- 31 Temmuz 2014
- 3.789
- 4.273
- 448
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #35.081
evet bide yeni doğunca nasılda heyecanlı oluyorlar artık kucaktan kucağa gider :)öyle elbette canım...
onlara da çok farklı bir heyecandır bu , çok farklı bir his..
kıyamam hiç onlara ben
Rabbim hayırlı ömürler versin hepsine...
bnmde eşim gitti sabah işyerinin orda varmış. eksiklerimizi aldık iyi oldu ama şimdi kalmamıştır kesin :)))ben sabah aldım ama bildiğin kapıda insan doluydu :)
uzman desteği sarttt, okuyup araştırmak lazım puf noktası nedir die :))) yoksa deli ediyor cocuklar yemek yerken insanı :))))1 yaşından sonra vericem eline kaşığı kendi yesin. kendimi yırtamam. iştahı yoksa bebeğin, takla da atsan yemiyolar.
hayırlı olsun canım ne güzel sallanır o. insan kendi kısa vadeliye boşa çok para vermek istemiyor ama 6 aylığa kdr kjllanklan beşikler çok tatlıkızlar annanemiz bize küçük portatif beşik aldı :)))) kendi odasında beşiği vardı zaten bunu yatak odama yanıma koyucam ve bi yere kalmaya giderken yanımızda goturcez :)))) canımmm annemm Allah başımızdan eksik etmesin :))) ben sadece begenmiştim aslında alsak iyi olur ama artı masraf diyordum, oda kendisi dün aradı ben alayım dedi :)))
güzel bi akşam geçirmeni dilerim canım öpüyoruz kızımlaBen hazırlanıp kızımı servisten alıyım kızlar.
Herkese hayırlı akşamlar diliyorum.
Allaha emanet olun.
Yarın Allah nasip ederse 50 li rakamlara düşeceğiz. :)
fiyatına göre güzeldi. elyaf yorganı yıkayınca nasıl olur bilmiyorum. nasıl olsa yıkayacağım diye çıkartıp koltuğa çocuk yatağı yaptımnas
Bi bakayim diye gittim resmen talan etmisler hic bisey yoktu.nasil kaliteleri guzelmi
Benim hem plesanta hem bebek takibi yapan drum prof.sefa kelekci ekibiyle...
Cnm katip celebi Atatürk Eğitim Araştırma hastanesinde...
Alaninda su qnda en iyisi bu ekip
Arastir netten
Randevu icin hemen araman lazim m
15 gun once anca alabiliyorum ben
Asagida secil hm ve emre bey muayeneye aliyorlar sonra profun yanina yukari cikariyorlar
Sefa bey cok uzun inceliyor bebegi
1 saate yakin incelemisti benim bebisi
fetus eko istegiyle gittim kalbi cok ayrintili inceledi sukur bisi çıkmadı
Ama mutlaka git derim
Selam bende ayni dertten muzdariptim ölcumler elbette degisir cünku bebis buyuyor haliyle organlarda gecen aya nazaran buyuyo o genisleme farki ondandir kafana takma emin ol duzeliyor bende oluruna biraktim cok sukur gecti gitti
Canım maşallah bebişine
Net.te yazılanlara bakma lütfen, ben artık bakmıyorum.
1 bucuk ay önce bana da aynısını dedi doktorum, başka bi doktora gitmeme gerek var mı dedim, "hayır çok sık karşılaşıyoruz genelde kendiliğinden geçiyor, geçmezse bile doğum sonrası takip ediliyor, korkulacak bişey yok" demişti.
Burdada arkadaslara sorunca aynı seyleri duydum ve rahatladım, o zamandan beri de düşünmemeye calışıyorum.
canım bu arada bn sana bir şey sorsam.. bnm bebğim 2 haftada 200 gram almş, çok yavaş büyüyor, ne yaptın da 600 gram aldı?
Canım benim yine de git görün önerilen doktora,sen beslenmene,yemen,içmene,ilaçlarına dikkat et.Şuan zaten müdahale edemeyecekler ki annesi,moralini bozma.Bebeğin çok iyi Allah'ın izniyle.
Bozma moralini tatlim, şimdiye kadar görmemis mi bu durumu?
Ayrıntılıda filan.. yanlış gormus olabilir yani ne bileyim...
