- 19 Ocak 2010
- 1.735
- 1.316
- 333
- 41
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #35.141
hamileyken sinirlenmemeyi öğrendim. sinirlenince şekerim tansiyonum çıkardı. bebek bi garip tepki veriyordu ufakken bile. relaksım artık. hiç takmıyorum. başkası sinirleniyor mu kötü mü düşünüyor yok yorum mu yapacak. hiç duymuyorum bile. annem bile eleştirse uğraşamıcam by diyomKizlar bu erkek aileleri hep ayni sanirim benim ilk kizimda kendi annem ve babam Bir yigin kiyafet battaniye yorgan yastik orguler bir tane bebege altin kunye arti bir masallah ve bebek arabasini aldilar ablam da bebege altin bilezik poset poset kiyafetler aldi gel gor ki esimin ailesi sadece 1 takim kiyafet ve aylar sonra bir tane ceyrek aldi simdi de henuz hicbir hazirliklari yok dugunumde de hicbir sey yapmadilar gelinligimi bile esim kendi aldi hepsini gectim erken dogum riskim oldugunu bildikleri halde bir kere aramadilar halbuki hicbir kotulugum olmadi onlara Saygida kusur da etmedim neden boyle anlamiyorum
Evet canım çok güzel sağlam da görünüyor bende değerlendireyim.Teşekkür ederim.modelleri belirledim cnm haftaya kdr fikrim değişmezse
http://www.ereyon.com.tr/urun/prego-yummy-oyun-parki-mavi.aspx
prego yummy kurulumları youtubeden izlerken en kasası sağlam bu geldi.
OYUN PARKI YATAK KURULUMU:
anlamayada calisma zaten canm.herkes turlu turlu.bnmde esimin ailesiyle bi sorunum yok ama her zmn mesefeliyim bazen boyle olmak daha ii bide kimse kendi annen baban gibi olmuyor gerci bizim gelinin anne babasini dusunuyrmda bnm ailem daha gercek aile oldu onun icin.hic anlayamadm o tarz insanlari sanirim anlamaya calissakta bir sey anlamayiz sen yine dogru yolunda devam et en azindan bnm icim rahat dersinKizlar bu erkek aileleri hep ayni sanirim benim ilk kizimda kendi annem ve babam Bir yigin kiyafet battaniye yorgan yastik orguler bir tane bebege altin kunye arti bir masallah ve bebek arabasini aldilar ablam da bebege altin bilezik poset poset kiyafetler aldi gel gor ki esimin ailesi sadece 1 takim kiyafet ve aylar sonra bir tane ceyrek aldi simdi de henuz hicbir hazirliklari yok dugunumde de hicbir sey yapmadilar gelinligimi bile esim kendi aldi hepsini gectim erken dogum riskim oldugunu bildikleri halde bir kere aramadilar halbuki hicbir kotulugum olmadi onlara Saygida kusur da etmedim neden boyle anlamiyorum
darisi benm basima diyim o zmn su sinirlerimi kontrol etmeyi bi ogrensem super olcak ama bu ara daha iyiyim sanki heralde kafayi yemeye basladim:))hamileyken sinirlenmemeyi öğrendim. sinirlenince şekerim tansiyonum çıkardı. bebek bi garip tepki veriyordu ufakken bile. relaksım artık. hiç takmıyorum. başkası sinirleniyor mu kötü mü düşünüyor yok yorum mu yapacak. hiç duymuyorum bile. annem bile eleştirse uğraşamıcam by diyom
malum akıl veriyor herkes. kaynanam gebelik başında kendi kendine tartıştı eşimle trip attı konuşmayı kesti. gr umrum değil. doğurucam eşimin kardeşine bile bişi sormuyor. he umrumda mı değil. hatta sanırım böyle daha hayırlı oldu. kendisi ve tüm akrabalar aynı sokakta oturuyoruz. hiçbiri eşimle konuşmuyor.
