2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
canım kasık ağrın falan oluyor mu bende bugün çok var.

Agri olarak kramplarim oluyor ayaga kalkarken hatta gülerken falan.. Adet agrisi gibi sancilarim olurdu eskiden ama simdi yok..
Adet agrisi gibi bi agri mi seninkisi?
Eger dayanilcak gibiyse hiç dert etme kendine, plasenta gelistikçe agri oluyormus çünkü..
Yok dayanilmicak gibiyse doktora git sor içini rahatlatsin

yok dayanılmayacak gibi değil kasığım ağrıyo sadece sürekli oturmakta ağrıyı arttırıyor galiba ağrı olsa ayrı bir dert olmasa ayrı bir dert

Ben 7.haftada gittim ilk cok sukur kalp atislarini duyduk. Dr uc ya da dort hafta sonra gelin dedi .tam dort hafta sonra gidecegim allah kismet ederse tam 11 haftalik olucaz.doktorlar genellikle dort hafta da bir cagiriyorlar.

cnm merhaba kalp atışlarını duymuşssun ne güzel rabbim daim etsin inşallah
ben kendi adıma konuşayım mesela bu 2. aşılamamız birincisi 7. haftada bitti kalp atışı alamamıştık bu da çok şükür bin şükür tuttu ve rabbim izin verirse ikiz annesi olucam o yüzden de sık gidiliyor fakat burda doğal yolla gebe olan anne adaylarıda dahil ilk 3 ay çok önemli 15 günde bir gitmekte doğal sonra zaten ayda bire düşecek önemli olan onların iyi olduklarını görmek yoksa zaten allaha emanet hepsi daha doğrusu rabbimin bize emaneti...

insallah canim ya kimbilir o da ne kadar mutlu olucaz Allahim kimsrnin evlatsiz koymasin

Arkadaşlar duyurruuuuuu !!!

Hatm-i Şerif başlatmak istiyoruz... 30 günde bir hatim yapabilirsek harika olur düşüncesindeyim...
Eğer yeterli sayıya ulaşabilirsek... He oldu da 30 kişiyi geçtik veyahut bir arkadaşımız birden bir kaç cüz alır belki bir ayda 2 hatime de çıkabiliriz , orası takdir-i ilahi
Katılmak isteyenler mesajımı altıntılayıp kaçıncı cüzü almak istediklerini belirtsinler inşaAllah :)

Öpüyorum güzel anneleri

Katılacak olanlar : ElaBilge16 , mecik , N nahdax , gulsah1489 , Gamze0634 , mirac75 , Serpil94 ,@jnaz , countryrose ,@luckystar_34
H hayalimbenim G gznn

Duyuruyu Paylaşmıştım...
Artık cüzleri dağıtma vakti derim... :) Bismillah...

1.Cüz: SirriEyvan
2.Cüz: G gznn
3.Cüz: mirac75
4.Cüz: @jnaz
5.Cüz: @jnaz
6.Cüz: @jnaz
7.Cüz: mecik
8.Cüz: countryrose
9.Cüz: S skelebeks
10.Cüz: seyma2009
11.Cüz @luckystar_34
12.Cüz meleklerimbenim
13.Cüz N nahdax
14.Cüz PaytiPo
15.Cüz PaytiPo
16.Cüz: ElaBilge16
17.Cüz:
18.Cüz:
19.Cüz:
20.Cüz:
21.Cüz:
22.Cüz:
23.Cüz:
24.Cüz:
25.Cüz:
26.Cüz:
27.Cüz:
28.Cüz:
29.Cüz: moon83
30.Cüz: moon83

sirrieyvan banada bir cüz verebilirsin. bulantılar çok ....gelecek ay geçersse daha fazla alayım

13.cüzü verdim sana canım :)
bende de durumlar aynı... bakalım bundan sonra rahatlayacağız inşaAllah

selamunaleykum kizlar cumleten. Bende iki cuz alabilirmiyim acaba.

wealeykümselam,, 14 ve 15 i yazdım sana canım , Rabbim kabul etsinn :)

Oyy canım öyle oluyor hep özleyeceksin o pıt pıt kalbi atan yavrunu..bende çok özlüyorum... şu aralığın ilk haftası gelse artık
Video olayını unutmuşuz resmen biz yaa , o an heyecandan fena oluyoruz ,aynaya bakmıştım da yanaklarım kıpkırmızıydı

Oyyy yesin teyzesi onu , maaşAllah barekAllah...
Ben hep okuyorum bu haftalarda hareketleniyorlarmış evet.. bu ay bitince duymaya başlayacaklarmış uğultu şeklinde olsa da :)

Gerçekten Rabbimin mucizesi ,mini minnacık aslında ama maaşAllah barekAllah nasıl hareket ediyorlar... Biz gittiğimiz zaman 12 + 2 olacağız nasipse cinsiyeti de belli olur inşaAllaaah

yok dayanılmayacak gibi değil kasığım ağrıyo sadece sürekli oturmakta ağrıyı arttırıyor galiba ağrı olsa ayrı bir dert olmasa ayrı bir dert

imkanin varsa yatarak dinlen canim insallah kisa zamanda geçer agrilarin, ama dedigin gibi agri olsa söyleniyoruz olmasa korkuyoruz acaba bisey mi oldu diye.. öyle böyle haftalar geçiyor insallah :)

Evet canim ses için bende duymustum.. ve tam olarak sesleri ayirt etmeye 24üncü haftadan sonra basliyorlarmis
Kontrole gittiginde 13üncü haftanda olcaksin, insallah cinsiyetide ögrenirsin canim, ne zamanaydi randevun ??

Seninki benimkindende büyümüs olcak ozamana insallah kipir kipir hareketlerini izlersin :)
çabuk geçse zaman kasim sonunda taaa bizim randevumuz

Evet canımm yerim yaa karnımızda biri bizi dinliyooor

İnşaAllah canımm ,sizden sonra aralığın 2 'si nasipse... ah ah bir gelse o gün...
di mii bende öyle hayal ediyorum.. bizimki miskinlik edip uyumazsa izleriz hareketlerini tospamızın , oyyy yerim onuuu...

biri bizi dinliyor diyince hosuma gitti, öyle valla dikkat etmek lazim artik konusulanlara
baska topiklerde kontrolden önce çikolata ve meyve suyunun bebisi hareketlendirdigini duydum, istersen gitmeden önce dene, ben aklima gelirse mutlaka yiyipte gidicem insallah hareketlenirler

kızlar bebekler kalın sesleri duymazmış ince sesleri duyarmış bi de bebekle konuşursak anne sesini tanıyacağından doğduktan sonra bizi tanıması ve komutlarımıza ayak uydurması daha kolay olurmuş bi de klasik müzik dinletin alışsın doğduğunda uyumazsa klasik müziği tanıyıp rahatlarmış kaan kocatepe yi dinledim de.

Ben durmadan arabesk dinliyorum valla:) hayret,hemde hayatimin hic bir doneminde dinlemedigim kadar :) sonumuz selamet olsun insallah

Geçen hafta mide bulantilarimdab şikayet ediyodum iki gündür ne bulantı ne öğürme ne başka bi belirti hiç bişi yok. Önce inanılmaz ii hissediyodum kendimi ama şimdi acaba bişi mi oldu da bi anda kesildi diye içim içimi yiyor. Cuma günü randevum var inşallah bi sıkıntı yoktur. Zaman geçmez şimdi bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…