- 12 Ağustos 2014
- 663
- 560
- 158
- 37
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #34.961
baktım şimdi 50 tl olmuşBu ikisi bi arada e bebekte 38"liraydi magazasinda gormustum oraya baksana
bende baktım onlara banada mantıklı geldi cnm annemle konuşayım sadece yorganla yastığını yapsın yatağını o hazır olanlardan alalım bide altına yaylı yatakla kullanırsam yüksek olurmu acaba park beşiklerdecnm annemde pamuk yatak yapaılım dedi...
yorgancıya kılıfını diktirmek için sordum hani yastık kılıfları varya basit beyaz kumaş
onunla 60 tl istedi bizden pamuk da evde vardı...
bende gidip oyun parkı yatağı aldım...
hazır yatagının üstüne koyucam
hem 60 tl hem %100 pamuk hem antialerjik hemde kılıfını çıkarıp yıkayabiliyorsun
cnmm senınkının kılosu gayet ii maşallah,
benımkı 2 hafta once 1.300 du şimdi 1.500 olsa süper olur yarın bakalım ne duycam bende çok heyecanlıyım
Canim gecenlerde çarşıya gitmistin ya fiyatlar nasildi? Güzel şeyler var mi :)Hiç merak etme annesi, naz yapıyor o şimdi sana gözünü korkutuyor. Daha bekler hiç tasalanma
Canım bu hametan krem ne için?
Pişik ve göğüs ucu için mi?
Öneriyosanız listeme ekliycem de
Canim bana sormamissin ama 30 +2 de 1536 gr. 40 cm di benim kizim...
Doktor haftasiyla uyumlu dedi..gayet guzel dedi..bence seninki de gayet guzel, sıkıntı etmeni gerektirecek bir durum olduğunu düşünmüyorum :)
Canım bu hametan krem ne için?
Pişik ve göğüs ucu için mi?
Öneriyosanız listeme ekliycem de
Merhaba annişler geçmişi okuyordum ama yoruldum okuyamadım hepsini hiç sıkıntıya gelemiyorum artık yaa çok çabuk sıkılıyorum.
İnşallah herkes iyidir hematen krem memeucuna iyi geliyormuş diye anladım alıntılarınıDan ama kim söyledi ilk onu bulamadım bana da bi açıklar mısınız hazıra konayımbu günlerde meme ucum çok acıyor kuru kuru meme ucum hamilelikte çıktı hiç yoktu çamaşırıma değince canım acıyor alışık olmadığımdan belki de acıyor ama acıyor işte. Evde de var o kremden süreyim.
kızlar mama sandalyesi beğenen bakan var mı ?
Tatlışım hametan krem bende var üzerinee pişik için yazıyor ben bebantol aldım hastane çantasıniçin ben koruyucu ünlük için bebantol alıcam pişik olursa allah korusun hematen ya da %40 çinko kremler var birebir. Ama pişik olmayan bir bebeğe pişik kremi değil koruyucu daha hafif kremler sürülmesini tercih ederim. Bizim bu konuda daha hassas olmamız lazım çünkü tam yaz bebeği ve süt olduklsrı için kakaları cıvık cıvık olacak gariplerimin yaz sıcağında çok zor olacak bizim için allah korusun bebişlerimizi.
Hmm o mesajıni görmemisim ben dimek ki, mesajlar birikince atlaya atlaya okuyorum da :)Ah canım benim ben genel olarak sordum cevap verdiğin için teşekkür ederim.
Demekki 30+2 de 1536 ise benimkide gayet iyi şükür rabbime.
31+2 idik dün.
İşte nst ye bağlanmadan önce konuştuk bu kilo mevzusunu ondan taktım kafama erken doğarsa diye.
Onun seninle karnımda sertlik var diye konuşmuştuk ya, sen bende de var demiştin, şükür kasılmadan kaynaklı değilmiş.
Kabızlık bile yaparmış.
Ah canım benim ben genel olarak sordum cevap verdiğin için teşekkür ederim.
Demekki 30+2 de 1536 ise benimkide gayet iyi şükür rabbime.
31+2 idik dün.
İşte nst ye bağlanmadan önce konuştuk bu kilo mevzusunu ondan taktım kafama erken doğarsa diye.
Onun seninle karnımda sertlik var diye konuşmuştuk ya, sen bende de var demiştin, şükür kasılmadan kaynaklı değilmiş.
Kabızlık bile yaparmış.
Cnm bizimde karyolasina hazir yatak aldik ama sert geldi bana onun üstüne koycam gecen acip koyup resmini cekmistim yine kilifina koyup kaldirdim...bende baktım onlara banada mantıklı geldi cnm annemle konuşayım sadece yorganla yastığını yapsın yatağını o hazır olanlardan alalım bide altına yaylı yatakla kullanırsam yüksek olurmu acaba park beşiklerde
Hmm o mesajıni görmemisim ben dimek ki, mesajlar birikince atlaya atlaya okuyorum da :)
Bence gayet güzel.. tombis bebis olmayacaklar normal olacaklar bence :)
Zaten normal doğum dusundugumuz için Rabbim ona göre ayarlıyor inşaAllah :)
Hmm anladim..kabizlik hiç olmaz bende ama karnim sert hep, dışarıdan bebisin her yeri belli oluyot artık...ayagini dayamasi, sırtıni dayamasi...
şu anda huckiriyor yine kuzum, günde 3 kereye çıkabiliyor bu durum.. çok değişikmis...:)
Canım benim de karnım taş gibi söylemedm ama doktor muane ederken farketmiştir yani bir şey demedi. Nstye girdim ordan da bir şey çıkmadı. Benim bebiş pazartesi günü 1750 gramdı boyunu söylemediler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?