2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Hemen hemen aynılar canım.

Sen ne zaman gittin ki kontrole, ben salı gitmiştim.

Pardon çarşamba.

kizlar benimde haftam sizinle ayni bugun kontrolum vardi benimde kilosu 1.863 gr boy soylemiyo bizim doktorumuz hamileligimin basindan beri ilk ddfa idrarimda enfeksiyon ve bakteri cikti idrar kulturu verdim he bide nst ye girdim bugun uykum.geldi beklerken artik bende 15 gunde bir gidicem kontrole

Kizlar linki yine atıyorum
Bebislerin haftalara gore kilo cizelgesi
Bence sorun yapiyorsunuz kiloyu

http://gebelik.org/dosyalar/fetalweight1.html
canm dr gelişim geriliği var dynce insan maalesef takıyor. jasminka nın dediği gbi bnm bebeğimn de karın ve baş çevresi de geri. sadece kilo değil. ay blmiyrm ya. ama bn şunu anldm. dr lar ne derse desin demek ki bebeğe karbonhdrt da kilo aldryor. bn et, süt, ekmek, myve her şy yyrm. sadece yağlı, hamurlu şyler yemiyrm, pilv, makrna yemyrm. demek ki bu yzden almıyr bebek.

Ayyyy darısı başımıza canım,belki o bebiş bizden daha büyüktür yada kilolu dur.bizim dezavantajimiz düşük kilolu olmamız canım...Hayirlisiyla bi ciksak hastaneden...
cıkacaksınız Allahın ıznıyle sen hıc uzme kendını ,enfeksyon gecerse sutle de beslenır daha cabuk toparlanır ogluşun[/QUOTE]
canm senin bebeğin doğmdı değil mi, bn mi kaçrdm, anlayamadım

[QUOTE="felikskulpa, post: 40438658, member: 287472"bebege.o yuzd gelişim geriliği var dynce insan maalesef takıyor. jasminka nın dediği gbi bnm bebeğimn de karın ve baş çevresi de geri. sadece kilo değil. ay blmiyrm ya. ama bn şunu anldm. dr lar ne derse desin demek ki bebeğe karbonhdrt da kilo aldryor. bn et, süt, ekmek, myve her şy yyrm. sadece yağlı, hamurlu şyler yemiyrm, pilv, makrna yemyrm. demek ki bu yzden almıyr bebek.[/QUOTE]
Canim karbonhidrat sekere donuserek kilo aldiriyor bebege.o yuzden karbonhidrati onermiukr drler.

Canim karbonhidrat sekere donuserek kilo aldiriyor bebege.o yuzden karbonhidrati onermiukr drler.[/QUOTE]
bliyrm cnm da işte karbonhdratı az tketnce de bebek kilo almıyr. bni dr korkuttu onu yeme bnu yeme dye, şimdi de ye diyor.

taömam canım cok saol yarından ıtıbaren denıcem herseyı

Canim karbonhidrat sekere donuserek kilo aldirgerek.kirmiebege.o yuzden karbonhidrati onermiukr drler.
bliyrm cnm da işte karbonhdratı az tketnce de bebek kilo almıyr. bni dr korkuttu onu yeme bnu yeme dye, şimdi de ye diyor.[/QUOTE]
Inan karbonhidratin hic bir yarari yok bebegin icin sadece sana enerji vermesi icin biraz tuketmen gerek.kirmizi ve beyaz et yumurta tuket.eti her gun mutlaka bi miktar ye bigun tavuk bi gun balik bi gun kofte kirmizi et ye bol salata yesillik ye bak bebisin kilo alirben seker diyeti yapiyorum bu sekilde besleniuotum karbonhidrat yok beslenmemde ama bebegim kilo aliyor.biraz arasyir istersen bebegin buyuyup kilo almasi protein ve calsiyum alimiyla alakali karbonhidrat direl seker demek bu da hastalik demek ama bulgur yiyebilirsin bol bol

Anasini satimm butun yuku ceken biz agrilari sancilari ceken biz herturlu sabri gosteren biz ama bebeklerimiz hakkinda karar veren baskalari :))) az once kayinpederim bebegin adini soran birine dioki tan gobek adi, gercek adi ersan. Asil tani biz koyduk ersanida kayinpederimin adi die esim koydu ki bilirsiniz genelde dede isimleride gobek ismi olarak kalir ve de genelde kullanilmaz. Bide dioki esrada ise baslayinca aglaya aglaya bebegi bize birakcak. O nerden cikti bilmiyorum daha biseye karar vermedik ki kendileri uskudarda biz cekmekoyde yani baya bi uc noktalarda oturuyoruz benim hergun onlara bebegi birakip ordan ise gitmem imkansiz. Belki annem bakicak cunku ayni mahalede oturuyoruz, belkide ben isi birakicam durumlara gore. karin kisin ortasinda akla mantiga sigiyormu her sabah bebegi evden cikarip baska yere goturmek. Hayy allahim sen sabir verr bebek dogmadan baslayan sikintilarimiz bunlar daha bebek dogunca artik sag memenden emzirme soldan emzir o daha buyuk gozukuo derseler sasirmicam :)))))

