2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
1 yaşından sonra vericem eline kaşığı kendi yesin. kendimi yırtamam. iştahı yoksa bebeğin, takla da atsan yemiyolar.

Kızımın doktoru sen hazırla ver eline yerse yer yemezse biz yeriz derdi seninkide o hesap.

Yok gelsinler de istemiyorum bi garip hallerdeyim..inş beklerler daha..

Canim gecenlerde çarşıya gitmistin ya fiyatlar nasildi? Güzel şeyler var mi :)
Valla canım kunduracılar da bir yere gittim bebişe tırnak makası aldım set alacaktım çok pahalı geldi,tarak fırça aldım. Civile gidemedim,fforumda da jokere gittim bir sırt çantası bakayım dedim minicik aman Allah'ım 199 tl,herşey çok pahalı maalesef trabzon da biliyorsun. İnternetten aldım çanta suny baby 79 liraya düşmüştü dün geldi çok güzel kumaşı falan. Bir yerden alt açma almıştım ilk zamanlar 50 tl,şuan internette fiyatları 30 35 lira,burdan hiçbir şey alınmaz Pofudukcum

hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah canım..ben de elime geldikçe bişiler alıyorum ama eksiklerini tamamlayamadık listeli alışvariş yapmak lazım..sen neler aldın? iç dış zıbın aldın mı? bi de zıbınların altına ne giydiriliyor biliyor musun?

Kız ne çok şey yspmissin..kim bilir ne güzel olmuştur.. Bunları hastane için.mi mevlit için mi yapıyorsun
Bende hastane çikolata lari için kutularimi hazırlıyorum.. Ay az da olsa vakit geciyor

ben afyonda yaşadığım için ailemin hepsi ilk hafta bir araya gelebilir tahminimce. o yüzden mevlüt gibi bişi ilk hafta düşünüyorum. mevlüte gelenler küçük kavanoz şekerlerden vericem aileme ise bu saydıklarımın olduğu sepetler hazırlayacağım. hatta sepeti de az önce buldum bir araya getirmesi kaldı :) hastaneye de sadece çikolata sipariş ettik küçük bişey. çok gibi duruyorlar ama fazla bişey tutmadı maddi olarak.

Cam silmeyince olmuyor valla, perdelerim zebra hafif yukarıda tutuyorum camlarımı her cuma silerim.

Ama benim camlarımı silmek evi süprmekten kolay.

Hepsi içe açılıyor.
Ben en son ne zaman silmistim unuttum valla. 2 ay olmustur heralde. Siliyorum hemen yağmur ertesi gün ayni. Perdelerimiz de genelde kapali hep icerden görünmüyor. Camin cerceveleri ahsap hep kiymik dokuluyor silerken gicik oluyorum bir de o yuzden. Iki kanat acilir ortada essek kadar acilmayan cam yapmis oraya da uzanana kadar anam ağlıyor.

Esim de diyor bebek gelmeden evin bakima girmesi lazim boyaydi vs. Diyemedim surda 1.5 ay falan kaldi daha neyi bekliyorsunuz diye. Lak diye dogurucam en sonunda apisip kalacaklar

Soğan ve sarımsak tüketemiyorum canım. :)

Olsun kalıcı değil ya sonuçta,

Naip olursa 2 ay sonra yazda geliyor bol bol sarımsaklı cacık yiyip koku saçarım. :)
cacıktan vazgeçemiyorum ben kış da olsa. her hafta yapıyorum. geçen hafta sürekli alışveriş yaptığımız yerde mutfak alışverişi yaparken kasiyer " gerçekten her hafta bu kadar yoğurt tüketiyor musunuz" diye sordu yediğimiz tek hazır yoğurt ŞOK'un doğal yoğurdu. her hafta 6 kilo alıyoruz bitiyor. kadıncağız restoranda falan kullanıyoruz sanmış yazık dayanamadı sordu

Ah canim jokerde bende bi tayt begendim kizima 40tlydi bi tanecik tayt. Orasi cok pahali evet malesef. Ben kemer altina falan gittin sandim da. Kayinvalidem gelince gidelim derse giderim onla, yoksa annemi bekliycem. Yalniz gitmek istemiyorum. Internetten esim alma diyor. Git kumasina bak dokun begen oyle al diyor.

Kızımın doktoru sen hazırla ver eline yerse yer yemezse biz yeriz derdi seninkide o hesap.
ben çok iştahsız bi çocuktum, kendimden biliyorum. yemeği zorla yedirmeye çalışsan da yemiyo o çocuklar. çok zorlayınca da travma haline geliyo, işkence oluyor yemek saati o çocuk için.

Ohhh yemeklerimde hazır.

Bugüne de yarına da yetecek kadar yaptım.

Yarın yemek işkencesinden kurtuldum.

Bir haftadir neredeyse her gün yağmur yağıyor burada hep kapalı hava.
Nisanda sakın cam silme diyolar arkadaşlar, bu ay hep boyleymis heralde.

içim karardı yeminlen.
Burasi da boyle canimcim..
Hava soguk kapali yagmurluu oyyy oyyyy..
Mayis gelsinnn istiyorum artik..

Ben daha kıyafet almıyorum canım internette motherlove da indirim varken aldım biraz tulum falan,birde benim akrabalar yurt dışında onlarda yollayacak daha gerek yok. Bizim beşik,dolap işi falan duruyor,cumartesi bende ineceğim kemeraltına ne var ne yok haber veririm sana.

Bebek çükken o kadar insanı eve toplayıp mevlüt yapma bence herkes kucaüına alacak bebeği o sıcaklarda bir de. Ben bir hafta misfir bile kabul etmem :)

Mama sandalyesi konuşulmuş kızlar,rekla gibi olmasın da görümcem chicco nun. almış iki çocuk büyüttü, oğlu 4 yaşında hala kullanıyor. Bence de daha erken önce elzem ihtiyaçlar, sonra halledilir mama sandalysi

Bebek çükken o kadar insanı eve toplayıp mevlüt yapma bence herkes kucaüına alacak bebeği o sıcaklarda bir de. Ben bir hafta misfir bile kabul etmem :)

yok canım zaten kimseyi tanımıyorum yine ailem ve biz olacak belki bir iki arkadaş en fazla. zaten çok özlüyorum yazarken bile gözüm yaşardı hemen. onlarla yaşayım o günü de. önümüzdeki günlerde ikramlıkları yapıp dolaba koyarsam sıkıntı olmaz gibi geliyor.

bence de acelesi yok ama hediye alınacak bak dediler. iş böyle olunca beğeneyim diyorum. sonra istemediğim şey gelmesin.

ben henüz bir tek zıbın dahi almadım. her şeyi annem ve ablalarım yaptı. ben de sonraki aylar için bakınıyorum napayım
bezinden bebek telsizine kadar her şeyi var tosbaamın. Allah kullanmayı nasip etsin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…