2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Herkese Merhaba ,hava güzel herşey güzel ama benim psikolojim iyi değil
8. haftada yız ve ben çok rüya görüyorum çoğuda kabus ve çok evham yapmaya başladım bu sıralar hiç bir belirtim yok üzülmelimiyim,,,,, sevinmeliyim belkide ama korkuyorum bu haftalarda hiç belirtisi olmayan varmı aranızda cmtsi kontrolüm var öne almamak için kendimi zor tutuyorum ....

cnm vallahi hepimiz endişe içindeyizdir heralde. şu ilk 3 ayı atlatınca geçer endişelerimiz inş..
benım göğüsler şiş ve acıyor başka bi şikayetim yok çok şükür. bulantı mesela bi gun kendini hissettiriyor , ıkı gun olmuyor sonra yeniden az biraz oluyor. tuhaf o yüzden kafama takmamaya çalışıyorum.
ama için rahat etmiyecekse erken git doktora cnm huzurlu olmak lazım çunkü.
ama emınım bebeişin sessiz bi şekilde buyuyordur. :)

Dogum tarihleri ayni canim seninle. Ve aynen bende de biraz akinti ve cok nadir kramp disinda hicbir belirti yok. Goguslerimin acisi gecti karnimin sisligi indi bir ara hafif bulanti vardi o da gecti. Bende telasliyim senin gibi.yarin kontrolüm var bakalim hersey belli olucak. Internette de baktim ben. Belirtiler gecebiliyomus vucut alisiyomus bir sure sonra. Ama bu beni yeterince tatmin etmedi. Yarin gorucez.

Çok teşekkür ederim inşallah büyüyolardır,,
Hepimizinki sağlıklı sıcacık büyüsünler bize sımsıkı tutunsunlarr inşallah

yazdıklarının aynısını yaşıyorum akıntım var onuda ilaçlara yoruyorum ara ara kahverengide oluyo bulantım saysam sayılır 3-4 kez olmuştur yani iyilerse ben razıyım istemiyorum bulantı falan zaten iştahım yok iyice kesilir yemeliyiz ki onlarda sağlıkla büyüsünler yani internette araştırmaktanda sıkıldım burda paylaşamak çok güzel gerçekten yarın yazarmısın kontrolden gelince ....

Hehehh olur öyle heyecandan ...
Kamera kaymistir...
Coook sevindim cnm...
Hayirlisi ile kucagimiza da alcaz inşaallah :)

Elhamdulillah cnm....
Kocaman olmuş masaallah annesi...
Gobek sallamaya cok guldum..
Bakalim daha neler yasicaz...

Cenabi Hak cumlemize hayırlısı ile saglikla bebislerimize kavuşmayı nasip etsin inşaallah :)

Yazarim tabi canim.eger hersey yolundaysa bir sikinti yoksa doktorada sorucam neden boyle oldu diye. Umarım hersey yolundadir. Birde benim gecen gebeligimde bebegin kalbi bu haftada durmustu. Stresten oluyorum sabah 10 da randevu nasil beklicem bakalim.bu arada akintinin ilaclardan oldugunu sanmam. Ben folik asitte iki ay once baslamistim hamile kalmadan ve bende akinti yapmamisti.

maasallah size canım ne güzel. ben daha kalp atışlarını haftaya duyucam insallah senn gibi bi mutluluk bnde yasarım

Insallah canim sende görürsün bugünleri, rabbim saglicakla kucagimiza almayi nasip eder hepimizede insallah
Kaçinci haftandasin ?

Elhamdulillah cnm....
Kocaman olmuş masaallah annesi...
Gobek sallamaya cok guldum..
Bakalim daha neler yasicaz...

Cenabi Hak cumlemize hayırlısı ile saglikla bebislerimize kavuşmayı nasip etsin inşaallah :)

Sorma canim o an bende güldüm baya doktor acimadan sarsti içerde bebegimi
Yasadigimiz hersey güzel olur insallah bundan sonra.. Dedigin gibi Rabbim nasip eder insallah saglicakla kavusmamizi

kızlar merhaba bebeğini gören anne adayları adına sevinirim biz gittiğimizde 8 haftalıktık doktor 4 hafta sonra gelin dedi yani 13. haftada ikili test için giderim ben

siz neden 10 yada 11. haftada gidiyorsunuz sormak istedim ben pek ultrasona girmek taraftarı değildim çünkü ama mecburmu kaldınız hani bebeğin yerleşmesinde mi sorun oldu anlayamadım

o korkular hepimizde var sanırım bilinçaltı oyun oynuyor bize ben de kabus görüyorum geçen gece bağırdım yine rüyamda bu çok sık olmaya başladı bu arada benim belirtim de kasıkta ağrı belde de oluyor dün belimdeydi bugün kasığım ağrıyor günler geçmiyorrrrrrrrr

dr sıkı takip yapmak istiyor canım genelde lekelenme ve kanaması olanlar var bende de oldu mesela ve bundan önce 1 kaybım var o sebepten dr um 15 günde bir görmek istiyor.

ay maşallah herkes diyor hareket ediyordu diye bende çok merak ediyorum yaaa ne güzelll benim kontrolüme daha 11 gün var.

dr sıkı takip yapmak istiyor canım genelde lekelenme ve kanaması olanlar var bende de oldu mesela ve bundan önce 1 kaybım var o sebepten dr um 15 günde bir görmek istiyor.
bende özel hastahaneye gidiyorum medical park grubu ama benim 1 kaybım olmasına rağmen çağırmadı sadece lekelenme belirtilerde azalma vs olursa gel dedi sürekli midem bulanıp başım dönüyor bilmiyorum 18 ekimde gittim 18 kasıma kadar dayanırım bakalım nedense ilk zamanalr korkuyordum artık korkmuyorum yüreğimi ferahlatttım temmuzda bebeğimi kaybettiğimde çok üzülmüştüm onu aştım en azından

gerçi bu sefer arası 20 gün olacak randevuyu tam 15 güne ayarlayamadım daha 11 gün var en son geçen hafta pazartesi gitmiştim.Belirti varsa sorun olacağını sanmıyorum bende kasık ağrısı var bugün.

Ben 7.haftada gittim ilk cok sukur kalp atislarini duyduk. Dr uc ya da dort hafta sonra gelin dedi .tam dort hafta sonra gidecegim allah kismet ederse tam 11 haftalik olucaz.doktorlar genellikle dort hafta da bir cagiriyorlar.

ay maşallah herkes diyor hareket ediyordu diye bende çok merak ediyorum yaaa ne güzelll benim kontrolüme daha 11 gün var.

Görene kadar hayatta inanmazdim simdiden hareketlerini görecegimize inanilmaz bir sey, Rabbimin mucizesi hamd olsun gerçektende....
Ama masallah gercekten hareket ediyormus Hadi bakalim insallah zaman cabucak gecer sanada kavusursun bebisini görmeye

Insallah canim sende görürsün bugünleri, rabbim saglicakla kucagimiza almayi nasip eder hepimizede insallah
Kaçinci haftandasin ?
gecen çarsamba doktora gittim 6 haftalık dedi 12 mm olmuş kese. kalp atışları için 2 hafta sonra gel dedi haftaya gidicez bakalım insallah duyulur kalp atışları

canım kasık ağrın falan oluyor mu bende bugün çok var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…