- 5 Eylül 2014
- 1.102
- 778
- 248
- 40
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #3.381
Gözün aydın canımKizlarrrrrr Kizlarrrrrr
Avidite sonucum yuksek cikmis...
49.54 yani en az 4 ay oncesinden gecirmisim enfeksiyonu ...
Yarin inşaallah enfeksiyon hastalıkları doktoruma ve dogum doktoruma gostericem sonuclari ...
Icim rahatladı elhamdülillah...
Hepinize dualariniz icin coook teşekkür ederim Cenabi Hak hepinizden razi olsun...
Bebisim icin yeni randevu alabilicem cok şükür ALLAHIMA...
İyiler dır anneleri.. Minicikler ama popolori bile var:) dogsunlar saglikla ısırma lık lar:):)Canım kuzucuklarını görmüşssün çok sevindim herşey hep böyle dvm eder sağlıklı olurlar
bizde bu hafta görücez kısmetse çok merak ediyorum nasıllar ....
Verdim canım , elbette alabilirsin istediğin kadar :)[/QUOTE]16. Cüzü verebilurmusin bana da eksik kalırsa alabilirimn ben yine
Canım kuzucuklarını görmüşssün çok sevindim herşey hep böyle dvm eder sağlıklı olurlar
bizde bu hafta görücez kısmetse çok merak ediyorum nasıllar ....
günaydın arkadaşlarr
çok uykum varrdün gece oğlum çok öksürdü uyumadım o yüzden şimdide işteyim gözlerimi açamıyorum resmen
yok olurmu yanlis anlama ewet genelde zamanim olmuo ve hizli yaziorum yada benim tel yada pc de migdemi bulandirmasini cogaltio ondan birde reklam ve yanlis yere girdigi icin duzeltme sansimda olmuo mecbur oldugu gibi gelioki onu bile reklama girip oyle yapiosimdi yavas yazmaya calistim ama 2 kere reklama girdi 1 kere baska yaziya noktalamada boskuk verim derken elim noktaya basio telden girince cok yanlis oluogünaydınn annişlerrr
bulantısı olan annişler, biliyorum bulantının geçmesi için herşeyi denemek istiyorsunuz fakat bitki çaylarını benim doktorum önermiyor. Benim henüz bulantım yok fakat olursa diye sorduğumda "çekilmez olursa ilaç veririz" demişti.
@Esaskiz43 arkadaşım seni çok merak ediyorum, mutlaka haber ver olur mu?
mecik tatlı anniş senin yazdıklarını anlamak için 2-3 kez okumak zorunda kalıyorum noktalama yok, kelimeler hızlı yazayım derken yanlış yazıyorsun herhalde. uyarmak istedim sadece yanlış anlama olur mu
@jnaz benim de uyku çöküyor arada bir. Oğluşuna geçmiş olsun kıyamam ya.. Neyi var?
Kizlarrrrrr Kizlarrrrrr
Yarin inşaallah enfeksiyon hastalıkları doktoruma ve dogum doktoruma gostericem sonuclari ...
Hepinize dualariniz icin coook teşekkür ederim Cenabi Hak hepinizden razi olsun...
önceden rahatsızlığım yok ama hamilelerde en fazla 2,5 olması gerekirken bende 7,169 hamileliğimin iki muayanesindede tansiyonum yüksek çıktı,aslında çok düşüktür.heralde troidle tansiyon bağlantılıymış.yarın gidicez endokrine bakalım hayırlısı olsun..merhabseyma2009 tsh yüksek değil düşük çıkması sorun anck o da hamilelikte normal benim gibi öncesinde hipertiroid hastası olmak problem. öncesinde mutlaka bu sorun aşılıp öyle hamile kalınmalı imiş. sende insallah bir sorun yoktur diye düşünüyorum içini hiç bozma stres yapma boşuna ama mutlaka da endokrinciye görün dr un soylediyse.
sevgiler.
ne güzel, darısı başımıza canımGuzel anneler merhaba :) ben 6+0 da bebegimin kalp atislarini duydum ama 7+4 e kadar duyulmamasindan korkmayin. Bazi bebekler gec canlanabiliyormus. Rabbim hepimizin yavrusunu hayirlisi ile kucagina almayi nasip etsin.
