- 6 Aralık 2007
- 4.491
- 2.376
- 248
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #35.021
1 yaşından sonra vericem eline kaşığı kendi yesin. kendimi yırtamam. iştahı yoksa bebeğin, takla da atsan yemiyolar.
Benim gibi.
Bende çikolatalı vs. yiyemiyorum.
Çikolata canım isterse de sütlü tüketiyorum.
masa yanına yüksek istiyorum ben.
Yok gelsinler de istemiyorumGeçmiş olsun canım,bağsurla alakalı bir şey olabilir mi ki acaba.Annesi az kaldı geliyor bebişlerin sağlıkla inşallah,az daha sabret.Biliyorum hemen kavuşmak istiyorsun ama bakalım onlar ne zaman hazır hissedecek kendilerini.
Valla canım kunduracılar da bir yere gittim bebişe tırnak makası aldım set alacaktım çok pahalı geldi,tarak fırça aldım. Civile gidemedim,fforumda da jokere gittim bir sırt çantası bakayım dedim minicik aman Allah'ım 199 tl,herşey çok pahalı maalesef trabzon da biliyorsun. İnternetten aldım çanta suny baby 79 liraya düşmüştü dün geldi çok güzel kumaşı falan. Bir yerden alt açma almıştım ilk zamanlar 50 tl,şuan internette fiyatları 30 35 lira,burdan hiçbir şey alınmaz PofudukcumCanim gecenlerde çarşıya gitmistin ya fiyatlar nasildi? Güzel şeyler var mi :)
hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah canım..ben de elime geldikçe bişiler alıyorum ama eksiklerini tamamlayamadık listeli alışvariş yapmak lazım..sen neler aldın? iç dış zıbın aldın mı? bi de zıbınların altına ne giydiriliyor biliyor musun?Kızlar 2 gündür giremiyorum valla özledim sizi :) annem geldi memleketten ona bile sizden bahsediyorum bizim kızlardan tekine şöyle olmuş, felan die :))
Kısa bi özet geçeyim, doktora gittim 1250 gr 37 cm dedi, çok sevindim :) yüzünü de gördük bana benzetti herkes ona daha çok sevindimtüm alışverişi bitirdik, dünle bgn yıkadık şimdi birazı kuruyo birazını ütülüyoruz dolaba yerleştirecez tamamı bitince.. Bu işler alışverişler hayatta bitmez diyodum ama üstüne düşünce 2 günde bitiyomuş, bide annem sponsor olunca ) birazını o, birazını biz karşıladık. Çok şükür, geriye sağlıkla kucağımıza almak kaldı..
Ha bide doktor dedi ki, pekmezi hiçbi şeyle karıştırma, buna tahin dahil dedi, direk boşaltıma gider hiçbir faydasını göremezsin, sabah aç karnına 1-2 kaşık iç dedi, bide balık yağı içiyorum dedim onun yerine günde 2-3 ceviz, bide mevsimi başladı bol semiz otu ye, daha çok faydasını görürsün dedi. Sizle de paylaşmak istedimşimdilik benden bukadar, güya kısa kesecektim hepinizi ve dünya tatlısı bebişlerinizi öpüyorum
Kız ne çok şey yspmissin..kim bilir ne güzel olmuştur.. Bunları hastane için.mi mevlit için mi yapıyorsun
Bende hastane çikolata lari için kutularimi hazırlıyorum.. Ay az da olsa vakit geciyor
Ben en son ne zaman silmistim unuttum valla. 2 ay olmustur heralde. Siliyorum hemen yağmur ertesi gün ayni. Perdelerimiz de genelde kapali hep icerden görünmüyor. Camin cerceveleri ahsap hep kiymik dokuluyor silerken gicik oluyorum bir de o yuzden. Iki kanat acilir ortada essek kadar acilmayan cam yapmis oraya da uzanana kadar anam ağlıyor.Cam silmeyince olmuyor valla, perdelerim zebra hafif yukarıda tutuyorum camlarımı her cuma silerim.
Ama benim camlarımı silmek evi süprmekten kolay.
