2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Guzel anneler merhaba ya ben neden bu kadar az kilo aldim acaba 82 kiloyla hamile kaldim simdi 84.5-85 filan geliyorum kizimin gelusimi 2 hafta onde gidiyor sali gunu 2000 gr di heralde zayifluyirum ben
bazı anneler zayıflıyor hamilelikte canım , düzenli beslendiysen ve fazlan varsa onları veriyorsundur... bebişin önden gidiyormuş ne güzel sıkıntı etme o zaman
gitsin kilolar ohhh

yok canım o siyahlı olan 25 haftalıkken. sonuncusunu bu sabah attım, döndüğünde geçmişe baktığında görürsün belki. göremessen linklerim kolay gelsinn

bebek odalarının malzemelerinin fotoğraflarını gördükçe sabırsızlanıyorum. annem gelse de bir an önce biz de yerleştirsek hayırlısıyla. bi şampuan bi bez bi kulak pamuğu var bende sadece

bebek odalarının malzemelerinin fotoğraflarını gördükçe sabırsızlanıyorum. annem gelse de bir an önce biz de yerleştirsek hayırlısıyla. bi şampuan bi bez bi kulak pamuğu var bende sadece
olur olur diğerleri de olur canım :)
bizde de bez yok bi karar veremedim hangisini alacağıma zaten...

bu kız çok güzelmiş yaa...
hastaymış galiba , Rabbim şifa versin meleğimizeee...

ama seni göremedim ki , bir ağız var
şu anki halin bu mu ayrıca... göbüş hiç yok , bebişi nerde saklıyorsun seeeenn

olur olur diğerleri de olur canım :)
bizde de bez yok bi karar veremedim hangisini alacağıma zaten...

ben şu an Türk malı olanları tercih ediyorum. stok yapmadım. yeni nesil bebekler alerjik olabiliyor. o yüzden şu an iki paket yenidoğan molfix var elimizde. sonrasına duruma göre bakacağız hayırlısıyla.

Valla bebek içinde 1,750 gram olarak saklanıyor canım.

Bende anlamadım nerede.

Ama ilk kızımda da doğumda yatış yapılırken hasta kabuldekiler hasta kim dediler bennn dedim hani bebek nerede dediler.

Benim göbek fazla büyümüyor canım.

Valla çekerken de yüzümü çekmemiştim.

Ama bir ara sana özelden yüzümü atarım.

Şimdi prensesiz dedik sayfadakiler hay senin prensesliğine demesin.

:)

iştah gelmişken yap yap , süper oluyor o zaman
sizlerin de resimlerini bekleriiiiz... kızımla öpücükler gönderdiik çokça

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…