• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Buda oğlumun üütülenmiş kıyafetleri

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    52,4 KB · Görüntüleme: 101
Aman bir hamarat kadın oldum ki bugün sormayın dostlar,eşim aradı akşama yemek yapma erken geliyorum dışarı çıkalım diye. Önce tamam dedim,sonra aradım tekrar ben mis gibi yemekler yapıyorum boşa para harcamayalım dedim. Aa romantizm ölmüş, sen çok degistin diyor. Ee oğluma cicikler alırım dedim,telefonu kapatırken hala gülüyordu :))
bende oyleyim canım onun yerine oğluma alısveriş yaparım diyorum:)
nolcak halimiz boyle:)))

Dedemiz buğün bize ciciler aldı :KK54::KK36:Eki Görüntüle 1488989
gule gule giysin yakisikli oglun yerim bn o ufacik pantolonlari:)

Aman bir hamarat kadın oldum ki bugün sormayın dostlar,eşim aradı akşama yemek yapma erken geliyorum dışarı çıkalım diye. Önce tamam dedim,sonra aradım tekrar ben mis gibi yemekler yapıyorum boşa para harcamayalım dedim. Aa romantizm ölmüş, sen çok degistin diyor. Ee oğluma cicikler alırım dedim,telefonu kapatırken hala gülüyordu :))
ben ona romantzm olmus degilde artik cimriyim cnk bn anayim diyorum:))

ahh o agrılar beli sırtım kaburgam sagolsun donuşumlu olarak peşimi bırakmıyorlar:KK43:
simdiden boyleyim,nolcak bnm bu halimm:(

Kızlar e-bebekten aldım nasıl oğlum rahat rahat yatsın diye :)
Renkler çok hoş , çok da rahat görünüyor. İnş saglicakla doğup yatsin bebisin ;) siteyi bi inceleyelim ben de kasabadayim mecbur netten alicam. Buraya yorum atmaniz benim icin epey faydali oluyor .:KK16:

Oyyy bide rahatsizmissin midenden canim daha bi zor olsa gerek:KK43:
İlac kullaniyomusun bunun icin??
canm sadece şurp içblyrz zaten, onun da hamilelkte hcbr faydası olmadı. şişeyi diksem geçmiyr ağrım. doğmndan snra da emzrme meselsnden dolayı tedavi göremm. ne yapacğmı blmiyrm. doğl tedavi yntemlerni araştracğm artk.

keske bnde uyuyabilseemmm :KK43:

bn ayni siteden normal bedenimin bi ustu aldim fena olmadi

bndede oluyor canm hele yemegi biraz fazla kacirinca acik havaya atasim geliyor kendimi artik cokta yiyemiyrm zaten mide yanmasi hatsafhada :KK43:
hm de nasıl canm, bnm bebeğim zayıf bir de, 10 gn kadar gerilik var o yzden daha çok dkkt etmk zrndaym beslenmeme, bebkte sıkıntı olmasa inan hiçbr şey yemeycğim. mide mahvetti bni.

canm sadece şurp içblyrz zaten, onun da hamilelkte hcbr faydası olmadı. şişeyi diksem geçmiyr ağrım. doğmndan snra da emzrme meselsnden dolayı tedavi göremm. ne yapacğmı blmiyrm. doğl tedavi yntemlerni araştracğm artk.
aynen bebegin için zararlı olmayacak seyler bakıp onları yıyıp içersin ozamn canım inşallah bian once gecer iyileşirsin

Canlarim bugun nst ye girdigimde hemsire emzirme konusunda biseyler soyledi;
Emzirdikten sonra gogsumuzu biraz sıkip sutle silersek catlamazmis nemli kalirmis
Her emzirmeden sonra 2 bardak su icmeliymisiz
Arada gogsu karbonatli suyla silebilirmisiz ama emzirmeden once temizlemeliymisiz bebege aci gelebilirmis yoksa
Emzirirken memenin sadece ucunu degil kahverengi yerin tamamini vermeliymisiz ucunu verirsek hem catlarmis hemde az sut gelirmis aklimda bunlar kaldi bebisimin kalbini dinlemekten:)))

Back
X