2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Arkadaşın dediği gb down sendromu olma olasılığı diyeyim ona bakıyorlar ama Bu testler bebekteki sorunu tam tespit edemiyorlar. 2 li 3 lü b hatta 4 lü var. Ben yurt dışında yaşıyorum. Direk 3 lü yapıyorlar. Yani mevlam ne verirse kabulüm ama bir sorunu varsa bebeğime daha iyi bakabilmek için bilmek isterim. Ben yaptıracağım.

Slm cnm...
Cenabi Hakkin güzel isimlerin ilgili konu acmistim bir bak istersen

http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/bebek-isteyenler-icin-zikir.762700/

Kızlar bende de kahverengi akıntı başladı. Çarşamba randevum vardı ama yarın sabah acile gidicem.Ordan doktora yönlendirirler sanırım.İlk bebeğimde de kahverengi akıntı başlamıştı sonra kanamaya dönmüştü.

benim tsh 7,169 çıkmış doktor hemen endokrine gidin dedi.gebeliğin ilk üç ayında 2,5 un üstüne çıkmaması gerekiyormuş.doktorun seni riskleri konusunda uyarmadı mı?

Bebekte herhangi bir riak varmi yokmu die bakilio dawn sendromu felan ama ben yurt dışında yasiyorum ve yazildigim hastanese bunlar mecburi yapilmasi gerekio rabbim boyle bir seyle kimseyi sinamasin tabi ama ben onceden belki mudahele edilit felan die de iatiorum ama aksi cikarsa allah muhafaza rabbim ne zaman kadar sure verdiyse yawruma o kadar yasar sakattir alalim felan filan yaptitmam senelerdir ugrasip hamile kalamayanlar var hic bir sey olmadigi halde benim dusuncem dedbir amacli yoksa rabbim verdi rabbimin alacagi gune kadarda kimseye elletmem .rabbim boyle aciyla bizleri kimseyi sinamasin InsaAllah

Cok gecmis olsun rabbim sifa versin InsaAllah hayirlisiyla bebegine bisi olmaz

Aynen oyle :)

Canim iyi dusun iyi olsun...yarın sabah acilden seni yönlendirirler sen hiç merak etme... Yormadan yat dinlen canim... Rabbim sizi korusun...

Geçmiş olsun canım nerde yaşıyorsun bilmiyorum küçük bir yerdeysen bekleyebilirsin imkanlardan dolayı ama bir an evvel git acile... Tutunma kanaması da olabilir diyelim iyi düşünelim iyi olsun... Sen bolca yat Dr gidene kadar. Dönüşte haber ver.

benim tsh 7,169 çıkmış doktor hemen endokrine gidin dedi.gebeliğin ilk üç ayında 2,5 un üstüne çıkmaması gerekiyormuş.doktorun seni riskleri konusunda uyarmadı mı?

Uyardı doktorum, bu tsh az olduğunda zekageriliği oluşuyormuş bebeklerde, bizler gibi fazla olanlardaysa bebeklerin kalpleri duruyormuş. Ama ben istemedim, açıkcası bu konularda farklı düşünüyor ve farklı yaşıyorum. İlaç almıyorum, Allah şifa versin bana ama ben hormon ilaçları almayı düşünmüyorum açıkçası.
Hayatım boyunca hep minimum ilaç aldım, 7 yaşında kızım var ona da ilaç vermiyorum, hatta şu yaşına kadar hiç bir aşısını bile yaptırmadım çok şükür.

Aynen, ben de senin gibi düşünüyorum. O benim canımdan bir parça, kromozom eksik olmuş fazla olmuş ne önemi var, sevgim kromozomla ölçülmez : )

Ama ben bu tarama testlerinin hiç birini yaptırmıycam.
Hiç bir ilaç, hiç bir vitamin, minimum ultrason hatta minimum doktor bu 9 ay boyunca inşallah.

merhabba kizlar dun 6+4 gunluktuk cok sukur kalp atislarini duyduk bebegimle tanistkk Allahimnasil guzel bir duygu pitorpitirpitir hizli hizli esim bebegi cekecegine kendini cekmis sonlara dogru sesi geliyo bebisimin neyseki .. cok sevdik birbirimizi simdiden ozzledim valla darisi duymayanlara olsun .. 1 cm olmus ama kalp atiyo mucize gibi

Hanımlar herkese günaydın hepinizin günü musmutlu geçer inşallah sizlere bişey soracaktım benim saçımda baya fazla beyazlarım var her ay boyamam gerekiyor sizce hamilelikte saç boyamak sakıncalımı bazı doktorlar bişey olmaz diyor bazıları boyama diyor kafam karıştı sizlerin fikirlerinide almak istiyorum

cnm ılk 12 hafta organlar oluşuyor çook tehlıkelı, sonrasında bitkisel boya kullanabılırsınız diyenler var ama ben şahsen emziririken bile boyatmam. benım doktorum hiç izin vermiyor.
benımde saçım sarı boya düşün halimi neye benziyecem :) sabredicez napalım

teşekür ederim cevabın için

Merhaba kizlar günaydin

Dün kontrolümüz vardi

Ultrasonu ilk açtigimizda göbeginin üstünde yatiyordu minigimiz, doktor biraz göbegimi sallayinca tam sirt üstü döndü ondan sonrada kipir kipir hareketleri hiç durmadi esimle sok olduk o güzellik karsisinda 4 cm olmusuz masallah Resmen bebek olmus kizlar 11inci haftada masallah, eli kolu bacagi belli oluyordu cinsiyet hariç 14 üncü haftada yine gidicez insallah o zaman ögreniriz

Rabbim ne büyük, hamd olsun bizlerede yasattigi için bu mutlulugu...

maasallah size canım ne güzel. ben daha kalp atışlarını haftaya duyucam insallah senn gibi bi mutluluk bnde yasarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…