2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Cnmm bebkler durabıldıklerı kadar dursun neden öyle dedı kı doktorun? 34. haftadan sonra ciğerleri gelişmiş oluyormuş hayırlısı cnmm allah hepimize saglıklı doğumlar nasip etsin
ben de senı arıyordum kac gundur buralarda ,femıcalde gıttıgım doktor 7500-8500 cıvarında doguruyormus,senın de mı doktor oyle soyledı,abrtmıslar sankı fıyatları.Bı de sen medıpola gıdecekmıydın yoksa ben mı yanlıs hatırlıyorum

ta Ne mühendisisin? Infrared ışınlar tıp tedavi amaçlı çok fazla kullanılıyor. Göze uzun süre tutmadıktan sonra zararlı olmadığı söyleniyor, diğer türlü ısı etkisi mesela saunalarda kullanılyor. Kanser tedavisinde kullanılıyor.
Ben parası gözüme geldiği için kızılötesi ışınlı almadım. Bir ara A101' kulaktan ölçen 25tlye gelmişti. Denk gelirsem, alırım belki.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hanimlar bogazim çok kötü. Sanki bi ateş parcasi var cikartacagim cikmiyo. Ne yapsam dersiniz?

ehhh onu bı de bana sor her hafta bı hastalık bı rısk cıkıyor hamılelıkle ılgılı,bı kuyruk cıkarmadıgım kaldı.Ama cok sukur bu haftalara kadar geldık ınsallah mın 36 cı haftayı da goruruz

Verip doğum yapanlar var ki bu kadar paralar isteniyor. Hiç etik ve adil değil.
Daha önce mirac'ın bahsettiği tentene temaslı normal doğum için mi bu yer?

Yuh yani o ne ucuk ve gereksiz bir fiyat oyle.onun yerinebebise bankada hesap actiririz be.burda en iyi pproflar bile ko turkiye capinda un yapmislar var 5000 aljyor.o ne oyle

Üçüncüm kız :) erkek olsaydı ege düşünmüştük

Günaydın hanımlar.
Iki gündür çok yazamadım size malum kocisime bakıyordum.
Bugün işe başladı.
Hasta olduğu için üzüldüm ama çok güzeldi iki gun ona baktım yedirdim icirdim hep dipdibeydik.
Sabah alarmsiz uyandik. Gözümü açtığımda bana bakıyordu bitaanem
oy ya yerim ben onu çok seviyom
sabah sabah aşkım depresti

herkese bol öpücükler gönderiyoruz kizimla

İyiye gidiyoruz teyzesi çok şükür, ben çok hastayım, doktora gidicem birazdan.Dun oglusumu bile göremedim ona yada diğer bebeklere bulasicak diye. Öksürük, burun akıntısı, halsizlik had safhada.

günaydın anneler,

bu sabah kahvaltıda şoka girdim resmen evime en yakın ve calıştıgım icin vakit bulamadıgımdan alışveriş yaptıgım BİM den aldıgım domatesler kurtlu cıktı siz siz olun sakın BİMde kapalı kutuda satılan domates salatalıktan almayın kızlar bir tane yedikten sonra farkettim umarım bebeğime birşey olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…