2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
geçmiş olsun canım fazla yaklaşmadın dimi? sana da bulaşmasın. eşim de grip şu anda. bana bulaşmasın diye herşeyi ayırıyoruz hasta olunca. gerçi dün akşam yanıma gelip uzandı beni öptü uyurken, uyandım. aşkı depreşti adamın gece gece hayırdır inşallah

Geçen sene bugün...

2.kürtajımı olmuştum.
Hayat o an durmuş, bidaha da geri başlamaz benim için diyordum.
Doğum katında süslü püslü kapıların önünde beklerken, içerde kim bilir ne sevinçler ne heyecanlar yaşanıyor,
bense hüngür hüngür ağlıyor, biyandan da bana üzülen gözlerle bakıp ne olduğunu merak edenlere saydırıyodum içimden.

Önlük giydirip doğumhaneye aldıklarında, ben bi yandan ağlıyor, bi yandan da yan tarafta normal doğum yapmak için uğrasan kadının nefes egzersizlerini dinliyodum...
1,2.3 ve gerisi karanlık.
Uyandığımda eşim kızarmış gözlerle bana bakıyor, bense esime o kadın doğumunu yaptımı acaba diye soruyordum.

2.kez aynı acı, hüsran, hayal kırıklığı...

O gün o doğum katından çıkarken "Allahım birdaha ki gelişimde kucağımda bebeğimle burdan ayrılmayı nasip et" diye dua ediip duruyodum içimden. Ama kendim inanmıyodum buna nedense.

Kürtaj sonrası bebeğimin kız olduğunu öğrendiğimde ki acı ise tarif edilemezdi.
Bebeğimi kaybettim diye değil, kızımı kaybettim diye ağlıyordum artık.

Az önce bunları düşündüm, geriye dönüp şöyle bi baktım.
O zamanlar hayalini bile kurmaya korktuğum seyin gerçeğini yaşıyorum suan.
Minik kızım benimle, içimde ve kıpır kıpır.
Neredeyse 30 haftayı devircez birlikte, zaman cabucak akıp geçiyor...

Şimdi daha çok inanıyorum, bu sefer ben o doğumhaneden kucağımda bebeğimle çıkacağıma...
Hepimiz bebeklerimizi sağsalim alıcaz kucaklarımıza...

Çok şükür bugünkü günümüze...

(Ohhh bee rahatladım yazınca, dolmuştum geceden beri)

boyun uzunsa hiç sorn yok cnm. bnm boyum 1.58, 53 kiloyla hamile kldm, şimdi 59um. az kilo almş olmama rağmn boyum kısa oldğu içn basket topu gbi grnyorum.
Aynen canim ben de aynibdurumdayim boy 160 . 54le kaldim hamile. 9kg aldm resmen sistigim söyleniyor ben de farkindayim 3-5 cm uzun olsak pek belli olmazdi. Ben de çok takintlym ama aliyorum maşallah sen az almissin . bulundgm ayla ayni oranda kiloda olmak isyiyordm ben ama önden gidiyorm

Canim gunaydin oncelikle. Cok duygulandim ins sagsalim hrpimiz bebeklerimizi kucagimiza aliriz. Allah onlarin acisini yasatmasin

Bebislerimiz dogsun hepimiz musmutlu bi sekilde sohbetler edicez. Tek derdimiz kilo olucak ins

Valla hic ayirmadim yatagimi falan hepte sarildim dogru yapmadim biliyorum ama napayiim uzak kalamiyorum kocisten bi de o öyle masum masum yatinca kiyamadim hep sarilasim geldi :)

canıııııııııım SirriEyvan ,
benim bebeğim erkek bunun bilgisini aktarayım öncelikleeee , sonra bi de ilk sayfada 51. sıradayım yaş 26 yazıyoo ama ben 26 yaşında değilim
91 doğumluyum

Valla hic ayirmadim yatagimi falan hepte sarildim dogru yapmadim biliyorum ama napayiim uzak kalamiyorum kocisten bi de o öyle masum masum yatinca kiyamadim hep sarilasim geldi :)
ben de böyleyim Rabbim hepimizi ve meleklerimizi ve bi de kocişleri de tabii korusun hastalıktan virüsten mikroptan pislikten (bunların insan cinsinde olanlardan da tabi )
amin

cnm femicalde arda lembete gidiyorum. normal doğum 5.500 sezeryana 5.000 lira alıyor hastane hariç fiyatları bu.
ben medipole gitmiyorum cnm acıbademde doğum yapıcam özel sağlık sigortam orayla anlaşmalı..
sen femicalde hangi doktora sordun peki, oraya muayneye gidiyomusun?

doğum da acıbademde. 2.050 lıra tutyor toplamda 7 bın lirayı buluyor cnm

Son düzenleme:
ah canım benim.. ne hüzünler yaşamışsın bir yaşayan bilir heralde.. Bak her gecenin bir sabahı var. bebeğin kucağına sağ salim gelir inşallah, öpüyorum

Ahh canim benim... gözlerim doldu okurken. Bu sefer cok az kaldi artik. Inşallah sağ salim alicaz meleklerjmizi kucagimiza

7500 normal,8500 sezeryan doktor ıcınde ,bebek yogun bakımı da 3000 tl den baslıyor kı benım durum da rısklı erken gelme ıhtımali var

benım özel sağlık sigortam yoğun bakım vs bebekle ilgili herşeyı kapsıyor mesela. sen bı medikal park a sorsana cnm oranın sgk ile anlaşması olduğundan benım kuzenın erken doğan ikizlerinden küvez parası almadılar.

Canimm seni cook cookk iyi anliyorum ayni duygulari bende yasadim
İlkini kurtaj oldum 2.sini suni sanci ile dogurdum canimm cookk zor bizim icin
Rabbim bidaha yasatmasin bize ve kimseye...

Bak simdi yine hamileyiz bebeklerimiz gayet saglikli Rabbim bu bebeklerimizi bize bagislasin saglikli mutlu omurler nasip etsin bize canim benim uzulme Rabbimin mucizeleri bizimle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…