2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Doğum öncesi temizliğinde aradan çıkmış oldu desene.

Yorulmuşsundur ama bundan sonra dinlenme zamanı.

Güle güle otur canım.
Evet çıkmış oldu ama agri giriyo surekli kasiklarima bide asagiya sanki cikcak gbi hissediyorm zatn dogum pozsyonunuda alms korku sardi beni

Oyyy oku oku yoruldum:)))
Cenenize saglik kizlar:))
Kontrolden geldik uyumusum 3 saat bu ne uykusu boyle anlamadim sizdede oluyomu boyle uykuculuk???

kızlar bnde artık nefes darlığı çok fazla oluyor, bir de şişkinlik. hiçbir şey yemek istemiyorum, çok rahatsz oluyrm

Yürüyüş nefes darlığına iyi geliyor en azından beni rahatlatıyordu ama 3 gündür havalardan yürüyemiyorum.

Bendede oluyo canim nefes darligi..
Yemekten sonra daha fazla oluyo hatta
aynen canm ya, hele süt içtkten snra daha kötü oluyrm. sanırm sütü sindremiyrm. bi de srekli sağlıklı beslnmk zorndayz ya, bu da çok yoruyor insanı, midemde ülser vardı şimdi bir de reflü çıktı, ne yesem davul gbi oluyrm ama yemek zorndayz işte.

Oyyy oku oku yoruldum:)))
Cenenize saglik kizlar:))
Kontrolden geldik uyumusum 3 saat bu ne uykusu boyle anlamadim sizdede oluyomu boyle uykuculuk???
keske bnde uyuyabilseemmm

kalıplar nasıl peki? bazı markalarda çok bol oluyor hangi bedn alacğmı şaşrdm
bn ayni siteden normal bedenimin bi ustu aldim fena olmadi

kızlar bnde artık nefes darlığı çok fazla oluyor, bir de şişkinlik. hiçbir şey yemek istemiyorum, çok rahatsz oluyrm
bndede oluyor canm hele yemegi biraz fazla kacirinca acik havaya atasim geliyor kendimi artik cokta yiyemiyrm zaten mide yanmasi hatsafhada

Kizlarrrr faceden eklemek isteyenler adini bana da özel mesajla atabilirler.hepinizi merak ediyorummm:)

Oyyy bide rahatsizmissin midenden canim daha bi zor olsa gerek
İlac kullaniyomusun bunun icin??

keske bnde uyuyabilseemmm

bn ayni siteden normal bedenimin bi ustu aldim fena olmadi

bndede oluyor canm hele yemegi biraz fazla kacirinca acik havaya atasim geliyor kendimi artik cokta yiyemiyrm zaten mide yanmasi hatsafhada
Gece uyuyamiyorum zirt pirt uyaniyorum belkide ondandir canim anlamadim 2 3 gundur boyleyim havalardan midir bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…