- 9 Nisan 2010
- 179
- 178
- 133
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #3.421
Herkese Merhaba ,hava güzel herşey güzel ama benim psikolojim iyi değil
8. haftada yız ve ben çok rüya görüyorum çoğuda kabus ve çok evham yapmaya başladım bu sıralar hiç bir belirtim yok üzülmelimiyim,,,,, sevinmeliyim belkide ama korkuyorum bu haftalarda hiç belirtisi olmayan varmı aranızda cmtsi kontrolüm var öne almamak için kendimi zor tutuyorum ....
Dogum tarihleri ayni canim seninle. Ve aynen bende de biraz akinti ve cok nadir kramp disinda hicbir belirti yok. Goguslerimin acisi gecti karnimin sisligi indi bir ara hafif bulanti vardi o da gecti. Bende telasliyim senin gibi.yarin kontrolüm var bakalim hersey belli olucak. Internette de baktim ben. Belirtiler gecebiliyomus vucut alisiyomus bir sure sonra. Ama bu beni yeterince tatmin etmedi. Yarin gorucez.Herkese Merhaba ,hava güzel herşey güzel ama benim psikolojim iyi değil
8. haftada yız ve ben çok rüya görüyorum çoğuda kabus ve çok evham yapmaya başladım bu sıralar hiç bir belirtim yok üzülmelimiyim,,,,, sevinmeliyim belkide ama korkuyorum bu haftalarda hiç belirtisi olmayan varmı aranızda cmtsi kontrolüm var öne almamak için kendimi zor tutuyorum ....
cnm vallahi hepimiz endişe içindeyizdir heralde. şu ilk 3 ayı atlatınca geçer endişelerimiz inş..
benım göğüsler şiş ve acıyor başka bi şikayetim yok çok şükür. bulantı mesela bi gun kendini hissettiriyor , ıkı gun olmuyor sonra yeniden az biraz oluyor. tuhaf o yüzden kafama takmamaya çalışıyorum.
ama için rahat etmiyecekse erken git doktora cnm huzurlu olmak lazım çunkü.
ama emınım bebeişin sessiz bi şekilde buyuyordur. :)
Dogum tarihleri ayni canim seninle. Ve aynen bende de biraz akinti ve cok nadir kramp disinda hicbir belirti yok. Goguslerimin acisi gecti karnimin sisligi indi bir ara hafif bulanti vardi o da gecti. Bende telasliyim senin gibi.yarin kontrolüm var bakalim hersey belli olucak. Internette de baktim ben. Belirtiler gecebiliyomus vucut alisiyomus bir sure sonra. Ama bu beni yeterince tatmin etmedi. Yarin gorucez.
Hehehh olur öyle heyecandan ...merhabba kizlar dun 6+4 gunluktuk cok sukur kalp atislarini duyduk bebegimle tanistkk Allahimnasil guzel bir duygu pitorpitirpitir hizli hizli esim bebegi cekecegine kendini cekmissonlara dogru sesi geliyo bebisimin neyseki .. cok sevdik birbirimizi simdiden ozzledim valla darisi duymayanlara olsun .. 1 cm olmus ama kalp atiyo mucize gibi
Elhamdulillah cnm....Merhaba kizlar günaydin
Dün kontrolümüz vardi
Ultrasonu ilk açtigimizda göbeginin üstünde yatiyordu minigimiz, doktor biraz göbegimi sallayinca tam sirt üstü döndüondan sonrada kipir kipir hareketleri hiç durmadi esimle sok olduk o güzellik karsisinda 4 cm olmusuz masallah Resmen bebek olmus kizlar 11inci haftada masallah, eli kolu bacagi belli oluyordu cinsiyet hariç 14 üncü haftada yine gidicez insallah o zaman ögreniriz
Rabbim ne büyük, hamd olsun bizlerede yasattigi için bu mutlulugu...
Yazarim tabi canim.eger hersey yolundaysa bir sikinti yoksa doktorada sorucam neden boyle oldu diye. Umarım hersey yolundadir. Birde benim gecen gebeligimde bebegin kalbi bu haftada durmustu. Stresten oluyorum sabah 10 da randevu nasil beklicem bakalim.bu arada akintinin ilaclardan oldugunu sanmam. Ben folik asitte iki ay once baslamistim hamile kalmadan ve bende akinti yapmamisti.yazdıklarının aynısını yaşıyorum akıntım var onuda ilaçlara yoruyorum ara ara kahverengide oluyo bulantım saysam sayılır 3-4 kez olmuştur yani iyilerse ben razıyım istemiyorum bulantı falan zaten iştahım yok iyice kesilir yemeliyiz ki onlarda sağlıkla büyüsünler yani internette araştırmaktanda sıkıldım burda paylaşamak çok güzel gerçekten yarın yazarmısın kontrolden gelince ....
maasallah size canım ne güzel. ben daha kalp atışlarını haftaya duyucam insallah senn gibi bi mutluluk bnde yasarım
Elhamdulillah cnm....
Kocaman olmuş masaallah annesi...
Gobek sallamaya cok guldum..
Bakalim daha neler yasicaz...
