- 12 Haziran 2013
- 8.544
- 8.175
- 248
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #3.361
12.cüzü verdim sana , bitirdiğinde bilgilendir inşaAllah, ayın 30 una kadar süremiz... Rabbim kabul etsinSıradaki cüz :)
Hamilelikte Okunması Faydalı Dualar
1. Doğacak Çocuğun mücahid olması için KAF Suresi okunur.
2. Güzel Yüzlü olması için YUSUF Suresi okunur.
3. Ahlakı güzel olması için İNSAN-İBRAHİM Suresi okunur.
4. İlk 4 ay 70 bin SÜBHANALLAHİ VE BİHAMDİHİ okunur.
5. 9 ay boyunca 71 tane ENBİYA SURESİ okunur.
6. Doğumu Kolaylaştırsın diye İnşikak Suresinin ilk 3 ayeti okunur.
7. Çocuk doğduktan sonra 36. günü Enbiya Suresi okunur.
8. Ateşli Hastalık olmaması için Ali İmran Suresi okunur.
9. Ağlayan Çocuğa Cuma saati kulağına ezan ve Ali İmran Suresi 83. ayeti okunur.
10. Bol bol Yasin okunur.
11. Tefriciye, tüncina hatimleri okunur.
*********Alıntıdır*********
maşaallah sana bacım...Amiiin canım benim amiiin... :)
İnşaAllah çıkacak sonucun , telaş yapma güzel anneRabbim büyük güzel çıkacak inşaAllah...
Bende sözde videoya alacaktım unutmuşum resmen
merak etme gelecek minnoşu göreceğin gün hemencecik..benim bir ay var daha randevuma... nasil sabredilir bilmem
Ben Edirnedeyim canım... ama izmirle geçmişim var...
Eşim orda ilahiyat okudu... ilk zaman oraya evlendim , yaşadığımız yer gerçekten hayat standartları sıfır bır yerdi , ben şaşırıyordum izmir olmasına :) 7 ay yaşadık orda, sonra memlekete çıktı tayinimiz şükürler olsun... ama severim izmiri.. elbette mahrumiyet bölgesi hariç olan yerleri...
Bende ıspartada ilahiyat okudum zamanında az gidip gelmedim izmire eşimi görmek için
hey gidi günler...
sen ne yapıyorsun, ev hanımı mısın
Ah canım estağfurullah , Allahım utandırmasın... sende kendini geliştirmişsin maaşAllahmaşaallah sana bacım...
belli boş olmadığın
ben evt 5 senedir ev hanımı oldum ... 16 sene iş hayatım var... bol bol dinleniyorum şimdi ...
gelirsen yine izmire görüşelim inşaalah...
ben tam göbegindeyim izmirin hatayda...
ama inan kafamı çıkarmıyorum camdan... çalışma hayatından olsa gerek sıkıldım bıktım kalabalıktan insanlardan...
bir saat dışarda kalsam eve gidelim diye eşime tutturuyorum...
en güzeli evde oturup kitap okumak dinlenmek artık benim için...
birde hesapta olmayan bir sürpriz gelince hayatımıza tam neşelendik elhamdülillah
ikili test için gün verdi demişsin aralığa ... senle aşağı yukarı aynıyız... 11. haftada yapılıyormuş sanırım ikili test...
bende gidince gün verir herhalde...
birde sağlık ocağı ocak 22 gel tetanoz aşısı var demişti bana...
Arkadaşlar çok garip duygular içerisindeyim 2013 temmuz annesiyim 1 kızım var 13 ekim adet tarihimdi 1 damla kadar geldi bşka olmadı 2-3 gündür fazla bulantım var kasıklarım da batma hissi karnımda şişlik var acaba hamile olabilirmiyim evde test yaptım negatif çıktı ama kızımda da öyle olmuştu lütfen bana cevap verin 2 gündür uykularım kaçıyorcnm bence 1 hafta daha bekle hatta istersen başkadoktora git gec dollenme olabilir inşallah guzel haberler alırsın cnm
istanbul avcılardayım
Olabilirsin dediğine göre , en iyisi kan testi yaptırmak :)A
Arkadaşlar çok garip duygular içerisindeyim 2013 temmuz annesiyim 1 kızım var 13 ekim adet tarihimdi 1 damla kadar geldi bşka olmadı 2-3 gündür fazla bulantım var kasıklarım da batma hissi karnımda şişlik var acaba hamile olabilirmiyim evde test yaptım negatif çıktı ama kızımda da öyle olmuştu lütfen bana cevap verin 2 gündür uykularım kaçıyor
günaydın kızlar hipertiroidim yüzünden dr hamileliği sonlandıralım dedi. su an 7 haftalık.
