- 6 Aralık 2007
- 4.491
- 2.376
- 248
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #35.301
bu da 30+5 de kızımla biiizz
bazı anneler zayıflıyor hamilelikte canım , düzenli beslendiysen ve fazlan varsa onları veriyorsundur... bebişin önden gidiyormuş ne güzel sıkıntı etme o zamanGuzel anneler merhaba ya ben neden bu kadar az kilo aldim acaba 82 kiloyla hamile kaldim simdi 84.5-85 filan geliyorum kizimin gelusimi 2 hafta onde gidiyor sali gunu 2000 gr di heralde zayifluyirum ben
yok canım o siyahlı olan 25 haftalıkken. sonuncusunu bu sabah attım, döndüğünde geçmişe baktığında görürsün belki. göremessen linklerimSelam kızlar.
Biraz işlerim var onları bitirip gelecektim şimdi dinlenme arası verdim ki birde ne göreyim miraç ablamızla gecee arkadaşımız...
Yazmadan edemedim.
Miraç valla hiç yaşını göstermiyorsun çok genç duruyorsun maşallah.
Geccee seninde şu siyahlı olan son halin mi?
Maşallah göbeğine ve içindeki bebeğine.
Diğer arkadaşlarıma da kocaman selamlar verip 1 saat sonra gelmek üzere ayrılıyorum.
yok canım o siyahlı olan 25 haftalıkken. sonuncusunu bu sabah attım, döndüğünde geçmişe baktığında görürsün belki. göremessen linklerimkolay gelsinn
oyy çok sağ olasın canımAmanınnn buldum.
Yazıların kadar kendin de tatlısın tam hayal ettiğim bir tipsin. Naif.
Maşallah göbüşünede.
yaaa merak ediyorum ben ammmaaaBen kendimi eklemeyim güzelliğimden sayfa çatlar, patlar sonra paylaşımda bulunamayız.
olur olur diğerleri de olur canım :)bebek odalarının malzemelerinin fotoğraflarını gördükçe sabırsızlanıyorum. annem gelse de bir an önce biz de yerleştirsek hayırlısıyla. bi şampuan bi bez bi kulak pamuğu var bende sadece
yaaa merak ediyorum ben ammmaaa
çatlasın patlasın ben yenisini açarım kiiii
olur olur diğerleri de olur canım :)
bizde de bez yok bi karar veremedim hangisini alacağıma zaten...
bu kız çok güzelmiş yaa...
hastaymış galiba , Rabbim şifa versin meleğimizeee...
ama seni göremedim ki , bir ağız var
şu anki halin bu mu ayrıca... göbüş hiç yok , bebişi nerde saklıyorsun seeeenn
iştah gelmişken yap yap , süper oluyor o zamanMerhaba güzel anneler,hepinize hayırlı cumalar. Bir temizlik iştahı geldi ki durmak istemiyorum. Amann dünya güzeli birSirriEyvan annemiz,olduğu yaşın aksine taş gibi gencecik olan mirac75 annemiz ve tam ısırmalık göbişiyle gecee annemiz. Hepinizi öperiz güzel anneler
ECD75 ben senin bu fotonu görmüştüm ama fıstığı ilk görüyoruz maasallah ikinize de :)
sayfa 3520 deymiş canım :)link ekle nolur.
Geçmişe bak bak başım dönüyor acı bana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?