2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Doğum günün kutlu olsun canım

cnmm nice senelere , maşallah yavruna

İyi ki doğdun canıım ailenle birlikte nice musmutlu yılların olsun inşallah :) ♡

Ayyyy doğumgünün kutlu olsun kuzucuuummm doğumgünü pastası istiyodur bebeğin ondan ittiriyo seni
sag olun kızlar bu son dogum gunlerımız bebıslersız ınsallah,seneye bebişler bızımle daha keyflı olur dogum gunu.
gecee canım ben şekere ragmen yedım dun pastamı valla eşim gece 12 de kutladı,kucuk parca kacırdım ben de

biliyorum canım şekerden dolayı yemediğini. bebek istedi diyip kapatalım konuyu

Oy minnos kutlama yapiyo annesi icerde...
Hayirli saglikli sevgi dolu yaslarin olsun cnm kizinla esinle sevdiklerinle...
Opuyoruz seni oglusumla...

iyi hadi canım bak boşuna stres yapmışsın kendine. Bundan sonra her doktora inanmamak lazım.

maşallah canım size

Güle güle uyusun canım tan ersan :) Anneler sağolsun ya Allah başımızdan eksik etmesin.

Çok saolun kızlar. Doktorum 32.haftada 8-10 mm normal dedi.ama ben yine de her gidişimde baktircam bobreklerine içim rahat olsun diye.

Mutlu yillar canimmm :)))))
Bugun bnm esiminde dogum gunu :))))

Guzel anneler merhaba ya ben neden bu kadar az kilo aldim acaba 82 kiloyla hamile kaldim simdi 84.5-85 filan geliyorum kizimin gelusimi 2 hafta onde gidiyor sali gunu 2000 gr di heralde zayifluyirum ben

Canım bende 4 kilo aldım sadece doktoruma sordum bebeğin gelişimi iyi olduktan sonra sıkıntı olmazmış , bende endişeleniyordum senin gibi

Merhaba tüm gobisli hatunlar
Bayadir uzak kaldım sizlerden umarım herkes iyidir,keyifler yerindedir.
Ben de acayip kaburga ağrıları başladı kızım baskı yapıp duruyor
Ve bebek makat gelişi duruyomus, inşallah döner doğuma kadar

ehmm şeyy Ben çok çeşit yapıyorum da az yiyorum ki yani hamilelik öncesinden hiç bi farkım yok yemek anlamında.önceden ne yiyosam hala öyle

Valla bende öyleyim canım, önceden nasıl yiyorsam şimdi de aynıyım ama 9,5 kilo aldım.

Doğum günün kutlu olsun, nice mutlu sağlıklı ve huzur yolu yaşlar diliyorum.

Canım bende 4 kilo aldım sadece doktoruma sordum bebeğin gelişimi iyi olduktan sonra sıkıntı olmazmış , bende endişeleniyordum senin gibi
Seni varya seni,başka bir sayfada karşılaşmıştık canım sen 10 kilo ile tamamlarız inşallah demiştin. 10 bile olmayacaksın bu gidişle ya,kudurmadım ki kıskanmadım ki ha 4 kilo hala 10.1 kilo değil mi :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…