- 16 Mart 2014
- 6.547
- 6.079
- 448
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #35.401
Kapalı dolapta tozlanmaz sanırımİki ayda tozlanmazmı gerçi benim daha esksiklerim çok
Hiç hiç almadım ki gerçekten bak. He he 10 kilo 100 gram kadar almışım,sağlık olsun veririz elbet diyip teselli buluyorum şimdilik :))
Masallaahhhh canim benim. Utanir insan boyke guzel olunur muuuuu?
bence çok tatlıııı... nostaljik olur hem :)Kızlar ütü yapıyordum da annem benim bebeklik eşyalrımı da yollamıştı bana ben her şeyi yıkamışım ütülerken farkettim :) bakın bu benim takı ystığım sizce çok mu basit ya da demode ben de kzızıma kullansam olur mu ne dersiniz?Eki Görüntüle 1488730
tatlım face kullanmıyorum ben kullansaydım ordan da ekleşirdik :)Yaaa ben hiç birinizi göremedim beni facebooktan ekleyin :)) hem doğum yaptıktan sonra daha kolay görüşürüz canan demirel kapağımda gelinlikle sahildeyim
oy masallah yıne cenenız dusmus bı kuafore gıdıp geleyım dedım yetısemıyorum hızınıza,coook okumam lazım .Bu arada bugun benım dogum gunum kızım hıssetmıs gıbı nerdeyse karnımdan cıkacak kafasını nasıl dayamıssa gobegıme acı verıyor,ittir ittir,ne yapmaya calişiyor
çok teşekkür ederiz canıımmMaşallah size çok tatlı gözüküyorsunuz kızın da sen de
Masallah canim cook guzelsiniz kizin da sana benzeyecek kesin
sen beni daha önce nasıl görmedin kiiii , mogiş toplu resim bile yapmıştı :)oyy maşallahh canımm ne tatlı billur bi yuzun varr kızında sana benzer, huyu suyuda senin gibi olur inş :)))
Geçmiş olsun canım.
Benimde karnımda sertlik vardı çarşamba acilden giriş yaparak gittim nst ye falan soktular kasılma mı diye.
İmkanın varsa sende git canım.
Allah Allah 1 saatte bir karına giren kramp doğum belirtisi değil miydi ?geceden beri bi saatte bir kramplar giriyor göbüşümün altına
tesekkur ederım canım eşinde koc burcu demek,benım eşim de koc burcu,ıkı koc takılıyoruzMutlu yillar canimmm :)))))
Bugun bnm esiminde dogum gunu :))))
Cok sag ol canimmsayende utandık
teşekkür ederiz canıımm
bence çok tatlıııı... nostaljik olur hem :)
tatlım face kullanmıyorum ben kullansaydım ordan da ekleşirdik :)
doğum günün kutlu olsun tatlıııımmm, bir daha ki doğum günlerinde kızın kucağında olacak inşaAllaaahhh
çok teşekkür ederiz canıımm
ayhh canııım çok sağ oll, benzer benzer , babasıyla da birbirimize benzetiyorlar bizi , kayınvalideme de benzetirler ...
sarı sarı saçları olsun da , hep hayallerimdeki gibi
sen beni daha önce nasıl görmedin kiiii , mogiş toplu resim bile yapmıştı :)
çok sağ ol kuzuum , inşaAllah huyu suyu güzel olur kızımın da
oyy amaaann kocaman olmuş oğlan maaşAllah yaaa...
çoook tatlısınız siiiizz...
vallahi moskovaya yazı getirdiğin için seni tebrik ederim
masalah kocaman olmus oglus:)
bnm kizda plates yapiyor sanirsam icerdebenim oğlum fırıncı olacak galiba içerde hamur yoguruyor ya da aksam babasının doğum gunu die pasta yapıyor içerde :)) gobusum sürekli dalga dalga dokununca kemiklerini hissediyorum resmen ayy minnakımm :)))
Saol canım . Evet bir haftadir insaatt pisligiyle ugrasiyordum boya kazı kirec kazi evi temizle yerlestr dolaplari sil camlari kapilsri sil derkn anca bitti ama bnde bittimCanım ben kaçırdım hayırdır taşındın mı?
Demek birkaç gündür onun için yoksun.
Sağlıkla huzurla otur evinde.
vaaayyy ben çok soğuk bilirdim oraları oysa ki , iyiymiş canım yaa..Cok sag ol canimm
Ben burda oldugumdan beri hava hicte cok soguk olmadi,atletin ustune deri ceket giyip markete gidip geldim vallaruzgar olsa da hava guzel
esmoş nasılsın bu ne güzellik şekerimbu da 30+5 de kızımla biiizz
Saol canım . Evet bir haftadir insaatt pisligiyle ugrasiyordum boya kazı kirec kazi evi temizle yerlestr dolaplari sil camlari kapilsri sil derkn anca bitti ama bnde bittim
oyyy taşınmak gerçekten zor , hele ki hamilelikte düşünemiyorum..Saol canım . Evet bir haftadir insaatt pisligiyle ugrasiyordum boya kazı kirec kazi evi temizle yerlestr dolaplari sil camlari kapilsri sil derkn anca bitti ama bnde bittim
bende ekledim şimdi canım selver ismimKızlar beni facebooktan kim ekledi bi sorun var mesaj atamıyorum
Saol canım . Evet bir haftadir insaatt pisligiyle ugrasiyordum boya kazı kirec kazi evi temizle yerlestr dolaplari sil camlari kapilsri sil derkn anca bitti ama bnde bittim
ama azıcık kaldı elifiiimm..esmoş nasılsın bu ne güzellik şekerimbeni görsen sanki şimdi doğuracakmış gibiyim top gibi geziniyorum
Cok sag ol canimm:)masalah kocaman olmus oglus:)
bnm kizda plates yapiyor sanirsam icerdebutun gece uyutmadi anasini:)
aman aman hareketsiz olmalrindansa tepinsin dursunlar:)
Aynen, ulkelerin hava durumlari yer degistirmis galibavaaayyy ben çok soğuk bilirdim oraları oysa ki , iyiymiş canım yaa..
dün çıktım da ben ne biçim soğuk vardı , şal taktım yani
vallahi canım.. mevsimler birbirine girdi , ülkeler öyle...Aynen, ulkelerin hava durumlari yer degistirmis galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?