2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487

ankaranin baglarini dinletsemde ilerde uyuturkende onu açsam bende o gazla dinleyerek ev isi yapsam olmaz mi
saka bi yanada bebekler ugultu duymaya alistigindan ilerdede uyuturken sessizlige alistirmamak lazim "beyaz gürültü" denen olayi yaratmamiz lazim ki o alistigi ugultularla uyusun

canim kötü düsünme, belirtiler gidiyor geliyor
pazardan beri bende iyiydim bugün bulantilarim var mesela

canim ne guzel hep ayni heyecanlari yasicaz insallah o kadar soyledim vidro cek diye kenddi gulen hallerini falan cekmis o da bize bir hatira kalcak bir dahaline ben cekicem bizzat ::

Canım benimde sabahları midem kalkıyordu sadece ve bel ağrısı çekiyordum. Bazı yemeklere karşı tiksinme oluşmuştu. 4-5 gündür bende bunlarda yok. Burada kızlar söylüyorlar göğüslerim şişti, kusuyorum filan diye. Bence kafaya takmamak gerek. Lekelenmeler olmadığı sürece sıkıntı olmaz diye düşünüyorum

Inşallah olmaz canım lekelenme falan. Hormonlar işte olsa dert olmasa dert Rabbim hayırlısını versin.
tatlikedi teşekkür ederim bakalım belki de geçmiştir.

Slm cnm...
Cenabi Hakkin güzel isimlerin ilgili konu acmistim bir bak istersen

http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/bebek-isteyenler-icin-zikir.762700/
teşekkür ederim canım, çok iyi oldu...

canım seninle doğumtarihimiz aynı gün inş, ben de yrn doktora gideceğim, inş bende duyarım bakalım :) bulantıların başladı mı senin?

ben hemen okunacak sandım bir ay ise ben de alabilirim canım...yavaş okuyorum ama bitiririm 1 ayda....

Iyi aksamlarrrr Kızlar siz de iki lokma yediğinizde dünyaları yemiş gibi bi doymusluk ve sıkışıklik hali oluyor mu? Ben resmen sisiyorum. yediklerimden zevk alma hissi kayboldu resmen bir haftadir bulantı ve baş dönmem de tamamen kesildi ama bu midenin rahatsızlığı berbat bi durum.bas donmesi ve mide bulantısı neden birden kesildi ona da kafayı takmış durumdayım.

12. Haftaya doğru geçiyor mide bulantıları normaldir Telaş yapmana gerek yok. Genelde ilk 3 ayda gebeler kilo verirler ben ilk hamileliğimde vermiştim canım yemek istemiyor hemen tıkanıyordum ama hele bir 7. Aya doğru gel bir iştah bir iştah 22. Haftaya kadar 2 kilo alan ben doğuma 17 kilo almış olarak girdim. Çok şükür emzirmek bir mucize 8 ayda hiç bişey yapmadan geri verdim. Mide Rahatsızlığı özellikle yanmadan çok sıkıntı çekmiştim doğuma girerken bile hemşireden ilaç istemiştim mide yanmam için :)) evvelallah her sıkıntı gelip geçiyor.

Ayni durum dun sabahta bnm basima geldi kusmam bulantim kesildi bi anda ztn pazar gununude iyi gecirmistim p.tesi suphelenmeye basladim icimi bi korku sardi biseymi oldu dedim acaba bebisime, hamileligim mi sonlandi acaba dedim derkennn hop oglen kusmalar felan geri geldi ama bi taraftan uzuldum bi taraftanda sevindim demekki kusmam devam ettigine gore hamileligimde devam edio dedim ama kusmalar hic gecmiyor metomid mi neydi oda gecirmedi ve midem asiri eksiyor agzimin tadi bi tuhaf tad alamiyorum yediklerimden

Sincap teşekkür ederim içimi rahatlattın biraz. Ama dikkatimi çeken bişey var topikte coğu kişi mide bulantilarinin devam etmesini hamileliğin sağlıklı devam ettiğinin göstergesi olarak görüyor sürekli aynı yazıları okuyorum ve bu beni çok tedirgin ediyor, uzuyor.eminim ki birçok arkadaşım da aynı şeyi düşünüyordur Kulaktan dolma bilgilerle gelmesek artık cidden tedirgin oluyorum.

Herkese iyi akşamlar. Ben de haziran annesi olacağım inşallah. Bende mide bulantısı çok yok ama bayılarak yediğim çikolatadan ve tatlıdan iğrendim yiyemiyorum artık
Aynen bende çikolata hastasıyım ama hiç canım çekmiyo daha çok ekşi tuzlu acılı şeyler yiyorum

Aaa olaya bak hele..
Marka da secer bu veledler karnimizda yakinda
6+5 haftalığız bugün kalp atışlarını duyduk Rabbime şükürler olsun.. duygulandım ağladım tutamadım kendimi[/QUOTE
Cnm ben bebesimin kalp atislarini duydugumda ve onu ilk gördüğüm anda öyle bir aglamaya basladim ki... Doktorumun gozleri doldu hepberaber aglastik....
Doktoruma ettigim dualarla agladi kadincagaz kesin cennetlik o dualarla

Herkese iyi akşamlar. Ben de haziran annesi olacağım inşallah. Bende mide bulantısı çok yok ama bayılarak yediğim çikolatadan ve tatlıdan iğrendim yiyemiyorum artık
bende de tam tersi arkadaşım, turşuya bayılırdım öyle bi tiksindim ki adını söylediğimde bile midem bulanıyor..aksine canım sürekli çikolata çekiyor, ki normalde haftada bir belki zor yerdim.. naptı bu fasülyeler bizi yaa :) ye tatlıyı doğur hakkıyı, ye ekşiyi doğur ayşeyi demişler, hayırlısı bakalım :)

Aynen bende çikolata hastasıyım ama hiç canım çekmiyo daha çok ekşi tuzlu acılı şeyler yiyorum

Al benden de o kadar. Nar ekşisi özelliklee. Çiğköfte yiye yiye içim dışım çiköfte oldu Canınız çekmesin aman, yazmış bulundum amaaa.

Allah nerde varsa hepimizin yardimcisi olsn insallah benim ilk hamileligim rahimde perde oldugu icin dusuk riski yada erken dogum riski var 6haftalikken kalp atislarni gormustuk cok sukur 2gun sonra 8.haftamz olacak insallah bir problem olmadan gorucem yine ..agri sanci bendede var adet zamanlari cok olurmus diyorlar suanda adet donemi oldugu icin cok sancm oluyor benimde mide bulantisi ve ogurmede oluyor fakat yemek yedigim anda mide bulantim geciyor birde sabahlari ani kalkmaz basucumda cubuk kreker tarzi bulbdurup yersemde geciyor calisan anneler bunu denesin mutlaka cok ise yariyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…