2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Merhaba annişler geçmişi okuyordum ama yoruldum okuyamadım hepsini hiç sıkıntıya gelemiyorum artık yaa çok çabuk sıkılıyorum.

İnşallah herkes iyidir hematen krem memeucuna iyi geliyormuş diye anladım alıntılarınıDan ama kim söyledi ilk onu bulamadım bana da bi açıklar mısınız hazıra konayım bu günlerde meme ucum çok acıyor kuru kuru meme ucum hamilelikte çıktı hiç yoktu çamaşırıma değince canım acıyor alışık olmadığımdan belki de acıyor ama acıyor işte. Evde de var o kremden süreyim.

bende baktım onlara banada mantıklı geldi cnm annemle konuşayım sadece yorganla yastığını yapsın yatağını o hazır olanlardan alalım bide altına yaylı yatakla kullanırsam yüksek olurmu acaba park beşiklerde

Kızlar bu arada biliyorsunuz kaynanamgil ne alsak niye aldınız biz alırdık deyip yalandan atıp tutuyolardı. Çocuk doğacak yani alınması lazım bunların ama anlamıyorlar. Ben de a101deki indirimleri burdan duyunca dün kayınbabama telefon açtım bizim burda a101 yok onların hemen evinin yanı liste verdim bu bu bu lazım ben yetişemem gelsem siz alıverin dedim.

Önceden olsa istemem almasınlar diyordum sonra düşündüm niye almasınlar ilk torun bir de hiç kız yok bunlarda sözde seviniyorlar kız diye ama bu güne kadar sade bir hırkayla battaniye örmüş kaynanam insan utanır yani gelene geçene övüne öne gösteriyorlar bir de. Her şeyi annem yaptı nerdeyse hiç utanmıyorum artık kendime değil ya torunlarına alıyorlar. Bi de ben buraları bilmiyorum arıycam kaynanamı alışverişe çıkıcam dükkan bilmiyorum gelmg
Delim sen de biz de alalım söyleyin diyordun gel alalım diyicem.

cnmm senınkının kılosu gayet ii maşallah,
benımkı 2 hafta once 1.300 du şimdi 1.500 olsa süper olur yarın bakalım ne duycam bende çok heyecanlıyım

Çok sağol canım valla içimi rahatlattınız.

Yarın güzel haberlerini bekliyoruz.

Canım bu hametan krem ne için?
Pişik ve göğüs ucu için mi?
Öneriyosanız listeme ekliycem de

Canım ben kızımda pişik için dönüşümlü troys ile kullanmıştım.

Şimdi de miraç arkadaşımızdan göğüs içinde iyi geldiğini duydum onun içinde kullanacağım.

Canim bana sormamissin ama 30 +2 de 1536 gr. 40 cm di benim kizim...
Doktor haftasiyla uyumlu dedi..gayet guzel dedi..bence seninki de gayet guzel, sıkıntı etmeni gerektirecek bir durum olduğunu düşünmüyorum :)

Ah canım benim ben genel olarak sordum cevap verdiğin için teşekkür ederim.

Demekki 30+2 de 1536 ise benimkide gayet iyi şükür rabbime.

31+2 idik dün.

İşte nst ye bağlanmadan önce konuştuk bu kilo mevzusunu ondan taktım kafama erken doğarsa diye.

Onun seninle karnımda sertlik var diye konuşmuştuk ya, sen bende de var demiştin, şükür kasılmadan kaynaklı değilmiş.

Kabızlık bile yaparmış.

Canım bu hametan krem ne için?
Pişik ve göğüs ucu için mi?
Öneriyosanız listeme ekliycem de

Tatlışım hametan krem bende var üzerinee pişik için yazıyor ben bebantol aldım hastane çantasıniçin ben koruyucu ünlük için bebantol alıcam pişik olursa allah korusun hematen ya da %40 çinko kremler var birebir. Ama pişik olmayan bir bebeğe pişik kremi değil koruyucu daha hafif kremler sürülmesini tercih ederim. Bizim bu konuda daha hassas olmamız lazım çünkü tam yaz bebeği ve süt olduklsrı için kakaları cıvık cıvık olacak gariplerimin yaz sıcağında çok zor olacak bizim için allah korusun bebişlerimizi.

Ben anladığımı anlatıyım canım sana. Meme ucuna sürüp streçle saracakmışsın.

Şifa olsun hepimize. :)

Mesajını okuyunca kalktım hemen hastane çantasına hametan koydum.

Harikasınız sizler valla.

Okudukça aklıma geliyor birşeyler.

bebek bezi, ıslak mendik ve emzirme sütyeni de daldım mı çantamız hazır demektir.

Hmm o mesajıni görmemisim ben dimek ki, mesajlar birikince atlaya atlaya okuyorum da :)
Bence gayet güzel.. tombis bebis olmayacaklar normal olacaklar bence :)

Zaten normal doğum dusundugumuz için Rabbim ona göre ayarlıyor inşaAllah :)

Hmm anladim..kabizlik hiç olmaz bende ama karnim sert hep, dışarıdan bebisin her yeri belli oluyot artık...ayagini dayamasi, sırtıni dayamasi...
şu anda huckiriyor yine kuzum, günde 3 kereye çıkabiliyor bu durum.. çok değişikmis...:)

Fotoğraf makinasını bile şarj edip çantanın yanına koydum.

Gerçi çok erken daha 23 nisan gösterimiz var, kızımı çekeceğim bol bol ama unutmamak adına oraya koydum.

Canım benim de karnım taş gibi söylemedm ama doktor muane ederken farketmiştir yani bir şey demedi. Nstye girdim ordan da bir şey çıkmadı. Benim bebiş pazartesi günü 1750 gramdı boyunu söylemediler.

Cnm bizimde karyolasina hazir yatak aldik ama sert geldi bana onun üstüne koycam gecen acip koyup resmini cekmistim yine kilifina koyup kaldirdim...
Aşağıdaki gibi bak

Ben henüz 2 kere yakaladım canım hıçkırmasını.

Maşallah senin kızda cadı olacak anlaşılan.

Evet fazla kilolu olmayacaklar anlaşılan kızım 2,310 doğunca bu kızımda 2750 bile doğsa rağzıyım.

Canım benim de karnım taş gibi söylemedm ama doktor muane ederken farketmiştir yani bir şey demedi. Nstye girdim ordan da bir şey çıkmadı. Benim bebiş pazartesi günü 1750 gramdı boyunu söylemediler.

Aaaa günlerimiz aynı, bebeklerimizin kilosu da aynı sayılır maşallah.

sen pazartesi gitmişsin ben çarşamba yani dün gittim.

Bir önceki kontrolde doktorum babası gibi uzun olacak dedi, ama dünkü nöbetçi doktorumuzdu (kendi doktorumuza bilgi veriyor acil durumda) dünkü sertliği duyunca sadece kilosuna, rahim ağzına ve nst ye önem verdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…