- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #35.341
Doğum günün kutlu olsun canımoy masallah yıne cenenız dusmus bı kuafore gıdıp geleyım dedım yetısemıyorum hızınıza,coook okumam lazım .Bu arada bugun benım dogum gunum kızım hıssetmıs gıbı nerdeyse karnımdan cıkacak kafasını nasıl dayamıssa gobegıme acı verıyor,ittir ittir,ne yapmaya calişiyor
cnmm nice senelere , maşallah yavruna
İyi ki doğdun canıım ailenle birlikte nice musmutlu yılların olsun inşallah :) ♡
sag olun kızlar bu son dogum gunlerımız bebıslersız ınsallah,seneye bebişler bızımle daha keyflı olur dogum gunu.Ayyyy doğumgünün kutlu olsun kuzucuuummmdoğumgünü pastası istiyodur bebeğin ondan ittiriyo seni
tesekkur ederım canımDoğum günün kutlu olsun canım
suwen e bak ındırım var suan magazasında ,yenı sezıon da guzel seyler gelmişkızlar pijamalarınızı nereden aldınız, dışarda bulamıyorm istedğim gbi, internettn güzel ve kaliteli bulabiln var mı?
biliyorum canım şekerden dolayı yemediğini. bebek istedi diyip kapatalım konuyusag olun kızlar bu son dogum gunlerımız bebıslersız ınsallah,seneye bebişler bızımle daha keyflı olur dogum gunu.
gecee canım ben şekere ragmen yedım dun pastamı valla eşim gece 12 de kutladı,kucuk parca kacırdım ben de
bu da 30+5 de kızımla biiizz
Oy minnos kutlama yapiyo annesi icerde...oy masallah yıne cenenız dusmus bı kuafore gıdıp geleyım dedım yetısemıyorum hızınıza,coook okumam lazım .Bu arada bugun benım dogum gunum kızım hıssetmıs gıbı nerdeyse karnımdan cıkacak kafasını nasıl dayamıssa gobegıme acı verıyor,ittir ittir,ne yapmaya calişiyor
Oh Allah a şükür,gördün mü canım.Doktorun ne dedi peki,normalmiş değil mi?Boşuna zehir ettin kendine geceyi,annelik işte kim ne derse desin içi acır insanın.Bundan sonra böyle bir şey ile karşılaşmazsın inşallah,kendi doktorundan başkasını dinleme sen.
Ben sana demistim canim bazen sirf profa yonlendirmek icin bile atiyorlar yada bikac olcum yapip en yuksek olani soyluyorlar bak drn ne guzel olcmus oda doguma kadar gecer zaten benimkinin bi bobregi tamamen gecti.dren de soylemistir sadece takip diye
iyi hadi canım bak boşuna stres yapmışsın kendine. Bundan sonra her doktora inanmamak lazım.
maşallah canım size
Güle güle uyusun canım tan ersan :) Anneler sağolsun ya Allah başımızdan eksik etmesin.
Çok saolun kızlar. Doktorum 32.haftada 8-10 mm normal dedi.ama ben yine de her gidişimde baktircam bobreklerine içim rahat olsun diye.ALLAHA şükür cnm... her dr ayrı işte baştan beri çektiklerimi kimse çekmemiştir...
dediğim gibi 7mm gecmediği sürece sorun yok ...
düzeliyor genelde doğuma kadar zaten...
hadi moralin düzelsin artık üzme kendini...
evt cnm bilgiğin pişik kremi... ben cildime zoyma yaptım yazın bunu da üsüne sürüyordum bebek gibi oluyordu cildim yanık gerilme kalmıyordu...
http://www.ilactr.com/img/ilac/6906.jpg
bundan mavi olanı...
maşaallah size ne kadar sevimli çıkmışsınız cnm...
Mutlu yillar canimmm :)))))oy masallah yıne cenenız dusmus bı kuafore gıdıp geleyım dedım yetısemıyorum hızınıza,coook okumam lazım .Bu arada bugun benım dogum gunum kızım hıssetmıs gıbı nerdeyse karnımdan cıkacak kafasını nasıl dayamıssa gobegıme acı verıyor,ittir ittir,ne yapmaya calişiyor
Guzel anneler merhaba ya ben neden bu kadar az kilo aldim acaba 82 kiloyla hamile kaldim simdi 84.5-85 filan geliyorum kizimin gelusimi 2 hafta onde gidiyor sali gunu 2000 gr di heralde zayifluyirum ben
Tozlu.com dan aldim ama s beden kalmisti mavi renkte sadecekızlar pijamalarınızı nereden aldınız, dışarda bulamıyorm istedğim gbi, internettn güzel ve kaliteli bulabiln var mı?
ehmm şeyyBen çok çeşit yapıyorum da az yiyorum ki yani hamilelik öncesinden hiç bi farkım yok yemek anlamında.önceden ne yiyosam hala öyle
Eki Görüntüle 1488718
Eki Görüntüle 1488719
Kızlar hastane çantasının içine koymak için oğluma ve bana ufak hurçlar aldım, onların içine koydum eşyalarınızı. Hem daha hijyenik hem karışmaz , aradığımı rahat bulurum.
Ben doğuma hazırım
oy masallah yıne cenenız dusmus bı kuafore gıdıp geleyım dedım yetısemıyorum hızınıza,coook okumam lazım .Bu arada bugun benım dogum gunum kızım hıssetmıs gıbı nerdeyse karnımdan cıkacak kafasını nasıl dayamıssa gobegıme acı verıyor,ittir ittir,ne yapmaya calişiyor
Eki Görüntüle 1488718
Eki Görüntüle 1488719
Kızlar hastane çantasının içine koymak için oğluma ve bana ufak hurçlar aldım, onların içine koydum eşyalarınızı. Hem daha hijyenik hem karışmaz , aradığımı rahat bulurum.
Ben doğuma hazırım
Seni varya seni,başka bir sayfada karşılaşmıştık canım sen 10 kilo ile tamamlarız inşallah demiştin. 10 bile olmayacaksın bu gidişle ya,kudurmadım ki kıskanmadım ki ha 4 kilo hala 10.1 kilo değil mi :)))Canım bende 4 kilo aldım sadece doktoruma sordum bebeğin gelişimi iyi olduktan sonra sıkıntı olmazmış , bende endişeleniyordum senin gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?