- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #3.401
Arkadaşın dediği gb down sendromu olma olasılığı diyeyim ona bakıyorlar ama Bu testler bebekteki sorunu tam tespit edemiyorlar. 2 li 3 lü b hatta 4 lü var. Ben yurt dışında yaşıyorum. Direk 3 lü yapıyorlar. Yani mevlam ne verirse kabulüm ama bir sorunu varsa bebeğime daha iyi bakabilmek için bilmek isterim. Ben yaptıracağım.Bi de bu 2li tarama testleri yaptıracakmışsınız kızlar, bu çok önemlimiki? 8 sene önce kızımda böyle bişey istemişti doktor sanki, down sendromu için, ben de yaptırmamıştım testi gereksiz gördüğüm için. Bu ikili test dedikleri aynı şey mi?
Slm cnm...kızlar dünden beri yazdıklarınızı tek tek okudum, aynı msjda herkesten alıntı yapıp cevaplayamıyorum malesef :)) bgn 6 hafta 4 günlüğüm :) bulantılarım başlayalı bi hafta olmuştu, ama bgn gün boyu sürdü, hatta kustum da 2 kezbide çalışıyorum, öğretmenim. girdiğim sınıfların tuvalet mesafesine bakıyorum yetişebilirmiyim die, poşet de aldım yanıma, galiba benim hamileliğim çok zorlu geçecek bide herkes herşey bana kokuyo ama biyandan seviniyorum, bulantımın olması bebeğimin sağlıklı olduğunu düşünmemi sağlıyo. bu çarş kontrole gitcem, ilk öğrendiğimde keseyi gördük, bakalım bu sefer kalp atışını duyabilecekmiyim.. bgn mübarek gün, dualaşalım kızlar, Allah hepimizin yavrularını sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inş...bi de bgn bi arkadaş bol bol YA MUSAVVİR çekmemi söyledi, bebeğin eksiksiz sağlıkla doğması için, siz de çekin inş bol bol...
Geçmiş olsun, Rabbim acil şifalar versin. Bu mesaj benim çok ilgimi çekti, ben de hipotiroid hastasıyım, tsh 6,39 ve böyle hamile kaldım. Doktorum testler istedi, hiç birini yaptırmadım, hiç bir ilaç da kullanmıyorum. Şimdi tedirgin oldum sanki. Neden gebeliğinizi sınlandırdı ki? Bunun ne gibi riskleri vardıki?
Bi de bu 2li tarama testleri yaptıracakmışsınız kızlar, bu çok önemlimiki? 8 sene önce kızımda böyle bişey istemişti doktor sanki, down sendromu için, ben de yaptırmamıştım testi gereksiz gördüğüm için. Bu ikili test dedikleri aynı şey mi?
Kızlar bende de kahverengi akıntı başladı. Çarşamba randevum vardı ama yarın sabah acile gidicem.Ordan doktora yönlendirirler sanırım.İlk bebeğimde de kahverengi akıntı başlamıştı sonra kanamaya dönmüştü.
Aynen oyle :)Tabi ki öyle bünyeden bünyeye değişir hormonlarla alakalı bir durum. Bu midesi bulananlara bir tesellisidir belki. ama hiç olmazsa miğdem bulandıkça hala orda ve kalbinin attığını anlıyorum canlı ve yaşıyor ki bunlar oluyor diye teselli buluyorum ama bunların olmaması da tam tersi bir durum var anlamına gelmez
Canim iyi dusun iyi olsun...yarın sabah acilden seni yönlendirirler sen hiç merak etme... Yormadan yat dinlen canim... Rabbim sizi korusun...Kızlar bende de kahverengi akıntı başladı. Çarşamba randevum vardı ama yarın sabah acile gidicem.Ordan doktora yönlendirirler sanırım.İlk bebeğimde de kahverengi akıntı başlamıştı sonra kanamaya dönmüştü.
Geçmiş olsun canım nerde yaşıyorsun bilmiyorum küçük bir yerdeysen bekleyebilirsin imkanlardan dolayı ama bir an evvel git acile... Tutunma kanaması da olabilir diyelim iyi düşünelim iyi olsun... Sen bolca yat Dr gidene kadar. Dönüşte haber ver.Kızlar bende de kahverengi akıntı başladı. Çarşamba randevum vardı ama yarın sabah acile gidicem.Ordan doktora yönlendirirler sanırım.İlk bebeğimde de kahverengi akıntı başlamıştı sonra kanamaya dönmüştü.
benim tsh 7,169 çıkmış doktor hemen endokrine gidin dedi.gebeliğin ilk üç ayında 2,5 un üstüne çıkmaması gerekiyormuş.doktorun seni riskleri konusunda uyarmadı mı?
Bebekte herhangi bir riak varmi yokmu die bakilio dawn sendromu felan ama ben yurt dışında yasiyorum ve yazildigim hastanese bunlar mecburi yapilmasi gerekio rabbim boyle bir seyle kimseyi sinamasin tabi ama ben onceden belki mudahele edilit felan die de iatiorum ama aksi cikarsa allah muhafaza rabbim ne zaman kadar sure verdiyse yawruma o kadar yasar sakattir alalim felan filan yaptitmam senelerdir ugrasip hamile kalamayanlar var hic bir sey olmadigi halde benim dusuncem dedbir amacli yoksa rabbim verdi rabbimin alacagi gune kadarda kimseye elletmem .rabbim boyle aciyla bizleri kimseyi sinamasin InsaAllah
Hanımlar herkese günaydın hepinizin günü musmutlu geçer inşallah sizlere bişey soracaktım benim saçımda baya fazla beyazlarım var her ay boyamam gerekiyor sizce hamilelikte saç boyamak sakıncalımı bazı doktorlar bişey olmaz diyor bazıları boyama diyor kafam karıştı sizlerin fikirlerinide almak istiyorum
teşekür ederim cevabın içincnm ılk 12 hafta organlar oluşuyor çook tehlıkelı, sonrasında bitkisel boya kullanabılırsınız diyenler var ama ben şahsen emziririken bile boyatmam. benım doktorum hiç izin vermiyor.
benımde saçım sarı boya düşün halimi neye benziyecem :) sabredicez napalım
Günaydın ben kullanıyorumherkese günaydın
aranızda decavit kullanan var mı?
ne zaman alıyosun ben gece yatarken alıyorum 2-3 saat sonra inanılmaz bi mide bulantısıyla uyanıyorum sonra geciyo sende yanetkileri nasıl?Günaydın ben kullanıyorum
maasallah size canım ne güzel. ben daha kalp atışlarını haftaya duyucam insallah senn gibi bi mutluluk bnde yasarımMerhaba kizlar günaydin
Dün kontrolümüz vardi
Ultrasonu ilk açtigimizda göbeginin üstünde yatiyordu minigimiz, doktor biraz göbegimi sallayinca tam sirt üstü döndüondan sonrada kipir kipir hareketleri hiç durmadi esimle sok olduk o güzellik karsisinda 4 cm olmusuz masallah Resmen bebek olmus kizlar 11inci haftada masallah, eli kolu bacagi belli oluyordu cinsiyet hariç 14 üncü haftada yine gidicez insallah o zaman ögreniriz
Rabbim ne büyük, hamd olsun bizlerede yasattigi için bu mutlulugu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?