- 16 Nisan 2013
- 271
- 192
- 73
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #3.461
Geçmiş olsun.Kızlar bende de kahverengi akıntı başladı. Çarşamba randevum vardı ama yarın sabah acile gidicem.Ordan doktora yönlendirirler sanırım.İlk bebeğimde de kahverengi akıntı başlamıştı sonra kanamaya dönmüştü.
kızlar bebekler kalın sesleri duymazmış ince sesleri duyarmış bi de bebekle konuşursak anne sesini tanıyacağından doğduktan sonra bizi tanıması ve komutlarımıza ayak uydurması daha kolay olurmuş bi de klasik müzik dinletin alışsın doğduğunda uyumazsa klasik müziği tanıyıp rahatlarmış kaan kocatepe yi dinledim de.
Geçen hafta mide bulantilarimdab şikayet ediyodum iki gündür ne bulantı ne öğürme ne başka bi belirti hiç bişi yok. Önce inanılmaz ii hissediyodum kendimi ama şimdi acaba bişi mi oldu da bi anda kesildi diye içim içimi yiyor. Cuma günü randevum var inşallah bi sıkıntı yoktur. Zaman geçmez şimdi bana.
canim ne guzel hep ayni heyecanlari yasicaz insallah o kadar soyledim vidro cek diye kenddi gulen hallerini falan cekmis o da bize bir hatira kalcak bir dahaline ben cekicem bizzat ::13.cüzü verdim sana canım :)
bende de durumlar aynı... bakalım bundan sonra rahatlayacağız inşaAllah
wealeykümselam,, 14 ve 15 i yazdım sana canım , Rabbim kabul etsinn :)
Oyy canım öyle oluyor hep özleyeceksin o pıt pıt kalbi atan yavrunu..bende çok özlüyorum... şu aralığın ilk haftası gelse artık
Video olayını unutmuşuz resmen biz yaa , o an heyecandan fena oluyoruz ,aynaya bakmıştım da yanaklarım kıpkırmızıydı
Oyyy yesin teyzesi onu , maaşAllah barekAllah...
Ben hep okuyorum bu haftalarda hareketleniyorlarmış evet.. bu ay bitince duymaya başlayacaklarmış uğultu şeklinde olsa da :)
Gerçekten Rabbimin mucizesi ,mini minnacık aslında ama maaşAllah barekAllah nasıl hareket ediyorlar... Biz gittiğimiz zaman 12 + 2 olacağız nasipse cinsiyeti de belli olur inşaAllaaah
Canım benimde sabahları midem kalkıyordu sadece ve bel ağrısı çekiyordum. Bazı yemeklere karşı tiksinme oluşmuştu. 4-5 gündür bende bunlarda yok. Burada kızlar söylüyorlar göğüslerim şişti, kusuyorum filan diye. Bence kafaya takmamak gerek. Lekelenmeler olmadığı sürece sıkıntı olmaz diye düşünüyorumGeçen hafta mide bulantilarimdab şikayet ediyodum iki gündür ne bulantı ne öğürme ne başka bi belirti hiç bişi yok. Önce inanılmaz ii hissediyodum kendimi ama şimdi acaba bişi mi oldu da bi anda kesildi diye içim içimi yiyor. Cuma günü randevum var inşallah bi sıkıntı yoktur. Zaman geçmez şimdi bana.
Canım benimde sabahları midem kalkıyordu sadece ve bel ağrısı çekiyordum. Bazı yemeklere karşı tiksinme oluşmuştu. 4-5 gündür bende bunlarda yok. Burada kızlar söylüyorlar göğüslerim şişti, kusuyorum filan diye. Bence kafaya takmamak gerek. Lekelenmeler olmadığı sürece sıkıntı olmaz diye düşünüyorum
teşekkür ederim canım, çok iyi oldu...Slm cnm...
Cenabi Hakkin güzel isimlerin ilgili konu acmistim bir bak istersen
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/bebek-isteyenler-icin-zikir.762700/
canım seninle doğumtarihimiz aynı gün inş, ben de yrn doktora gideceğim, inş bende duyarım bakalım :) bulantıların başladı mı senin?merhabba kizlar dun 6+4 gunluktuk cok sukur kalp atislarini duyduk bebegimle tanistkk Allahimnasil guzel bir duygu pitorpitirpitir hizli hizli esim bebegi cekecegine kendini cekmissonlara dogru sesi geliyo bebisimin neyseki .. cok sevdik birbirimizi simdiden ozzledim valla darisi duymayanlara olsun .. 1 cm olmus ama kalp atiyo mucize gibi
Arkadaşlar duyurruuuuuu !!!
Hatm-i Şerif başlatmak istiyoruz... 30 günde bir hatim yapabilirsek harika olur düşüncesindeyim...
Eğer yeterli sayıya ulaşabilirsek... He oldu da 30 kişiyi geçtik veyahut bir arkadaşımız birden bir kaç cüz alır belki bir ayda 2 hatime de çıkabiliriz , orası takdir-i ilahi
Katılmak isteyenler mesajımı altıntılayıp kaçıncı cüzü almak istediklerini belirtsinler inşaAllah :)
Öpüyorum güzel anneleri
Katılacak olanlar : @ElaBilge16 , @mecik ,@nahdax ,@gulsah1489 ,Gamze0634 , mirac75 ,@Serpil94 ,@jnaz ,@countryrose ,@luckystar_34
@hayalimbenim @gznn
Duyuruyu Paylaşmıştım...
