- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #35.121
kızlar annanemiz bize küçük portatif beşik aldı :)))) kendi odasında beşiği vardı zaten bunu yatak odama yanıma koyucam ve bi yere kalmaya giderken yanımızda goturcez :)))) canımmm annemm Allah başımızdan eksik etmesin :))) ben sadece begenmiştim aslında alsak iyi olur ama artı masraf diyordum, oda kendisi dün aradı ben alayım dedi :)))
Bende pike aldim. Yikadm cok guzel. Iki tane nevresim var diye almadm ama seninki cook guzel gule Güle kullansinfiyatına göre güzeldi. elyaf yorganı yıkayınca nasıl olur bilmiyorum. nasıl olsa yıkayacağım diye çıkartıp koltuğa çocuk yatağı yaptım
Oh HERŞEYİ DÜŞÜNMÜŞSÜN ANNESİ,ŞÖYLE BİR BAKINCA BİZİM BUNLARDAN ALDIĞIMIZ SaDECE BURUN ASPİRATÖRÜ BİRDE ŞAMPUAN :))).İnşallah zamanla tamamlarız,mobilya alacaktım odası için ama çok pahalı geldi fiyatlar.Park yatak alırsan bize de tavsiyede bulun canım
oncelikle gecmis olsun cnm kizin iyilessin en kisa zamanda ins.Merhaba arkadaşlar dün hiç giremedim geçmişte birikmiş okuyamadım.
Umarım herkes iyidir.
Dün annemle yürüyüşe gittik saçlarımı kestirdim, kaşlarımı aldırdım kendimi biraz daha iyi hissederek eve geldim ki kızımın öğretmeni aradı sınıfta kusmuş kulağıda ağrıyormuş, hemen babamız geldi aldık kızımı dr. ye götürdük orta kulak iltihabı olmuş 2 antibiyotikle evimize gelirken karnımdaki şişlikten dolayı doktora gitmeye karar verdim.
Doktor ultrasona soktu bebeğin hareketleri iyi, suyu iyi dedi ama şişlik için nst ye bağladı şükür sancı vs. çıkması.
Kızım 1750 gram olmuş 31+2 deydik dük. 32 hafta ile uyumlu dedi.
Eğer nst de sancı çıksa ciğer geliştirici iğne vuracaktı şükür ki çıkmadı.
Şimdi sizlerin bebeklerinin kilosunu görünce doktorum çok iyi kilosu demesine rağmen az gibi geldi bana.
21 inde tekrar kontrolüm var bakalım o zamana kadar kilosu kaç olacak.
Kızım 35+6 da 2,310 gram doğmuştu bu kızımda uzun ama zayıf doğacak gibi hissediyorum hayılırlısı artık sağlıklı olsun da kilosunu pek önemsemiyorum.
Bizden haberler bunlar.
neden bilmem bndede var ayni durum simdiye kadar hic huylanmamistim yumurtadan bile sogudum ama gozumu kapatip yiyorum:/ama oglenleri oturupta bi ogun yapamiyrm yogurt muz sut vs.gecistiryrm 1 gune sigdiramiyrm sanki bu ara yiceklerimi ptesi kontrol var bakalm nasil bebisBu ara canim hic kahvalti yapmak istemiyor bu son hafta hic iyi beslenemedim, kizim kesin az kilo almis olacak bu cumartesisabah kalkinca abur cubur gecistiriyorum kendime gelince yumurtami peynirimi yiyorum inşallah işe yariyordur....
Hımm bunlar ne güzel anne kız böyle,maşallah size.
benimde moralim bozuldu biraz ama napalım, şuan yerimizde olmak isteyen milyonlar var deyip şükredelimInsallah canim, begendigim her yerim tek tek mahvoluyorkendimi kötü hissetmeye başladım
çok saol canım ayrıntısıyla anlatmışsınhamileliğin haftalarına göre okunabilecek zikirler alttaki linkte var cnm...
http://www.moraldunyasi.com/1642-8-0-9_ay__99_esma.html
hamileliğimin başından beri Ya Halık Ya Musavvir Ya Bari Ya Müheymin çekiyorum bende hergün...
