2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
bebek bezi, ıslak mendik ve emzirme sütyeni de daldım mı çantamız hazır demektir.

Yedek kıyafet koyacak mısın canım ya bebek için ben iç zıbın ve bi tulum koyayım diyorum ne olur ne olmaz. Bez ben de almadım stok yapmayı düşünmüyorum hepsini deniycem.

Bir de bebeğin çantasını ayrı yapmama rağmen ebeye verİlecek bebek kıyafetlerini bebek çantası içinde ayrı bir poşet yapıp üzerine kendi adımı ve soyadımızla bebeği yazdım. Aynı anda doğumlar olursa çok karışıyormış k hastanelerde.

1 yaşına kadar ince sünger gibi olanı daha sağlıklıymış daha sonra yaylı yatağı park yatağın alt kademesinde kullanabilirsin

Cnm bizimde karyolasina hazir yatak aldik ama sert geldi bana onun üstüne koycam gecen acip koyup resmini cekmistim yine kilifina koyup kaldirdim...
Aşağıdaki gibi bak

Eki Görüntüle 1487367

Canım sen iyice bir araştır ama sert olması daha iyiymiş bebek için. Yumuşak zararlı diye okudum ben hep

Hemde ne cadi :)))
Yerim ben onu, benim çocukluğuma benzeyip zipir olacak sanırım minnosum :)

Hmm, 2750 iyi ama görürsün 3 u bulurlar Allahin izniyle

Ne yapsınlar bu durumlar genetik oluyor :)

Benim gittiğim özel hastanede 2 tane normal doğum odası var, yani aynı anda 2 hasta normal doğum yapabiliyor karşılıklı odalar.

Ben ne yaptım biliyor musun bir takım hastane çıkışının battaniyesinin içine doğumda vereceklerimi yıkadım ütüledim mis gibi koydum.

Bir takım olarak ta ayrı battaniye, 1 tulum, 1 çıtçıtlı badi, şapka eldiven koydum.

Birde ayrı olarak kalın bir battaniye.

Kendime 2 takım pijama koydum, haftasonu da iç çamaşırı koyacağım inş.

Bunlara ek ıslak mendil sen söyledin aklıma geldi pişik kremi, bebek bezi.

Fotoğraf mak.

Evim ile hastane arası araba ile 5 dk. fazla birşey götürmeyi düşünmüyorum.

Lazım olursa evde hepsi yıkanmış ütülenmiş hazır eşim gelir getirir.

Çünkü ilk kızımda birsürü doldurdum götürdüm koca bir tatil valizi gibi, çoğu kullanılmadı eve gelince tekrar boştan yere yıkanıp ütülendi.

Birde büyük kızıma bir takım kıyafet koyacağım, Allah nasip ederse doğum fotoğrafçısı gelecek.

Kızım okulda vs. olursa okuldan alındığında önlükle durmasın, hastane de değiştiririm.

ben çikolatalı kakaolu bişey yediğim zaman midem direk ekşiyor. gerçi artık hemen hemen herşeye ekşiyor

Hemde ne cadi :)))
Yerim ben onu, benim çocukluğuma benzeyip zipir olacak sanırım minnosum :)

Hmm, 2750 iyi ama görürsün 3 u bulurlar Allahin izniyle

Ne yapsınlar bu durumlar genetik oluyor :)

Yani 3 kilo olsa daha iyi olur ama 2,750 yede şükrederim.

Bende 1,62 yim ama babamız 1,82.:)

ben çikolatalı kakaolu bişey yediğim zaman midem direk ekşiyor. gerçi artık hemen hemen herşeye ekşiyor

Benim gibi.

Bende çikolatalı vs. yiyemiyorum.

Çikolata canım isterse de sütlü tüketiyorum.

oluyor bu haftaalrda ,benım hep normal 9-6 gecen doktorda 13-8 oldu beklettı 1 saat doktor benı dusmezse test falan yaptırcaktı dustu cok sukur.Bu hafatlar gozuke bılıyormus
aman kuzucum bi de tansiyon çıkmasın sende. yüreğim ağzımda okuyorum her yazdığını bundan sonra bişey çıkmıycak inşallah sende sağ salim bebeğini kucağına alıcaksın

henee ben de ekşi yiyip içince ekşiyo midem.
eskiden tatlı görmeye dayanamazdım hiç sevmezdim tatlı.
hamişliğimden beri hatta 4. aydan beri dayanamıyoz oğluşumlan löp löp götürüyoz teyzeler

henee ben de ekşi yiyip içince ekşiyo midem.
eskiden tatlı görmeye dayanamazdım hiç sevmezdim tatlı.
hamişliğimden beri hatta 4. aydan beri dayanamıyoz oğluşumlan löp löp götürüyoz teyzeler

Afiyet olsun yarasın canım.

Bende tatlı pek aramıyorum hamileliğimde.

Dün doktor da incir önerdi eşimde gitti kuru incir aldı, bugün yedim 3-4 tane iyi geldi tatlı niyetine.

Yani 3 kilo olsa daha iyi olur ama 2,750 yede şükrederim.

Bende 1,62 yim ama babamız 1,82.:)
Her şey gayet guzel olacak annesiii...

bugun bebis alışverişi yapınca çok heveslendim yine , kusumun dogma zamanı gelsin artık diye :)

bende 1.63 demek annelerine çekmiş senin fıstıklar :)

Her şey gayet guzel olacak annesiii...

bugun bebis alışverişi yapınca çok heveslendim yine , kusumun dogma zamanı gelsin artık diye :)

bende 1.63 demek annelerine çekmiş senin fıstıklar :)

Demi insan aldıkça hevesleniyor, baktıkça da heyecanlanıyor. :)

Demi insan aldıkça hevesleniyor, baktıkça da heyecanlanıyor. :)
Hemde nasill...

bazen diyorum hiç bir şey kalmadı kiiii, bazen de diyorum ki ama daha en az 7 hafta var :)))
Karmasik ruh hali içerisindeyim bu konuda yani.. zaman azaldikca daha hızlı geçmesini ıstiyorsun...

Bide tv de sürekli bebis reklamları dönüyor daha da heves ediyorum :)))

Benim gibi.

Bende çikolatalı vs. yiyemiyorum.

Çikolata canım isterse de sütlü tüketiyorum.
evet benim de 2 haftadır falan böyle. soda geçiriyo bi derece ama bikaç saat sonra yine başlıyor. canım tatlı isterse kakaolu muhallebi/puding yapıyorum kendim. hazır olsa o da mahveder çünkü midemi biliyorum. İnsanlar nasıl hazır meyvesuyu falan içiyor şaşıp kalıyorum. geçen gün bi ufak kutu meyvesuyu içeyim dedim, içmez olaydım yaa mide ekşimesinden 2 defa istifra ettim. boğazım tahriş oldu yediğim hiç bişeyin tadını alamadım o gün.

Aslına bakarsan gerçekten az kaldı, hazırlıklarımızı son hızla tamamlamalıyız.

Gerek bebek için gerek ev için.

Ama ben mesela bugün havalarında etkisi ile hiçbirşey yapmak istemedim ve sadece ev süpürüp sildim.

Şöyle 10-15 gün sonra havalarda düzelince eminim herşey daha güzel olacak.

Bende öyleyim canım, hatta ben kakaolu şeyleri tüketemiyorum bile.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…