2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Esim hep der bebek bu dubyadaki en buyuk asalaktir annenin depolarini yer bitirir kendini besler asla geri kalmax der.dedihin gibi birazda genetik.benimkinin de azicik boyu kisa gelihor bana ama biz ailecek kisayiz esiminde ailesi oyle bebisler bize cekmis

Evet kime söylesem karismiyorlar ilgisizler falan diye hep daha iyi boşver diyorlar. Düşününce ben zaten fevri baskın bi tipim karışsalar kan çıkardı sanirim:) aman uzak olsunlar.sen de mesafesi koymussun canım boşver ne halleri varsa görsünler

Bizimki nin de boyu kısa ben uzun sayılmam 1.65im eşim uzun ama bana çekecek sanırım bebiş :) he babama da çekebilir baya kısadır babam:)

Aynen canm. O yzden evrene yanlş mesaj yollama:) boşver ilgilnmesinler.

Eşin dr du değil mi canm. Braz rahatladım :)

Eşin dr du değil mi canm. Braz rahatladım :)
Evet canim dr.ben cogu zaman ona soramiyorum. buraya yaziyorum esim burda bizim kafa takip uzuldugumuz cogu seye guluyor delisiniz siz kendinize dert ariyorsunuz diy or.ben cogu seyi ona sormuyrum buraya yaziyorum dalga gecmesin diye.ama hep o cikiyor cikiyor onun dedigi cikiyor ben uzuldugumle kaliyom.bebisimin bobreklerinde genisleme cikmisti ben agla agla bi hal oldum o sadece gelecfk aya ve doguma kadar duzelir dedi ve dedigi oldu.bu tur seylerde hiccc tinlamiyor biliyo cunku.biz saf saf her seye kafa takiyoz.esim kadin dogumcu degil ama unuversitede kadin dogumdan 6ay okulu uzatmis mecbur cok calismis o donem cok hasir nesir olmus kac kere doguna girdim diyor.bizim bebisle ilgili cikan seyerde bile hic umursamiyor ve hep te hakli çıkıyor

Soğukkanlı olmk çok ii zaten canm. Önmli olan söylenen problmi cddye alıp ihmal etmemk ama aynı zamnda da eşinin dediği gbi kndmzi de yıpratmamamız lazm. Bebeklern kalplerinde delik bile olsa bir sre snra kapanbliyormş. Ama bz hemn delirme moduna geçiyorz :)

Merhaba anne adayları :)
siteyi takip ediyordum fakat yeni üye oldum sizlere sormak istediklerim var .
31+4 olduk bugün fakat son 1 haftadır yemek sonrasi başım dönüyor ve Bayılacak gibi oluyorum , gebelik şekeri 75 gr için sinirda değerler çıkmıştı fakat ben 47 ile hamile kalıp suan 67 kiloyum, gebelik sekeri yada gebelik zehirlenmesi belirtileri gibi geliyor tabiki Dr gidicem ama böyle sorunlarınız oldumu ben mi çok evham yapıyorum çok okumak daha da kafa karıştırıyor ve endişe veriyor sanki ((

Iste bilmedigimizden ikinci cocukta biz bile daha rahat oluruzz.

Canim bende de var gebelik sekeri kac haftadir diyetteydim ve sonuclarim cok iyi cikiyordu ama bu hafta cok degil azicik fazla yedim hemen yukselmis sekerim tokluk 151cikyi. Cok dikkatli olmak zorundayiz bende cokuyku hali var ama sekerden mi bilmiyorum baskada belirti uok.bildigim kadariyla gebelik zehirlenmesi yuksek tansiyondan olur tansiyonun nasil

Tansiyon um normalde düşük, ama uyku hali çok var özellikle yemek sonrasi bana diyet yada baska bişe vermedi ama sanırım artık gerekiyor

Günaydın güzel anneler
ağrılı, sancılı bir geceyide atlattık şükürler olsun.
Herkese sağlıklı, mutlu, huzurlu, bol tepikli bir hafta sonu olsun

Kesinlikle diyet yapmalisin cokonemli cunku.kac cikmisti yuklemede sekerin

75 gr yüklemede 1 saat 180- ref 180 , 2. Saat 120 ref.155 ten küçük olmalı sanırım şekerim hızlı duruyordu açlık ise 79 şimdi aradım Dr bugün randevu su dolu pzts kadar beklemem gerek ama yemek yiyince Bayılacak gibi olunca korkuyorum çOk ne yapsam ki ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…