önce 100 estagfurullah 100 sübhanallahi ve bihamdihi sübhanallahilazim 100 salavat
sonra her esmaya başlarken
Lâ ilâhe illallahü vahdehü lâ şerîke leh lehülmülkü ve lehülhamdü yühyî ve yümît ve hüve hayyün lâ yemût biyedihil hayr ve hüve alâ külli şey’in kadîr ve ileyhin masir la ilahe illallahu esmaül hüsna
diyorum ve esmaları çekmeye başlıyorum...
sayıları cok gelirse istediğin kadar da çekebilirsin...
Halık yaratan
Musavvir yarattıklarında sanatını en güzel şekilde gösteren
Bari yarattıklarını gereklilikleriyle ihtiyaclarıyla yaradan
Müheymin yarattıklarını koruyup gözeten demek...
birde dr.Arif Aslan'ın esma zikri kitabı var...
4444 ismin esmasını bu kitapta toplamış...
herkesin isminin karşılığına gelen müşgül durumlarını çözecek ya da ALLAHA daha yakın olmasını sağlayacak bir esması var...
http://arifankitapevi.com/Esma-Zikri--Ebcedi-Bulunmus-4444-isim.xhtml
kitap bende var ...
şu an temin edemicek olan varsa bana ismini özelden yazsın hemen kendi esmasına bakıp cevap vereyim
Bitmez canimm bitmeeezzz..Evet sırt çantası canım. Taşıması daha kolay olur die böyle aldım.
Al al bitmiyor eksiklerBabayı batırcas yakında.
Canim kac cikti en sinki olcumunay cok guldum dogru ya her seyı yasadım yarın da endrıkologa yonlendırdı doktorum bı hafta dıyete ragmen sekerım yuksek,bı de insulıne baslatsalar gelsın ıgnelerTecavuz kacılmazsa zevk alacaksın
ALLAHA şükür cnm... her dr ayrı işte baştan beri çektiklerimi kimse çekmemiştir...kızlar hepinizden allah razı olsun..sabaha kadar döndüm durdum ne kadar da kafaya takmicam desem de beceremedim:/ ben bu bobrek genişlemesi olayını öylesine gittiğim devlet hastanesinde öğrendim. Doktor çok panik yaptırdı hemen Prof görün falan dedi bir de 11 mm genişleme deyince çok korktum.bugun ilk isim kendi doktoruma gittim.bi böbreği 5.5 diğerini 6.2 olctu. Sok oldu nasıl 11 mm olcmus diye.sonra emin olmak için radyoloji ye yönlendirdi orda da aynı değer çıktı. Devlet Hastanesindeki doktora ne desem bilemiyorum zehir etti bize bir günü.siz siz olun güvenmeyin her doktora.
@felikskulpa canım ben hergün sabah iki kaşık keçiboynuzu pekmezi 2 ceviz bir muz yiyorum kahvaltıdan önce, hergün iki yumurta 2 bardak süt ve bir öğünde bir gün balık bir gün et mutlaka yiyorum.ispanagi da çok tuketiyorum. Az kilo aldığı zamanlar bebeğim bu kadar dikkat etmiyordum.
evt cnm bilgiğin pişik kremi... ben cildime zoyma yaptım yazın bunu da üsüne sürüyordum bebek gibi oluyordu cildim yanık gerilme kalmıyordu...ohh iyi yapmışsın canım bakım her zaman iyidir kendini iyi hissettirir. .. Geçmiş olsun canım kızına hemen atlatır inşallah... minik kızının kilosu gayet iyi bence doktor da iyi demiş maşallah.her bebek bir olmaz kiloya boya takılmamak lazım...gelişimi iyi olsun da biraz az biraz fazla önemli değil.
Bizim yakında a 101 yok sağolsun annem gitmiş almış ama nevresim bulamamış o da.
Ben de hep daha hamile kalmadan falan normal doğum dediğimde korkmuyosun diyolardı. Hiç aklıma gelmiyodu korku gün yaklaştıkça biraz düşünmeye başladım sanki ama bir sürü insan doğuruyo Allah nasip ederse biz mi doğuramıcaz diyorum yani. Allah hayırlı doğumlar nasip etsin hepimizie inşallah da ağrıya sancıya katlanılır.
