- 12 Ağustos 2014
- 663
- 560
- 158
- 37
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #34.981
bebek bezi, ıslak mendik ve emzirme sütyeni de daldım mı çantamız hazır demektir.
1 yaşına kadar ince sünger gibi olanı daha sağlıklıymış daha sonra yaylı yatağı park yatağın alt kademesinde kullanabilirsinbende baktım onlara banada mantıklı geldi cnm annemle konuşayım sadece yorganla yastığını yapsın yatağını o hazır olanlardan alalım bide altına yaylı yatakla kullanırsam yüksek olurmu acaba park beşiklerde
Cnm bizimde karyolasina hazir yatak aldik ama sert geldi bana onun üstüne koycam gecen acip koyup resmini cekmistim yine kilifina koyup kaldirdim...
Aşağıdaki gibi bak
Eki Görüntüle 1487367
Hemde ne cadi :)))Ben henüz 2 kere yakaladım canım hıçkırmasını.
Maşallah senin kızda cadı olacak anlaşılan.
Evet fazla kilolu olmayacaklar anlaşılan kızım 2,310 doğunca bu kızımda 2750 bile doğsa rağzıyım.
Yedek kıyafet koyacak mısın canım ya bebek için ben iç zıbın ve bi tulum koyayım diyorum ne olur ne olmaz. Bez ben de almadım stok yapmayı düşünmüyorum hepsini deniycem.
Bir de bebeğin çantasını ayrı yapmama rağmen ebeye verİlecek bebek kıyafetlerini bebek çantası içinde ayrı bir poşet yapıp üzerine kendi adımı ve soyadımızla bebeği yazdım. Aynı anda doğumlar olursa çok karışıyormış k hastanelerde.
ben çikolatalı kakaolu bişey yediğim zaman midem direk ekşiyor. gerçi artık hemen hemen herşeye ekşiyorbenim de canım deli gibi çikolatalı dondurma çekiyo ama babacık izin vermiyo soğukta hasta oluruz diye
çikolatanın kendisini yediriyo onun yerine daha varmış dondurma zamanına yenmezmiş böyle havada
çok bilmiş
Hemde ne cadi :)))
Yerim ben onu, benim çocukluğuma benzeyip zipir olacak sanırım minnosum :)
Hmm, 2750 iyi ama görürsün 3 u bulurlar Allahin izniyle
Ne yapsınlar bu durumlar genetik oluyor :)
ben çikolatalı kakaolu bişey yediğim zaman midem direk ekşiyor. gerçi artık hemen hemen herşeye ekşiyor
kızlar mama sandalyesi beğenen bakan var mı ?
aman kuzucum bi de tansiyon çıkmasın sende. yüreğim ağzımda okuyorum her yazdığınıoluyor bu haftaalrda ,benım hep normal 9-6 gecen doktorda 13-8 oldu beklettı 1 saat doktor benı dusmezse test falan yaptırcaktı dustu cok sukur.Bu hafatlar gozuke bılıyormus
henee ben de ekşi yiyip içince ekşiyo midem.ben çikolatalı kakaolu bişey yediğim zaman midem direk ekşiyor. gerçi artık hemen hemen herşeye ekşiyor
henee ben de ekşi yiyip içince ekşiyo midem.
eskiden tatlı görmeye dayanamazdım hiç sevmezdim tatlı.
hamişliğimden beri hatta 4. aydan beri dayanamıyoz oğluşumlan löp löp götürüyoz teyzeler
Her şey gayet guzel olacak annesiii...Yani 3 kilo olsa daha iyi olur ama 2,750 yede şükrederim.
Bende 1,62 yim ama babamız 1,82.:)
ooh afiyet olsun sana da o halde , şifa niyetineDün doktor da incir önerdi eşimde gitti kuru incir aldı, bugün yedim 3-4 tane iyi geldi tatlı niyetine.
Her şey gayet guzel olacak annesiii...
bugun bebis alışverişi yapınca çok heveslendim yine , kusumun dogma zamanı gelsin artık diye :)
bende 1.63 demek annelerine çekmiş senin fıstıklar :)
Hemde nasill...Demi insan aldıkça hevesleniyor, baktıkça da heyecanlanıyor. :)
evet benim de 2 haftadır falan böyle. soda geçiriyo bi derece ama bikaç saat sonra yine başlıyor. canım tatlı isterse kakaolu muhallebi/puding yapıyorum kendim. hazır olsa o da mahveder çünkü midemi biliyorum. İnsanlar nasıl hazır meyvesuyu falan içiyor şaşıp kalıyorum. geçen gün bi ufak kutu meyvesuyu içeyim dedim, içmez olaydım yaa mide ekşimesinden 2 defa istifra ettim. boğazım tahriş oldu yediğim hiç bişeyin tadını alamadım o gün.Benim gibi.
Bende çikolatalı vs. yiyemiyorum.
Çikolata canım isterse de sütlü tüketiyorum.
Hemde nasill...
bazen diyorum hiç bir şey kalmadı kiiii, bazen de diyorum ki ama daha en az 7 hafta var :)))
Karmasik ruh hali içerisindeyim bu konuda yani.. zaman azaldikca daha hızlı geçmesini ıstiyorsun...
Bide tv de sürekli bebis reklamları dönüyor daha da heves ediyorum :)))
evet benim de 2 haftadır falan böyle. soda geçiriyo bi derece ama bikaç saat sonra yine başlıyor. canım tatlı isterse kakaolu muhallebi/puding yapıyorum kendim. hazır olsa o da mahveder çünkü midemi biliyorum. İnsanlar nasıl hazır meyvesuyu falan içiyor şaşıp kalıyorum. geçen gün bi ufak kutu meyvesuyu içeyim dedim, içmez olaydım yaa mide ekşimesinden 2 defa istifra ettim. boğazım tahriş oldu yediğim hiç bişeyin tadını alamadım o gün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?