Artık cüzleri dağıtma vakti derim... :) Bismillah...
1.Cüz:SirriEyvan
2.Cüz: @gznn
3.Cüz:mirac75
4.Cüz: @jnaz
5.Cüz: @jnaz
6.Cüz: @jnaz
7.Cüz: @mecik
8.Cüz: @countryrose
9.Cüz: S skelebeks
10.Cüz: @seyma2009
11.Cüz @luckystar_34
12.Cüz
13.Cüz
14.Cüz
15.Cüz
16.Cüz: @ElaBilge16
17.Cüz:
18.Cüz:
19.Cüz:
20.Cüz:
21.Cüz:
22.Cüz:
23.Cüz:
24.Cüz:
25.Cüz:
26.Cüz:
27.Cüz:
28.Cüz:
29.Cüz: @moon83
30.Cüz: @moon83
12. Haftaya doğru geçiyor mide bulantıları normaldir Telaş yapmana gerek yok. Genelde ilk 3 ayda gebeler kilo verirler ben ilk hamileliğimde vermiştim canım yemek istemiyor hemen tıkanıyordum ama hele bir 7. Aya doğru gel bir iştah bir iştah 22. Haftaya kadar 2 kilo alan ben doğuma 17 kilo almış olarak girdim. Çok şükür emzirmek bir mucize 8 ayda hiç bişey yapmadan geri verdim. Mide Rahatsızlığı özellikle yanmadan çok sıkıntı çekmiştim doğuma girerken bile hemşireden ilaç istemiştim mide yanmam için :)) evvelallah her sıkıntı gelip geçiyor.Iyi aksamlarrrrKızlar siz de iki lokma yediğinizde dünyaları yemiş gibi bi doymusluk ve sıkışıklik hali oluyor mu? Ben resmen sisiyorum. yediklerimden zevk alma hissi kayboldu resmen bir haftadir bulantı ve baş dönmem de tamamen kesildi ama bu midenin rahatsızlığı berbat bi durum.bas donmesi ve mide bulantısı neden birden kesildi ona da kafayı takmış durumdayım.
Ayni durum dun sabahta bnm basima geldi kusmam bulantim kesildi bi anda ztn pazar gununude iyi gecirmistim p.tesi suphelenmeye basladim icimi bi korku sardi biseymi oldu dedim acaba bebisime, hamileligim mi sonlandi acaba dedim derkennn hop oglen kusmalar felan geri geldi ama bi taraftan uzuldum bi taraftanda sevindim demekki kusmam devam ettigine gore hamileligimde devam edio dedim ama kusmalar hic gecmiyor metomid mi neydi oda gecirmedi ve midem asiri eksiyor agzimin tadi bi tuhaf tad alamiyorum yediklerimdenGeçen hafta mide bulantilarimdab şikayet ediyodum iki gündür ne bulantı ne öğürme ne başka bi belirti hiç bişi yok. Önce inanılmaz ii hissediyodum kendimi ama şimdi acaba bişi mi oldu da bi anda kesildi diye içim içimi yiyor. Cuma günü randevum var inşallah bi sıkıntı yoktur. Zaman geçmez şimdi bana.
Aynen bende çikolata hastasıyım ama hiç canım çekmiyo daha çok ekşi tuzlu acılı şeyler yiyorumHerkese iyi akşamlar. Ben de haziran annesi olacağım inşallah. Bende mide bulantısı çok yok ama bayılarak yediğim çikolatadan ve tatlıdan iğrendim yiyemiyorum artık
Aaa olaya bak hele..biri bizi dinliyor diyince hosuma gitti, öyle valla dikkat etmek lazim artik konusulanlara
baska topiklerde kontrolden önce çikolata ve meyve suyunun bebisi hareketlendirdigini duydum, istersen gitmeden önce dene, ben aklima gelirse mutlaka yiyipte gidicem insallah hareketlenirler
Cnm ben bebesimin kalp atislarini duydugumda ve onu ilk gördüğüm anda öyle bir aglamaya basladim ki... Doktorumun gozleri doldu hepberaber aglastik....6+5 haftalığız bugün kalp atışlarını duyduk Rabbime şükürler olsun..duygulandım ağladım tutamadım kendimi[/QUOTE
bende de tam tersi arkadaşım, turşuya bayılırdım öyle bi tiksindim ki adını söylediğimde bile midem bulanıyor..aksine canım sürekli çikolata çekiyor, ki normalde haftada bir belki zor yerdim.. naptı bu fasülyeler bizi yaa :) ye tatlıyı doğur hakkıyı, ye ekşiyi doğur ayşeyi demişler, hayırlısı bakalım :)Herkese iyi akşamlar. Ben de haziran annesi olacağım inşallah. Bende mide bulantısı çok yok ama bayılarak yediğim çikolatadan ve tatlıdan iğrendim yiyemiyorum artık
Aynen bende çikolata hastasıyım ama hiç canım çekmiyo daha çok ekşi tuzlu acılı şeyler yiyorum
Oyle olsaydi ilk cocugum kiz olmustuOzaman ye tatliyi dogur hakkiyi ye eksiyi dogur ayseyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?