Canim 11mm bu aylar icin yuksek degil 8ay icin normal bi deger heleki te tarafliysa tamamen gdlip gecici.inan bos yere uzuyorsun kendini bu cok fazla olan bisey cogumuzun bebeginde cikti normal bi furum yani.sadece fogunca bi gostericez okadar ki cogu kenfiliginden geçiyor.ben cok arastirfim bu konuyu cogu cocik nefrologu dogimdan sonra bile eger varsa sadece takip ediyor ilac bile vermiulrlar
Ben de hazırlamadım yaa daha tamamlayamadım eksiklikleri. inşallah bu hafta sonu koyulcakları tamamlarım da hazırlarım çantamı.
Maşallah canımgayet iyi gözüküyosun moralini bozanlar sırf kıskançlıktan bence. Arkadaşınada çok güzel cevap vermişsin canım tebrik ediyorum seni :)
maşallah maşallah yaren ve annesine
maşallah canım oğluşuna gayet normal bence. inşallah zamanında geleceler annesi hemen strese girme.
maşallah canım kilosu çok iyi. Buradaki arkadaşlar da o kadar önemli bşy değil diyolar bak geçiyomuş.
içini ferah tut sen. internetten de çok okuma canım ya olumsuz şeyler yazıyolar hep. benim doktorum o kadar okumayın int.teki çoğu bilgi çöp, gereksiz demişti. doktorunu dinle sen canım.herşey yoluna girecek merak etme.
Gözünaydın canım bşy çıkmamış bak. ahh bu biz panik anneler... en ufak bşy de korkuyoruz.
kızlar hepinizden allah razı olsun..sabaha kadar döndüm durdum ne kadar da kafaya takmicam desem de beceremedim:/ ben bu bobrek genişlemesi olayını öylesine gittiğim devlet hastanesinde öğrendim. Doktor çok panik yaptırdı hemen Prof görün falan dedi bir de 11 mm genişleme deyince çok korktum.bugun ilk isim kendi doktoruma gittim.bi böbreği 5.5 diğerini 6.2 olctu. Sok oldu nasıl 11 mm olcmus diye.sonra emin olmak için radyoloji ye yönlendirdi orda da aynı değer çıktı. Devlet Hastanesindeki doktora ne desem bilemiyorum zehir etti bize bir günü.siz siz olun güvenmeyin her doktora.cnm doğuma kadar herşey değişiyor, hiç canını sıkma, perinatolga git için rahat etsin sadece, ama şu an için yapacak birşey yok zaten, boşuna kendini bebeğini strese sokma, doğumdan sonra hala devam ederse doktor takip eder aten, ama birşeycik olmaz emin ol, benim oğlumun kalbinde de açıklık olduğunu söylemişlerdi, düşünmüyorum bile inan hallolacağına o kadar eminim, doğana kadar kapatır inş..
cnm ben de ımom omaga kullanıyorum, ayrıca demir ilacı içiyorum, ımom bana kabızlık yapmamıştı, dediğin gibi kuvvetli güzel bir ilaç, benim doktorum doğumdan sonra da 1 ay daha devam ettirecek..
Yok canım,Trabzon'dayız biz.Kizlar izmirde mi yasiyorsunuz
O zaman acele etmekte fayda var tabi ki,dediğim gibi çift kılıflı chicco çok dayanıklı canım,fiyatı da sanırım 350 tl civarı falanbence de acelesi yok ama hediye alınacak bak dediler. iş böyle olunca beğeneyim diyorum. sonra istemediğim şey gelmesin.
Oh valla ne güzel,benim annem uzakta battaniye,patik,düzinelerce yelek örüp duruyor.Babaannesi bir hastane çıkışı birde battaniye almış.10 tane halası var daha bir tanecik bir şey almadılar,demek hevesli değiller :))ben henüz bir tek zıbın dahi almadım. her şeyi annem ve ablalarım yaptı. ben de sonraki aylar için bakınıyorum napayım
bezinden bebek telsizine kadar her şeyi var tosbaamın. Allah kullanmayı nasip etsin inşallah.
300 e buldum indirimli haftaya kdr fiyatlar değişmezse liste hazırladım seçtim.O zaman acele etmekte fayda var tabi ki,dediğim gibi çift kılıflı chicco çok dayanıklı canım,fiyatı da sanırım 350 tl civarı falan
çok gçmş olsn ve çok teşkkrlerkızlar hepinizden allah razı olsun..sabaha kadar döndüm durdum ne kadar da kafaya takmicam desem de beceremedim:/ ben bu bobrek genişlemesi olayını öylesine gittiğim devlet hastanesinde öğrendim. Doktor çok panik yaptırdı hemen Prof görün falan dedi bir de 11 mm genişleme deyince çok korktum.bugun ilk isim kendi doktoruma gittim.bi böbreği 5.5 diğerini 6.2 olctu. Sok oldu nasıl 11 mm olcmus diye.sonra emin olmak için radyoloji ye yönlendirdi orda da aynı değer çıktı. Devlet Hastanesindeki doktora ne desem bilemiyorum zehir etti bize bir günü.siz siz olun güvenmeyin her doktora.