Hepsi içe açılıyor.
cacıktan vazgeçemiyorum ben kış da olsa. her hafta yapıyorum. geçen hafta sürekli alışveriş yaptığımız yerde mutfak alışverişi yaparken kasiyer " gerçekten her hafta bu kadar yoğurt tüketiyor musunuz" diye sorduSoğan ve sarımsak tüketemiyorum canım. :)
Olsun kalıcı değil ya sonuçta,
Naip olursa 2 ay sonra yazda geliyor bol bol sarımsaklı cacık yiyip koku saçarım. :)
Ah canim jokerde bende bi tayt begendim kizima 40tlydi bi tanecik tayt. Orasi cok pahali evet malesef. Ben kemer altina falan gittin sandim da. Kayinvalidem gelince gidelim derse giderim onla, yoksa annemi bekliycem. Yalniz gitmek istemiyorum. Internetten esim alma diyor. Git kumasina bak dokun begen oyle al diyor.Valla canım kunduracılar da bir yere gittim bebişe tırnak makası aldım set alacaktım çok pahalı geldi,tarak fırça aldım. Civile gidemedim,fforumda da jokere gittim bir sırt çantası bakayım dedim minicik aman Allah'ım 199 tl,herşey çok pahalı maalesef trabzon da biliyorsun. İnternetten aldım çanta suny baby 79 liraya düşmüştü dün geldi çok güzel kumaşı falan. Bir yerden alt açma almıştım ilk zamanlar 50 tl,şuan internette fiyatları 30 35 lira,burdan hiçbir şey alınmaz Pofudukcum
ben çok iştahsız bi çocuktum, kendimden biliyorum. yemeği zorla yedirmeye çalışsan da yemiyo o çocuklar. çok zorlayınca da travma haline geliyo, işkence oluyor yemek saati o çocuk için.Kızımın doktoru sen hazırla ver eline yerse yer yemezse biz yeriz derdi seninkide o hesap.
Burasi da boyle canimcim..Bir haftadir neredeyse her gün yağmur yağıyor burada hep kapalı hava.
Nisanda sakın cam silme diyolar arkadaşlar, bu ay hep boyleymis heralde.
içim karardı yeminlen.
Ben daha kıyafet almıyorum canım internette motherlove da indirim varken aldım biraz tulum falan,birde benim akrabalar yurt dışında onlarda yollayacak daha gerek yok. Bizim beşik,dolap işi falan duruyor,cumartesi bende ineceğim kemeraltına ne var ne yok haber veririm sana.Ah canim jokerde bende bi tayt begendim kizima 40tlydi bi tanecik tayt. Orasi cok pahali evet malesef. Ben kemer altina falan gittin sandim da. Kayinvalidem gelince gidelim derse giderim onla, yoksa annemi bekliycem. Yalniz gitmek istemiyorum. Internetten esim alma diyor. Git kumasina bak dokun begen oyle al diyor.
ben afyonda yaşadığım için ailemin hepsi ilk hafta bir araya gelebilir tahminimce. o yüzden mevlüt gibi bişi ilk hafta düşünüyorum. mevlüte gelenler küçük kavanoz şekerlerden vericem aileme ise bu saydıklarımın olduğu sepetler hazırlayacağım. hatta sepeti de az önce buldum bir araya getirmesi kaldı :) hastaneye de sadece çikolata sipariş ettik küçük bişey. çok gibi duruyorlar ama fazla bişey tutmadı maddi olarak.
Oh eline sağlık, o zaman kalkıp bende yemeğimi yapayım.Ohhh yemeklerimde hazır.
Bugüne de yarına da yetecek kadar yaptım.
Yarın yemek işkencesinden kurtuldum.
ne yemek yaptın sorması ayıpOhhh yemeklerimde hazır.
Bugüne de yarına da yetecek kadar yaptım.
Yarın yemek işkencesinden kurtuldum.
Bebek çükken o kadar insanı eve toplayıp mevlüt yapma bence herkes kucaüına alacak bebeği o sıcaklarda bir de. Ben bir hafta misfir bile kabul etmem :)
bence de acelesi yok ama hediye alınacak bak dediler. iş böyle olunca beğeneyim diyorum. sonra istemediğim şey gelmesin.Mama sandalyesi konuşulmuş kızlar,rekla gibi olmasın da görümcem chicco nun. almış iki çocuk büyüttü, oğlu 4 yaşında hala kullanıyor. Bence de daha erken önce elzem ihtiyaçlar, sonra halledilir mama sandalysi
Mama sandalyesi konuşulmuş kızlar,rekla gibi olmasın da görümcem chicco nun. almış iki çocuk büyüttü, oğlu 4 yaşında hala kullanıyor. Bence de daha erken önce elzem ihtiyaçlar, sonra halledilir mama sandalysi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?