- 20 Kasım 2014
- 3.262
- 2.587
- 168
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #35.421
Evet çıkmış oldu ama agri giriyo surekli kasiklarima bide asagiya sanki cikcak gbi hissediyorm zatn dogum pozsyonunuda alms korku sardi beniDoğum öncesi temizliğinde aradan çıkmış oldu desene.
Yorulmuşsundur ama bundan sonra dinlenme zamanı.
Güle güle otur canım.
Evet çıkmış oldu ama agri giriyo surekli kasiklarima bide asagiya sanki cikcak gbi hissediyorm zatn dogum pozsyonunuda alms korku sardi beni
Oyyy oku oku yoruldum:)))
Cenenize saglik kizlar:))
Kontrolden geldik uyumusum 3 saat bu ne uykusu boyle anlamadim sizdede oluyomu boyle uykuculuk???
Evet canim hayir olsun insallah:)vallahi canım.. mevsimler birbirine girdi , ülkeler öyle...
hayr olsun bakalım...
bugün güneş var burda ama kendini ısıtmıyor
Bebegimiz gayet iyi masallah:))Hoşgeldin canım.
Nasılmış bebek.
Aaa!!! Bak canim 5 li rakamlara dusmussun sende :))Hafta sonu da geldi ne güzel.
Nasıl geçtiğini de anlamadan pazartesi geliyor.
Allah nasip ederse 32 haftalık olacağız.
Takvimimizde de 33 yazacak.
Amanın.
kalıplar nasıl peki? bazı markalarda çok bol oluyor hangi bedn alacğmı şaşrdm2 takim birissine diye bi site var ordan aldim.bu arada elbise gecelik cok rahat oluyomus dogumdan sonra.tavsiye ederim
Bendede oluyo canim nefes darligi..kızlar bnde artık nefes darlığı çok fazla oluyor, bir de şişkinlik. hiçbir şey yemek istemiyorum, çok rahatsz oluyrm
Aaa!!! Bak canim 5 li rakamlara dusmussun sende :))
aynen canm ya, hele süt içtkten snra daha kötü oluyrm. sanırm sütü sindremiyrm. bi de srekli sağlıklı beslnmk zorndayz ya, bu da çok yoruyor insanı, midemde ülser vardı şimdi bir de reflü çıktı, ne yesem davul gbi oluyrm ama yemek zorndayz işte.Bendede oluyo canim nefes darligi..
Yemekten sonra daha fazla oluyo hatta
Ben de dün gittim canım. Evet yakınmış kiloları. Ama benim bebiş bu ay atak yaptı, önceleri hep geriydi kilosuHemen hemen aynılar canım.
Sen ne zaman gittin ki kontrole, ben salı gitmiştim.
Pardon çarşamba.
keske bnde uyuyabilseemmmOyyy oku oku yoruldum:)))
Cenenize saglik kizlar:))
Kontrolden geldik uyumusum 3 saat bu ne uykusu boyle anlamadim sizdede oluyomu boyle uykuculuk???
bn ayni siteden normal bedenimin bi ustu aldim fena olmadikalıplar nasıl peki? bazı markalarda çok bol oluyor hangi bedn alacğmı şaşrdm
bndede oluyor canm hele yemegi biraz fazla kacirinca acik havaya atasim geliyor kendimi artik cokta yiyemiyrm zaten mide yanmasi hatsafhadakızlar bnde artık nefes darlığı çok fazla oluyor, bir de şişkinlik. hiçbir şey yemek istemiyorum, çok rahatsz oluyrm
Gel gel yavas yavas azaltiyoruz bak hep beraber gunleri:))Çok şükür düştüm canım.
:)
Dedim ya seni takipteyim geliyorum arkandan diye.
Oyyy bide rahatsizmissin midenden canim daha bi zor olsa gerekaynen canm ya, hele süt içtkten snra daha kötü oluyrm. sanırm sütü sindremiyrm. bi de srekli sağlıklı beslnmk zorndayz ya, bu da çok yoruyor insanı, midemde ülser vardı şimdi bir de reflü çıktı, ne yesem davul gbi oluyrm ama yemek zorndayz işte.
Gece uyuyamiyorum zirt pirt uyaniyorum belkide ondandir canim anlamadim 2 3 gundur boyleyim havalardan midir bilemedimkeske bnde uyuyabilseemmm
bn ayni siteden normal bedenimin bi ustu aldim fena olmadi
bndede oluyor canm hele yemegi biraz fazla kacirinca acik havaya atasim geliyor kendimi artik cokta yiyemiyrm zaten mide yanmasi hatsafhada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?