2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
İyiye gidiyoruz teyzesi çok şükür, ben çok hastayım, doktora gidicem birazdan.Dun oglusumu bile göremedim ona yada diğer bebeklere bulasicak diye. Öksürük, burun akıntısı, halsizlik had safhada.

cnmm çok geçmiş olsun. bende çok öksürdüm 10 gunde anca geçti benımki, biraz sabret cnm oğlunda iyi maşallah toparlanıyor güzel haberlerinizi hep yaz olur mu

Ben de geçen sene Kasım ayında bebeğimi (Kızımı) kaybettim, benzer şeyler yaşadım. Başımdaki hasta bakızı moralimi yerine getirmeye, çalışırken ne kadar şanslı olduğumu söyledi . Minik kalbi durduğunda hayat durdu sanki her şey keyifsiz ve anlamsızdı. Aylarca kendime gelemedim. bir sene sonra oğluma hamile kaldım doğum tarihleri arasında 20 gün olacak. Dün geçe bende çok şükrettim, zamanında ve sağlıklı gelmesi için dua ediyorum. Rabbim hepimizin evlatlarını bağışlasın, sağlıkla alalım kucağımıza inş.

sigorta falan çok anlamıyorum ama almıyorlar normalde yoğun bakımından

1 haftalık farkı hiç sorun etmemelisin. Doktorunun söylemiş olması gerekiyor 1 haftalık fark gerilik olarak görülmüyor ki benimde 1 haftalık fark vardı, bir hafta geriden mi geliyor yani dedim doktor hayır buna gerilik denilmez dedi ki haklı çıktı 1 ay sonra kontrole gittiğimde haftasıyla tam uyumluydu :)

24.haftadaTE="yigitali2015, post: 40295321, member: 653364"]Günaydın herkese kızlar magnezyum kullanmaya kaçıncı hafta başladınız bana doktor yeni verdi bide tozuyla tableti aynimi[/QUOTE]
24.haftada basladim ben suda eritilen .agrilarimi özellikle bacak agrilaromi gecirdi

güaydın kızlar çok önemli bişey sorucam normalde bebğim yukarda karnımda sağda daha fazla olmak şartıyla hep oynardı dünden beri oynuyor ama karnımın altında hareketini göremiyorum vajinaya doğru olan yerde oynuyor ara sıra bıçak saplanmış gibi irkiliyorum normal bi durum mu doktora söylemeli miyim herşey için hemen doktoru aramak istemiyorum cahil gibi:)

fizik cnm, dediğin gibi birçok alanda kullanılıyor, görünürde zararsız diğer ışınlar gibi değil, ama uzun süre kullanımda zararlı, ama durup dururken neden çocuğuma infrared bir ışın vereyim, zaten kaçınılmaz radyasyona sürekli maruz kalacak, ne kadar koruyabilirsem artık..

ağlattın beni sabah sabah, ilk bebeğimi kaybedişimi, narkozdan ağlaya ağlaya uyanışımı , hemşirenin doktorun işe yaramayan teselli sözlerini hatırladım. rabbime şükürler olsun binlerce kez, kuzucuğumu zamanında sağlıkla hayırla kucağıma aldırsın..hepimizin ki tabii..amin..bu güzel mübarek cuma günün duası bu olsun benim için..

Hamilelik tanidik olduğumuz bir durum değil canim sormalisin doktoruna bence. iğne batmasi gibi olanın nedenini öğren nolur nolmaz :)

dün kaldığım yerden okuyorum da ne cok ilerliyo kızlar sayfalar gözümün kökü sarardı bakmaktan
kilo konusuna bende cok takılıyorum nasıl vericem bu kiloları bilmiyorum. gecenlerde mart annelerinden biriyle konusmustum. bi litre suya 2 yemek kasığı tane kimyon atıp içiyormus sıcak sıcak. 40 günde göbeğim hamilelik öncesi göbeğim kadar kaldı diğer cocuklarımda da uyguladım hepsinde de aynı sonucu aldım dedi. hem kimyon gaz giderdiği için bebektede gaz sorunu olmuyomus. ama doğum yapıldığı günden itibaren baslamak lazım yoksa bi etkisi olmuyo dedi.

günaydın kızlar.
kürtaj olayını düşünmek bile istemiyorum Allah yaşatmasın. inşallah çocuklarımızın üzüntüsünü görmeyiz.

Bu sabah bir tarildim 1.5 kg daha almisim heeelppppp

bende bir aydır 73 tüm 73.5 olmuşum. hemen kalktım poça hazırladım az sonra fırında
madem kg almışım yiyeyim dedim

Aman canim kiloyu hic dert etme walla millet hamile kalmak icin dunyanin parasini verio yine kalamio biz kalmisiz bosver oda tek kusurumuz olsun :))))

Hahaha allah iyiliğini versin bende sabah 7.37.30da kahvalti yapmistim ama aciktim yine midemde canavarlar garkgurk ediyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…