- 20 Kasım 2014
- 3.262
- 2.587
- 168
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #35.361
tssekkur ederiz teyzesidoğru ya canım unutmuşum.. biz de taşındığımızda çok zorlanmıştım die konuşmuştuk hatta. Eşim bi iki gün izin almıştı da temizliği yapmıştı sağolsun. temizlik dediğim de 8 10 defa vileda yaptı evi domestoslayerleştirmeyi büyük oranla yine ben yapmıştım. Çok zor iş yaa... Ben hayatımda ilk defa taşındım bi de. Bi de sen 7 aylık hamilesin simdi daha da zorlanmışsındır kuzucum kıyamam hiç Neyse güzel günlerde oturun evinizde, bebeğinizi mis gibi büyütün
Merhaba tüm gobisli hatunlar
Bayadir uzak kaldım sizlerden umarım herkes iyidir,keyifler yerindedir.
Ben de acayip kaburga ağrıları başladı kızım baskı yapıp duruyor
Ve bebek makat gelişi duruyomus, inşallah döner doğuma kadar
Evet evimiz çiçek gibi oldu ama biz pis olduk biraz,neyse biraz dinlenelim bizde paklanırız. @jasminka83 mutlu yaşların olsun canım, doğum günün kutlu olsun . Amanın fena yorulduk.
Çok şükür yolunda canım.Evet canım uzun zamandır yoktur inş. herşey yolundadır.
Bebeğinde daha zamanı var döner inş. canım.
Doktorun ne dedi, döner mi dedi? dönmeye bilir de mi dedi.
Senin de ellerine sağlık canım, bende kaldırabilirsem kendimi duşa atacağım. Birde şu sobayı çıkarsak.Ev biraz daha temiz kalabilseOhh ellerine sağlık canım.
Benim evimde mis gibi oldu.
Kendim de duş aldım.
Şimdi oturmaya geçtim.
Kızlar beni facebooktan kim ekledi bi sorun var mesaj atamıyorum
Çok şükür yolunda canım.
Doktor 40 a kadar bile dönebilir dedi.
Inşallah döner sezaryen en son istediğim Şey.
Senin de ellerine sağlık canım, bende kaldırabilirsem kendimi duşa atacağım. Birde şu sobayı çıkarsak.Ev biraz daha temiz kalabilse
tssekkur ederiz teyzesi
Her yer öyle canım burası da günlerdir yağmur,az kaldı inşallah bu ayı bitirirsek artık yaz. Bebişlere de azıcık kalır zatenSobalı ev zor olur, ama imkan yoksa yapacak birşeyde yok.
Bu sene kış uzun sürdü, sabah Ankara da karla uyandık, şimdi de feci bir fırtına var.
Her yer öyle canım burası da günlerdir yağmur,az kaldı inşallah bu ayı bitirirsek artık yaz. Bebişlere de azıcık kalır zaten
ekliyrm cnm seni pinar senelYaaa ben hiç birinizi göremedim beni facebooktan ekleyin :)) hem doğum yaptıktan sonra daha kolay görüşürüz canan demirel kapağımda gelinlikle sahildeyim
canimm bebisinle,ailenle,saglikla gecirecegin daha guzel yaslarin olsun:)oy masallah yıne cenenız dusmus bı kuafore gıdıp geleyım dedım yetısemıyorum hızınıza,coook okumam lazım .Bu arada bugun benım dogum gunum kızım hıssetmıs gıbı nerdeyse karnımdan cıkacak kafasını nasıl dayamıssa gobegıme acı verıyor,ittir ittir,ne yapmaya calişiyor
Bende face yok ama instagramdan takipe aldim seni tatlimYaaa ben hiç birinizi göremedim beni facebooktan ekleyin :)) hem doğum yaptıktan sonra daha kolay görüşürüz canan demirel kapağımda gelinlikle sahildeyim
Iyi ki dogdun canim,gelecek yil kizinizla kutlarsiniz insallahoy masallah yıne cenenız dusmus bı kuafore gıdıp geleyım dedım yetısemıyorum hızınıza,coook okumam lazım .Bu arada bugun benım dogum gunum kızım hıssetmıs gıbı nerdeyse karnımdan cıkacak kafasını nasıl dayamıssa gobegıme acı verıyor,ittir ittir,ne yapmaya calişiyor
ben ekledim canımKızlar beni facebooktan kim ekledi bi sorun var mesaj atamıyorum
Seni varya seni,başka bir sayfada karşılaşmıştık canım sen 10 kilo ile tamamlarız inşallah demiştin. 10 bile olmayacaksın bu gidişle ya,kudurmadım ki kıskanmadım ki ha 4 kilo hala 10.1 kilo değil mi :)))
Masallah canim cok tatlisinizEki Görüntüle 1488310
Kızımla benden herkese günaydııınn.Nasılız bakalımm?? Kahvaltılar edildi mi??
Biz yaptık, babamızı da yolladık evde tembellik yapıcaz yine. Çalışan anneler nolur kızmayın bize olur muHaziranda atanıcam ben de kısmetse, ağustosta işe başlıycam. Kuzu böceğime doyamadan işe başlamak zorunda kalıcam.
Masallah canim cook guzelsiniz kizin da sana benzeyecek kesinbu da 30+5 de kızımla biiizz
BenimdeeeMidem yanıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?