canım bu hametan ın çeşidi var bildiğimiz pişik kremi mi yani. Ben de kullanmaya başlayayım diyorum
iyi yapmışsın valla canım. Benim de hep annem aldı ördü falan bi sürü şey. kayınvalidem de hep alcaz diye para biriktirdi. ya sağolsunlar hep destek olurlar maddi manevi de... ne bilem bu da benden deyip bşy vermedi daha ne bilem bi takım... 7. aydan sonra birlikte gidip alırız dedi hep... bu hafta sonu beşik falan alcaz kısmetse eksik şeylerdi bakıcaz birlikte kv.le. Bakalım neler alcak? Gerçi kendisi alıp getirseydi de beğenmezdim kesin :) ahh bu gelin kaynana bi yaranamazlar birbirlerine :) ama yine de hakkını yemeyeyim ya her konuda destek olurlar.
maşaallah size ne kadar sevimli çıkmışsınız cnm...Slm kızlar arkadasm gitti Üzgünüm biraz yine yalnz kaldmama yrn annem geliyoorr:)
bi fotoyla size mrb dielim dedik kızımla 29+4 olduk bugün şükürler olsun
ben ztn bi ben sevim beni sevsin modundayımbetern beteri var canm :) bnmkiler arayıp bebek nasıl ble demiyorlar. eşim gelişm geriliği var demiş onlara, merk edp aramdlar ble. aman kmse sevmzse bz sevrz çocklarımızı. sevmesnler. herkes ektğini biçer.
kübra cnm isminin esması El Kebir...benimde moralim bozuldu biraz ama napalım, şuan yerimizde olmak isteyen milyonlar var deyip şükredelim
çok saol canım ayrıntısıyla anlatmışsınbenim ismim kübra, özele gerek yok bakarmısın sana zahmet merak ettim
teşekkür ederim bnde yeşil sevip yeşil aldım park beşik mavi olacak. rengarenkBende pike aldim. Yikadm cok guzel. Iki tane nevresim var diye almadm ama seninki cook guzel gule Güle kullansin
Cok sag ol canim senin de guzel haberlerini bekliyorum insallah iyidir kuzunBeBisine cok sevindim canim masallah kuzuya bende hafraya gidecgm bakalim insallah iyidir kuzum
yok kız ultrasonda gorduk boyle elını kulagına koymus kaslarını catms yuzune baksan korkarsın cok cıddıydıhaydee bi de şeker mi çıktıçok tatlı kızın olucak ondan sanırım
benım yuksek cıkınca dıyetsene yonlendırdı doktor ,bı hafta dıyet tuttum ama aclık sekerım ozellıkle sabahları 117 falan cıkıyor 1 saat sonra da 135-150 arası.Yarın dahılıyeye endrıkrınologa gozukmem gerekCanim kac cikti en sinki olcumun
Haklısın canım ama ne bilim insan bekliyor işte.Canları sağ olsun tabi ama ben olsam pek hevesli olurdum yabetern beteri var canm :) bnmkiler arayıp bebek nasıl ble demiyorlar. eşim gelişm geriliği var demiş onlara, merk edp aramdlar ble. aman kmse sevmzse bz sevrz çocklarımızı. sevmesnler. herkes ektğini biçer.
Anladim canim acligin yukeek tokluk ckk asiri degil ama aclik biraz yuksek biliyosun bende de cikti bu gjn kan verdim gene yarin alcam sonucubenım yuksek cıkınca dıyetsene yonlendırdı doktor ,bı hafta dıyet tuttum ama aclık sekerım ozellıkle sabahları 117 falan cıkıyor 1 saat sonra da 135-150 arası.Yarın dahılıyeye endrıkrınologa gozukmem gerek
Evet canim simdide bizimkiler oyle annemler ne alcagini sasirmis durumda herseyimizi aldilar kayinvalidemlerden tik yok.esim tek cocuk ve ilk yorun dusunun bide gene de orali degillerKizlar bu erkek aileleri hep ayni sanirim benim ilk kizimda kyok.esiannem ve babam Bir yigin kiyafet battaniye yorgan yastik orguler bir tane bebege altin kunye arti bir masallah ve bebek arabasini aldilar ablam da bebege altin bilezik poset poset kiyafetler aldi gel gor ki esimin ailesi sadece 1 takim kiyafet ve aylar sonra bir tane ceyrek aldi simdi de henuz hicbir hazirliklari yok dugunumde de hicbir sey yapmadilar gelinligimi bile esim kendi aldi hepsini gectim erken dogum riskim oldugunu bildikleri halde bir kere aramadilar halbuki hicbir kotulugum olmadi onlara Saygida kusur da etmedim neden boyle anlamiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?