- 15 Kasım 2011
- 3.855
- 1.109
- 448
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #3.441
gecen çarsamba doktora gittim 6 haftalık dedi 12 mm olmuş kese. kalp atışları için 2 hafta sonra gel dedi haftaya gidicez bakalım insallah duyulur kalp atışları
canım kasık ağrın falan oluyor mu bende bugün çok var.
Agri olarak kramplarim oluyor ayaga kalkarken hatta gülerken falan.. Adet agrisi gibi sancilarim olurdu eskiden ama simdi yok..
Adet agrisi gibi bi agri mi seninkisi?
Eger dayanilcak gibiyse hiç dert etme kendine, plasenta gelistikçe agri oluyormus çünkü..
Yok dayanilmicak gibiyse doktora git sor içini rahatlatsin
Ben 7.haftada gittim ilk cok sukur kalp atislarini duyduk. Dr uc ya da dort hafta sonra gelin dedi .tam dort hafta sonra gidecegim allah kismet ederse tam 11 haftalik olucaz.doktorlar genellikle dort hafta da bir cagiriyorlar.
insallah canim ya kimbilir o da ne kadar mutlu olucaz Allahim kimsrnin evlatsiz koymasinHehehh olur öyle heyecandan ...
Kamera kaymistir...
Coook sevindim cnm...
Hayirlisi ile kucagimiza da alcaz inşaallah :)
Elhamdulillah cnm....
Kocaman olmuş masaallah annesi...
Gobek sallamaya cok guldum..
Bakalim daha neler yasicaz...
Cenabi Hak cumlemize hayırlısı ile saglikla bebislerimize kavuşmayı nasip etsin inşaallah :)
kızlar merhaba bebeğini gören anne adayları adına sevinirim biz gittiğimizde 8 haftalıktık doktor 4 hafta sonra gelin dedi yani 13. haftada ikili test için giderim ben
siz neden 10 yada 11. haftada gidiyorsunuz sormak istedim ben pek ultrasona girmek taraftarı değildim çünkü ama mecburmu kaldınız hani bebeğin yerleşmesinde mi sorun oldu anlayamadım
cnm merhaba kalp atışlarını duymuşssun ne güzel rabbim daim etsin inşallah
ben kendi adıma konuşayım mesela bu 2. aşılamamız birincisi 7. haftada bitti kalp atışı alamamıştık bu da çok şükür bin şükür tuttu ve rabbim izin verirse ikiz annesi olucam o yüzden de sık gidiliyor fakat burda doğal yolla gebe olan anne adaylarıda dahil ilk 3 ay çok önemli 15 günde bir gitmekte doğal sonra zaten ayda bire düşecek önemli olan onların iyi olduklarını görmek yoksa zaten allaha emanet hepsi daha doğrusu rabbimin bize emaneti...
sirrieyvan banada bir cüz verebilirsin. bulantılar çok ....gelecek ay geçersse daha fazla alayım
selamunaleykum kizlar cumleten. Bende iki cuz alabilirmiyim acaba.
merhabba kizlar dun 6+4 gunluktuk cok sukur kalp atislarini duyduk bebegimle tanistkk Allahimnasil guzel bir duygu pitorpitirpitir hizli hizli esim bebegi cekecegine kendini cekmissonlara dogru sesi geliyo bebisimin neyseki .. cok sevdik birbirimizi simdiden ozzledim valla darisi duymayanlara olsun .. 1 cm olmus ama kalp atiyo mucize gibi
Merhaba kizlar günaydin
Dün kontrolümüz vardi
Ultrasonu ilk açtigimizda göbeginin üstünde yatiyordu minigimiz, doktor biraz göbegimi sallayinca tam sirt üstü döndüondan sonrada kipir kipir hareketleri hiç durmadi esimle sok olduk o güzellik karsisinda 4 cm olmusuz masallah Resmen bebek olmus kizlar 11inci haftada masallah, eli kolu bacagi belli oluyordu cinsiyet hariç 14 üncü haftada yine gidicez insallah o zaman ögreniriz
Rabbim ne büyük, hamd olsun bizlerede yasattigi için bu mutlulugu...
aramıza hoşgeldin canım bebeğin hayırlı olsun allah elinize sağ salim almaya nasip etsin cümlemize..Merhaba bende yeni uye oldum 7+4 haftalik hamileyim benimde dogum kismetse hazirana geliyor
yok dayanılmayacak gibi değil kasığım ağrıyo sadece sürekli oturmakta ağrıyı arttırıyor galiba ağrı olsa ayrı bir dert olmasa ayrı bir dert
Oyyy yesin teyzesi onu , maaşAllah barekAllah...
Ben hep okuyorum bu haftalarda hareketleniyorlarmış evet.. bu ay bitince duymaya başlayacaklarmış uğultu şeklinde olsa da :)
Gerçekten Rabbimin mucizesi ,mini minnacık aslında ama maaşAllah barekAllah nasıl hareket ediyorlar... Biz gittiğimiz zaman 12 + 2 olacağız nasipse cinsiyeti de belli olur inşaAllaaah
Evet canımm yerim yaa karnımızda biri bizi dinliyooorEvet canim ses için bende duymustum.. ve tam olarak sesleri ayirt etmeye 24üncü haftadan sonra basliyorlarmis
Kontrole gittiginde 13üncü haftanda olcaksin, insallah cinsiyetide ögrenirsin canim, ne zamanaydi randevun ??
Seninki benimkindende büyümüs olcak ozamana insallahkipir kipir hareketlerini izlersin :)
çabuk geçse zaman kasim sonunda taaa bizim randevumuz
Evet canımm yerim yaa karnımızda biri bizi dinliyooor
İnşaAllah canımm ,sizden sonra aralığın 2 'si nasipse... ah ah bir gelse o gün...
di mii bende öyle hayal ediyorum.. bizimki miskinlik edip uyumazsa izleriz hareketlerini tospamızın , oyyy yerim onuuu...
biri bizi dinliyor diyince hosuma gitti, öyle valla dikkat etmek lazim artik konusulanlara
baska topiklerde kontrolden önce çikolata ve meyve suyunun bebisi hareketlendirdigini duydum, istersen gitmeden önce dene, ben aklima gelirse mutlaka yiyipte gidicem insallah hareketlenirler
Ben durmadan arabesk dinliyorum valla:) hayret,hemde hayatimin hic bir doneminde dinlemedigim kadar :) sonumuz selamet olsun insallahkızlar bebekler kalın sesleri duymazmış ince sesleri duyarmış bi de bebekle konuşursak anne sesini tanıyacağından doğduktan sonra bizi tanıması ve komutlarımıza ayak uydurması daha kolay olurmuş bi de klasik müzik dinletin alışsın doğduğunda uyumazsa klasik müziği tanıyıp rahatlarmış kaan kocatepe yi dinledim de.
Ben durmadan arabesk dinliyorum valla:) hayret,hemde hayatimin hic bir doneminde dinlemedigim kadar :) sonumuz selamet olsun insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?