2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
ay cok guldum dogru ya her seyı yasadım yarın da endrıkologa yonlendırdı doktorum bı hafta dıyete ragmen sekerım yuksek,bı de insulıne baslatsalar gelsın ıgnelerTecavuz kacılmazsa zevk alacaksın
haydee bi de şeker mi çıktı çok tatlı kızın olucak ondan sanırım

Seninkiler de mi uzakta canım?

insanın gönlü geniş olsun hiç bir şey yapmasalarda olur yoksa. erkek evladım olacağını duyduğumda Allahım beni böyle bi insana dönüştürme dedim.

Ben sana demistim canim bazen sirf profa yonlendirmek icin bile atiyorlar yada bikac olcum yapip en yuksek olani soyluyorlar bak drn ne guzel olcmus oda doguma kadar gecer zaten benimkinin bi bobregi tamamen gecti.dren de soylemistir sadece takip diye

ohh iyi yapmışsın canım bakım her zaman iyidir kendini iyi hissettirir. .. Geçmiş olsun canım kızına hemen atlatır inşallah... minik kızının kilosu gayet iyi bence doktor da iyi demiş maşallah.her bebek bir olmaz kiloya boya takılmamak lazım...gelişimi iyi olsun da biraz az biraz fazla önemli değil.
Ben de hiç bi şey bulamadık kalmamış. Sadece elbise askısı bi de oyuncak araba aldım :)
Bizim yakında a 101 yok sağolsun annem gitmiş almış ama nevresim bulamamış o da.
Ben de hep daha hamile kalmadan falan normal doğum dediğimde korkmuyosun diyolardı. Hiç aklıma gelmiyodu korku gün yaklaştıkça biraz düşünmeye başladım sanki ama bir sürü insan doğuruyo Allah nasip ederse biz mi doğuramıcaz diyorum yani. Allah hayırlı doğumlar nasip etsin hepimizie inşallah da ağrıya sancıya katlanılır.
canım bu hametan ın çeşidi var bildiğimiz pişik kremi mi yani. Ben de kullanmaya başlayayım diyorum
iyi yapmışsın valla canım. Benim de hep annem aldı ördü falan bi sürü şey. kayınvalidem de hep alcaz diye para biriktirdi. ya sağolsunlar hep destek olurlar maddi manevi de... ne bilem bu da benden deyip bşy vermedi daha ne bilem bi takım... 7. aydan sonra birlikte gidip alırız dedi hep... bu hafta sonu beşik falan alcaz kısmetse eksik şeylerdi bakıcaz birlikte kv.le. Bakalım neler alcak? Gerçi kendisi alıp getirseydi de beğenmezdim kesin :) ahh bu gelin kaynana bi yaranamazlar birbirlerine :) ama yine de hakkını yemeyeyim ya her konuda destek olurlar.

Canım benim burda kimsem uok olsa da derdim açıkca şu an müsait değiliz haftaya mutlaka bekliyorum diye. Eşim kendi tanıdıklrına söyler artık. Bir şey uydurmaya gerek yok yani ben bir bebeğ alışayım kendime geleyim emzirmeyi öğreneyim bi uyuyayım gelen öyle gelsin.

Bebek çükken o kadar insanı eve toplayıp mevlüt yapma bence herkes kucaüına alacak bebeği o sıcaklarda bir de. Ben bir hafta misfir bile kabul etmem :)
ay sana ktılıyrm cnm da insanlra glme dyemiyorsn ki. herkes gelir. bn de kndmi toprlymdn, göbeğim inmeden kmseyle grşmk istemiyrm ama glirler. bi de ağırlma, ikrmda bulnma kısmı var

iyi hadi canım bak boşuna stres yapmışsın kendine. Bundan sonra her doktora inanmamak lazım.
Slm kızlar arkadasm gitti Üzgünüm biraz yine yalnz kaldm ama yrn annem geliyoorr:)
bi fotoyla size mrb dielim dedik kızımla 29+4 olduk bugün şükürler olsun
maşallah canım size
Güle güle uyusun canım tan ersan :) Anneler sağolsun ya Allah başımızdan eksik etmesin.

kızlar karnımdagerginlikle birlikte bir acı oluyor sebebi nedir? birde bebe yagı karına sürülmez mi? paraben var diyorlar da

betern beteri var canm :) bnmkiler arayıp bebek nasıl ble demiyorlar. eşim gelişm geriliği var demiş onlara, merk edp aramdlar ble. aman kmse sevmzse bz sevrz çocklarımızı. sevmesnler. herkes ektğini biçer.

Hayirli olsun cnm...
Bebis kismetiyle gelmis masaallah...
Gule gule oturun...
Darisi başımıza insaallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…