2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
hamileyken sinirlenmemeyi öğrendim. sinirlenince şekerim tansiyonum çıkardı. bebek bi garip tepki veriyordu ufakken bile. relaksım artık. hiç takmıyorum. başkası sinirleniyor mu kötü mü düşünüyor yok yorum mu yapacak. hiç duymuyorum bile. annem bile eleştirse uğraşamıcam by diyom
malum akıl veriyor herkes. kaynanam gebelik başında kendi kendine tartıştı eşimle trip attı konuşmayı kesti. gr umrum değil. doğurucam eşimin kardeşine bile bişi sormuyor. he umrumda mı değil. hatta sanırım böyle daha hayırlı oldu. kendisi ve tüm akrabalar aynı sokakta oturuyoruz. hiçbiri eşimle konuşmuyor.
Garip garip insanlar

anlamayada calisma zaten canm.herkes turlu turlu.bnmde esimin ailesiyle bi sorunum yok ama her zmn mesefeliyim bazen boyle olmak daha ii bide kimse kendi annen baban gibi olmuyor gerci bizim gelinin anne babasini dusunuyrmda bnm ailem daha gercek aile oldu onun icin.hic anlayamadm o tarz insanlari sanirim anlamaya calissakta bir sey anlamayiz sen yine dogru yolunda devam et en azindan bnm icim rahat dersin

darisi benm basima diyim o zmn su sinirlerimi kontrol etmeyi bi ogrensem super olcak ama bu ara daha iyiyim sanki heralde kafayi yemeye basladim:))

Anladim canim acligin yukeek tokluk ckk asiri degil ama aclik biraz yuksek biliyosun bende de cikti bu gjn kan verdim gene yarin alcam sonucu
hergun 6 kere parmagımı deldım olcum ıcın tekrar tahlıller ıstenecekmıs ,hayırlısı ,ınsallah ıyı cıkar senın bu defa tahlıllerın dıyet tutuyosun herhalde canım

Kızlar böyle bir Çanta aldım fakat hem hastanede kullanmak için aldım hemde temmuzda izmir e taşınıyoruz eşimin işinden dolayı elimde bulunsun istedim kayınvalidem dalga geçiyor napacaksın neyle dolduracaksın çok büyük deyip durdu canım sıkıldı

Mira75E="mirac75, post: 40414651, member: 630785"]kübra cnm isminin esması El Kebir...

EL-KEBİR: Celalinin(büyüklük) ve şanının yüceliğine hudut olmayan.Ne kadar büyük olduğunu ancak kendisi bilen.Büyüklük ve ululuğu hiçbir varlık tarafından bilinmeyen ve blinmeyecek olan.

Ebced değeri ve zikir saati:EL-KEBİR isminin zikri(232) adettir.Zikir saatiMüşteri,günü Perşembedir.

Özellikleri ve bazı faydaları:

• Bu usulle uyarak zikreden kimse,makam ve mevki sahiplerinden iyilik görür.İstediğini elde eder.Zikre devam ettikçe dünya ve ahirette huzurlu ve mutlu olur.
  • 232 kere zikretmeye devam edip virt edinenlerin Allah katında iman ve bilğileri artar.
  • Bir yiyecek üzerine okuyup aralarında kırgınlık,küskünlük olan kadın ve erkek yese aralarında barış ve huzur olur.Geçimlerinde sevgi ve uyumluluk olur.
  • Borçlu zikrederse borcundan kurtulur.azledilmiş biri zikretse görevine geri döner.
  • kibirli zikrederse tevazu kazanır.Herkes o kimsyeye saygı gösterir.Kimse karşı gelmez ve sözünü kırmazlar.
  • Zalim birine karşı 232 defa okunup yüzüne doğru üflese, o zalimde güç ve kuvvet kalmaz.Hor ve zelil olur.
[/Q
hergun 6 kere parmagımı deldım olcum ıcın tekrar tahlıller ıstenecekmıs ,hayırlısı ,ınsallah ıyı cıkar senın bu defa tahlıllerın dıyet tutuyosun herhalde canım
Evet cnimm diyet yapiyorum sonuclarim iyi cijiyo ama bu hafta biraz bozdum diyeti bakalim yarin kac cikcak

Merhaba annişler Kızımın kıyafetlerini yıkadım ütüledim mis gibi oldular inş kullanmak nasip olur çok yoruldum tek Başıma zor oldu ama kızım için değer annem yeğenime bakıyor hiç yardım edemedi Kayınvalidem öğrt Çalışıyor hiç sormuyor bile aldıklarını da taksit taksit veriyor anlamadım ne yapmaya çalıştığını doğunca getirecek diye düşünüyorum... Bu arada vize sınavlarım var çok zor geçiyor günlerim eşim yanımızda değildi annemlerde kalıyorum çok şükür haftasonu eşim geliyor Mayıs'ta izmir e gidiyor yeni işine başlayacak ev bakacak Temmuz da taşınacaz inş doğumda Yanımda olur biraz doluyum ark sizi sıktıysam kusura bakmayın.

Herkese selammmm nasılsınız kizkarrr nasıl gidiyor çok oldu uzak kaldım sizlerden face giriyorum hep burayı iyice bosladım ... Var mi doğum yapan güzel haberleri olan ya da kotu haberi olan aman olmasın inş ..

Haklısın canım ama ne bilim insan bekliyor işte.Canları sağ olsun tabi ama ben olsam pek hevesli olurdum ya
beklerz tabii canm, çok haklısın ama herkes çok farklı işte. bnmkler bni sevmedkleri içn çocğumu da sevmyckler gliba. seninkiler de blki ilgsz insanlr olblrler. bazı insanlr sevmeyi blmyor.

dolar ya tam dolmasada rahat rahat dizersin.

sev tabi maralım :) ben seviyorum valla ne göbeğimle ne kilomla derdim yok sağlık sıhhat olsun herşey olur :)
Bencede canım hicccc takılma öyle şeylere sen gobusun hatta bebisinle mutlu olmaya tadını çıkarmaya bak...Hem çok tatlısın takılacak bisey yokki....

Canim bi de isin daha komik tarafi dogum iznim yaniyo diye ucretsiz izne ayrilmayi dusunuyorum esime demisler ki ne gerek var bakici hazir zaten eger ayrilirsa bize nasil para yolliycan tek maasla demisler :)))gulsem mi aglasam mi bilemedim

Canım tamda birşeyler yazayım diye girdim Musabimla ilgili,geçmişi de okuyayim dedim senin sorduğunu görünce okumadan yazayım en iyisi teyzesi....Musab Hamzamin kanındaki enfeksiyon değerleri düşmeye başladı hamdolsun.Solunumu da ağız ve burundan çıkarıldı simdilik Hud denilen fanus gibi biseyin içine oksijen verilerek yapılıyor, inşallah daha gerek kalmaz solunum makinesine ve daha aksilik yaşamadan cikariz hastaneden kavusuruz oğlumuza.Babasıyla konuşuyoruz her gittigimizde ve ne güzeldir ki bizi hissediyor ve tepki veriyor kuzumuz hamdolsun Rabbim oglumuzla bizi kavustursun inşallah...

kızlar, bebeklerin kafa çapı kaç çıkıyor? bizimki biraz ilerdeymiş, doktor hiç sorun değil, genetik dedi ama benim içime bi kurt düştü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…