Arkadaslar biliorum mesajlarim yine karisik oldu ama duzeltmeye calistim 10 dk yi gectigi icin duzeltmedi ya ne yapim kafasina gore ailio reklama girio satir atlayip baska yerden yazio bu kadar oldu bu sefer bayagi karisik oldu ama elimden bu geld :-(
Gözün aydın canımGuzel anneler merhaba :) ben 6+0 da bebegimin kalp atislarini duydum ama 7+4 e kadar duyulmamasindan korkmayin. Bazi bebekler gec canlanabiliyormus. Rabbim hepimizin yavrusunu hayirlisi ile kucagina almayi nasip etsin.
canım haydi geçmiş olsunKizlarrrrrr Kizlarrrrrr
canım hayırlı olsun bebişimiz....bulantılar çoook fena bende de ilk çocukta böylee değildi ama bunada şükür.MUSAVVİR Allahın isimlerinden ve en güzel biçimde şekil veren demek bu yüzden çek demiştr arkadaşınkızlar dünden beri yazdıklarınızı tek tek okudum, aynı msjda herkesten alıntı yapıp cevaplayamıyorum malesef :)) bgn 6 hafta 4 günlüğüm :) bulantılarım başlayalı bi hafta olmuştu, ama bgn gün boyu sürdü, hatta kustum da 2 kezbide çalışıyorum, öğretmenim. girdiğim sınıfların tuvalet mesafesine bakıyorum yetişebilirmiyim die, poşet de aldım yanıma, galiba benim hamileliğim çok zorlu geçecek bide herkes herşey bana kokuyo ama biyandan seviniyorum, bulantımın olması bebeğimin sağlıklı olduğunu düşünmemi sağlıyo. bu çarş kontrole gitcem, ilk öğrendiğimde keseyi gördük, bakalım bu sefer kalp atışını duyabilecekmiyim.. bgn mübarek gün, dualaşalım kızlar, Allah hepimizin yavrularını sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inş...bi de bgn bi arkadaş bol bol YA MUSAVVİR çekmemi söyledi, bebeğin eksiksiz sağlıkla doğması için, siz de çekin inş bol bol...
Geçmiş olsun, Rabbim acil şifalar versin. Bu mesaj benim çok ilgimi çekti, ben de hipotiroid hastasıyım, tsh 6,39 ve böyle hamile kaldım. Doktorum testler istedi, hiç birini yaptırmadım, hiç bir ilaç da kullanmıyorum. Şimdi tedirgin oldum sanki. Neden gebeliğinizi sınlandırdı ki? Bunun ne gibi riskleri vardıki?günaydın kızlar hipertiroidim yüzünden dr hamileliği sonlandıralım dedi. su an 7 haftalık.
sonlandırmak için bile tiroidlerimin seviyesinin düşmesi gerekiyor. düşük yapanlara bir teselli olmaz belki ama böylesi de çok zor. kimse hipertiroidi tedavi ettirmeden ya da kontrol ettirmeden hamile kalmasın diye yazıyorum ne kadar faydası olur bilmeden. hakkımız da hayırlısı herkese sağlık ve sabır diliyorum bu 9 ay boyunca Allah hepimizin yardımcısı olsun. sevgiler.
evet güzelmiş anlamı :) seninkide hayırlı olsun canım, inş bulantılarımız tez zamanda azalır...canım hayırlı olsun bebişimiz....bulantılar çoook fena bende de ilk çocukta böylee değildi ama bunada şükür.MUSAVVİR Allahın isimlerinden ve en güzel biçimde şekil veren demek bu yüzden çek demiştr arkadaşın
Canım benim ilk bebeğim bildiğim kadarıyla cevaplayayım. Bebişin ense kalınlığına filan bakıyorlar ve kromozom bozukluklarını tespit etmeye çalışıyorlar. Bu testler olasılık olarak hesaplanıyor yalnız. Arkadaşım anlatmıştı bir yakınının bebeğinde %50 ihtimalle down sendromu çıkmış. Gebeliğini sonlandırmamış ve bebeği sağlıklı bir şekilde doğmuş. Ben büyük ihtimalle yaptırırım canımBi de bu 2li tarama testleri yaptıracakmışsınız kızlar, bu çok önemlimiki? 8 sene önce kızımda böyle bişey istemişti doktor sanki, down sendromu için, ben de yaptırmamıştım testi gereksiz gördüğüm için. Bu ikili test dedikleri aynı şey mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?