Garip garip insanlar
hergun 6 kere parmagımı deldım olcum ıcın tekrar tahlıller ıstenecekmıs ,hayırlısı ,ınsallah ıyı cıkar senın bu defa tahlıllerın dıyet tutuyosun herhalde canımAnladim canim acligin yukeek tokluk ckk asiri degil ama aclik biraz yuksek biliyosun bende de cikti bu gjn kan verdim gene yarin alcam sonucu
Evet cnimm diyet yapiyorum sonuclarim iyi cijiyo ama bu hafta biraz bozdum diyeti bakalim yarin kac cikcakhergun 6 kere parmagımı deldım olcum ıcın tekrar tahlıller ıstenecekmıs ,hayırlısı ,ınsallah ıyı cıkar senın bu defa tahlıllerın dıyet tutuyosun herhalde canım
Masallah canim alt tarafin hic almamis sadece gobusun var oda cok guzel duruyor minnak bebeklenn guzel anne :))))))Slm kızlar arkadasm gitti Üzgünüm biraz yine yalnz kaldmama yrn annem geliyoorr:)
bi fotoyla size mrb dielim dedik kızımla 29+4 olduk bugün şükürler olsun
sagol canim o senin guzelligin:) evet alt ayni duruyor da goguslerim buyudu valla sutyen bile yok fotoda saldim gidiyor artikMasallah canim alt tarafin hic almamis sadece gobusun var oda cok guzel duruyor minnak bebeklenn guzel anne :))))))
beklerz tabii canm, çok haklısın ama herkes çok farklı işte. bnmkler bni sevmedkleri içn çocğumu da sevmyckler gliba. seninkiler de blki ilgsz insanlr olblrler. bazı insanlr sevmeyi blmyor.Haklısın canım ama ne bilim insan bekliyor işte.Canları sağ olsun tabi ama ben olsam pek hevesli olurdum ya
isminden video arat istersen daha ayrıntılı bilgin olurEki Görüntüle 1487815 kızlar nasıl bu pıerre cardın yenı gordum dergıde kullanıslı mı acaba
dolar ya tam dolmasada rahat rahat dizersin.Eki Görüntüle 1487830 Kızlar böyle bir Çanta aldım fakat hem hastanede kullanmak için aldım hemde temmuzda izmir e taşınıyoruz eşimin işinden dolayı elimde bulunsun istedim kayınvalidem dalga geçiyor napacaksın neyle dolduracaksın çok büyük deyip durdu canım sıkıldı
Bencede canım hicccc takılma öyle şeylere sen gobusun hatta bebisinle mutlu olmaya tadını çıkarmaya bak...Hem çok tatlısın takılacak bisey yokki....sev tabi maralım :) ben seviyorum valla ne göbeğimle ne kilomla derdim yok sağlık sıhhat olsun herşey olur :)
Canim bi de isin daha komik tarafi dogum iznim yaniyo diye ucretsiz izne ayrilmayi dusunuyorum esime demisler ki ne gerek var bakici hazir zaten eger ayrilirsa bize nasil para yolliycan tek maasla demisler :)))gulsem mi aglasam mi bilemedimanlamayada calisma zaten canm.herkes turlu turlu.bnmde esimin ailesiyle bi sorunum yok ama her zmn mesefeliyim bazen boyle olmak daha ii bide kimse kendi annen baban gibi olmuyor gerci bizim gelinin anne babasini dusunuyrmda bnm ailem daha gercek aile oldu onun icin.hic anlayamadm o tarz insanlari sanirim anlamaya calissakta bir sey anlamayiz sen yine dogru yolunda devam et en azindan bnm icim rahat dersin
Canım tamda birşeyler yazayım diye girdim Musabimla ilgili,geçmişi de okuyayim dedim senin sorduğunu görünce okumadan yazayım en iyisi teyzesi....Musab Hamzamin kanındaki enfeksiyon değerleri düşmeye başladı hamdolsun.Solunumu da ağız ve burundan çıkarıldı simdilik Hud denilen fanus gibi biseyin içine oksijen verilerek yapılıyor, inşallah daha gerek kalmaz solunum makinesine ve daha aksilik yaşamadan cikariz hastaneden kavusuruz oğlumuza.Babasıyla konuşuyoruz her gittigimizde ve ne güzeldir ki bizi hissediyor ve tepki veriyor kuzumuz hamdolsun Rabbim oglumuzla bizi kavustursun inşallah...Günaydın güzel annikler,herkes ne güzel gidip indirimli ciciler almış bebişlere.Bizde sabahın köründe kalkıp gidelim dedik babamıza ama,yok efendim bizim kocaman market varken a 101 e gitmezmiş,biri görürse ne dermiş.(Küçük bir ilçedeyiz,kendisini de herkes tanır.)Bende dedim sen kaşındın 30 lira yerine 100 lira vereyim de gör@ortmenim eviniz hayırlı uğurlu olsun canım,güle güle sağlıkla oturun. @edahafiz maşallah canım size,hiçte 105 kilo gibi değilsin vallahi maral26 canım Musab Hamza dan ne haber,nasıl oldu abimiz
Allah razi olsun canım benim hepiniz ayrı ayrı sizde benim dualarimdasiniz...Cok sag ol canim benim
Insallah senin oglun da buyuyecek kilo alcak hastaneden de cikacak annesi merak etme saglikli olsunlar da hep dua ediyorum sizin icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?