- 3 Mayıs 2013
- 132
- 65
- 298
- 40
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #35.001
Zzaman zaman dusuyo bekle istersenbaktım şimdi 50 tl olmuş
Ben 28.haftada girmistim hic kyle 45lere cikmadi eb yuksek 10 12oldu neden acep.bebis ozaman kucuk oldugundanmiki buzde huc sormaduk bile.hatta ben neden girdim buna defim ne gerek vardi ben gayet iyiyim
chicco polly uzun vadeli rahat bişi gb geldi. Na kucağı gb de evin heryerinde kullanılabilecek bir tip.Ben uygun yollu birşey bakıcam ikeadan çok kısa kullanıyorlar çünkü ama şimdi öncelikli ihtiyaçlarımız var 6 aydan sonra bakarım.
Şahsen evin her yerinde yedirmem yemek. Kurallarını bilain zaten döke saça yiyorlar mutfak iyi :)chicco polly uzun vadeli rahat bişi gb geldi. Na kucağı gb de evin heryerinde kullanılabilecek bir tip.
masa yanına yüksek istiyorum ben.http://www.e-bebek.com/mamas-papas-snug-bebek-oturagi_MMP-065832
ben şunlardan istiyorum gerçi daha var bunları kullanmasına :)
Şahsen evin her yerinde yedirmem yemek. Kurallarını bilain zaten döke saça yiyorlar mutfak iyi :)
Benimki de normalde 7-5 6 falandi arada 10 12 oluyordu belki cihaza gore degisiyordur[/QUOTE]31+2 de girdim canım.
Sadece bebek hareket ettiği zaman 45 lere çıktı, normalde 18-19 lardaydı
ben sabah aldım ama bildiğin kapıda insan doluydu :)Kizlar a101den nevrresim yorgan alabilen oldumu
Şahsen evin her yerinde yedirmem yemek. Kurallarını bilain zaten döke saça yiyorlar mutfak iyi :)
mama sandalyesi değil sandalye ana kucağı gb de kullanılacak bir şey. alçalıyor yükseliyor, koltuk eğimi değişiyor bir de katlanınca ufalıyorBizim evde de yemek sadece mutfakta yenir.
Bende biraz kuralcıyım alıştı artık evdekilerde.
Küçük cadı da alışacak mecburen.
tatlıda sadece çikolata ve hazır meyvesuyu midemi ekşitti şimdiye kadar. ilerde ne olur bilemiycemhenee ben de ekşi yiyip içince ekşiyo midem.
eskiden tatlı görmeye dayanamazdım hiç sevmezdim tatlı.
hamişliğimden beri hatta 4. aydan beri dayanamıyoz oğluşumlan löp löp götürüyoz teyzeler
doğru canım sen sopan da yiyemiyosun dimiBende öyleyim canım, hatta ben kakaolu şeyleri tüketemiyorum bile.
Allahım bu ne soğuk bir hava.
Nisan ortasında kombi 50 derece de yanıyor.
1 yaşından sonra vericem eline kaşığı kendi yesin. kendimi yırtamam. iştahı yoksa bebeğin, takla da atsan yemiyolar.Şahsen evin her yerinde yedirmem yemek. Kurallarını bilain zaten döke saça yiyorlar mutfak iyi :)
sopan ne yadoğru canım sen sopan da yiyemiyosun dimiçok zor ya bu iş uff. hamile olunca her istediğimi yiyip içicem sanıyodum, öyle değilmiş
Kız ne çok şey yspmissin..kim bilir ne güzel olmuştur.. Bunları hastane için.mi mevlit için mi yapıyorsunkızlar yardımızı isteyeceğim . bebek için yaptığım bu kavanoz şekerleri, lavanta keselerini, kokulu taş, cupcake vs. işte (üşenmedim) bunları koyup hediye edebileceğim küçük sevimli tercihen beyaz sepetler arıyorum ama bulamadım. denk gelirse bebiş şeylerine bakarken bana da haber verir misiniiiiizz
doğru canım sen sopan da yiyemiyosun dimiçok zor ya bu iş uff. hamile olunca her istediğimi yiyip içicem sanıyodum, öyle değilmiş
Bir haftadir neredeyse her gün yağmur yağıyor burada hep kapalı hava.
Nisanda sakın cam silme diyolar arkadaşlar, bu ay hep boyleymis heralde.
içim karardı yeminlen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?