F felikskulpa canım ben hergün sabah iki kaşık keçiboynuzu pekmezi 2 ceviz bir muz yiyorum kahvaltıdan önce, hergün iki yumurta 2 bardak süt ve bir öğünde bir gün balık bir gün et mutlaka yiyorum.ispanagi da çok tuketiyorum. Az kilo aldığı zamanlar bebeğim bu kadar dikkat etmiyordum.
Oh HERŞEYİ DÜŞÜNMÜŞSÜN ANNESİ,ŞÖYLE BİR BAKINCA BİZİM BUNLARDAN ALDIĞIMIZ SaDECE BURUN ASPİRATÖRÜ BİRDE ŞAMPUAN :))).İnşallah zamanla tamamlarız,mobilya alacaktım odası için ama çok pahalı geldi fiyatlar.Park yatak alırsan bize de tavsiyede bulun canım300 e buldum indirimli haftaya kdr fiyatlar değişmezse liste hazırladım seçtim.
bebe arabası
park yatak
pamuk yatak
mama sandalyesi
küvet
şampuan
emzik
biberon
meme koruyucu
kanguru
burun aspiratörü
emzik tutucu zımbırtıdan
banyo derecesi
hava düzelsinde aldım saksı ve topraklarımı bir sürü çiçeklerimi sipariş geçmek istiyorum
Oh Allah a şükür,gördün mü canım.Doktorun ne dedi peki,normalmiş değil mi?Boşuna zehir ettin kendine geceyi,annelik işte kim ne derse desin içi acır insanın.Bundan sonra böyle bir şey ile karşılaşmazsın inşallah,kendi doktorundan başkasını dinleme sen.kızlar hepinizden allah razı olsun..sabaha kadar döndüm durdum ne kadar da kafaya takmicam desem de beceremedim:/ ben bu bobrek genişlemesi olayını öylesine gittiğim devlet hastanesinde öğrendim. Doktor çok panik yaptırdı hemen Prof görün falan dedi bir de 11 mm genişleme deyince çok korktum.bugun ilk isim kendi doktoruma gittim.bi böbreği 5.5 diğerini 6.2 olctu. Sok oldu nasıl 11 mm olcmus diye.sonra emin olmak için radyoloji ye yönlendirdi orda da aynı değer çıktı. Devlet Hastanesindeki doktora ne desem bilemiyorum zehir etti bize bir günü.siz siz olun güvenmeyin her doktora.
F felikskulpa canım ben hergün sabah iki kaşık keçiboynuzu pekmezi 2 ceviz bir muz yiyorum kahvaltıdan önce, hergün iki yumurta 2 bardak süt ve bir öğünde bir gün balık bir gün et mutlaka yiyorum.ispanagi da çok tuketiyorum. Az kilo aldığı zamanlar bebeğim bu kadar dikkat etmiyordum.
Eline sağlık,kesesine bereket ananenin,Allah başımızdan eksik etmesin hiç birini.Güle güle kullanın canım,sağlıklı,huzurlu uykuları olsun Tan Ersan'ın :)evet bide yeni doğunca nasılda heyecanlı oluyorlar artık kucaktan kucağa gider :)
amin canım allah hiçbirinin yoklugunu gostermesin...
Seninkiler de mi uzakta canım?yan yana yaşasaydık da varsın olsundu ayağımda yırtık çorap olaydı. kolu kanadı kırık olmasaydı sevinçlerimin. sabahtan beri gözümün yaşı kurumadı arayamıyorum üzülürler diye.
boşver kimse bir şey yapmasın. hele konuşacaklarsa hepten eksik kalsın.
ay cok guldum dogru ya her seyı yasadım yarın da endrıkologa yonlendırdı doktorum bı hafta dıyete ragmen sekerım yuksek,bı de insulıne baslatsalar gelsın ıgneleraman kuzucum bi de tansiyon çıkmasın sende. yüreğim ağzımda okuyorum her yazdığınıbundan sonra bişey çıkmıycak inşallah sende sağ salim bebeğini kucağına alıcaksın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?