• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Bu halde ev taşıyacam ev sahibinin yaptığına bakın tam sözleşme yenilecez derken evi satmış öf bu şehirde kimsem yok :KK17:

Evet evimiz çiçek gibi oldu ama biz pis olduk biraz,neyse biraz dinlenelim bizde paklanırız. @jasminka83 mutlu yaşların olsun canım, doğum günün kutlu olsun . Amanın fena yorulduk.
Eline saglik canim, bende bugun bi evi supurecektim fakat totisi kaldirip da bi ev supuremedim :D
[QU:DE="pimpirikus, post: 40431457, member: 648717"]Her yer öyle canım burası da günlerdir yağmur,az kaldı inşallah bu ayı bitirirsek artık yaz. Bebişlere de azıcık kalır zaten[/QUOTE]
trabzonun yağmuru zaten beni benden alip bana getiriyor. Bi bitmedi....

Maşallah:nazar::nazar:
tesekkur ederım canım eşinde koc burcu demek,benım eşim de koc burcu,ıkı koc takılıyoruz
benimki de koc :KK70:

Eline saglik canim, bende bugun bi evi supurecektim fakat totisi kaldirip da bi ev supuremedim :KK70:
[QU:KK70:E="pimpirikus, post: 40431457, member: 648717"]Her yer öyle canım burası da günlerdir yağmur,az kaldı inşallah bu ayı bitirirsek artık yaz. Bebişlere de azıcık kalır zaten
trabzonun yağmuru zaten beni benden alip bana getiriyor. Bi bitmedi....

Maşallah:nazar::nazar:

benimki de koc :KK70:[/QUOTE]
Sag ol canim
Sen dedin de aklima geldi
Guya ben de evi supurecektim:KK67:unutmusum ay cok tembel oldum
Hadi kalk ben de kalkiyorum supurelim hemencecik:KK55:

Bana da yazin isminizi canlarr.
Ben gizliyim galiba bulamiyolar beni burcu hasan mutlu diye yazin olmazsa bana yazin adinizi burdan ben eklerim olur muu??
Bende hepinizi merak ediyorum:))

Dedemiz buğün bize ciciler aldı :KK54::KK36:
20150410_184427.webp

Aman bir hamarat kadın oldum ki bugün sormayın dostlar,eşim aradı akşama yemek yapma erken geliyorum dışarı çıkalım diye. Önce tamam dedim,sonra aradım tekrar ben mis gibi yemekler yapıyorum boşa para harcamayalım dedim. Aa romantizm ölmüş, sen çok degistin diyor. Ee oğluma cicikler alırım dedim,telefonu kapatırken hala gülüyordu :))

Back
X