemedim.

cildin geriliyordur belki. bol duş al losyon krem sür rahatlarsın belki.

bende boyaya fena sardım biri beni durdursun
bebekte karında dönüp duruyo. boşa uğraşma daha vaktin var burdan çıkış yok kabullen ve uyu dedim
pozisyon beğenemedi dönüp duruyor

Dün oğluşumun odasının boya badanasını yaptı babam ve kayınpederim. Dolabını pazartesi almıştık ikeadan onu da kurduk. Ben eşyalarını gecen hafta ütülemiştim, onları da yerleştirdik dolaba. İşler azalıyor çok şükür amaben bu bikaç gün yoruldum ve gerildim sanırım. Karnımın bi tarafları taş gibi oluyor 30 saniye kadar canım da acıyor. Bugün 10dan fazla oluyor bu durum. Korkmaya başladım.

monga . Canım izinlerle bir seneyi tamamlarım demişsin ya nasıl olacak o..ben taş çatlasa 4 bucuk beş ay kalabiliyorum evde..
cnm benim doğum 9 hzr görünüyor. 13 hafta doğum sonrası yaklaşık 2.5 ay. 1 ay senelik izin. 40 gün rapor etti 5 ay. süt izinlerimi birleştirince 1 ay da o yapıyor. 6 ay oldu işte cnm15 gün felan kalıyor, onu da sabahtan giderim ö.sonra gelirim idare eder müdürüm zaten. 1 ocaka kadar böyle idare ederim. 2016 nın iznini ve rapor hakkını da alsam 2016 martın ortasına kadar bebeğimle rahatça birlikte olurum..

valla ben çocuğumu kıyaslayanlarının ağzının payını verme taraftarıyım.. kime ne benim çocuğumdan...

kıyamammm. kayınvalide yannda mı kalıyor canım, ya zaten hamilelik stresli bir şey, insan kndne tahamml edemiyor. allahtan bna gelip kalan yok. yani bz bayağı mesafeliyz. gelip kalmıyor hiç.
yok tatlım güya yardıma geldi bana, eşim olmadığı için annemle dönüşümlü olarak geleceklerdi, nihayet gelebildi 7 ay oldum nerdeyse, işte bir taraftan geriyor, bi taraftan yardım ediyor :)

bnmde o parlayanlar yeni,butunune uymasada hevesimden kullandm
kiyamamm sana ya daha ne kadar sende canm?
cts akşam gidecek cnm. az kaldı.. pazar gelebilirse hemen kadını çağırıcam zaten temizliğe..

Kızlar bi kızım bi oğlum var isimleri efe ece şimdide üçüncü geliyo ama onlara uygun bi isim bulamadım fikirlerinize ihtiyacım var :)
bana da ege olsun dedi içimden bir ses..3.nün cinsiyetini yazmamışsın ama hem kıza hem erkeğe uygun..

Insaallah cnm...
Benim ilk oglanda masaallah sutum cok yagliydi ilk ay 1 kilo almisti
insaallah bundada ole olur...
Bol ve yagli olsun sutlerimiz
Cuk cuk ceksinler :)

sımdı anlamadıgım bı sey oldu benım hastanenın sgk la anlasması yok,bebek yogun bakımı 3000 tl den baslıyor dedıler bana ,bunu ıstemeye hakları varmı

Insaallah cnm...
Benim ilk oglanda masaallah sutum cok yagliydi ilk ay 1 kilo almisti
insaallah bundada ole olur...
Bol ve yagli olsun sutlerimiz
Cuk cuk ceksinler :)
InşaAllah.
Kız kardeşim üç oğlunu da hiç emziremedi, en sonuncuyu anca bir ay, ne uğraşlar yaptı yok, olmayınca olmuyor. Bebeklerinde rızkı belirli. Görümcemde hiç emziremedi. Yine kıyas yapmış oluyorum gerçi yengem bebekleri 2 kilo civarı ama sütü maşallah boldu. Çabuk toparlanıyordu kuzuları.
Bakalım buda nasip kısmet.
Hakkeden hemen süt gelsin ve cuk cuk çeksinler, emdikç çoğalıyor derlerde benimki pek artmadı, standart ölçülerde oldu hep, kreşe başlatacağım diye sütten kesmiştim, birde canı sıkıldıkça emzik niyetine de kullanıyordu cadı.
Ne yapıp edip emziğe de alıştıracağım bu sefer nasip olursa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…