sonlandırmak için bile tiroidlerimin seviyesinin düşmesi gerekiyor. düşük yapanlara bir teselli olmaz belki ama böylesi de çok zor. kimse hipertiroidi tedavi ettirmeden ya da kontrol ettirmeden hamile kalmasın diye yazıyorum ne kadar faydası olur bilmeden. hakkımız da hayırlısı herkese sağlık ve sabır diliyorum bu 9 ay boyunca Allah hepimizin yardımcısı olsun. sevgiler.
bencede bi kan testi yaptır cnm inşallah güzel haberler alırsınA
Arkadaşlar çok garip duygular içerisindeyim 2013 temmuz annesiyim 1 kızım var 13 ekim adet tarihimdi 1 damla kadar geldi bşka olmadı 2-3 gündür fazla bulantım var kasıklarım da batma hissi karnımda şişlik var acaba hamile olabilirmiyim evde test yaptım negatif çıktı ama kızımda da öyle olmuştu lütfen bana cevap verin 2 gündür uykularım kaçıyor
tşk ederim en kısa zamanda deneyeceğim inşaallah cumartesi günü serum takıldı o biraz iyi geldi ama çok sürmedi 2-3 saat işte yinede 2 haftadır ilk defa o gün rahatla yemek yedim ve çıkartmadım bunu da deneyeceğim en kısa zamanda...Arkadasim bilmiorum benim alintili iletim sanirim gozukmuo ama yinede yazayim belki okur bubsefer ben hemen yukardada belirttigim gibi bu sitede ilk defa okudum ve denedim ahududu cayi cok iyi geliomus sabahleyin ben denedim hamd olsun iyiyim suan ama fazla olmucak ssanada resmi iletiyim ordan oku istersen tarifide var rabbim sifa versin
Tabi ki öyle bünyeden bünyeye değişir hormonlarla alakalı bir durum. Bu midesi bulananlara bir tesellisidir belki. ama hiç olmazsa miğdem bulandıkça hala orda ve kalbinin attığını anlıyorum canlı ve yaşıyor ki bunlar oluyor diye teselli buluyorum ama bunların olmaması da tam tersi bir durum var anlamına gelmezBulantilarin bebegin sagligiyla alakasi yok bence.annenin bunyesiyle alakali.benim ilk bebegimde de bulantim olmadi hic.bu sefer de olmuyor cok sukur :)
Kizlarrrrrr KizlarrrrrrAh canım estağfurullah , Allahım utandırmasın... sende kendini geliştirmişsin maaşAllah
Senin yaş baya büyük benden o halde... abla demem daha doğru olabilir...
Hatay mıııı , ilahiyat orda... az gelmedim diyorum ya , eşime desem duygulanır
Çok haklısın bende öyleyim,.. evim huzurum... arada sıkılıyor insan ama evim gibisi yok
Çok güzel oldu bu süprizler hamd olsun... bizim planlıydı , Rabbim nasip etti şükür
12.haftam dolmuş olacak canım beni öyle çağırdı , 14.haftaya kadar yapılabiliyormuş ikili test nasipse
sağ ol canım , hemşire beni her muayene öncesinde telefonla arayacağını söyledi nasipse.. yine de haber verdiğin için sağ ol..evet aramızda bir güncük var... belli mi olur aynı gün gelir belki sıpalar inşaAllah
canım oğlum 4,5 yaşında o yüzden baya oldu alalı tavsiyem kaba değilde pratik birşey almanız kullanım açısından ve mutlaka tam yatıp yatmadığını kontrol edin. ben 1,5 yaşına kadar baby 2go kullandım sonrada baston a geçmiştim . ebatları çok önemli araba bagajına rahatlıkla koyabileceğiniz gibi alın derim.jnaz bebek arabaları hakkında bilgin var o zaman hangileri iyi birde fiyattlar ortalama nedir bilgi verirmisin acaba
ve aleykümselamBugün aşure günü En az 10 kişiyle selamlaşmak bütün müslüman alemiyle selamlaşmış gibi olur.
