2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
kızlar artık işe gelmek istemiyorum ben de..gerçi çok şükür iş yerinde çok yormuyor beni (şu an iş yerimden yazıyorum) ama sabahları kalk, hazırlan çok üşeniyorum..zaten hep bi ev hanımı olma eğilimi vardı bende, eşim de "inşallah daha çok kazanırım da sen evde oturursun" diyor arasıra..çok özeniyorum evdeki annelere..

Ben 28.haftada girmistim hic kyle 45lere cikmadi eb yuksek 10 12oldu neden acep.bebis ozaman kucuk oldugundanmiki buzde huc sormaduk bile.hatta ben neden girdim buna defim ne gerek vardi ben gayet iyiyim

31+2 de girdim canım.

Sadece bebek hareket ettiği zaman 45 lere çıktı, normalde 18-19 lardaydı[/QUOTE]
Benimki de normalde 7-5 6 falandi arada 10 12 oluyordu belki cihaza gore degisiyordur

Şahsen evin her yerinde yedirmem yemek. Kurallarını bilain zaten döke saça yiyorlar mutfak iyi :)

Bizim evde de yemek sadece mutfakta yenir.

Bende biraz kuralcıyım alıştı artık evdekilerde.

Küçük cadı da alışacak mecburen.

31+2 de girdim canım.

Sadece bebek hareket ettiği zaman 45 lere çıktı, normalde 18-19 lardaydı
Benimki de normalde 7-5 6 falandi arada 10 12 oluyordu belki cihaza gore degisiyordur[/QUOTE]

Belkide canım, yada o ara bebeke hareket etmediği için yükselmemiş te olabilir değer.

Şahsen evin her yerinde yedirmem yemek. Kurallarını bilain zaten döke saça yiyorlar mutfak iyi :)

Bizim evde de yemek sadece mutfakta yenir.

Bende biraz kuralcıyım alıştı artık evdekilerde.

Küçük cadı da alışacak mecburen.
mama sandalyesi değil sandalye ana kucağı gb de kullanılacak bir şey. alçalıyor yükseliyor, koltuk eğimi değişiyor bir de katlanınca ufalıyor

henee ben de ekşi yiyip içince ekşiyo midem.
eskiden tatlı görmeye dayanamazdım hiç sevmezdim tatlı.
hamişliğimden beri hatta 4. aydan beri dayanamıyoz oğluşumlan löp löp götürüyoz teyzeler
tatlıda sadece çikolata ve hazır meyvesuyu midemi ekşitti şimdiye kadar. ilerde ne olur bilemiycem

Allahım bu ne soğuk bir hava.

Nisan ortasında kombi 50 derece de yanıyor.

Bir haftadir neredeyse her gün yağmur yağıyor burada hep kapalı hava.
Nisanda sakın cam silme diyolar arkadaşlar, bu ay hep boyleymis heralde.

içim karardı yeminlen.

Kız ne çok şey yspmissin..kim bilir ne güzel olmuştur.. Bunları hastane için.mi mevlit için mi yapıyorsun
Bende hastane çikolata lari için kutularimi hazırlıyorum.. Ay az da olsa vakit geciyor

doğru canım sen sopan da yiyemiyosun dimi çok zor ya bu iş uff. hamile olunca her istediğimi yiyip içicem sanıyodum, öyle değilmiş

Soğan ve sarımsak tüketemiyorum canım. :)

Olsun kalıcı değil ya sonuçta,

Naip olursa 2 ay sonra yazda geliyor bol bol sarımsaklı cacık yiyip koku saçarım. :)

Bir haftadir neredeyse her gün yağmur yağıyor burada hep kapalı hava.
Nisanda sakın cam silme diyolar arkadaşlar, bu ay hep boyleymis heralde.

içim karardı yeminlen.

Cam silmeyince olmuyor valla, perdelerim zebra hafif yukarıda tutuyorum camlarımı her cuma silerim.

Ama benim camlarımı silmek evi süprmekten kolay.

Hepsi içe açılıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…