Cenabi Hak cumlemize hayırlısı ile saglikla bebislerimize kavuşmayı nasip etsin inşaallah :)
Herkese Merhaba ,hava güzel herşey güzel ama benim psikolojim iyi değil
kızlar merhaba bebeğini gören anne adayları adına sevinirim biz gittiğimizde 8 haftalıktık doktor 4 hafta sonra gelin dedi yani 13. haftada ikili test için giderim ben
siz neden 10 yada 11. haftada gidiyorsunuz sormak istedim ben pek ultrasona girmek taraftarı değildim çünkü ama mecburmu kaldınız hani bebeğin yerleşmesinde mi sorun oldu anlayamadım
Merhaba kizlar günaydin
Dün kontrolümüz vardi
Ultrasonu ilk açtigimizda göbeginin üstünde yatiyordu minigimiz, doktor biraz göbegimi sallayinca tam sirt üstü döndüondan sonrada kipir kipir hareketleri hiç durmadi esimle sok olduk o güzellik karsisinda 4 cm olmusuz masallah Resmen bebek olmus kizlar 11inci haftada masallah, eli kolu bacagi belli oluyordu cinsiyet hariç 14 üncü haftada yine gidicez insallah o zaman ögreniriz
Rabbim ne büyük, hamd olsun bizlerede yasattigi için bu mutlulugu...
bende özel hastahaneye gidiyorum medical park grubu ama benim 1 kaybım olmasına rağmen çağırmadı sadece lekelenme belirtilerde azalma vs olursa gel dedi sürekli midem bulanıp başım dönüyor bilmiyorum 18 ekimde gittim 18 kasıma kadar dayanırım bakalım nedense ilk zamanalr korkuyordum artık korkmuyorum yüreğimi ferahlatttım temmuzda bebeğimi kaybettiğimde çok üzülmüştüm onu aştım en azındandr sıkı takip yapmak istiyor canım genelde lekelenme ve kanaması olanlar var bende de oldu mesela ve bundan önce 1 kaybım var o sebepten dr um 15 günde bir görmek istiyor.
bende özel hastahaneye gidiyorum medical park grubu ama benim 1 kaybım olmasına rağmen çağırmadı sadece lekelenme belirtilerde azalma vs olursa gel dedi sürekli midem bulanıp başım dönüyor bilmiyorum 18 ekimde gittim 18 kasıma kadar dayanırım bakalım nedense ilk zamanalr korkuyordum artık korkmuyorum yüreğimi ferahlatttım temmuzda bebeğimi kaybettiğimde çok üzülmüştüm onu aştım en azından
Hamilelikte Okunması Faydalı Dualar
1. Doğacak Çocuğun mücahid olması için KAF Suresi okunur.
2. Güzel Yüzlü olması için YUSUF Suresi okunur.
3. Ahlakı güzel olması için İNSAN-İBRAHİM Suresi okunur.
4. İlk 4 ay 70 bin SÜBHANALLAHİ VE BİHAMDİHİ okunur.
5. 9 ay boyunca 71 tane ENBİYA SURESİ okunur.
6. Doğumu Kolaylaştırsın diye İnşikak Suresinin ilk 3 ayeti okunur.
7. Çocuk doğduktan sonra 36. günü Enbiya Suresi okunur.
8. Ateşli Hastalık olmaması için Ali İmran Suresi okunur.
9. Ağlayan Çocuğa Cuma saati kulağına ezan ve Ali İmran Suresi 83. ayeti okunur.
10. Bol bol Yasin okunur.
11. Tefriciye, tüncina hatimleri okunur.
*********Alıntıdır*********
Ben 7.haftada gittim ilk cok sukur kalp atislarini duyduk. Dr uc ya da dort hafta sonra gelin dedi .tam dort hafta sonra gidecegim allah kismet ederse tam 11 haftalik olucaz.doktorlar genellikle dort hafta da bir cagiriyorlar.kızlar merhaba bebeğini gören anne adayları adına sevinirim biz gittiğimizde 8 haftalıktık doktor 4 hafta sonra gelin dedi yani 13. haftada ikili test için giderim ben
siz neden 10 yada 11. haftada gidiyorsunuz sormak istedim ben pek ultrasona girmek taraftarı değildim çünkü ama mecburmu kaldınız hani bebeğin yerleşmesinde mi sorun oldu anlayamadım
ay maşallah herkes diyor hareket ediyordu diye bende çok merak ediyorum yaaa ne güzelll benim kontrolüme daha 11 gün var.
gecen çarsamba doktora gittim 6 haftalık dedi 12 mm olmuş kese. kalp atışları için 2 hafta sonra gel dedi haftaya gidicez bakalım insallah duyulur kalp atışlarıInsallah canim sende görürsün bugünleri, rabbim saglicakla kucagimiza almayi nasip eder hepimizede insallah
Kaçinci haftandasin ?
Görene kadar hayatta inanmazdim simdiden hareketlerini görecegimizeinanilmaz bir sey, Rabbimin mucizesi hamd olsun gerçektende....
Ama masallah gercekten hareket ediyormusHadi bakalim insallah zaman cabucak gecer sanada kavusursun bebisini görmeye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?