Selamun Aleyküm...
ne yalan söyleyeyim benimde canım aşure istiyor annem çarşamba günü gelecek ondan isteyeceğim artık.Selamun Aleyküm Herkese,
daha hiç bişey canım istememişti ama şimdi aşure canım istedi birileri yapsada hemen yesem :):)
cumartesi günü benimde kontrolüm var çok merak ediyorum nasıllar büyümüşlermi bir sürü şey
çok belirtim yok korkarak söylüyorum bulantımda yok denicek kadar az kabızlık var onada çözüm yok sanırım şurup verdi doktor ama pek işe yaramadı kahverengi akıntımda devam ediyor ve beni de tedirgin ediyor umarım herkesin herşey yolunda gider haziranda hepimiz sağlıcakla kucaklarımıza alırız..
Allah kolaylık versin canımne uyandırması yatakta resmen kavga ettım durdum yastıgı kafasının altından cekmeler burnunu sıkmalar muzık dınlemeler yok adam guzellık uykusuna yatmıs sankı banamısın demedı canım
biz çok şükür iyiyiz canım ne güzel keyfiniz bol olsun.merhaba arkadaşlar oğluşum uyurken kısa surede size bakıp kaçıyorum umarım herkez ıyıdır halsizlik dışında gayet iyiyim dört gözle 22 kasımı bekliyorum ikili test için ve kuzumu görebilmek için :))
inşallah gönlüne göre hayırlısı olur canımA
Ohh çok şükür çok güzel bir haber bu :)Kizlarrrrrr Kizlarrrrrr
Avidite sonucum yuksek cikmis...
49.54 yani en az 4 ay oncesinden gecirmisim enfeksiyonu ...
Yarin inşaallah enfeksiyon hastalıkları doktoruma ve dogum doktoruma gostericem sonuclari ...
Icim rahatladı elhamdülillah...
Hepinize dualariniz icin coook teşekkür ederim Cenabi Hak hepinizden razi olsun...
Bebisim icin yeni randevu alabilicem cok şükür ALLAHIMA...
geçmiş olsun..endokrin uzmanıyla görüştün mü..ilaçla normal seviyeye gelebilir belki..hemen karar verme..çok mu düşük seviyen..günaydın kızlar hipertiroidim yüzünden dr hamileliği sonlandıralım dedi. su an 7 haftalık.
sonlandırmak için bile tiroidlerimin seviyesinin düşmesi gerekiyor. düşük yapanlara bir teselli olmaz belki ama böylesi de çok zor. kimse hipertiroidi tedavi ettirmeden ya da kontrol ettirmeden hamile kalmasın diye yazıyorum ne kadar faydası olur bilmeden. hakkımız da hayırlısı herkese sağlık ve sabır diliyorum bu 9 ay boyunca Allah hepimizin yardımcısı olsun. sevgiler.
ALLAH razi olsun cnm...Ohh çok şükür çok güzel bir haber bu :)
Minnakini da göreceksin şimdi hayirlisiylaa
Bundan sonra dikkat edelim sebze meyve yerken... Kedicik kopecik severken :)
Canım çok üzüldüm... İnşallah bir an önce sağlığına kavuşup tekrar hamile kalırsın...günaydın kızlar hipertiroidim yüzünden dr hamileliği sonlandıralım dedi. su an 7 haftalık.
Hoş geldin canım aramıza. Bebişlerinin arası çok olmayacak, birlikte büyürler ne güzelMerhabalar herkese sağlıklı Doğumlar dilerim
2014 ocak annesi idim şimdi 2015 Haziran anneliğine terfimi bir hafta önce öğrendim. Oğlum 9,5 aylık minik fasulyemde yarın 7 hafta olacak ama tahmini. Çünkü 3 aydır regl olmuyordum. Zaten doğumdan sonra bir kere oldu. İstediğimiz bir bebek inşallah hepimiz Sağlıkla kucağımıza alırız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?