bliyrm cnm da işte karbonhdratı az tketnce de bebek kilo almıyr. bni dr korkuttu onu yeme bnu yeme dye, şimdi de ye diyor.
Inan karbonhidratin hic bir yarari yok bebegin icin sadece sana enerji vermesi icin biraz tuketmen gerek.kirmizi ve beyaz et yumurta tuket.eti her gun mutlaka bi miktar ye bigun tavuk bi gun balik bi gun kofte kirmizi et ye bol salata yesillik ye bak bebisin kilo alirben seker diyeti yapiyorum bu sekilde besleniuotum karbonhidrat yok beslenmemde ama bebegim kilo aliyor.biraz arasyir istersen bebegin buyuyup kilo almasi protein ve calsiyum alimiyla alakali karbonhidrat direl seker demek bu da hastalik demek ama bulgur yiyebilirsin bol bol[/QUOTE]
canım dedklerinn hepsini yapıyrm. haftada bi gn kırmzı et yyn dyorlar ya bn her gn kırmzı et yyrm ama bebek kilo almynca demk ki karbonhdrt aldryor kiloyu dyrm. yoksa bn de senin gbi düşnyrdm. tabii ki fazla karbonhdrtın kmsye yararı yok.

insanlar zaten her şye karışmya o kadr hazır ki. canm benm eşimn ailesi innlmaz müdahale edrdi bze, htta onların yznden çok sıkıntı yaşadk ama en sonnda sınır gtrebldm. bn mesafe koymasam sahura eşim mi klkack bn mi kalkacağm ona ble karışıyorlardı. byle çok ii oldu. bna o kadr eziyt ettkleri içn çocğma da kayınpedermn adını falan koymayacğm. allh herkesn gönlne gre versin.

30 dan fazla sf birikmiş anca okudum.
bugün amigurumi örmeye başladım onla uğraşıyordum.
En kısa yürüyüşte bile hemen küçük tuvaletim geliyor
nasıl yürüyüş yapacam ben oturdukça yada uzandıkça belimi kaldıramıyorum bu sfer..

ikinizin problemi de çocuğun aşağıda twpişmesi gb. ben ilk dönem bel destek kemeri aldım. o lmadan 2 sokak ötedeki markete yürümek bile rahatsız ediyordu. vurması rahatsız ederse oturma şeklimi değişiyorum.

http://www.annelutfen.com/urun/prego-wonderland-oyun-parki-lila-221454 canım bak burada fiyatı uygun gibi geldi bir göz at isterdsen
yummy modeli bakıyırum bn. alacağım gün gene bakacağım sitelerden indirime giren var mı diye.

Canim walla onlar sadece konustuklariyla kalir eve gelince ya esimle tartisa tartisa ya da anlasa anlasa kendi istedigimizi yapiyoruz kendi kararimizi uyguluyoruz. Mesela ben dogumumu epidural dusuyorum normalde olsa sezeryanda olsa. Hbrlerde bi kadin izlemislerde yok kadinin basina biseler gelmiste epidural yuzunden. bana yaptirmama yasagi koyuyorlar engel olmaya calisiyorlar. Iyide her dogum kendine ozel onun basina geldi die bnmkinede gelcek die bisey yok. Bende yine epidural yaptircam kismet olursa ama onlara solemicem ne gerek var dimi yanii :)))) benim bedenim benim kararimm

nazperver bnde ayaga kalkınca cok rahat ediyrm otururkn karnıma sigmiyor sanki:/
Su bel destekleri iyi mi alsam mi diye gecrdm aklmdanda sank bebisi rahatsiz etck gibime geldi

hay allhm ya nasıl bu kadr yorm yapblyorlar. insan düşndğü, endişe ettği içn krşsndakini çok içtn bir şklde uyarblir de zorlamk nye? vlla beklerm yaşadklrımdan snra her şyi ama bn sadece şunu anlamıyrm insan gelinine karışmzsa o gelin onlra daha çok saygı duyuyor, değer veriyor. insanlar bnu neden anlamıyrlar acaba?

Vallahi kızlar çok şaşırıyorum böyle kayinvalidesi kayinpederi herşeye burnunu sokanlara..benimkiler ha varlar ha yoklar:) hiçbişeye karismazlar hicbiseyle ilgilenmezler daha bir tane çöplerini görmedim.benim ailem de tam tersi herseyde eşime de bana da destektirler, eşim kendi ailesini aramaz benimkileri arar.herkesin derdi ayrı işte ben de ilgisizler diye dert yanarım. Hoş burda yazilanlardan sonra böyle olması iyi mi kötü mü onu da bilemedim:)))

nazperver bnde ayaga kalkınca cok rahat ediyrm otururkn karnıma sigmiyor sanki:/
Su bel destekleri iyi mi alsam mi diye gecrdm aklmdanda sank bebisi rahatsiz etck gibime geldi

büyüğünden al alırsan. sıktığında ters takıyorum. bele gelen genşş kısmı göbek altından destekliyor. mesane sıkışmıyor bn çok rahat ettim. evde iş yapınca yorulunca ihtiyaç hissettikçe takıyorum. doğum sonrasıda korse görevi görür :)

Gerçi bnm cokta yerimden kalktigm yok ama en azindan gobusu elimle tasimktmtan kurtulurum:))

E
emin ol daha ii canm. Zatn destek olsalar her şye daha çok karşma hakkını kndlernde görürler. Bnmkler hçbir faydaları olmadan karışıyorlar. Bn zatn maddi manevi asla yardm etmelerni istemm. Çünkü ederlrse hytıma ne kadr karşcklarnı düşünemiyrm. Düşün bnm eşimn maddi durumu gayt ii ama hala bn çalışmıyrm dye laf edyorlar. Aman konmk ble can sıkıcı. Uzak dursnlar, huzursz etmesnler yter.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…